Sari la conținut

Sonia - 0731610294

Postări Recomandate

• Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Azi am avut a doua programare pierduta.Stiu ca Sonia nu a facut,o cu intentie. Sigur a avut probleme, sanatate, familie, rapitori, numai ea stie si nici nu ne intereseaza.E prima oara cand dau gres doua zile la rand...

Link spre comentariu

Buna seara, dragii mei !

Eu am plecat pentru o perioadă din Timișoara din motive de personale! Nu m-am simțiț deloc bine, apoi starea mea de sănătate s-a agravat foarte tare in ultimele doua zile. Doctorii mi-au recomandat repaus total!!

Clientii care au fost sa ma vada înainte de plecare pot confirma ceea ce eu am zis mai sus!

Nu a avut nimeni cum sa piardă nici o programare la mine pentru ca eu de două zile nu raspund la telefon și fac programări!

Imi pare nespus de rau ca a trebuit să plec însă sănătate este cea mai importanta iar lucrurile rele cand vin nu te intreaba.

Mii de pupici pentru voi toti..Va voi anunta printr-o recenzie cand voi revenii!!

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan
Reputație: 0

Buna seara, dragii mei !

Eu am plecat pentru o perioadă din Timișoara din motive de personale! Nu m-am simțiț deloc bine, apoi starea mea de sănătate s-a agravat foarte tare in ultimele doua zile. Doctorii mi-au recomandat repaus total!!

Clientii care au fost sa ma vada înainte de plecare pot confirma ceea ce eu am zis mai sus!

Nu a avut nimeni cum sa piardă nici o programare la mine pentru ca eu de două zile nu raspund la telefon și fac programări!

Imi pare nespus de rau ca a trebuit să plec însă sănătate este cea mai importanta iar lucrurile rele cand vin nu te intreaba.

Mii de pupici pentru voi toti..Va voi anunta printr-o recenzie cand voi revenii!!

Multă sănătate! :)
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Timisoara

Sorina Pintea

O femeie de toata isprava de altfel. Eu unul m-am indragostit de ea in urma cu cateva luni cand a fost la Timisoara. Ideatic vorbind pentru ca n-am schimbat decat cateva vorbe. Mai exact, m-am indragostit de felul ei de a pune problema si de a raspunde la intrebari.

P.S. Nu sunt PSD-ist, sa nu fiu inteles gresit. Hashtag-ist in niciun caz :laugh2.

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig

Buna seara, dragii mei !

No, iaca din modul cum a scris Sonia...

Am făcut un click...

In creier.:D

Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig

Insanatosire grabnica. Sper sa te vedem cat mai curand, sanatoasa si plina de viata. Pupici.

Io cred că tu ești nerăbdător să faci un Z cu "spada" :D
Link spre comentariu

Buna,dragii mei!!!

Vreau sa va anunt ca de miercuri voi reveni în Timișoara!!! Voi fi in aceași adresă pe care o știți!

Insa este o mica problema....Am tot avut discuții cu mai multe fete care și ele activează în Timișoara și am avut reclamații la modul ca stric prețul,ca este prea mic prețul.... înțelegi voi singurei nu este nevoie sa intru eu in mai multe detalii.

Începând de miercuri voi ridica putin prețurile și sper asta sa nu fie un imperiment!!

Nu voi fi absurdă.... Vreau sa fie bine în continuare și pentru mine si ptr voi.

Preturile vor fi 150 de lei finalizarea și 300 de lei ora !

Stiti bine ca serviciile mele vor fi in continuare la același nivel...Nu mi-aș permite niciodată sa imi bat joc de banii si de timpul vostru !

Va astept cu drag începând de miercuri in acelasi locație curată, linistită si plina de pasiune!!!

Mii de pupici pentru voi toți!!!

• Like 1
Link spre comentariu

Nu am fost la tine, am văzut ca ai recenzii bune, dar asta mi se pare fumigena “alte fete se plâng ca stric piata”.Ti-ai dat seama ca primesti prea puțin in comparație cu piata și ai ridicat prețurile.

In alta ordine de idei mi se pare ca ai ridicat mult prețul pt o ora, dar asta vei vedea ti când vei ajunge.Succes!

• Like 1
Link spre comentariu

Buna,dragii mei!!!

Vreau sa va anunt ca de miercuri voi reveni în Timișoara!!! Voi fi in aceași adresă pe care o știți!

Insa este o mica problema....Am tot avut discuții cu mai multe fete care și ele activează în Timișoara și am avut reclamații la modul ca stric prețul,ca este prea mic prețul.... înțelegi voi singurei nu este nevoie sa intru eu in mai multe detalii.

Începând de miercuri voi ridica putin prețurile și sper asta sa nu fie un imperiment!!

Nu voi fi absurdă.... Vreau sa fie bine în continuare și pentru mine si ptr voi.

Preturile vor fi 150 de lei finalizarea și 300 de lei ora !

Stiti bine ca serviciile mele vor fi in continuare la același nivel...Nu mi-aș permite niciodată sa imi bat joc de banii si de timpul vostru !

Va astept cu drag începând de miercuri in acelasi locație curată, linistită si plina de pasiune!!!

Mii de pupici pentru voi toți!!!

pacat

pe mine m-ai pierdut de client cu marirea pretului

alte considerente mai putin importante:

nu sunt de acord cu noua valoare

si nu sunt de acord cu argumentul "stric prețul": celelalte panarame care acum cer 150/250 sau 150/300 sau mai mult, nu merita nici 100/200, ele ar trebui sa se raporteze la tine, nu invers

tu ai venit in TM cu un pret decent si servicii de calitate, normal ca nu le convine

dar asa e cand "baietii destepti" din industrie se pun pe treaba

in fine... sper sa te razgandesti, chiar daca imi dau seama cu se pune problema cu "reclamatiile", uneori sunt mai degraba amenintari

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...