adrianacrina Reputație: 930 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:Unde vreau eu. Oras:Unde vreau eu. Postat Aprilie 3, 2019 De ce marea majoritate a membrilor-domni pentru ca la ei fac referire nu isi specifica varsta ?Astept raspunsuri pertinente daca sunteti amabili sa raspundeti. 2
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Aprilie 3, 2019 De ce marea majoritate a membrilor-domni pentru ca la ei fac referire nu isi specifica varsta ?Astept raspunsuri pertinente daca sunteti amabili sa raspundeti.Unde nu-și specifică vârsta, tanti?
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 3, 2019 De ce marea majoritate a membrilor-domni pentru ca la ei fac referire nu isi specifica varsta ?Astept raspunsuri pertinente daca sunteti amabili sa raspundeti.Nu accepti domni de la 50+ ??
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 3, 2019 De ce marea majoritate a membrilor-domni pentru ca la ei fac referire nu isi specifica varsta ?Astept raspunsuri pertinente daca sunteti amabili sa raspundeti.Ca nu suntem pe matrimoniale,aici dam banul,ne scuturam pula si ne vedem de treaba noastra. Nu e treaba curvelor sa stie amanunte despre noi,pentru ca tocmai asta cautam la curve,DISCRETIE. 7
adrianacrina Reputație: 930 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:Unde vreau eu. Oras:Unde vreau eu. Autor Postat Aprilie 3, 2019 Ca nu suntem pe matrimoniale,aici dam banul,ne scuturam pula si ne vedem de treaba noastra. Nu e treaba curvelor sa stie amanunte despre noi,pentru ca tocmai asta cautam la curve,DISCRETIE.asta este de inteles dar consider ca discretia nu sta in varsta declarata.
adrianacrina Reputație: 930 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:Unde vreau eu. Oras:Unde vreau eu. Autor Postat Aprilie 3, 2019 Unde nu-și specifică vârsta, tanti? la profil Nenea. 1
adrianacrina Reputație: 930 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:Unde vreau eu. Oras:Unde vreau eu. Autor Postat Aprilie 3, 2019 Nu accepti domni de la 50+ ?? Citeste semnatura mea si vei afla.
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Aprilie 3, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Aprilie 3, 2019 De ce marea majoritate a membrilor-domni pentru ca la ei fac referire nu isi specifica varsta ?Astept raspunsuri pertinente daca sunteti amabili sa raspundeti. tu ai fantezii d`astea cu pusti si nu stii cum s-o spui, este ? 4
cinestie Reputație: -39 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 3, 2019 De ce marea majoritate a membrilor-domni pentru ca la ei fac referire nu isi specifica varsta ?Astept raspunsuri pertinente daca sunteti amabili sa raspundeti.Te inseli soro,nu toti membrii isi ascund varsta.
adrianacrina Reputație: 930 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:Unde vreau eu. Oras:Unde vreau eu. Autor Postat Aprilie 3, 2019 tu ai fantezii d`astea cu pusti si nu stii cum s-o spui, este ?si cu pistoale . 3
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Aprilie 3, 2019 Nu accepti domni de la 50+ ??Tanti e la 50+
magiun Reputație: 455 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:🖕 Oras:🖕 Postat Aprilie 3, 2019 De ce marea majoritate a membrilor-domni pentru ca la ei fac referire nu isi specifica varsta ?Astept raspunsuri pertinente daca sunteti amabili sa raspundeti.la ce te ajută.... Dacă spuneai mărimea... eeèeè 2
pansacola77 Reputație: 108 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:Europe Oras:Europe Postat Aprilie 3, 2019 acum, ce sa zic? Si baietii sunt cocheti uneori. :) 1 11
adrianacrina Reputație: 930 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:Unde vreau eu. Oras:Unde vreau eu. Autor Postat Aprilie 3, 2019 la ce te ajută caut unul cu bani multi si zile putine...rog sa tratezi acest raspuns ca un pamflet.
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Aprilie 3, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Aprilie 3, 2019 caut unul cu bani multi si zile putine...rog sa tratezi acest raspuns ca un pamflet.si eu la fel, o mamaita cu bani vila si piscina, intr-un an o rezolv :) 4
magiun Reputație: 455 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:🖕 Oras:🖕 Postat Aprilie 3, 2019 Sa nu fie invers 1
pansacola77 Reputație: 108 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:Europe Oras:Europe Postat Aprilie 3, 2019 si eu la fel, o mamaita cu bani vila si piscina, intr-un an o rezolv :)Adica, iti trebuie un an ca sa ii provoci un orgasm? :shocked 11
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 3, 2019 si eu la fel, o mamaita cu bani vila si piscina, intr-un an o rezolv :)=))
xoxogolddigger Reputație: -76 Postat Aprilie 3, 2019 Postat Aprilie 3, 2019 sa moara jean da la craiova daca nu aici pa toping a raspuns numai mosi si babenu vezi unu tanar ca mine cu pula da 24 sa se bage in seama..
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 3, 2019 asta este de inteles dar consider ca discretia nu sta in varsta declarata.Corect era sa pui întrebarea "De ce prostituatele isi ascund vârsta" pentru ca asta fac majoritatea prostituatelor,mai exact mint in legătură cu vârsta.Sunt multe prostituate **spam editat**e care pot creea probleme curvarilor,dar si babe care se dau puștoaice de 20 de aniCurvarii nu-si ascund varsta dintr-un motiv anume,pur si simplu considera neinteresant. 5
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 3, 2019 sa moara jean da la craiova daca nu aici pa toping a raspuns numai mosi si babenu vezi unu tanar ca mine cu pula da 24 sa se bage in seama..Calmează-te vorbesc eu cu Symona sa te bage in seama. 1
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2019 Postat Aprilie 3, 2019 Hai că îmi pun eu la profil, că am 65,mi se îndoaie de la mijloc, am avere.
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 3, 2019 Tanti e la 50+Tanti e cu domni maturiNu specifica matur la 30 sau matur la 50+=))Dar ele nu isi ascund varsta reala?Avem pa un hipipotam ce se da cu 23 da ani =)) 3
adrianacrina Reputație: 930 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:Unde vreau eu. Oras:Unde vreau eu. Autor Postat Aprilie 3, 2019 Corect era sa pui întrebarea "De ce prostituatele isi ascund vârsta" pentru ca asta fac majoritatea prostituatelor,mai exact mint in legătură cu vârsta.Sunt multe prostituate **spam editat**e care pot creea probleme curvarilor,dar si babe care se dau puștoaice de 20 de aniCurvarii nu-si ascund varsta dintr-un motiv anume,pur si simplu considera neinteresant.cu mare drag as vrea sa raspund dar .....subiectul ma depaseste din motive lesne de inteles nici locul nici statul nu imi permit din nefericire.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum