paul2014 Reputație: 559 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:unde vreau eu Oras:unde vreau eu Partajează Postat Septembrie 12, 2016 da da Link spre comentariu
ravanelli Reputație: 298 Postat Septembrie 13, 2016 Oras:Sea side Oras:Sea side Partajează Postat Septembrie 13, 2016 Dragilor, Va informez ca de 2 zile am decis sa modific putin tariful dupa cum urmeaza: Program 9:00 - 21:001h - 250lei30min/1fin. - 200lei Dupa orele 21:00 tariful este de 300lei/h iar 1finalizare, max.30min - 200lei Serviciile mele raman aceleasi poate chiar putin imbunatatite - normal(numai cu prezervativ)- oral, in functie de preferinte si igiena- masaj de relaxare daca timpul ne permite in acea ora.Jocul erotic implica:- anillingus(ofer),- cunnillingus,- 69- squirt (in cazul in care stii ce ai de facut)- Masaj erotic si de relaxare Sedinte de dominare soft:- umilire verbala- umilire fizica- penetrare- uro- plesnire- legare- facesitting- feminizare Sedinta dureaza o ora iar tributul este de 300lei Pentru cei ce doresc sa practice fisting vaginal tariful este de 500lei/h Acum ca tarifele s-au mai indexat putin asa cum spui, ...recte cu 33%, respectiv 25%, dupa un calcul sumar si rapid, mai poti pune si niste fotografii noi ce nu au vazut pana acum lumina ...monitoarelor noastre ...?Respect ...si o zi cat mai palcuta ! Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 13, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 13, 2016 Acum ca tarifele s-au mai indexat putin asa cum spui, ...recte cu 33%, respectiv 25%, dupa un calcul sumar si rapid, mai poti pune si niste fotografii noi ce nu au vazut pana acum lumina ...monitoarelor noastre ...?Respect ...si o zi cat mai palcuta ! Regret, datorita unui incident destul de neplacut de care am avut parte anul trecut am decis sa nu mai atasez nicimacar un fir de par ... Pentru asta sa-i multumiti basarabencei bolnave, dusa cu capul, care activeaza in Bucuresti in acest moment si caruia i-am promis o vizita inopinanta cand ii va fi lumea mai draga. Multumesc pentru intelegere. 1 1 Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Septembrie 13, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Septembrie 13, 2016 care activeaza in Bucuresti in acest moment si caruia i-am promis o vizita ... Multumesc pentru intelegere.Haaa! de cand te pandeam!!"CĂREIA"!! ))) Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Septembrie 13, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 13, 2016 Auzi Codulie...ia apucati si coriectiaza si la mini !!! )))) 1 7 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 13, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 13, 2016 Haaa! de cand te pandeam!!"CĂREIA"!! ))) am fost distrasa de alte chestiute mult mai importante decat sa dau seama unei forme de exprimare... si ca sa fiu sincera, pentru mine acea basarabeanca aduce mai mult a baietel carui i s-au taiat bijuteriile la nastere deci, nu prea conteaza daca i te adresezi la forma feminina sau masculina .. e tot una 2 2 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 13, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 13, 2016 ce-ti mai place sa te joci..lambada http://24.media.tumblr.com/916cfa3473ddf2551b2d0298ab4be637/tumblr_mfg4dgRftH1rdbskoo1_500.gif da da va mai vantur si eu don'soara prin fata ochilor, ce? nu am voie? 1 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 13, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 13, 2016 Haaa! de cand te pandeam!! ))) Banuiam eu de ceva vreme ca esti cu ochiu'pe mine ca pe butelie ... dar nu e cazul, inca nu m-a furat nimeni (da Domnu' sa o faca!) 2 2 Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Septembrie 13, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Septembrie 13, 2016 Auzi Codulie...ia apucati si coriectiaza si la mini !!! ))))n-am ce!scrii perfect! 2 Link spre comentariu
mada69 Reputație: 6826 Postat Septembrie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 13, 2016 n-am ce!scrii perfect!Si ie si perfecta 2 Link spre comentariu
ravanelli Reputație: 298 Postat Septembrie 15, 2016 Oras:Sea side Oras:Sea side Partajează Postat Septembrie 15, 2016 Regret, datorita unui incident destul de neplacut de care am avut parte anul trecut am decis sa nu mai atasez nicimacar un fir de par ... Pentru asta sa-i multumiti basarabencei bolnave, dusa cu capul, care activeaza in Bucuresti in acest moment si caruia i-am promis o vizita inopinanta cand ii va fi lumea mai draga. Multumesc pentru intelegere.Ai dreptate, te inteleg, nu stiu insa cat de tare "te-a secat" basarabeanca" , sa nu mai pui si tu 2-3 poze ...mai proaspete. Blurate/cenzurate, desigur.By the way ... , vin in completarea lui cod06ro. Forma corecta este inopinata si nu inopinanta.No offence !O zi minunata si ...poate in acest context, pui si niste instantanee ...memorabile. 1 4 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 15, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 15, 2016 Ai dreptate, te inteleg, nu stiu insa cat de tare "te-a secat" basarabeanca" , sa nu mai pui si tu 2-3 poze ...mai proaspete. Blurate/cenzurate, desigur.By the way ... , vin in completarea lui cod06ro. Forma corecta este inopinata si nu inopinanta.No offence !O zi minunata si ...poate in acest context, pui si niste instantanee ...memorabile. multam , oricum am vazut ca am cam batut campii dar clar pe jegula ala de muiere nu o iert ... in privinta pozelor, ma voi mai gandi, poate intre timp gasesc un "fotograf". Nu inteleg insa un lucru, de ce tii TU mortis sa pun poze? eu iti spun ca nu au nicio relevanta acestea, mai ales ca nu ti se vede chipul ci doar trupul. O poza fara chip este ca o marfa cumparata pt ambalajul frumos in care se prezinta iar eu nu sunt o marfa sunt o persoana care ofera niste servicii si atat. Ca si fizic pot fi sau nu pe gustul unora sau altora. Sunt o persoana mandra de mine si nu prea vreau sa-mi expun fizicul oprobriului public. Si crede-ma, pe acest site sunt destui ce arunca piatra inainte de a gandi iar multi, precum oile, ii urmeaza iar pentru mine nu ar fi un lucru tocmai favorabil deoarece inca traiesc din si cu acest business 2 2 Link spre comentariu
paul2014 Reputație: 559 Postat Septembrie 15, 2016 Oras:unde vreau eu Oras:unde vreau eu Partajează Postat Septembrie 15, 2016 multam , oricum am vazut ca am cam batut campii dar clar pe jegula ala de muiere nu o iert ... in privinta pozelor, ma voi mai gandi, poate intre timp gasesc un "fotograf". Nu inteleg insa un lucru, de ce tii TU mortis sa pun poze? eu iti spun ca nu au nicio relevanta acestea, mai ales ca nu ti se vede chipul ci doar trupul. O poza fara chip este ca o marfa cumparata pt ambalajul frumos in care se prezinta iar eu nu sunt o marfa sunt o persoana care ofera niste servicii si atat. Ca si fizic pot fi sau nu pe gustul unora sau altora. Sunt o persoana mandra de mine si nu prea vreau sa-mi expun fizicul oprobriului public. Si crede-ma, pe acest site sunt destui ce arunca piatra inainte de a gandi iar multi, precum oile, ii urmeaza iar pentru mine nu ar fi un lucru tocmai favorabil deoarece inca traiesc din si cu acest business AVE ANONNNAAVE ANONNNNAAVE ANONNNNNAAVE ANONNNNNNNA 2 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 15, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 15, 2016 AVE ANONNNAAVE ANONNNNAAVE ANONNNNNAAVE Potoleste-te, nu am nevoie de atat de multa veneratie si mai ales de la unul care nu stie sa aprecieze o femeie indiferent de cum si in ce fel gandeste si care incearca sa-i agite pe ceilalti prin alte parti. 1 1 Link spre comentariu
man@work Reputație: -2105 Postat Septembrie 16, 2016 Oras:. Oras:. Partajează Postat Septembrie 16, 2016 da scrisu mai sus ! casa vaz mai binehttp://i.imgur.com/E51gv.gif Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 16, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 16, 2016 da scrisu mai sus ! casa vaz mai binehttp://i.imgur.com/E51gv.gif nici nu ti-ai luat loc si deja faci galagie!!!!! 1 1 Link spre comentariu
man@work Reputație: -2105 Postat Septembrie 16, 2016 Oras:. Oras:. Partajează Postat Septembrie 16, 2016 nu trebe !am abonamnt dean picioarelea 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 16, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 16, 2016 nu trebe !am abonamnt dean picioarelea 1 1 Link spre comentariu
kweln Reputație: 91 Postat Septembrie 17, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Septembrie 17, 2016 Cand ai sold zero,ce naiba sa faci?Intri aici,si aduci ovatii )Praduitorilor,e toamna!Studentele sunt fidele doua luni pentru un iphone 6 ) Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Septembrie 17, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 17, 2016 Io nu pria cred...ka o iesit iphone7 ! Link spre comentariu
kweln Reputație: 91 Postat Septembrie 17, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Septembrie 17, 2016 Io nu pria cred...ka o iesit iphone7 ! Are aceleasi dimensiuni.Daca e mar,atunci e mar! Ideea ramane aceasi ) 1 Link spre comentariu
kweln Reputație: 91 Postat Septembrie 17, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Septembrie 17, 2016 Are aceleasi dimensiuni.Daca e mar,atunci e mar! Ideea ramane aceasi ) Si chiar nu-i vina mea ) Link spre comentariu
kweln Reputație: 91 Postat Septembrie 20, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Septembrie 20, 2016 Si cum vorbeam de studente,hop o tinerica de 19 ani din zonele limitrofe constantei Momentan e cu circuit inchis dar cand o sa-si ia chirie,va dau detalii aici Gen zile... Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 20, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 20, 2016 Si cum vorbeam de studente,hop o tinerica de 19 ani din zonele limitrofe constantei Momentan e cu circuit inchis dar cand o sa-si ia chirie,va dau detalii aici Gen zile... Nu ca m-ar deranja sa dai informatii baietilor, dar nu crezi ca mai bine e sa deschizi pentru fiecare fata pe care o "descoperi", cate un thread? ... Ti se pare ca topicul acesta este atat de citit incat sa iti promovezi "descoperirile". Sau poate ca esti unul dintre cei ce stai cu ochii pe mine ca pe butelie, te anunt ca nu este cazul, ma descurc si fara sa-mi ridici tu topicul la vedere. Iti foarte multumesc pentru intelegere 1 2 Link spre comentariu
paul2014 Reputație: 559 Postat Septembrie 20, 2016 Oras:unde vreau eu Oras:unde vreau eu Partajează Postat Septembrie 20, 2016 hellou 2 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum