kimkim Reputație: 2561 Postat Decembrie 17, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2019 Si pana cand stai ? Posibil pana la sfarsitul lunii, inca nu stiu exact...si probabil in anumite zile nu o sa fiu disponibila, dar orice schimbare am sa o anunt aici! :) :) :) 1 Link spre comentariu
kimkim Reputație: 2561 Postat Decembrie 17, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2019 Nu am inteles un lucru cu plata, primele 5-10 minute, adica intr-o ora, junate de ora e inclusa si comunicarea sau daca eu sunt mai inflacarat si aleg plm sa nu mai socializez si te iau direct, dupa cateva minute sa zic eu sau tu stop ca teebuie sa-ti platesc? Run!Imi pare rau daca te dezamagesc, dar eu nu functionez asa “direct”...fara cele 5-10 min de socializare si care evident nu sunt din timpul tau/vostru!!! :) 3 Link spre comentariu
kimkim Reputație: 2561 Postat Decembrie 17, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2019 Pe banii mei fut fiecare secunda di dacan acea ora, clar ca glumeam, insa intrebam pt un prieten care a patit-o, o rog pe fata sa confirme daca e sincera. Daca nu, eu oricum zic pas aici.Cu mine a patit-o? Link spre comentariu
badboykills Reputație: 342 Postat Decembrie 18, 2019 Oras:In timp! Oras:In timp! Partajează Postat Decembrie 18, 2019 Cu mine a patit-o?Da, mai la inceputurile tale, nu-i o mare problema, cand isi aduce aminte acum rade, plus ca serviciile tale cred ca s-au mai imbunatatit de atunci, doar ca, unele fete fac treaba asta (aici ma refer la general), spor. Link spre comentariu
mihaitmt Reputație: 86 Postat Decembrie 18, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Decembrie 18, 2019 Kim este o fata superba . Din toate punctele de vedere . Frumoasa, profi , ai ce discuta cu ea . Jos pălăria O recomand cu drag oricui . Ai revin ori de câte ori am ocazia . Felicitări încă odată kim ! 1 Link spre comentariu
Vizitator bubico Reputație: 0 Postat Decembrie 18, 2019 Partajează Postat Decembrie 18, 2019 Tocmai am revizitat-o pe Kim, daca tot s-a intors la noi. M-a asteptat intr-o lenjerie rosie cu ciorapei super sexy, cu tenta de craciunita pe tocuri WOW :snap , numai bine in pas cu sezonul. De cum am intrat pe usa si am vazut-o soldatul a inceput sa ia pozitie de drepti, e foarte frumoasa. Am executat un dus rapid fiind nerabdator sa intru in camera ostilitatilor, am inceput amandoi sa radem odata intrat in camera pentru ca sergentul era direct gata de actiune(ce sa si faca cu asa o primire). Amintindu-mi din randurile trecute de oralul demential cu finalizare CIM pe care il practica am rugat-o sa trecem direct la specialitate. S-a pus in genunchi si a inceput un oral de zile mari cu saliva,atentie la zone, incet, rapid, ruperi de ritm, de vis :bow . Dupa o astfel de scena am terminat glorios in gurita (cu ce ma da gata e rabdarea ei, pana la ultima picatura, fara nici o graba). Dupa o igenizare la baie a revenit in camera unde am stat in povesti pentru revenire. La runda 2 am inceput din nou cu un ON din partea ei, dupa care am trecut la capra unde am penetrat-o incet, rapid, se muleaza super fain usor cu spatele arcuit..mvai ce priveliste! Fiind inca setat pe finalizarea orala m-am intins pe spate si a inceput din nou cu un oral prelungit la fel de wow ca in prima tura pana nu am mai rezistat si am finalizat din nou. Mi-a placut de la un capat la altul revederea cu ea pana la cele mai mici detalii, asa ca nu mai are rost sa dau note. Cadou: 300 stat 1h. Te pup Kim! Link spre comentariu
kimkim Reputație: 2561 Postat Decembrie 19, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2019 Kim este o fata superba . Din toate punctele de vedere . Frumoasa, profi , ai ce discuta cu ea . Jos pălăria O recomand cu drag oricui . Ai revin ori de câte ori am ocazia . Felicitări încă odată kim !Multumesc!!! â¤ï¸ Te imbratisez cu mare drag!!! 🤗🤗🤗 Link spre comentariu
kimkim Reputație: 2561 Postat Decembrie 19, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2019 Tocmai am revizitat-o pe Kim, daca tot s-a intors la noi. M-a asteptat intr-o lenjerie rosie cu ciorapei super sexy, cu tenta de craciunita pe tocuri WOW :snap , numai bine in pas cu sezonul. De cum am intrat pe usa si am vazut-o soldatul a inceput sa ia pozitie de drepti, e foarte frumoasa. Am executat un dus rapid fiind nerabdator sa intru in camera ostilitatilor, am inceput amandoi sa radem odata intrat in camera pentru ca sergentulera direct gata de actiune(ce sa si faca cu asa o primire). Amintindu-mi din randurile trecute de oralul demential cu finalizare CIM pe care il practica am rugat-o sa trecem direct la specialitate. S-a pus in genunchi si a inceput un oralde zile mari cu saliva,atentie la zone, incet, rapid, ruperi de ritm, de vis :bow . Dupa o astfel de scena am terminat glorios in gurita (cu ce ma da gata e rabdarea ei, pana la ultima picatura, fara nici o graba).Dupa o igenizare la baie a revenit in camera unde am stat in povesti pentru revenire. La runda 2 am inceput din nou cu un ON din partea ei, dupa care am trecut la capra unde am penetrat-o incet, rapid, se muleaza super fain usor cu spatele arcuit..mvai ce priveliste!Fiind inca setat pe finalizarea orala m-am intins pe spate si a inceput din nou cu un oral prelungit la fel de wow ca in prima tura pana nu am mai rezistat si am finalizat din nou.Mi-a placut de la un capat la altul revederea cu ea pana la cele mai mici detalii, asa ca nu mai are rost sa dau note. Cadou: 300 stat 1h.Te pup Kim!Din drag, cu drag, pt “bubico” meu drag :)))) :* !!!! Multumesc si ma bucur tare, tare ca te-am revazut!!! ❤️❤️❤️ Link spre comentariu
kimkim Reputație: 2561 Postat Decembrie 19, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2019 Dragilor 😠programul meu pt urmatoarele zile e urmatorul: Maine(vineri) disponibila pana la ora 18! Sambata INDISPONIBILA !!! Duminica disponibila de la ora 15!!! Multumesc! :* Link spre comentariu
sophiedee Reputație: 354 Postat Decembrie 19, 2019 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Decembrie 19, 2019 Lucrezi in ture? 1 Link spre comentariu
kimkim Reputație: 2561 Postat Decembrie 19, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2019 Lucrezi in ture?Se poate zice si asa :))) 1 Link spre comentariu
sophiedee Reputație: 354 Postat Decembrie 19, 2019 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Decembrie 19, 2019 😂😂😘😘 Link spre comentariu
between69 Reputație: 181 Postat Decembrie 24, 2019 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Decembrie 24, 2019 Tare as vrea sa te vizitez dupa sfintele sarbatori... 😠1 Link spre comentariu
kimkim Reputație: 2561 Postat Decembrie 24, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2019 Tare as vrea sa te vizitez dupa sfintele sarbatori... ðŸ˜Heiii :) sunt in oras pana in data de 29 decembrie (inclusiv)!!! Link spre comentariu
kimkim Reputație: 2561 Postat Decembrie 24, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2019 Dragilor â¤ï¸ va doresc Sarbatori Fericite tuturor si Un An Nou minunat!!! :* :* :* 🎅ðŸ½ðŸŽ…ðŸ½ðŸŽ…ðŸ½ðŸŽ…ðŸ½ðŸŽ…🽠9 Link spre comentariu
serpentpaul Reputație: 9 Postat Decembrie 24, 2019 Partajează Postat Decembrie 24, 2019 Ce frumoasa esti! Sarbatori fericite!! 1 Link spre comentariu
Vizitator bubico Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2019 Partajează Postat Decembrie 24, 2019 uite craciunita :snap Link spre comentariu
claudiu1980 Reputație: 145 Postat Decembrie 24, 2019 Partajează Postat Decembrie 24, 2019 Kim este o femeie speciala,recomand,servicii perfecte la preturi decente!Sărbători fericite domnișoarei,,smart,, ,Pupilici ! 1 Link spre comentariu
giovani22 Reputație: 5 Postat Decembrie 29, 2019 Partajează Postat Decembrie 29, 2019 Buna Kim,cand vei reveni in Oradea? Zi frumoasa iti doresc 1 Link spre comentariu
kimkim Reputație: 2561 Postat Decembrie 29, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2019 Kim este o femeie speciala,recomand,servicii perfecte la preturi decente!Sărbători fericite domnișoarei,,smart,, ,Pupilici ! Ioiiii 🥰 iti multumesc foarte frumos si ma bucur tare ca am avut ocazia sa te cunosc!!! :* Link spre comentariu
kimkim Reputație: 2561 Postat Decembrie 29, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2019 Buna Kim,cand vei reveni in Oradea? Zi frumoasa iti dorescHeiiii :) nu stiu exact, dar am sa anunt!!! :* Link spre comentariu
kimkim Reputație: 2561 Postat Decembrie 29, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2019 ❗️Indisponibila❗️ Pana in data de 6 ianuarie ❗️ Va multumesc din suflet tuturor sunteti niste oameni extraordinari!!! ❤️❤️❤️ An nou fericit si plin de tot ce va doriti!!! La multi ani!!! :* 4 Link spre comentariu
pif2017 Reputație: 4802 Postat Decembrie 29, 2019 Telefon: Iobag (incet) in fuga Oras:Orașul Comoară Telefon: Iobag (incet) in fuga Oras:Orașul Comoară Partajează Postat Decembrie 29, 2019 Lucruri frumoasase sa vina in calea ta !! La multi ani !! 2 Link spre comentariu
reddog Reputație: 164 Postat Decembrie 30, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Decembrie 30, 2019 Las-o in pl ma...iar incepeti cu urarile? 🤔 Link spre comentariu
excrocsentimental Reputație: 11 Postat Decembrie 30, 2019 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Decembrie 30, 2019 Când se intoarce mărește prețurile ca și o ia in cap. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum