anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 20, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 20, 2016 helloumishca in privat pana nu te cotonogesc 2 2 Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 20, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Septembrie 20, 2016 Paulica, am si eu momentele mele de ratacire... mi-am revenit asa ca Bucurestiul poate sa astepte ... Pastele Cailor Nu sti ce pierzi 3 3 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 20, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 20, 2016 Nu sti ce pierzi Crede-ma ca stiu! E plin Bucurestiul de alde Pipilica 1 1 Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 20, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Septembrie 20, 2016 Crede-ma ca stiu! E plin Bucurestiul de alde PipilicaBuna, ma referam la Paul 3 4 Link spre comentariu
kweln Reputație: 91 Postat Septembrie 23, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Septembrie 23, 2016 Nu ca m-ar deranja sa dai informatii baietilor, dar nu crezi ca mai bine e sa deschizi pentru fiecare fata pe care o "descoperi", cate un thread? ... Ti se pare ca topicul acesta este atat de citit incat sa iti promovezi "descoperirile". Sau poate ca esti unul dintre cei ce stai cu ochii pe mine ca pe butelie, te anunt ca nu este cazul, ma descurc si fara sa-mi ridici tu topicul la vedere. Iti foarte multumesc pentru intelegere Mai foloseste cineva butelie in 2016? Cu placere! Link spre comentariu
cristi bug Reputație: 980 Postat Septembrie 23, 2016 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Septembrie 23, 2016 Mai foloseste cineva butelie in 2016? Cu placere! Eu ca escrocii de 1an jumate trebuiau sa traga tevile pe scara. Link spre comentariu
135792468 Reputație: 445 Postat Septembrie 24, 2016 Partajează Postat Septembrie 24, 2016 Eu ca escrocii de 1an jumate trebuiau sa traga tevile pe scara.Păi bagă-l la înaintare pe pritenul Uzzi! Poate îți pune o pila și se rezolvă treaba! Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Octombrie 10, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 10, 2016 Crede-ma ca stiu! E plin Bucurestiul de alde PipilicaMamaie,ti sau inflamat hemoroizii si simți nevoia să fi scărpinata? 1 Link spre comentariu
paul2014 Reputație: 559 Postat Octombrie 15, 2016 Oras:unde vreau eu Oras:unde vreau eu Partajează Postat Octombrie 15, 2016 AVE ANONNAAVE ANONNNNNA! 3 2 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 1, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 Neata! 1 1 Link spre comentariu
man@work Reputație: -2098 Postat Noiembrie 1, 2016 Oras:. Oras:. Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 ba da ! 1 6 Link spre comentariu
hengst Reputație: 2 Postat Noiembrie 4, 2016 Partajează Postat Noiembrie 4, 2016 Neata! La tine cat mai e analul ? Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 4, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Noiembrie 4, 2016 La tine cat mai e analul ? Analu'la tine sau analu' la tine? Link spre comentariu
man@work Reputație: -2098 Postat Noiembrie 4, 2016 Oras:. Oras:. Partajează Postat Noiembrie 4, 2016 ba da ! 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 4, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Noiembrie 4, 2016 ba da ! Vrei si tu ? iti fac imediat Link spre comentariu
man@work Reputație: -2098 Postat Noiembrie 5, 2016 Oras:. Oras:. Partajează Postat Noiembrie 5, 2016 http://www.amuzant.ro/uploadedpics/155750HowMenStartLife.gif 1 6 Link spre comentariu
father doug Reputație: -13 Postat Noiembrie 5, 2016 Oras:X?Y!Z?K!L?W!& Oras:X?Y!Z?K!L?W!& Partajează Postat Noiembrie 5, 2016 Annonica nu o si-o baga in fundulet dar te linge la cacau grav de tot )Cu pacatele cum esti SEXCROACO?? Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 6, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Noiembrie 6, 2016 Annonica nu o si-o baga in fundulet dar te linge la cacau grav de tot )Cu pacatele cum esti SEXCROACO?? Inca stau bine... te gandeai sa ma absolvi tu de ele? Nu esti deloc inventiv si nici farmec nu ai ... Vad ca ai inceput sa cauti atentie... Ti se acorda! Spune ce ai de spus sau ... TACI Link spre comentariu
father doug Reputație: -13 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:X?Y!Z?K!L?W!& Oras:X?Y!Z?K!L?W!& Partajează Postat Noiembrie 6, 2016 Inca stau bine... te gandeai sa ma absolvi tu de ele? Nu esti deloc inventiv si nici farmec nu ai ... Vad ca ai inceput sa cauti atentie... Ti se acorda! Spune ce ai de spus sau ... TACIBine "necrofago" am tacut.... ) Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 6, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Noiembrie 6, 2016 Bine "necrofago" am tacut.... ) Se pare ca nu prea ai nimic de zis asa ca e foarte intelept din partea ta cand taci Link spre comentariu
father doug Reputație: -13 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:X?Y!Z?K!L?W!& Oras:X?Y!Z?K!L?W!& Partajează Postat Noiembrie 6, 2016 Se pare ca nu prea ai nimic de zis asa ca e foarte intelept din partea ta cand taci La biserica cand? Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 7, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 La biserica cand? vrei sa ma duci la altar? Link spre comentariu
father doug Reputație: -13 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:X?Y!Z?K!L?W!& Oras:X?Y!Z?K!L?W!& Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 vrei sa ma duci la altar?Inchide ca te sun eu pe Connex! Link spre comentariu
ravanelli Reputație: 298 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Sea side Oras:Sea side Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 Inchide ca te sun eu pe Connex!Nu vreau sa dau dovada de ipocrizie, dar nu pot sa nu sesizez animozitatile dintre tine si Annona. Cam pe orice topic, unde o prinzi, nu o ierti, ...cu vorbele de duh, ce nu fac cinste unui ...parinte... Ce naiba ti-a facut ...? Mai iart-o, ai balacarit-o de nici Marea Neagra nu o mai spala. In plus ti-ai mai schimbat si poza de la profil, cu una destul de ...ostentativa.Tot la adresa ei este ...indemnul ? Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 7, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 Nu vreau sa dau dovada de ipocrizie, dar nu pot sa nu sesizez animozitatile dintre tine si Annona. Cam pe orice topic, unde o prinzi, nu o ierti, ...cu vorbele de duh, ce nu fac cinste unui ...parinte... Ce naiba ti-a facut ...? Mai iart-o, ai balacarit-o de nici Marea Neagra nu o mai spala. In plus ti-ai mai schimbat si poza de la profil, cu una destul de ...ostentativa.Tot la adresa ei este ...indemnul ? I-am frant inima Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum