ravanelli Reputație: 298 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Sea side Oras:Sea side Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 I-am frant inima Poate doar daca i-ai fi facut ce i-a facut Ciomu, acelui pacient nefericit s-ar fi pretat o asemenea atitudine. Dar asa ...chiar nu inteleg. Oricum, nu este treaba mea ...As prefera sa va vad asa ... . Link spre comentariu
chikosan Reputație: 1179 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Bucuresti , Constanta Oras:Bucuresti , Constanta Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 Poate doar daca i-ai fi facut ce i-a facut Ciomu, acelui pacient nefericit s-ar fi pretat o asemenea atitudine. Dar asa ...chiar nu inteleg. Oricum, nu este treaba mea ...As prefera sa va vad asa ... .ciomu nu i-a facut nimic acelui pacient, a fost un rezident de al lui, iar ciomu a luat vina asupra lui ca sa ii salveze cariera rezidentului , crede-ma, am fost studentul lui Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 7, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 Poate doar daca i-ai fi facut ce i-a facut Ciomu, acelui pacient nefericit s-ar fi pretat o asemenea atitudine. Dar asa ...chiar nu inteleg. Oricum, nu este treaba mea ...As prefera sa va vad asa ... . nu-mi amintesc sa fi lasat pe careva fara jucarie ... doar fara cativa posibili mostenitori, dar nu cred ca e asa mare problema . Banuiesc ca sunt unii mai patimasi din fire, dar nu e treaba mea Link spre comentariu
kennzeichen Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:creanga pe cotlon Oras:creanga pe cotlon Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 un ciumpalac si o ciumpalaca Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 7, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 un ciumpalac si o ciumpalaca marsh acasa ciumpalacule!! Link spre comentariu
kennzeichen Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:creanga pe cotlon Oras:creanga pe cotlon Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 marsh acasa ciumpalacule!!eu sunt acasa dar tu? Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 7, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 eu sunt acasa dar tu? inde dreaq sa te mai caut ??? te-am cautat in toata casa!!! ups, am tras apa la vasul de toaleta ... erai acolo ? Link spre comentariu
kennzeichen Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:creanga pe cotlon Oras:creanga pe cotlon Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 inde dreaq sa te mai caut ??? te-am cautat in toata casa!!! ups, am tras apa la vasul de toaleta ... erai acolo ?no offence taken, o seara placuta! Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 7, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 no offence taken, o seara placuta! cum spui tu, nimeni nu te contrazice! Link spre comentariu
kennzeichen Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:creanga pe cotlon Oras:creanga pe cotlon Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 cum spui tu, nimeni nu te contrazice!cei 500 de ron pentru fistingul vaginal sunt batuti in cuie sau negociabil daca include si sex? Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 7, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 cei 500 de ron pentru fistingul vaginal sunt batuti in cuie sau negociabil daca include si sex?parafati... nu-ti permiti, nu e treaba mea Link spre comentariu
kennzeichen Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:creanga pe cotlon Oras:creanga pe cotlon Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 parafati... nu-ti permiti, nu e treaba mea am inteles, multumesc. Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 7, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 am inteles, multumesc. cu placere ... un mic amendament ... trebuie sa te si pricepi Link spre comentariu
kennzeichen Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:creanga pe cotlon Oras:creanga pe cotlon Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 cu placere ... un mic amendament ... trebuie sa te si pricepi pai trebuie doar sa strang pumnul si sa ti-l bag in vagin, cata pricepere mi-ar trebuii? Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 7, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 pai trebuie doar sa strang pumnul si sa ti-l bag in vagin, cata pricepere mi-ar trebuii? nu esti prea priceput .... lasa-o asa Link spre comentariu
kennzeichen Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:creanga pe cotlon Oras:creanga pe cotlon Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 nu esti prea priceput .... lasa-o asa recunosc de asta sunt si interesat, n-am experimentat ceva atat de extrem incat sa imi bag pumnul in vaginul unei femei. daca am cei 500 de ron si nu experienta asta inseamna ca nu ma servesti? Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 7, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 recunosc de asta sunt si interesat, n-am experimentat ceva atat de extrem incat sa imi bag pumnul in vaginul unei femei. daca am cei 500 de ron si nu experienta asta inseamna ca nu ma servesti? NU.... eu nu servesc pe nimeni cu nimic Link spre comentariu
kennzeichen Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:creanga pe cotlon Oras:creanga pe cotlon Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 e vorba de serviciile sexuale care le oferi contracost bineinteles, daca am cei 500 de ron dar nu am experienta , imi pot baga pumnul in vaginul tau? Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 7, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 e vorba de serviciile sexuale care le oferi contracost bineinteles, daca am cei 500 de ron dar nu am experienta , imi pot baga pumnul in vaginul tau? nu se baga pumnul , se baga mana... si asta cu grija si foarte gentil, cu o incalzire in prealabil .... Link spre comentariu
kennzeichen Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:creanga pe cotlon Oras:creanga pe cotlon Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 nu se baga pumnul , se baga mana... si asta cu grija si foarte gentil, cu o incalzire in prealabil .... dar fisting inseama cu totul altceva decat mana desfacuta.. asa e nu ma pricep trebuie sa exersam , buna seara ma retrag! Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 7, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 dar fisting inseama cu totul altceva decat mana desfacuta.. asa e nu ma pricep trebuie sa exersam , buna seara ma retrag! nu am spus "mana desfacuta" dar in niciun caz pumnul, asa cum gandesti tu Seara placuta ! Link spre comentariu
alias red Reputație: -15 Postat Noiembrie 8, 2016 Oras:Moon Oras:Moon Partajează Postat Noiembrie 8, 2016 bucket pussy Link spre comentariu
costy_22_cta Reputație: -353 Postat Noiembrie 8, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Noiembrie 8, 2016 bai frate daca o vezi nici makar pumnu nu o sa mai vrei sa bagi in ea e horror frate Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 9, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Noiembrie 9, 2016 bai frate daca o vezi nici makar pumnu nu o sa mai vrei sa bagi in ea e horror frate Nu am spus niciodata ca as fi o frumusete... mica, grasa, cocosata, ciunga, schiapa, malformata dar sa vezi ce gogosica frumoasa am !!!!! dolofana, mititica, plangacioasa, pofticioasa 3 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 9, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Noiembrie 9, 2016 bucket pussy perhaps the most insistent dreams you have.... hot wish yours Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum