Sari la conținut

Doamna Titan - 0767168279

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Doamna rabdatoare, sociabila

cu experienta, ofer masaj domnilor manierati, zona Titan. 60 lei

• Like 1
  • Oras:romania
  • Oras:romania
Postat

Doamna este ok,am fost destul de greu o prinzi la telefon,de apreciat cand intri la ea isi pune tel pe silentios...sa nu fie deranjata.La oral fara mana doar cu gura nota 8,normal 5 fara implicare si cam larga,are burtica,iar pt cine place etnicii poate merge la ea,Doamna fiind de etnie,halatul 60 pe criza asta merge.

• Like 2
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Doamna este ok,am fost destul de greu o prinzi la telefon,de apreciat cand intri la ea isi pune tel pe silentios...sa nu fie deranjata.La oral fara mana doar cu gura nota 8,normal 5 fara implicare si cam larga,are burtica,iar pt cine place etnicii poate merge la ea,Doamna fiind de etnie,halatul 60 pe criza asta merge.

Fa și tu o rezenzie asa cum trebuie!
Postat

Am prins-o eu odată la telefon. Are o voce drăguță și amabilă. Ai putea spune că e o voce de puștoaică. Nu puteam să ajung în acea zi la ea, dar mi-aș fi dorit.

De altfel, cum spunea un confrate futacios de al nostru, se vede clar și din poze că are burtă iar sânii par destul de mici. Totuși din imagini, nu reiese un profil de femeie de etnie.

Ar fi trebuit să știm dacă pozele sunt reale, dar la câte poze are postate, par să fie ale ei.

• Like 1
Postat

Va salut.Am vizitat-o in urma cu vreo 2 saptamani.Nu stiu ce mi-a venit.Nu este genul meu.O gospodina de etnie,cu tate mari,lasate,grasa,cam la 1,60.In schimb foarte docila.Am fost tot timpul in semierectie,nu m-a impresionat prin nimic.In casa,intuneric bezna.Nu mi s-a parut nespalata.Pizda mare si larga.Am regulat--o vreo cinci minute in gura ,eu in picioare,ea in fund pe marginea patului.Par lung,prins in coada,fata cabalina .Anost.Nu recomand.

Postat

In primul rand trebuie scrisa o recenzie ca lumea. Am vizitat-o si eu acum doua saptamani.

Am sa scriu o recenzie. Poate ca printre dezavantaje si recunosc ca sunt adevarate, intr-adevar, la fata nu este vreo starleta si da, este destul de larga. Ceea ce nu pot sustine, pentru ca nu mi s-a parut nici o clipa asa, cum ca doamna ar fi de etnie.
Nu am avut timp sa scriu o recenzie amanuntita despre dansa, dar cat mai curand am sa o fac.

• Oras:DA
  • Oras:DA
Postat
La 28.11.2020 la 21:14, unuloarecare2 a spus:

In primul rand trebuie scrisa o recenzie ca lumea. Am vizitat-o si eu acum doua saptamani.

Am sa scriu o recenzie. Poate ca printre dezavantaje si recunosc ca sunt adevarate, intr-adevar, la fata nu este vreo starleta si da, este destul de larga. Ceea ce nu pot sustine, pentru ca nu mi s-a parut nici o clipa asa, cum ca doamna ar fi de etnie.
Nu am avut timp sa scriu o recenzie amanuntita despre dansa, dar cat mai curand am sa o fac.

Asteptam recenzia,multumesc

Postat
Acum 3 ore, lilisor95 a spus:

Asteptam recenzia,multumesc

Off... 

A trecut ceva timp, chiar am să o fac, dar am fost prins cu altele și totodată e bine că a trecut timp de atunci, pentru că această trecere a timpului sper să îmi reducă din subiectivitate. 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...