barracuda Reputație: 4 Postat Iunie 15, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iunie 15, 2016 ANONNA ESTI IN Ct???!??! Zglobie faptura:)) Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 16, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Iunie 16, 2016 ANONNA ESTI IN Ct???!??! Zglobie faptura:)) Am ceva trebusoara, si ajung cat de curand Stie cineva cum pot inscrie o masina pe numele meu? Masina este adusa din afara iar actele de vanzare-cumparare sunt pe numele altcuiva. Nu este timp disponibil sa fac act de vanzare-cumparare sau de donatie pe numele meu. 1 1 Link spre comentariu
1unu1unu Reputație: 2 Postat Iunie 16, 2016 Oras:Cu capra (la pascut) Oras:Cu capra (la pascut) Partajează Postat Iunie 16, 2016 Am ceva trebusoara, si ajung cat de curand Stie cineva cum pot inscrie o masina pe numele meu? Masina este adusa din afara iar actele de vanzare-cumparare sunt pe numele altcuiva. Nu este timp disponibil sa fac act de vanzare-cumparare sau de donatie pe numele meu.Oricat de repede ai incerca sa treci o masina pe numele tau, sub o saptamana nu scapi. Sau procura pentru altcineva care are timp si nervi de pierdut dupa acte Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 16, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Iunie 16, 2016 Oricat de repede ai incerca sa treci o masina pe numele tau, sub o saptamana nu scapi. Sau procura pentru altcineva care are timp si nervi de pierdut dupa acte Ma intereseaza sa stiu daca pot sa inscriu o masina pe numele meu, daca am toate actele masinii, desi pe contractul de vanzare-cumparare este trecut un alt proprietar. Precizez ca nu exista niciun act de vanzare cumpare sau de donatie intre mine si proprietarul actual, acesta din urma neavand la dispozitie timpul necessar de a face vreun act legal care sa ateste ca instraineaza masina 1 1 Link spre comentariu
djcool Reputație: 303 Postat Iunie 16, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iunie 16, 2016 faci un contract de comodat cu persoana titulara,,,,,,,,,,, Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 16, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Iunie 16, 2016 faci un contract de comodat cu persoana titulara,,,,,,,,,,, naspa, e weekend si niciun birou notarial nu este deschis ar ajuta o hartie scrisa de mana si semnata de titular? 1 1 Link spre comentariu
djcool Reputație: 303 Postat Iunie 16, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iunie 16, 2016 e vineri ,,,,,,maine,,,,,,totusi, ,,,,,cred ca gasesti deschis,,,,,vb dimineata daca vrei,,, Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 16, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Iunie 16, 2016 ajunge sambata noapte, titularul pleaca duminica dupa-amiaza ... nu e timp 1 1 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 16, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 16, 2016 Da ceai fataaa...vrei sa scapi di Matiz ? )))) Link spre comentariu
djcool Reputație: 303 Postat Iunie 16, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iunie 16, 2016 in cazul acesta chiar e o problema,,,,,,dar,,,,uneori exista rezolvari favorabile,,,, Link spre comentariu
valens Reputație: -477 Postat Iunie 16, 2016 Oras:Intre văi Oras:Intre văi Partajează Postat Iunie 16, 2016 te trec, Jenica, te trec! Iti fac regim special tie jenica....?>>>cine este?ț Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 16, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Iunie 16, 2016 Da ceai fataaa...vrei sa scapi di Matiz ? )))) Inca nu vreau sa scap de el ... dar cum tipam cu ceva timp in urma am nevoie de o alta jucarie , mai ... practica 1 1 Link spre comentariu
valens Reputație: -477 Postat Iunie 16, 2016 Oras:Intre văi Oras:Intre văi Partajează Postat Iunie 16, 2016 Da ceai fataaa...vrei sa scapi di Matiz ? )))) daca ai Matiz....sa nu itipui folie pe interior ca "furi" din spatiul interior 1 4 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 16, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Iunie 16, 2016 in cazul acesta chiar e o problema,,,,,,dar,,,,uneori exista rezolvari favorabile,,,, pai de aceste "rezolvari favorabile"am nevoie ... Deci, daca face o hartie de mana in care arata ca imi cedeaza sau imi vinde masina , fara parafa notariala, merge? 1 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 16, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Iunie 16, 2016 jenica....?>>>cine este?ț ai impresia ca eu stiu? crezi ca vine careva la mine si imi spune : Eu sunt Jenica, vreau regimul special promis! oricum nu conteaza, toata lumea primeste regim special 2 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 16, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Iunie 16, 2016 daca ai Matiz....sa nu itipui folie pe interior ca "furi" din spatiul interior eu nu vreau sa schimb nimic la Matiz .... 1 1 Link spre comentariu
costy_22_cta Reputație: -353 Postat Iunie 17, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iunie 17, 2016 buna nu este valabil un act facut de mana dar dute duminica dimineata la obor sunt baietii care fac acte la masini acolo te costa vreo 150 de lei sunt notari acolo care lucreaza special pt obor parerea mea ca e cel mai sigur Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 17, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Iunie 17, 2016 buna nu este valabil un act facut de mana dar dute duminica dimineata la obor sunt baietii care fac acte la masini acolo te costa vreo 150 de lei sunt notari acolo care lucreaza special pt obor parerea mea ca e cel mai sigur Nu vreau decat un notar care sa lucreze duminica dimineata .... iti multumesc.... o sa incerc in Obor.... Stai, care Obor? eu am nevoie in Bucuresti ...daca e Oborul din Bucuresti este cool 1 1 Link spre comentariu
man@work Reputație: -2102 Postat Iunie 17, 2016 Oras:. Oras:. Partajează Postat Iunie 17, 2016 eu nu vreau sa schimb nimic la Matiz .... http://i907.photobucket.com/albums/ac276/Beowulf1990/mr-bean-magic.gif Link spre comentariu
man@work Reputație: -2102 Postat Iunie 17, 2016 Oras:. Oras:. Partajează Postat Iunie 17, 2016 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 17, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Iunie 17, 2016 1 1 Link spre comentariu
man@work Reputație: -2102 Postat Iunie 17, 2016 Oras:. Oras:. Partajează Postat Iunie 17, 2016 http://replygif.net/i/134.gif numai scoate limba !numai scoate limba !nu mai scoate limba ... Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 17, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Iunie 17, 2016 http://replygif.net/i/134.gif numai scoate limba !numai scoate limba !nu mai scoate limba ... Iti fac pofta? ) 1 1 Link spre comentariu
man@work Reputație: -2102 Postat Iunie 17, 2016 Oras:. Oras:. Partajează Postat Iunie 17, 2016 cam da ! Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 17, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Iunie 17, 2016 cam da ! ai de asteptat din partea mea 1 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum