ivanblanco31 Reputație: 276 Postat Iulie 20, 2022 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Partajează Postat Iulie 20, 2022 Buna Mihaela! Cand mai ajungi in Iasi? Link spre comentariu
futarilainsuratila Reputație: 341 Postat Iulie 21, 2022 Oras:IASI ROMANIA Oras:IASI ROMANIA Partajează Postat Iulie 21, 2022 Acum 10 ore, ivanblanco31 a spus: Buna Mihaela! Cand mai ajungi in Iasi? Tocmai ce a fost saptamana trecuta ! Link spre comentariu
ivanblanco31 Reputație: 276 Postat Iulie 21, 2022 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Partajează Postat Iulie 21, 2022 6 minutes ago, futarilainsuratila said: Tocmai ce a fost saptamana trecuta ! “A fost”, a plecat deja? Am tot sunat-o sapt asta si nimic, sper sa am mai mult noroc data viitoare. Link spre comentariu
Raducucu Reputație: 32 Postat Septembrie 29, 2022 Oras:România Oras:România Partajează Postat Septembrie 29, 2022 Bună Mihaela! În târgul ieșilor când mai poposești? 😇 1 Link spre comentariu
bularga.iasi Reputație: 43 Postat Septembrie 17, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Septembrie 17, 2023 Revizitată a nuștiu câta oară! A revenit pe meleagurile noastre! Aceleași servicii excepționale pe care le știm deja! Igiena este impecabilă dar se pare că la aspect e cam neglijentă ( pielea tonifiată si pufoasă a devenit una cu multă celulită și riduroasă ) Link spre comentariu
Mihai.V212 Reputație: 123 Postat Septembrie 17, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Septembrie 17, 2023 Sper sa mai stea in oras sa ajung si eu mâine sau poimâine la ea! 😁 Link spre comentariu
Mihai.V212 Reputație: 123 Postat Septembrie 17, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Septembrie 17, 2023 Acum 2 ore, bularga.iasi a spus: Revizitată a nuștiu câta oară! A revenit pe meleagurile noastre! Aceleași servicii excepționale pe care le știm deja! Igiena este impecabilă dar se pare că la aspect e cam neglijentă ( pielea tonifiată si pufoasă a devenit una cu multă celulită și riduroasă ) Tariful a rămas același? 100 nr 150 ora? Link spre comentariu
futarilainsuratila Reputație: 341 Postat Septembrie 21, 2023 Oras:IASI ROMANIA Oras:IASI ROMANIA Partajează Postat Septembrie 21, 2023 Buna ! Revizitat pe Mihaela cu ocazia revenirii in IASI ! Pretul a ramas acelasi ! Fiind cunostinte vechi am stat putin de vorba , m-am igienizat putin si am trecut la treaba ! Ca aspect : sunt de acord cu colegul de mai sus, celulita s-a mai extins in comparatie cu anul trecut ! A mai slabit putin la nivelul abdomenului insa curul a ramas piesa de rezistenta ! Machiata frumos, servicii bune - nimic de obiectat ! Link spre comentariu
Alison Reputație: 72 Postat Septembrie 21, 2023 Partajează Postat Septembrie 21, 2023 Acum 21 minute, futarilainsuratila a spus: Buna ! Revizitat pe Mihaela cu ocazia revenirii in IASI ! Pretul a ramas acelasi ! Fiind cunostinte vechi am stat putin de vorba , m-am igienizat putin si am trecut la treaba ! Ca aspect : sunt de acord cu colegul de mai sus, celulita s-a mai extins in comparatie cu anul trecut ! A mai slabit putin la nivelul abdomenului insa curul a ramas piesa de rezistenta ! Machiata frumos, servicii bune - nimic de obiectat ! Doar la telefon răspunde, nu are watshapp? Link spre comentariu
futarilainsuratila Reputație: 341 Postat Septembrie 21, 2023 Oras:IASI ROMANIA Oras:IASI ROMANIA Partajează Postat Septembrie 21, 2023 Da ! Doar prin telefon ! Nu SMS nu WHATSAPP nu altceva ! Spor la dat la buci ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum