adrianacrina Reputație: 930 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:Unde vreau eu. Oras:Unde vreau eu. Autor Postat Aprilie 3, 2019 Tanti e cu domni maturiNu specifica matur la 30 sau matur la 50+=))Dar ele nu isi ascund varsta reala?Avem pa un hipipotam ce se da cu 23 da ani =)) am editat la profil domni maturi de varsta apropiata eu avand 47 nici cu plus nici cu minus daca acolo bateai.
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Aprilie 3, 2019 Tanti e cu domni maturiNu specifica matur la 30 sau matur la 50+=))Dar ele nu isi ascund varsta reala?Avem pa un hipipotam ce se da cu 23 da ani =))am editat la profil domni maturi de varsta apropiata eu avand 47 nici cu plus nici cu minus daca acolo bateai.Ai văzut? Ce zisei io? 1
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Aprilie 3, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Aprilie 3, 2019 Adica, iti trebuie un an ca sa ii provoci un orgasm? :shocked serios bah, doar atat ai putut ? 2
raffaello Reputație: -6838 Postat Aprilie 3, 2019 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Aprilie 3, 2019 am editat la profil domni maturi de varsta apropiata eu avand 47 nici cu plus nici cu minus daca acolo bateai.Ești cam puștoaică. Io merg pă sută! 2
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2019 Postat Aprilie 3, 2019 caut unul cu bani multi si zile putine...rog sa tratezi acest raspuns ca un pamflet.Hai la Timișoara :) Eu am bani puțini și zile multe :laugh2 Dar la vârstă ne potrivim. Cred că și la simtul umorului ;) Și cred că și la altele... m-am uitat la profil și am citit și o recenzie a unui coleg și mi-a plăcut :)
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Aprilie 3, 2019 Hai la Timișoara :) Eu am bani puțini și zile multe :laugh2 Dar la vârstă ne potrivim. Cred că și la simtul umorului ;) Și cred că și la altele... m-am uitat la profil și am citit și o recenzie a unui coleg și mi-a plăcut :)Ți-a plăcut colegu’, nebunule? 1
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Aprilie 3, 2019 De ce marea majoritate a membrilor-domni pentru ca la ei fac referire nu isi specifica varsta ?Astept raspunsuri pertinente daca sunteti amabili sa raspundeti. hai ca m-ai facut sa ma uit la profil. ce cacat conteaza? daca ai o bucurie la vreun flausat de p-aici il intrebi, nu?
anonamentgratuit Reputație: 2 Postat Aprilie 3, 2019 Postat Aprilie 3, 2019 Pentru ca daca esti prea mic - esti copil; daca esti prea mare - esti bosorog. daca nu esti nici mic nici mare, esti un labar prost care nu e in stare sa agate o femeie cand e in floarea varstei.
iacoiucutava Reputație: 173 Postat Aprilie 4, 2019 Telefon: [email protected] Oras:nimfomanesburg Telefon: [email protected] Oras:nimfomanesburg Postat Aprilie 4, 2019 Alta intrebare.
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2019 Postat Aprilie 4, 2019 S-a uitat, sa vadă dacă am editat :D 1
adrianacrina Reputație: 930 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:Unde vreau eu. Oras:Unde vreau eu. Autor Postat Aprilie 4, 2019 Alta intrebare.ce numere vor iesi la 6 din 49 sau la 4 din 69 ?cum vine?
adrianacrina Reputație: 930 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:Unde vreau eu. Oras:Unde vreau eu. Autor Postat Aprilie 4, 2019 S-a uitat, sa vadă dacă am editat :D logic ca m-am uitat doar sunt curioasa ...sunt cu ochii pe tine.
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2019 Postat Aprilie 4, 2019 logic ca m-am uitat doar sunt curioasa ...sunt cu ochii pe tine.mă simt urmărit :D
morakygr Reputație: 165 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Aprilie 4, 2019 ce numere vor iesi la 6 din 49 sau la 4 din 69 ?cum vine?72, 69 cu 3 degete in fund, si posibil 3 limbi intre 2 buci si al 6lea numar este chiar asta.
pansacola77 Reputație: 108 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:Europe Oras:Europe Postat Aprilie 4, 2019 serios bah, doar atat ai putut ?Bah, eu pot mult mai mult dar apoi te ustura... :laugh2 12
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 4, 2019 Bah, eu pot mult mai mult dar apoi te ustura... :laugh2Ce-ai bah? Vezi sa nu te usture pe tine =)) 2
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Aprilie 4, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Aprilie 4, 2019 Bah, eu pot mult mai mult dar apoi te ustura... :laugh2 ramasesem cu pula sculata, bine ca ai aparut ia zi bah pilotule, ce mai face cadânele, tot asa te bagi in seama ca tanga-n cur ? 2
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Aprilie 4, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Aprilie 4, 2019 Bah, eu pot mult mai mult dar apoi te ustura... :laugh2 Ce-ai bah?Vezi sa nu te usture pe tine =))lasa-l ca n-am timp, ma apuc de el mai tarziu =)) 2
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 4, 2019 lasa-l ca n-am timp, ma apuc de el mai tarziu =)):))Momentan. Dar nu pentru mult timp=)) 3
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 4, 2019 Citeste semnatura mea si vei afla.Atunci care este problema ta? Trebuie sa ne declaram varsta? Dupa cum bine stii (banuiesc) unii mai purii arata mai bine si sunt mai ingrijiti decat putoii care fac valuri pe aici! Unde este discretia ...adicrina? :laugh2 3
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 4, 2019 Bah, eu pot mult mai mult dar apoi te ustura... :laugh2Ai sculament? 3
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Aprilie 4, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Aprilie 4, 2019 :))Momentan. Dar nu pentru mult timp =))s-a haladit si asta 2
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 4, 2019 s-a haladit si astaPoate il fac sa se ascunda in dulap vro' 6 luni de il dau disparut cadânele=)) 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum