evaforyou Reputație: 22138 Postat Aprilie 3, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Aprilie 3, 2019 help, sugestii! :rax2 Vezi ca pe toate pachetele de tigari e un nr de tel, Centrul National Antifumat... suna la ei, mergi la o intalnire si ti se explics ce si cum sa faci ca sa te lasi, ti se ofera tratament si consiliere psihologica gratuite... succes!! 1
kovacs_ Reputație: 706 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:Pe aci... Oras:Pe aci... Postat Aprilie 3, 2019 😟Eu nu ma pot lasa de fumat... Fumez de 28 de ani. Am fumat si cand eram răcit mort, si la 1h dupa anestezie si oricând....chiar si dupa ce am "bifat" un AVC. Am in permanenta la mine min 2 pachete de mărci diferite +iqos pt spații închise. Iar în masina un pachet de tigari de foi , 2 trabucuri si o tabachera cu țigări d-alea făcute de mana cu tutun de la Camel. Deci..... sa mai trag speranțe că mă mai pot lasa vreodată??? Neah!!! Cauza pierdută... :))) 1
Administrator pisicuts Reputație: 114925 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Aprilie 3, 2019 Eu nu ma pot lasa de fumat... Fumez de 28 de ani. Am fumat si cand eram răcit mort, si la 1h dupa anestezie si oricând....chiar si dupa ce am "bifat" un AVC. Am in permanenta la mine min 2 pachete de mărci diferite +iqos pt spații închise. Iar în masina un pachet de tigari de foi , 2 trabucuri si o tabachera cu țigări d-alea făcute de mana cu tutun de la Camel. Deci..... sa mai trag speranțe că mă mai pot lasa vreodată??? Neah!!! Cauza pierdută... :))) e bun tutunul n-ai ce faceEu am reusit sa ma las de vreo 3 ori pana acum, dar dupa maxim 6-8 luni reveneam inapoi la fumat pentru ca imi pierdeam motivatia. La ce folos sa te lasi de fumat pana la urma ? Pentru ce sa privezi organismul de la un lucru atat de placut ? 3
xoxogolddigger Reputație: -76 Postat Aprilie 3, 2019 Postat Aprilie 3, 2019 drogati-va ba ca e mai bine decat tigarile
corina0762893581 Reputație: 15770 Postat Aprilie 3, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Sector 3- blv burebista Telefon: [email protected] Oras:Sector 3- blv burebista Postat Aprilie 3, 2019 e bun tutunul n-ai ce faceEu am reusit sa ma las de vreo 3 ori pana acum, dar dupa maxim 6-8 luni reveneam inapoi la fumat pentru ca imi pierdeam motivatia. La ce folos sa te lasi de fumat pana la urma ? Pentru ce sa privezi organismul de la un lucru atat de placut ? Fumatul,pentru organism este orice numai placut ,nu =)) 4
Vizitator votka-tuicar Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2019 Postat Aprilie 3, 2019 drogati-va ba ca e mai bine decat tigarile Mai bine o tequilla cu gandac in ea si o tigare cubaneza :beer :bad
nobel_a Reputație: 731 Postat Aprilie 3, 2019 Postat Aprilie 3, 2019 Fumatul nu e sanatos .Dar asta toata “suflarea “stie.Cheia e ca nu te poti lasa de fumat gandindu-te ca “deja de X zile nu fumez”.Asa si peste 20 de ani cand te va intreba cineva vei spune ca de 7300 de zile nu fumezi maine va fi a 7301 -a zi ????Cat de “nesanatos “la cap suna asta....Din prima zi cand doresti sa te lasi esti nefumator.Cand iti vine dorinta sa fumezi faci ceva si te gandesti la orice pana trece.Dar daca stai sa te gandesti nu e atat de grav.Ai mai avut probleme mai mari si mai grave in viata care au tinut mult mai mult decat cateva zile (cat timp e necesar sa treaca dorinta).N-ai avut niciodata un picior rupt ce te-a durut acolo 2-3 saptamani?Sau un stress la servici care sa te tina in priza o luna?N-ai fost batut niciodata in viata ta?Avem vieti prea usoare si prea comode.Ai uitat cum e sa fii batut?Suna un prieten si spune-i ca vrei sa va ciomagiti o juma de ora pana corpul tau isi aduce aminte ce este durerea adevarata si imediat nu te mai gandesti la fumat ci iti oblojezi vanataile si echimozele care dor toata ziua fara sa le atingi.Nu mai fiti atat de fetite sunteti barbati sau nu? :) 2
kovacs_ Reputație: 706 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:Pe aci... Oras:Pe aci... Postat Aprilie 4, 2019 e bun tutunul n-ai ce faceEu am reusit sa ma las de vreo 3 ori pana acum, dar dupa maxim 6-8 luni reveneam inapoi la fumat pentru ca imi pierdeam motivatia. La ce folos sa te lasi de fumat pana la urma ? Pentru ce sa privezi organismul de la un lucru atat de placut ? Aaa,eu nu m-am lăsat niciodată de fumat. Nici macar o zi nu am stat fara sa fumez. Au fost doar gânduri dar nematerializate.
morakygr Reputație: 165 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Aprilie 4, 2019 La afumătoare ai voie? La cazan?La ala cu smoală si niste somalezi poate hahahaha
gigelpetrescu Reputație: 3389 Postat Aprilie 4, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Aprilie 4, 2019 N-ai nevoie de sugestii ci doar de voința.Te lași dintr-o data și gata!Ești în sevraj câteva zile, dar trece.[/quote Luați aminte de ce spune colegul.... Eu am fumat 12 ani. Si nu pocnitori d-astea de care se gasesc acum. De la Carpați până la Bastos fara filtru, sau papiroasele alea imputite de Gitanes Doo' pachete pe zi si trei în weekend, la distracție. Băi, si a venit o zi de luni, când, liber fiind, si neavând ce face, am stat acasa si am a băgat vreo 4-5 filme pe DVD (alte vremuri, nu se ajunsese la solid state).Aveam un pachet de țigări inceput (si acum tin minte, erau niste West-uri ) din care fusesem o țigară.Bun, deci fac ochi pe la 8 dimineata si la de 8.30 incep sa consum câteva filme, fumand bineînțeles.Ei, si pe la ora 13, ce să vezi, rămăsesem fără țigări (filme mai aveam) si m-apucase si foamea. Zic hai sa merg colea până la Carrefour să-mi iau niște țigări și mâncare.Dilemă. Dar până la Carrefour eu ce fumez? ca nu-i nici un chioșc pe drum?Asa ca am săpat cu sîrg în "salatiera" de unde puțeau mucurile si am extras cu grija un rest de țigară fumată mai pe jumate. Din momentul în care am ieșit pe usa si pana in statia de autobuz nu cred ca am a apucat să trag mai mult de 2-3 fumuri leșinate si imputite. În momentul ăla m-am uitat cu scârbă la mucul dintre degete si m-a năpădit exact gândul acesta: BĂI BOULE, CÂT DE DISPERAT SĂ FII, AI AJUNS SĂ FUMEZI CHIȘTOACE? Din acel moment (si au trecut mai bine de 13 ani) n-am mai pus țigară în gură. Și după vreo 2-3 saptamani, nici n-am mai simțit nevoia.Sevrajul fizic trece repede, cu cel psihic trebuie sa te lupti.Dacă reușești sa depasesti:prima ceartă primul necazprima așteptare prima noapte la volanprima beție si prima petrecere (împreună sau separat) :) apăi esti ca si trecut. Baftă celor ce doresc să încerce Părerea me e ca după varsta de 30 de ani e bine să compensati cu alte vicii... 6
morakygr Reputație: 165 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Aprilie 4, 2019 Tocmai voiam sa iti recomand sa incepi cu 3 pachete pe zi si sa te duci inspre 4, 5, cat poti sa duci. Sa fumezi pana vomiti si simti ca iti crapa capul. Eu asa am facut.Sau niste frunze de salvie uscata, pisate si puse in pipă 🤣🤣
a-gentleman Reputație: 420 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:Over the rainbow Oras:Over the rainbow Postat Aprilie 4, 2019 De ce nu incerci sa vapezi? Electronica cum s-a zis mai sus. E diferenta enorma, nu mai ai gudroane si substante cancerigene, se produce doar un abur.Pui nicotina cat vrei ca sa iti tii dependenta sub control si reduci treptat cantitatea de nicotina. Plus ca poti vapa o gramada de arome cum ar fi fructe, vanilie, prajituri etc. https://www.youtube.com/watch?v=2Bxs3dI5z44
evaforyou Reputație: 22138 Postat Aprilie 4, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Aprilie 4, 2019 De ce nu incerci sa vapezi? Electronica cum s-a zis mai sus. E diferenta enorma, nu mai ai gudroane si substante cancerigene, se produce doar un abur.Pui nicotina cat vrei ca sa iti tii dependenta sub control si reduci treptat cantitatea de nicotina. Plus ca poti vapa o gramada de arome cum ar fi fructe, vanilie, prajituri etc. https://www.youtube.com/watch?v=2Bxs3dI5z44 Nu exista fumat sanatos... mie mi-a facut mai rau electronica, vaporii fierbinti de glicerina trasi in plamani... dupa o luna aveam dureri in piept cum n-am avut niciodata de la tigarile clasice.Ori te lasi de tot, ori iti asumi alte riscuri inca insuficient studiate si documentate dpdv medical 1
a-gentleman Reputație: 420 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:Over the rainbow Oras:Over the rainbow Postat Aprilie 4, 2019 Nu exista fumat sanatos... mie mi-a facut mai rau electronica, vaporii fierbinti de glicerina trasi in plamani... dupa o luna aveam dureri in piept cum n-am avut niciodata de la tigarile clasice.Ori te lasi de tot, ori iti asumi alte riscuri inca insuficient studiate si documentate dpdv medical Nu stiu ce sa zic in cazul tau, poate ai o sensibilitate sau alergie la un compus din lichidul de vapat : Glicerina vegetala, propilenglicol, aroma alimentara. Eu personal am mai mult de jumatate de an in care nu am mai pus gura pe tigara clasica cu tutun, doar vapez, in jur de 5 ml lichid pe zi cu foarte putina nicotina. Ce am observat: mi-a revenit mirosul, respir mult mai bine, sunt mai rezistent efort sustinut adica nu imi dau sufletul dupa 100 metri de alergat.
evaforyou Reputație: 22138 Postat Aprilie 4, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Aprilie 4, 2019 Nu stiu ce sa zic in cazul tau, poate ai o sensibilitate sau alergie la un compus din lichidul de vapat : Glicerina vegetala, propilenglicol, aroma alimentara.Eu personal am mai mult de jumatate de an in care nu am mai pus gura pe tigara clasica cu tutun, doar vapez, in jur de 5 ml lichid pe zi cu foarte putina nicotina.Ce am observat: mi-a revenit mirosul, respir mult mai bine, sunt mai rezistent efort sustinut adica nu imi dau sufletul dupa 100 metri de alergat. Aprob ce spui, pneumologul mi-a zis cam acelasi lucru. Vaparea pare mai ok decat fumatul clasic, are si asta efecte secundare asupra plamanilor dar partea buna e ca daca te lasi de vapat plamanii isi revin in cca 30 de zile, pe cand la fumatorii de tigari clasice dureaza ani... Am renuntat la fumat clasic si la vapat, dimineata la cafea ma "pacalesc" cu 2 Heets si peste zi incerc sa nu mai fumez deloc, e greu in primele zile dar merge. Dupa 3 luni deja ma simt ok, ca si tine, pot sa alerg fara sa-mi scuip plamanii😀
justlove Reputație: 8972 Postat Aprilie 5, 2019 Oras:fara Oras:fara Autor Postat Aprilie 5, 2019 ”ap” :rax2https://scontent.ftsr1-2.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/56644771_2288268641237436_6643474135215243264_n.jpg?_nc_cat=107&_nc_ht=scontent.ftsr1-2.fna&oh=d16fbd821fa021e5695a120e8aecac10&oe=5D01C458 :P 2
secretpenis Reputație: 199 Postat Aprilie 5, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Aprilie 5, 2019 Te lasi dintr-o data si gata. Ma lasasem de vreun an de zile, si iara ma apucasi. De o saptamana n am mai fumat deloc deloc. Astept sa vad cat pot rezista. 1
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2019 Postat Aprilie 5, 2019 Dependenta de nicotina e grava. Dependentul apelează la ea de zeci de ori pe zi. :no2 2
Vizitator futbineditat Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2019 Postat Aprilie 5, 2019 Deși industria tutunului a încercat să acopere asta, cunoaștem de mulți ani că fumul de țigară conține cel puțin 70 de chimicale ce cauzează cancerul. Și nu doar fumătorii sunt afectați: oamenii care fumează pasiv sunt de asemenea în pericol. Nefumătorii care sunt expuși la fumul de țigară au 20-30% șanse să dezvolte un tip de cancer. Oamenii care mestecă tutun sunt, de asemenea, în pericol. 1
indragostitul Reputație: 703 Postat Aprilie 6, 2019 Oras:in paradis Oras:in paradis Postat Aprilie 6, 2019 Dependenta de nicotina e grava. Dependentul apelează la ea de zeci de ori pe zi. :no2Dependenta de nicotina e fix pula. Se rezolva usor, problema e obisnuinta si placerea de a fuma . 1
Vizitator crristian Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2019 Postat Aprilie 6, 2019 ”ap” :rax2https://scontent.ftsr1-2.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/56644771_2288268641237436_6643474135215243264_n.jpg?_nc_cat=107&_nc_ht=scontent.ftsr1-2.fna&oh=d16fbd821fa021e5695a120e8aecac10&oe=5D01C458 :Pfoarte bine,ca te-ai lasat de tigari :bow
justlove Reputație: 8972 Postat Aprilie 6, 2019 Oras:fara Oras:fara Autor Postat Aprilie 6, 2019 foarte bine,ca te-ai lasat de tigari :bownu m-am lasat inca, (le-am redus ), o sa ma las curand...SPER :rax2 :laugh2 1
corina0762893581 Reputație: 15770 Postat Aprilie 6, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Sector 3- blv burebista Telefon: [email protected] Oras:Sector 3- blv burebista Postat Aprilie 6, 2019 Eu am renuntat la ele ,dupa o cariera de fumatoare de 13 luni =)) gandindu-ma ca o sa imi apara riduri daca mai continui. Saptamana asta am mai scapat in 2 tigari,dar dupa un timp iti este scarba efectiv de ele. Doar sa se obisuiasca corpul fara respiratia ''afectata''de tigari si ai sa vezi ca dupa o sa refuze singur .Inca ceva am inlocuit proastul obicei de a vrea sa aprind o tigara cu un pahar de apa,am ajuns la 4 litrii pe zi de apa bauta din cauza asta =)). Renunta si la partenerii tigarilor,cafea cola etc. 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum