anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 8, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 8, 2015 tu vorbesti serios alsahia?.. am cautat pe net ce inseamna "straponul"...si m-am speriat. Mersi de pont alsahia.@ Anonna, sa uitam de artificii.. nu mai imi trebuie nici macar lumanarele. )@Camelot, nu-i baga in seama pe bagabontii de mai sus. Pentru ei, orice accesoriu seamana cu un strapon fals, straponul e la mine.Dragule :waytogo, m-am dotat 2 2
camelot Reputație: 150 Postat Iunie 8, 2015 Oras:Harsova Oras:Harsova Postat Iunie 8, 2015 @Camelot, nu-i baga in seama pe bagabontii de mai sus. Pentru ei, orice accesoriu seamana cu un strapon "bagabontzii " de mai sus.. au starnit curiozitatea in mine! ( mersi de pont alsahia si obiectiv.. sper sa ma revansez vreodata pe acest forum, daca nu.. poate macar la o bere).Offf.. e greu sa nu poti vb in PM. La cate recenzii trebuie sa fac sa pot ajunge la 200pct ( cf. reg.) o sa-mi creasca barba ) @Annona, asa ca poti pregati artificiile. Dupa 23.06 revin in Cta 2
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 9, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 9, 2015 Offf.. e greu sa nu poti vb in PM. La cate recenzii trebuie sa fac sa pot ajunge la 200pct ( cf. reg.) o sa-mi creasca barba )S-ar putea sa nici nu treaca mai mult de o zi ca sa faci acele puncte fara a face recenzii daca (asa cum procedeaza majoritatea) posteaza din proFUNDzimea gandirii iar ceilalti vin si aplauda imediat PS:bagabontilor, da-ti baietului o mana de ajutor sa prinda un PM ! 1
Vizitator mihai_d Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2015 Postat Iunie 9, 2015 Păi dacă dragă doamnă tu ne rogi să fim discreti și noi nu postăm atunci când te vizităm , de unde puncte
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 9, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 9, 2015 Păi dacă dragă doamnă tu ne rogi să fim discreti și noi nu postăm atunci când te vizităm , de unde puncte Draga domnule, nu este vina mea ca mi se cere parerea cand este vorba de "nimfomane" , 1
Vizitator mihai_d Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2015 Postat Iunie 9, 2015 Nici aici nu te poți abține cu limbuta aia năzdrăvana )))
barracuda Reputație: 4 Postat Iunie 19, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 19, 2015 Draga Anona marti te caut .stau in ct o spt abia astept sa vad de ce te lauda toata lumea
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 19, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 19, 2015 Draga @barracuda, o sa-mi rezerv ziua de marti doar pentru tine 1
alsahia Reputație: 2731 Postat Iunie 19, 2015 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Postat Iunie 19, 2015 Draga @barracuda, o sa-mi rezerv ziua de marti doar pentru tineeu nu cred ca te saturi tu doar cu o baracuda
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 19, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 19, 2015 @alsahia, de ce ma dai de gol? e frumos din partea ta?Omu' a zis ca vrea sa vina marti, sa fiu pregatita....asa ca ii dau ocazia sa fie sigur ca il astept 1 2
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 19, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iunie 19, 2015 daca se bate barracuda cu piranha , cine cistiga?
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 19, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 19, 2015 eu voi castiga, indiferen de combatant 1 1
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 19, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 19, 2015 azi am decis ca timp de 1 saptamana sa nu pun crema pe flocoasa... I-am promis pimpului meu official asta ... asa ca , va pun 2 poze cu flocoasa 7 2
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 19, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iunie 19, 2015 ah cum ma perpelesti , conitza,freca-mi-as barba de ea.
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 20, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 20, 2015 Domnilor, plec 2 zile la mosie asa ca in acest weekend nu va onorez cu minunata mea prezenta 1 1
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 20, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iunie 20, 2015 Nemoasa... 1
rr92 Reputație: 147 Postat Iunie 22, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 22, 2015 Vreti senzatiii tarii ????? Jucati-va cu annona in 3 .. a fost un episod superb linsete gemete sugeri e bestiala femeia ... Ajuns la cneva din vb vb se propune oferta cu anona eu vizitando de ceva ori pe anona am acceptam o joaca n 3 . Dus in 3 f misto a inceput oralu din dus cealalta fata ma atindea pe tot corpu mwra in dormitor bg botu anonei la pasarica scuipatoare cealalta colega ma lingea pe tot corpu si mai ales aningulus care prima oara nu prea imi placea dar dupaia a fost ok ... am schimbat pozitia am luato pe colega la lins pana la orgasm am mai dat putin sex normal terminat pe anona dus .. fumat vreo 3 tigari si plecat . Locatie 10 Anona 10 Colwga 10 Oral 20 Gfe 10 Nornal a fost putin da bun Si acum pularaii de aici fie vb intre noi cei care o cunosc pe anona si stiti ce face cum face ... imaginatio cu o alta nimfomana am avut parte de un episod deosebit . Va salut 5 1
fut_bine Reputație: 220 Postat Iunie 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 22, 2015 pretul ? ne intereseaza ...
catalinzoe Reputație: 49 Postat Iunie 22, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 22, 2015 ma scuzi dar nu inteleg .... Doamna Anonna mai are o colega ?
crissu Reputație: 4142 Postat Iunie 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 22, 2015 O sa supar multa lume...am gresit si imi asum greseala...a fost vorba de trio cu mine...si vreau sa precizez pe aceasta cale ca nu are colega... Va rog sa ma scuzati, celor ce le-am gresit...! 1
barracuda Reputație: 4 Postat Iunie 22, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 22, 2015 Inca nu pot sa ajung marti in Constanta.deoarece sunt retinut la Cluj (((( dar miercurii Anona la tine sunt ..te urmaresc de 1 an pe forum deci abia astept sa vad ce poate sa faca minunata doamna
barracuda Reputație: 4 Postat Iunie 22, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 22, 2015 Aaaa si in todeauna Barracuda castiga:)))
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 22, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 22, 2015 Faptura-mi minunata s-a intors la malul marii putin iritata de o recenzie in care lucrurile nu stau chiar asa. Desi am rugat sa lase treburile asa cum au cazut se pare ca am fost inteleasa gresit Acest review este un bullshitVreti senzatiii tarii ?????Jucati-va cu annona in 3 .. a fost un episod superb linsete gemete sugeri e bestiala femeia ...Ajuns la cneva din vb vb se propune oferta cu anona eu vizitando de ceva ori pe anona am acceptam o joaca n 3 .Dus in 3 f misto a inceput oralu din dus cealalta fata ma atindea pe tot corpu mwra in dormitor bg botu anonei la pasarica scuipatoare cealalta colega ma lingea pe tot corpu si mai ales aningulus care prima oara nu prea imi placea dar dupaia a fost ok ... am schimbat pozitia am luato pe colega la lins pana la orgasm am mai dat putin sex normal terminat pe anona dus .. fumat vreo 3 tigari si plecat .Locatie 10Anona 10Colwga 10Oral 20Gfe 10Nornal a fost putin da bunSi acum pularaii de aici fie vb intre noi cei care o cunosc pe anona si stiti ce face cum face ... imaginatio cu o alta nimfomana am avut parte de un episod deosebit . Va salut Locatia nu a fost la mine ci la Crissu iar pentru amatori, a fost ultima mea actiune intr-un ménage à trois si show lesbi. O sa supar multa lume...am gresit si imi asum greseala...a fost vorba de trio cu mine...si vreau sa precizez pe aceasta cale ca nu are colega... Va rog sa ma scuzati, celor ce le-am gresit...! A fost o placere colaborarea cu tine. Daca ai intrebari, nu vorbim decat fata'n fata. 2 2
barracuda Reputație: 4 Postat Iunie 22, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 22, 2015 Bine ai ajuns in Constanta!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum