andreyu_ct Reputație: 104 Postat Aprilie 24, 2014 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Aprilie 24, 2014 Sincer .. as luao si de nevasta si as scoate`o si la toate plimbarile din lume ,,, dar nu cred k as rezista mai mult de 2 luni in aceiasi incapere cu bestia .. Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 24, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Aprilie 24, 2014 Sincer .. as luao si de nevasta si as scoate`o si la toate plimbarile din lume ,,, dar nu cred k as rezista mai mult de 2 luni in aceiasi incapere cu bestia ..Pe ea ai intrebat-o daca te vrea????? 1 2 Link spre comentariu
skypexvr Reputație: 451 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Sincer .. as luao si de nevasta si as scoate`o si la toate plimbarile din lume ,,, dar nu cred k as rezista mai mult de 2 luni in aceiasi incapere cu bestia ..cat optimism la tine,eu n-am rezistat nici macar o sedinta m-am fastacit ca o scolarita sfioasa pe care o scoti in fata clasei si apoi am plecat rusinat acasa Link spre comentariu
georgi_88 Reputație: 661 Postat Aprilie 25, 2014 Telefon: georgi_8888 Oras:romania Telefon: georgi_8888 Oras:romania Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Doamne ce-mi place chat-uiala voastra Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 25, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Doamne ce-mi place chat-uiala voastra E in trend acum Link spre comentariu
andreyu_ct Reputație: 104 Postat Aprilie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Aprilie 26, 2014 Pe ea ai intrebat-o daca te vrea?????Asta era in planul urmator .. Link spre comentariu
lucik70 Reputație: 94 Postat Mai 3, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 3, 2014 Buna seara tuturor,De ceva timp cautam ocazia de a cunoaste titulara acestui topic insa din diferite considerente ce tin de spatiu si timp nu am reusit ,pana ieri cand soarta m-a aruncat in bratele Anonei.Dupa cateva telefoane ratate am reusit sa o prind disponibila(numarul din topic) si am purces la drum convins ca voi trai o experienta placuta. Acum la 24 de ore dupa, pot spune ,fara sa exagerez., ca minutele, orele sau clipele sunt nepretuite in compania acestei curtezane.As numi-o chiar gheisa insa pentru a nu fi invinuit de subiectivism raman la titulatura de curtezana.Nu voi detalia actiunea caci finalul este intotdeauna acelasi si anume :CIM, COB,COF si fericirea orgasmica, a barbatului macho cum bine spunea o persoana distinsa si draga mie.Insa GFE ca aici nu am gasit niciunde.Educatie, cultura, bun simt, compasiunea si alte aspecte care te fac sa uiti ca ai venit sa dai o muie sau sa dai la buci nu sunt la indemana oricui si pentru aceste calitati nu pot decat sa o felicit pe distinsa domnita.Notele(nu as da note insa rolul meu de membru al acestui forum ma obliga)Aspect: nota 8Apartament: 8Baie: 8Oral: 10Normal 9GFE 10+ caci alta nota mai mare nu exista.Sa aveti bafta si lovele ! 18 Link spre comentariu
obiectiv Reputație: 5314 Postat Mai 21, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Partajează Postat Mai 21, 2014 sa traiasca conita , prietenii stiu de ce. 1 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 21, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Partajează Postat Mai 21, 2014 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 27, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Mai 27, 2014 Cu prima ocazie voi posta doar abdomenul altceva nu va fi fotografiat... Si pe bune, se pare ca duce-ti lipsa de poze daca insistati sa-mi pun eu pozeS-a ivit ocazia sa va postez abdomenul meu 10 3 Link spre comentariu
alsahia Reputație: 2731 Postat Mai 28, 2014 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Partajează Postat Mai 28, 2014 te-ai chinuit mult safaci poza asta? Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 28, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Partajează Postat Mai 28, 2014 Cred ca trebuie sa-l intrebi pe Obiectiv. Eu simt stilul lui in poza asta. Daca ma insel imi fac mea culpa Link spre comentariu
obiectiv Reputație: 5314 Postat Mai 28, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Partajează Postat Mai 28, 2014 nu mai retin , era dimineata si nu dormisem de vreo 48 de ore, poza originala arata mult mai bine, dar nu ma astept din partea ta sa apreciezi lumina sau umbra. Link spre comentariu
skypexvr Reputație: 451 Postat Mai 28, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 28, 2014 Mie imi place stilul conitei de a posta poze,lasa o oarecare aura de mister sa se intrepatrunda cu o senzualitate aparte pe care trebuie s-o descoperi.Doamna lucreaza pe o anume nisa,nu am vazut-o niciodata pretinzand orice altceva ce nu este iar serviciile ei sunt foarte corecte raport calitate pret.Daca nu vrei o femeie matura si nu ai idee ce inseamna asta cauti pustoaice de 19 ani mi se pare logic.Ce mi-a placut mie la domnita sunt sanii care erau extrem de tari si pasarica extrem de gusoasa la care am molfait cu pofta .Oricum cand am plecat de la ea nu mai gaseam drumul si voiam sa ma pun undeva jos pe strada sa realizez ce mi s-a intamplat . Matura, 40ani Discret si cu rafinament ofer companie intima, la domiciliul meu , domnilor generosi. Jocul erotic face parte integranta din serviciile mele. Ofer anilingus, accept cunnilingus, pozitia 69, sau orice alta pozitie iti doresti sa experimentezi. Finalizare la oral, pe corp, pe fata, dupa preferintele domniilor voastre. Alte fantezii precum: squirt, uro, diverse fetishuri, FEMDOM.200lei/h0724982280LE:Am pus si citat pentru cine nu crede.Matura 40 de ani pentru domni si restul e poveste... 7 Link spre comentariu
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Mai 30, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 30, 2014 Oricum cand am plecat de la ea nu mai gaseam drumul si voiam sa ma pun undeva jos pe strada sa realizez ce mi s-a intamplat .Cea mai scurta, obiectiva, plina de adevar si suspans recenzie pe care am citit-o referitor la Annona! 2 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 2, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Iunie 2, 2014 Rog pe cel ce mi-a sustras inelul sa binevoiasca sa-l returneze. 2 3 Link spre comentariu
ghostcurvar Reputație: 1860 Postat Iunie 2, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 2, 2014 Rog pe cel ce mi-a sustras inelul sa binevoiasca sa-l returneze. Il aveai la mana cand a disparut sau binevoitor ? Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 2, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Iunie 2, 2014 Il aveai la mana cand a disparut sau binevoitor ? GostCurvar, prefer ca aceasta cerinta a mea sa fie "auzita" de binevoitor. Nu mai comentez. Am zis, promit sa dau acatiste in fiecare vineri si sunt convinsa ca il va pandi la greu ghinionul. 1 2 Link spre comentariu
ghostcurvar Reputație: 1860 Postat Iunie 3, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 3, 2014 Amin . In cele sfinte pacatosul se va lovi . Off topic over. Link spre comentariu
ala rau Reputație: 43 Postat Iunie 6, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 6, 2014 dupa ce am ratat o vizita la o alta zana, acum cateva zile zic sa ma intorc la conita asta perversa. am ajuns la ea, aceeasi primire provocatoare, doamna abia iesise din dus, a inceput sa ma ispiteasca cu miscari lascive, m-a dezbracat pe clasicul fotoliu, s-a mai frecat un pic de mine dupa care am fugit la baie. ei si de aici a inceput deranjul... ies din dus, ne apucam de treburi si ... suna tel!!! si ce e mai rau e ca era al meu... muncile nu ma lasau in una din putinele mele zile libere. conduc repede discutia spre un ne vedem intr-o ora, si ma intorc la treaba. mentionez ca anonna a continuat sa se intretina singura in timpul discutiei mele la telefon . cand eram intrat in ritmurile domnitei iarasi telefonul. acum al ei si era cel personal. termina repede dar deja al meu era apelat de GENERAL! raspund, ca un barbat adevarat inchei discutia cu am inteles!,si ma intorc in bratele anonnei! reluam actiunea, il resusciteaza pe ala micul cu un oral pervers, ajungem in 69, degust cu placere piersicuta umeda, ma incanta cu cateva squirt-uri, dupa care il imbraca pe junior si incepem sa ne dam in barci. incep eu deasupra, regina asta da niste contre de-ti afecteaza grav coloana, o trec deasupra, se pare ca asta e pozitia care o multumeste cel mai mult, atunci cand ea conduce jocul. sunt imbaiat iar cu zeama ei si intr-un final termin in balon. imi iau un ragaz de doua minute pana sa ma ridic de pe canapea, tinandu-l pe cel de jos la loc cald si umed. refresh si du-te baiatule ca ai treaba. din pacate vizita mea a condus si la faptul ca anonna si-a dat seama de lipsa inelului... si asta dupa ce in momentele de inceput ale vizitei imi mentiona ca in cta doar barbatii sun ok.cat despre note oralul este de 10+, gfe il duce tot la 10, iar normalul trebuie incercat cu e on top unde are un mare 10! 8 Link spre comentariu
tanaseee Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 16, 2014 Saruut mana!! ce faceti "tanti"? ; Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9657 Postat Iunie 16, 2014 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Iunie 16, 2014 Bai yahoo mesenger Link spre comentariu
tanaseee Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 16, 2014 nu am id dansei.. daca mi`l puteti da va rog frumos Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 16, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Partajează Postat Iunie 16, 2014 Uite id-ul ei : 0724982280 Da-i un add si ai sa poti sta de vorba cu ea...pana te baga la ignore Link spre comentariu
tanaseee Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 16, 2014 am fost la dansa.. m`am int cu ea vreau doar sa va intreb ceva cei care a`ti mai fost Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum