gelugun Reputație: -199 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2019 :blushing2 :blushing2 :blushing2 Acum va propun o tema poate cunoscuta unora dintre voi. Cum obtinem un randevu sexual cu dame neprofesioniste ? Ar fi o modalitate urmatoarea : Anunt in AT la rubrica ‘’ Prietenii ‘’Date reale despre tine, varsta, inaltime, greutate., statut social.Doar email si nu si telefon. ‘’ Cerinta : doresc sa petrec o ora in compania unei doamne, ofer 300 Lei….etc….Rog profesionistele sa se abtina.Rog sa atasati poza. ‘’ Uneori se prind in navod si dame scumpe, alteori si studente. De pilda una BBW , care se impuleaza fara caciulita…aoleu !Dar de obicei sunt dame nepro, chiar si cu sot in dotare. Asa am aflat eu…. Rogu-va sa scrieti pe aici, ati incercat asa ceva ?Cu ce rezultate ? Multumesc mult…. 4 3
graur29 Reputație: 1 Postat Aprilie 1, 2019 Postat Aprilie 1, 2019 :blushing2 :blushing2 :blushing2 Acum va propun o tema poate cunoscuta unora dintre voi. Cum obtinem un randevu sexual cu dame neprofesioniste ? Ar fi o modalitate urmatoarea : Anunt in AT la rubrica ‘’ Prietenii ‘’Date reale despre tine, varsta, inaltime, greutate., statut social.Doar email si nu si telefon. ‘’ Cerinta : doresc sa petrec o ora in compania unei doamne, ofer 300 Lei….etc….Rog profesionistele sa se abtina.Rog sa atasati poza. ‘’ Uneori se prind in navod si dame scumpe, alteori si studente. De pilda una BBW , care se impuleaza fara caciulita…aoleu !Dar de obicei sunt dame nepro, chiar si cu sot in dotare. Asa am aflat eu…. Rogu-va sa scrieti pe aici, ati incercat asa ceva ?Cu ce rezultate ? Multumesc mult….mai e o treaba speeddating
laury Reputație: 24071 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Aprilie 1, 2019 Eu am futut cateva civile de pe sentimente, unele maritate, altele div...vroiau idem ceva discret, fara obligatii, am luat doar camera la hotel...dar iti pierzi fffff mult timp cu ele pe chat, tel, vrajeala, cafele, etc....dar nu imi pare rau. Am un amic care fute moca de pe facebook dar ata cateva ore pe zi la vrajeala, le scoate in oras...dar fute nene. 3
cafea_mare Reputație: 143 Postat Aprilie 1, 2019 Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Postat Aprilie 1, 2019 Mi-am adus aminte de acum 15 ani cand aveam cont pe noi2 si agatam fete. Aveam si ceva timp pt socializare, nu eram nici insurat. Daca aveai timp chiar gaseai femei dornice unele si de aventuri unele si de relatii stabile. Ce vremuri.... 2
gelugun Reputație: -199 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 3, 2019 Eu am futut cateva civile de pe sentimente, unele maritate, altele div...vroiau idem ceva discret, fara obligatii, am luat doar camera la hotel...dar iti pierzi fffff mult timp cu ele pe chat, tel, vrajeala, cafele, etc....dar nu imi pare rau. Am un amic care fute moca de pe facebook dar ata cateva ore pe zi la vrajeala, le scoate in oras...dar fute nene.Atunci este mai simplu pe AT ?☺ 4 3
morakygr Reputație: 165 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Aprilie 4, 2019 Cum adica?Pe la bot :)))
gelugun Reputație: -199 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 4, 2019 Eu am futut cateva civile de pe sentimente, unele maritate, altele div...vroiau idem ceva discret, fara obligatii, am luat doar camera la hotel...dar iti pierzi fffff mult timp cu ele pe chat, tel, vrajeala, cafele, etc....dar nu imi pare rau. Am un amic care fute moca de pe facebook dar ata cateva ore pe zi la vrajeala, le scoate in oras...dar fute nene.Mai sterge din PM uri....este blocat... :laugh2 :hihat 3 3
laury Reputație: 24071 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Aprilie 4, 2019 Atunci este mai simplu pe AT ?☺Nu....tot pe siteuri dedicate intalniri, matrimoniale, etc 1
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Aprilie 4, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Aprilie 4, 2019 :blushing2 :blushing2 :blushing2 Acum va propun o tema poate cunoscuta unora dintre voi. Cum obtinem un randevu sexual cu dame neprofesioniste ? Ar fi o modalitate urmatoarea : Anunt in AT la rubrica ‘’ Prietenii ‘’Date reale despre tine, varsta, inaltime, greutate., statut social.Doar email si nu si telefon. ‘’ Cerinta : doresc sa petrec o ora in compania unei doamne, ofer 300 Lei….etc….Rog profesionistele sa se abtina.Rog sa atasati poza. ‘’ Uneori se prind in navod si dame scumpe, alteori si studente. De pilda una BBW , care se impuleaza fara caciulita…aoleu !Dar de obicei sunt dame nepro, chiar si cu sot in dotare. Asa am aflat eu…. Rogu-va sa scrieti pe aici, ati incercat asa ceva ?Cu ce rezultate ? Multumesc mult…. Te duci, faci un dus la ea de 45 minute ca sa nu iti vina tie factura mare acasa, dupa care ii faci o recenzie naspa cum că ora a fost doar de 15 minute, hai ca te pricepi tu, esti hater batran in plm. PS am scris si io cu caractere mari, bag seama ca te-a lasat si vederea, probabil de la prea multa laba orbesti 2
magiun Reputație: 455 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:🖕 Oras:🖕 Postat Aprilie 4, 2019 Si o sa te sune tot profesinistele
celibi Reputație: 764 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Aprilie 4, 2019 Mi-am adus aminte de acum 15 ani cand aveam cont pe noi2 si agatam fete. Aveam si ceva timp pt socializare, nu eram nici insurat. Daca aveai timp chiar gaseai femei dornice unele si de aventuri unele si de relatii stabile. Ce vremuri....Esti batran.
gelugun Reputație: -199 Postat Aprilie 5, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 5, 2019 Te duci, faci un dus la ea de 45 minute ca sa nu iti vina tie factura mare acasa, dupa care ii faci o recenzie naspa cum că ora a fost doar de 15 minute, hai ca te pricepi tu, esti hater batran in plm. PS am scris si io cu caractere mari, bag seama ca te-a lasat si vederea, probabil de la prea multa laba orbestiZici tu ? Din experienta ta sau din auzite ?Vai, vai ,vai , ce mi-ai facut ! :laugh2 :laugh2 :laugh2 3 3
gelugun Reputație: -199 Postat Mai 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 2, 2019 Am luat referinte pe scurt si am aflat ca de pilda, unele secretare... de scoala s-ar preta la asa ceva....Ceva intalniri ocazionale, maxim 1.000 Lei pe luna.... Sau cam 100 - 200 Lei intalnirea... Bine, recunosc, ar fi ceva sa gasesc chiar o asistenta medicala reala....Acum ceva ani, era o tipa pe Bd. Mihalache care in anuntul ei de pe AT scria ca este asistenta medicala. Dupa cum arata, nu parea dama versata, mai castiga si ea ceva bani extra.... Nu am reusit sa ajung la ea.... Voi ati gasit astfel de dame, la refer la asistente medicale ? Dar ceva la sigur... :hihat
pansacola77 Reputație: 108 Postat Mai 2, 2019 Oras:Europe Oras:Europe Postat Mai 2, 2019 Am avut parte o singura data de o tipa agatata pe noi2, era nevasta de politist. Datorita acestui aspect am renuntat la alte intalnirile care ar fi putut urma cu ea. Dar incercarile au fost multiple, pana am gasit persoana potrivita.
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 3, 2019 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iulie 3, 2019 Am luat referinte pe scurt si am aflat ca de pilda, unele secretare... de scoala s-ar preta la asa ceva....Ceva intalniri ocazionale, maxim 1.000 Lei pe luna.... Sau cam 100 - 200 Lei intalnirea... Bine, recunosc, ar fi ceva sa gasesc chiar o asistenta medicala reala....Eu sunt asistenta la doua cabinete...predau psihanaliză și lucrez ca tehnician veterinar. 😅 3 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum