Sari la conținut

❤️ Kim ❤️ In vizita!!! ❤️ 0739829283 ❤️

Postări Recomandate

• Oras:Oradea

Nu am inteles un lucru cu plata, primele 5-10 minute, adica intr-o ora, junate de ora e inclusa si comunicarea sau daca eu sunt mai inflacarat si aleg plm sa nu mai socializez si te iau direct, dupa cateva minute sa zic eu sau tu stop ca teebuie sa-ti platesc? Run!

Imi pare rau daca te dezamagesc, dar eu nu functionez asa “direct”...fara cele 5-10 min de socializare si care evident nu sunt din timpul tau/vostru!!! :)

• Like 3
Link spre comentariu
Vizitator bubico
Reputație: 0
Tocmai am revizitat-o pe Kim, daca tot s-a intors la noi. M-a asteptat intr-o lenjerie rosie cu ciorapei super sexy, cu tenta de craciunita pe tocuri WOW :snap , numai bine in pas cu sezonul. 

De cum am intrat pe usa si am vazut-o soldatul a inceput sa ia pozitie de drepti, e foarte frumoasa. Am executat un dus rapid fiind nerabdator sa intru in camera ostilitatilor, am inceput amandoi sa radem odata intrat in camera pentru ca sergentul

era direct gata de actiune(ce sa si faca cu asa o primire). Amintindu-mi din randurile trecute de oralul demential cu finalizare CIM pe care il practica am rugat-o sa trecem direct la specialitate. S-a pus in genunchi si a inceput un oral

de zile mari cu saliva,atentie la zone, incet, rapid, ruperi de ritm, de vis :bow . Dupa o astfel de scena am terminat glorios in gurita (cu ce ma da gata e rabdarea ei, pana la ultima picatura, fara nici o graba).

Dupa o igenizare la baie a revenit in camera unde am stat in povesti pentru revenire. La runda 2 am inceput din nou cu un ON din partea ei, dupa care am trecut la capra unde am penetrat-o incet, rapid, se muleaza super fain usor cu spatele arcuit..mvai ce priveliste!

Fiind inca setat pe finalizarea orala m-am intins pe spate si a inceput din nou cu un oral prelungit la fel de wow ca in prima tura pana nu am mai rezistat si am finalizat din nou.

Mi-a placut de la un capat la altul revederea cu ea pana la cele mai mici detalii, asa ca nu mai are rost sa dau note.

Cadou: 300 stat 1h.

Te pup Kim!  

Link spre comentariu

Kim este o fata superba . Din toate punctele de vedere .

Frumoasa, profi , ai ce discuta cu ea .

Jos pălăria

O recomand cu drag oricui .

Ai revin ori de câte ori am ocazia .

Felicitări încă odată kim !

Multumesc!!! â¤ï¸ Te imbratisez cu mare drag!!! 🤗🤗🤗

Link spre comentariu

Tocmai am revizitat-o pe Kim, daca tot s-a intors la noi. M-a asteptat intr-o lenjerie rosie cu ciorapei super sexy, cu tenta de craciunita pe tocuri WOW :snap , numai bine in pas cu sezonul.

De cum am intrat pe usa si am vazut-o soldatul a inceput sa ia pozitie de drepti, e foarte frumoasa. Am executat un dus rapid fiind nerabdator sa intru in camera ostilitatilor, am inceput amandoi sa radem odata intrat in camera pentru ca sergentul

era direct gata de actiune(ce sa si faca cu asa o primire). Amintindu-mi din randurile trecute de oralul demential cu finalizare CIM pe care il practica am rugat-o sa trecem direct la specialitate. S-a pus in genunchi si a inceput un oral

de zile mari cu saliva,atentie la zone, incet, rapid, ruperi de ritm, de vis :bow . Dupa o astfel de scena am terminat glorios in gurita (cu ce ma da gata e rabdarea ei, pana la ultima picatura, fara nici o graba).

Dupa o igenizare la baie a revenit in camera unde am stat in povesti pentru revenire. La runda 2 am inceput din nou cu un ON din partea ei, dupa care am trecut la capra unde am penetrat-o incet, rapid, se muleaza super fain usor cu spatele arcuit..mvai ce priveliste!

Fiind inca setat pe finalizarea orala m-am intins pe spate si a inceput din nou cu un oral prelungit la fel de wow ca in prima tura pana nu am mai rezistat si am finalizat din nou.

Mi-a placut de la un capat la altul revederea cu ea pana la cele mai mici detalii, asa ca nu mai are rost sa dau note.

Cadou: 300 stat 1h.

Te pup Kim!

Din drag, cu drag, pt “bubico” meu drag :)))) :* !!!! Multumesc si ma bucur tare, tare ca te-am revazut!!! ❤️❤️❤️

Link spre comentariu

Kim este o femeie speciala,recomand,servicii perfecte la preturi decente!Sărbători fericite domnișoarei,,smart,, ,Pupilici !

Ioiiii 🥰 iti multumesc foarte frumos si ma bucur tare ca am avut ocazia sa te cunosc!!! :*

Link spre comentariu

️Indisponibila️ Pana in data de 6 ianuarie

Va multumesc din suflet tuturor sunteti niste oameni extraordinari!!! ❤️❤️❤️

An nou fericit si plin de tot ce va doriti!!! La multi ani!!! :*

• Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...