maturul Reputație: 136 Postat Octombrie 10, 2017 Oras:Munte Oras:Munte Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Sunt intelegatoare cu ...maturii... Niste virgini mai stafiditi Cu caldura de asta vara stafiditii sunt foarte dulci, zic si eu. Si da am . 5 4 Link spre comentariu
anonna1 Reputație: -402 Postat Octombrie 10, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Cu caldura de asta vara stafiditii sunt foarte dulci, zic si eu. Si da am .Ai ramas cu sechele, nu-i asa? Ce ai? daca nu sunt indiscreta? 1 Link spre comentariu
maturul Reputație: 136 Postat Octombrie 10, 2017 Oras:Munte Oras:Munte Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Ai ramas cu sechele, nu-i asa? Ce ai? daca nu sunt indiscreta? Cu sechele nu, dar cu o mare parere de rau ca am descoperit parterul, doar in vara asta .La prima coborare dupa munte spre nivelul marii sper sa pot explica personal , .Pai, asta este, ca nu am...dar sa-ti spun ce am: dacia 1300, 2 poate 3 camere daca mai compartimentez casa si un ditamai cardul de credit, basca CAR-ul de la munca. .Oi fi eu matur dar tot ucenicul te saluta. 5 4 Link spre comentariu
anonna1 Reputație: -402 Postat Octombrie 10, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Cu sechele nu, dar cu o mare parere de rau ca am descoperit parterul, doar in vara asta .La prima coborare dupa munte spre nivelul marii sper sa pot explica personal , .Pai, asta este, ca nu am...dar sa-ti spun ce am: dacia 1300, 2 poate 3 camere daca mai compartimentez casa si un ditamai cardul de credit, basca CAR-ul de la munca. .Oi fi eu matur dar tot ucenicul te saluta. Felicitari, matur ucenic! Parterul e un nou inceput iar restul ohooo esti boier, in comparatie cu altii. Ai o viata tumultoasa!Noapte buna 1 Link spre comentariu
maturul Reputație: 136 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:Munte Oras:Munte Partajează Postat Octombrie 11, 2017 Felicitari, matur ucenic! Parterul e un nou inceput iar restul ohooo esti boier, in comparatie cu altii. Ai o viata tumultoasa!Noapte bunaOK, sper la un nou inceput.Toate cele bune. 5 4 Link spre comentariu
maturul Reputație: 136 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:Munte Oras:Munte Partajează Postat Octombrie 11, 2017 OK, sper la un nou inceput.Toate cele bune. Mai sa fie , nu mai stiu ce am facut asta noapte, ca vb aia, am uitat, dar acum am vazut .Peste noapte am devenit MAISTRU cu o stea. Adica sublocotenent iar sub....locotenent poate fi un super premium, intreb si eu. 5 4 Link spre comentariu
maturul Reputație: 136 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:Munte Oras:Munte Partajează Postat Octombrie 11, 2017 Mai sa fie , nu mai stiu ce am facut asta noapte, ca vb aia, am uitat, dar acum am vazut .Peste noapte am devenit MAISTRU cu o stea. Adica sublocotenent iar sub....locotenent poate fi un super premium, intreb si eu.AHAHAHA, sa vezi tu acusi ce pensie mare o sa am. 6 4 Link spre comentariu
anonna1 Reputație: -402 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 11, 2017 AHAHAHA, sa vezi tu acusi ce pensie mare o sa am.Ai grija, acum nu mai poti sa iesi din scena cu replica "te saluta ucenicul" ) amu esti maistru ai crescut in ochii publicului ) 1 Link spre comentariu
maturul Reputație: 136 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:Munte Oras:Munte Partajează Postat Octombrie 11, 2017 Ai grija, acum nu mai poti sa iesi din scena cu replica "te saluta ucenicul" ) amu esti maistru ai crescut in ochii publicului )Woow ce bine ca am crescut ca de abia ajungeam la televizor, noroc cu telecomanda.Amu ca sunt maistru musai sa schimb replica. Oi fi eu Maistru dar pana la curvar, ohooo..... drum lung.De aceea consider ca nu este importanta cantitatea, eu ma rezum la calitate, dar precum se stie calitatea se plateste sau se ......rasplateste.No, ai un servus de la maiestro. 6 4 Link spre comentariu
sexymb0l Reputație: 90 Postat Octombrie 15, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 15, 2017 Intre ce ore esti disponibila ? Link spre comentariu
anonna1 Reputație: -402 Postat Octombrie 15, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 15, 2017 Intre ce ore esti disponibila ?Sunt in saptamana de pauza, programul il am afisat la profil. Ma intorc marti! 1 Link spre comentariu
crissu Reputație: 4142 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Datorita faptului ca nu poate intra pe cont, Anonna m-a rugat sa va anunt ca este in Constanta... 1 1 Link spre comentariu
maturul Reputație: 136 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Munte Oras:Munte Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Datorita faptului ca nu poate intra pe cont, Anonna m-a rugat sa va anunt ca este in Constanta...Salutari Crissu.Ce e si cu viata asta, ma ofer sa-i pun eu la dispozitie contul meu...de credit, ca este gol, golut. Toate cele bune.No, servus de la Maestro vesnicul ucenic. 6 4 Link spre comentariu
courtesylady Reputație: -417 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Salutari Crissu.Ce e si cu viata asta, ma ofer sa-i pun eu la dispozitie contul meu...de credit, ca este gol, golut. Toate cele bune.No, servus de la Maestro vesnicul ucenic. Parca erai Maistru Curvar 1 2 Link spre comentariu
maturul Reputație: 136 Postat Octombrie 18, 2017 Oras:Munte Oras:Munte Partajează Postat Octombrie 18, 2017 Parca erai Maistru Curvar Bine ai revenit.Toate cele bune. 6 4 Link spre comentariu
courtesylady Reputație: -417 Postat Octombrie 18, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 18, 2017 Bine ai revenit.Toate cele bune.Multam, ucenicule curvar 1 2 Link spre comentariu
maturul Reputație: 136 Postat Octombrie 19, 2017 Oras:Munte Oras:Munte Partajează Postat Octombrie 19, 2017 Multam, ucenicule curvar 6 4 Link spre comentariu
reperatul Reputație: 177 Postat Octombrie 22, 2017 Oras:In PLM Oras:In PLM Partajează Postat Octombrie 22, 2017 ce s-a petrecut pe aici? mai e activa dom'soara? Link spre comentariu
courtesylady Reputație: -417 Postat Octombrie 22, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 22, 2017 Credem ca e cat se poate de activa .. vrei sa i-o tragi ? 1 3 Link spre comentariu
anonna2 Reputație: 79 Postat Decembrie 14, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 14, 2017 Ce naiba! m-am inverzit fara niciun merit .... Motane, se pare ca ai inceput sa o cam zgaltii :(... si nu ai sa ma imbunezi pe mine decat cand imi voi recupera contul cu emailul meu, adica primul cont Link spre comentariu
cutarescul Reputație: -200 Postat Decembrie 14, 2017 Oras:Banat de Orange46 Oras:Banat de Orange46 Partajează Postat Decembrie 14, 2017 ce s-a petrecut pe aici? mai e activa dom'soara? care domnisoara?? ca astai ditamai babaciunea....dar futacioasa 1 Link spre comentariu
anonna2 Reputație: 79 Postat Decembrie 14, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 14, 2017 care domnisoara?? ca astai ditamai babaciunea....dar futacioasa buey, ciobane, conform statutului social, sunt ... domnisoara :P 3 Link spre comentariu
cutarescul Reputație: -200 Postat Decembrie 14, 2017 Oras:Banat de Orange46 Oras:Banat de Orange46 Partajează Postat Decembrie 14, 2017 buey, ciobane, conform statutului social, sunt ... domnisoara :P mai sāteancoo.... tu de colo ai fi tu domnisoara dupa statut...dar tot babaciune futacioasa esti...ceea ce este bine 1 Link spre comentariu
anonna2 Reputație: 79 Postat Decembrie 14, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 14, 2017 mai sāteancoo.... tu de colo ai fi tu domnisoara dupa statut...dar tot babaciune futacioasa esti...ceea ce este bine nu-i asa, gresesti ... sunt moartea pasiunii :D... norocul meu ca sunt multi nesatuli de...savarine Link spre comentariu
cutarescul Reputație: -200 Postat Decembrie 14, 2017 Oras:Banat de Orange46 Oras:Banat de Orange46 Partajează Postat Decembrie 14, 2017 nu-i asa, gresesti ... sunt moartea pasiunii :D... norocul meu ca sunt multi nesatuli de...savarine ha ha ha....este si asta un fel de a privi lucrurile golancooo 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum