rechinii77 Reputație: 51741 Postat Aprilie 13 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Aprilie 13 Acum 6 minute, morganleefay a spus: Eu am o variantă simplă, după ce sunt acuzat "că m-am îndrăgostit de Ea " 😂 Luni mă duc la Anna , Marți la Andreea , Miercuri la Ecaterina, și la toate care sunt disponibile 🤣 Ca să vadă cât de mult m-am îndrăgostit de EA 😅😂😂 Apropo am desfăcut și o bere pare interesant topicul😅 Hai Noroc 🍻🍺 Pfuuu....pei fraticaaa..daca faci chestia asta!!!cutremurul din 77 ii fix pix😂😂😂jihadul vine pe tine😅daca ai impresia ca asa scapi🙊te inseli🙈 Spor sa ai la mandre💣 2 5 1
x the impaler Reputație: 10116 Postat Aprilie 13 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Postat Aprilie 13 Daca am putea-o aduce si pe Julieta sa-si spună durerile... Juleta, hai zi cum sta treaba cu iubiții 🧐 Stiu ca ai mai frant ceva inimi si in alt oraș... 🤣 1 2
Lianus12 Reputație: 36 Postat Aprilie 13 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Aprilie 13 Da chiar, Andrea zi și varianta ta pe al lui Disney îl știm vrem sa aflam povestea din punctul tau de vedere
Vasile98765 Reputație: 331 Postat Aprilie 13 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Aprilie 13 6 hours ago, disney02 said: Coae!!! Nu eu,m-am îndrăgostit...e ușor sa vb în necunostinta,de cauza! E ușor sa acuzi,sau sa te bucuri de necazul altuia... Fără sa vrei,în viata,întâlnești persoane care își vor pune amprenta pe existenta ta,pe sentimentele pe care nu doresti sa le expui... Stii cum e? Simplu!!! Suntem oameni,avem acest defect,de a merge la femei! E frumos,e păcătos,dar viata,sau persoana pe care o vizitezi,fără sa vrei ,te cucerește prin simpla ei prezenta,iar aici,nu vorbim de actul sexual,în sine! Sunt sigur ca fiecare dintre voi,va fi în aceasta situație! Important e sa ai tăria de a recunoaște.... Toate cele bune,va doresc! Ai făcut vreodată dragoste cu ea for free….?(știi la ce ma refer) 1
disney02 Reputație: 797 Postat Aprilie 13 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Aprilie 13 Acum 2 ore, x the impaler a spus: Daca am putea-o aduce si pe Julieta sa-si spună durerile... Juleta, hai zi cum sta treaba cu iubiții 🧐 Stiu ca ai mai frant ceva inimi si in alt oraș... 🤣 Nu va scrie niciodată,nimic! Urăște acest site,dar citește,când e vorba despre ea! 2
Membru Premium spartan123 Reputație: 164 Postat Duminică la 06:38 Oras:Arad Oras:Arad Membru Premium Postat Duminică la 06:38 Prin ce metode o contactati? Am vazut ca nu mai are whatsapp pe nr din anuntul de pe publi? Cine stie,poate fac o excursie prin vecini
disney02 Reputație: 797 Postat Duminică la 07:18 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Duminică la 07:18 Acum 39 minute, spartan123 a spus: Prin ce metode o contactati? Am vazut ca nu mai are whatsapp pe nr din anuntul de pe publi? Cine stie,poate fac o excursie prin vecini Am observat ca își schimba cam des numărul din anunț. Nu știu motivele... Eu am renunțat sa o mai contactez! Spor! 2
Membru Premium spartan123 Reputație: 164 Postat Duminică la 07:30 Oras:Arad Oras:Arad Membru Premium Postat Duminică la 07:30 Acum 10 minute, disney02 a spus: Am observat ca își schimba cam des numărul din anunț. Nu știu motivele... Eu am renunțat sa o mai contactez! Spor! Multumesc de raspuns. Chiar acum am verificat inca odata si acum am gasit whatsapp pe nr din anunt😁 O sa incerc si eu sa o prind macar odata,asa de pofta🤣
chrisbbmike Reputație: 1644 Postat Duminică la 14:27 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Duminică la 14:27 Acum 7 ore, disney02 a spus: Am observat ca își schimba cam des numărul din anunț. Nu știu motivele... Eu am renunțat sa o mai contactez! Spor! Cum frate că eu pe același număr vorbesc cu ea de ani ...
truerelevatr Reputație: 82 Postat Duminică la 16:48 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Duminică la 16:48 Tu poate ai alt numar 🤣 1
TikTok Reputație: 10 Postat Duminică la 16:56 Oras:Germania Oras:Germania Postat Duminică la 16:56 Buna,de ceva vreme comunica pe wapp 0753560262 1
Membru Premium spartan123 Reputație: 164 Postat Duminică la 17:16 Oras:Arad Oras:Arad Membru Premium Postat Duminică la 17:16 Acum 27 minute, truerelevatr a spus: Tu poate ai alt numar 🤣 Acela din anuntul din publi.dar acum,imi apare ca are.cand verificasem ultima.data nu avea.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum