Sari la conținut

Anonna 0724982280

Postări Recomandate

• Oras:Sea side
  • Oras:Sea side
Postat

I-am frant inima =))

Poate doar daca i-ai fi facut ce i-a facut Ciomu, acelui pacient nefericit s-ar fi pretat o asemenea atitudine. Dar asa ...chiar nu inteleg. Oricum, nu este treaba mea ...

As prefera sa va vad asa ...  :kiss3 .

• Oras:Bucuresti , Constanta
  • Oras:Bucuresti , Constanta
Postat

Poate doar daca i-ai fi facut ce i-a facut Ciomu, acelui pacient nefericit s-ar fi pretat o asemenea atitudine. Dar asa ...chiar nu inteleg. Oricum, nu este treaba mea ...

ciomu nu i-a facut nimic acelui pacient, a fost un rezident de al lui, iar ciomu a luat vina asupra lui ca sa ii salveze cariera rezidentului , crede-ma, am fost studentul lui 

Postat

nu-mi amintesc sa fi lasat pe careva fara jucarie ... doar fara cativa posibili mostenitori, dar nu cred ca e asa mare problema :)

Banuiesc ca sunt unii mai patimasi din fire, dar nu e treaba mea 

• Oras:creanga pe cotlon
Postat

inde dreaq sa te mai caut ??? te-am cautat in toata casa!!! ups, am tras apa la vasul de toaleta ... erai acolo ?

no offence taken, o seara placuta!

Postat

cum spui tu, nimeni nu te contrazice!

cei 500 de ron pentru fistingul vaginal sunt batuti in cuie sau negociabil daca include si sex?

Postat

cu placere ... un mic amendament ... trebuie sa te si pricepi :D

pai trebuie doar sa strang pumnul si sa ti-l bag in vagin, cata pricepere mi-ar trebuii?

Postat

nu esti prea priceput .... lasa-o asa 

recunosc de asta sunt si interesat, n-am experimentat ceva atat de extrem incat sa imi bag pumnul in vaginul unei femei. 

daca am cei 500 de ron si nu experienta asta inseamna ca nu ma servesti?

Postat

e vorba de serviciile sexuale care le oferi contracost bineinteles, daca am cei 500 de ron dar nu am experienta , imi pot baga pumnul in vaginul tau?

Postat

e vorba de serviciile sexuale care le oferi contracost bineinteles, daca am cei 500 de ron dar nu am experienta , imi pot baga pumnul in vaginul tau?

nu se baga pumnul , se baga mana... si asta cu grija si foarte gentil, cu o incalzire in prealabil .... 

Postat

nu se baga pumnul , se baga mana... si asta cu grija si foarte gentil, cu o incalzire in prealabil .... 

dar fisting inseama cu totul altceva decat mana desfacuta.. asa e nu ma pricep trebuie sa exersam , buna seara ma retrag!

Postat

bai frate daca o vezi nici makar pumnu nu o sa mai vrei sa bagi in ea e horror frate

Nu am spus niciodata ca as fi o frumusete... mica, grasa, cocosata, ciunga, schiapa, malformata =)) dar sa vezi ce gogosica frumoasa am !!!!! dolofana, mititica, plangacioasa, pofticioasa :D

• Like 3
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.