robotel reclama Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:- Oras:- Partajează Postat Noiembrie 9, 2016 pussy bucket Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 9, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Noiembrie 9, 2016 pussy bucket Credeam ca te-am pierdut !!! Ce dor mi-a fost de tine!!!! 2 1 Link spre comentariu
cristicalinescu Reputație: 143 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Noiembrie 9, 2016 Deplasări la hotel faci ? Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 9, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Noiembrie 9, 2016 Deplasări la hotel faci ? Imi pare rau, nu Link spre comentariu
saleh eddin ben ali Reputație: 13 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:francfurt Oras:francfurt Partajează Postat Noiembrie 9, 2016 Imi pare rau, nu Sex între sâni faci :350x Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 10, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Noiembrie 10, 2016 Sex între sâni faci :350x Da, daca tie mataranga mai groasa decat distanta dintre sanii mei 6 1 Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Noiembrie 10, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Noiembrie 10, 2016 Da, daca tie mataranga mai groasa decat distanta dintre sanii mei poate il face invers! de la stangu` catre dreptu! Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 10, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Noiembrie 10, 2016 poate il face invers! de la stangu` catre dreptu! uite ca mie nu mi-a trecut prin cap asa ceva ... cu prima ocazie incerc pozitia 1 1 Link spre comentariu
jan de la boema Reputație: -403 Postat Noiembrie 10, 2016 Oras:Tomis Nord Oras:Tomis Nord Partajează Postat Noiembrie 10, 2016 uite ca mie nu mi-a trecut prin cap asa ceva ... cu prima ocazie incerc pozitia Daca ai nevoie de un voluntar,ma sacrific eu Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 10, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Noiembrie 10, 2016 Daca ai nevoie de un voluntar,ma sacrific eu Facem, Jenica, cum sa nu facem ... orice doresti tu 1 1 Link spre comentariu
victor24ct Reputație: -359 Postat Noiembrie 11, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Noiembrie 11, 2016 cand il rogi pe motan sa te scoata de la top ?!?!?!?!? Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 11, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Noiembrie 11, 2016 Cand ti-o creste tie al 3lea coi 1 1 Link spre comentariu
victor24ct Reputație: -359 Postat Noiembrie 11, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Noiembrie 11, 2016 faci tu glume, le apreciez, dar.... nu prea e de gluma..... 1 3 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 11, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Noiembrie 11, 2016 faci tu glume, le apreciez, dar.... nu prea e de gluma..... As prefera, in loc sa apreciezi glumele mele, sa detaliezi carui fapt ti se datoreaza aceasta "dorinta" mai ales ca ma pui pe mine sa cer acest fapt motanului. Link spre comentariu
benny andreson Reputație: 3 Postat Noiembrie 11, 2016 Partajează Postat Noiembrie 11, 2016 ola Link spre comentariu
victor24ct Reputație: -359 Postat Noiembrie 11, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Noiembrie 11, 2016 Dorinta mea este cauzata de realitate : NU AI CE CAUTA ACOLO, AI AJUNS DINTR-O EROARE... 1 3 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 11, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Noiembrie 11, 2016 Dorinta mea este cauzata de realitate : NU AI CE CAUTA ACOLO, AI AJUNS DINTR-O EROARE... Nu este nicio coerenta in ceea ce spui Vrei sa fii concis? Faci o vizita, platesti si ... recenzezi . Cred ca asa este corect. Dar mare atentie, daca esti unul din cei 3 carora le-am inchis usa in nas in urma cu 2 saptamani, e mai bine sa taci din gura Dar cred ca nu vrei decat sa iesi in evidenta in fata celorlalti si asta nu este rau dar nu asa. Trebuie sa meriti, sa cotizezi sa arati ca ai fost in stare sa cotizezi. Pe cand tu , nu faci decat sa dai cu gura 2 1 Link spre comentariu
benny andreson Reputație: 3 Postat Noiembrie 11, 2016 Partajează Postat Noiembrie 11, 2016 singura care da cu gura din topicul asta esti tu mai annona prin natura profesiei tale, auguri! Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9657 Postat Noiembrie 11, 2016 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 11, 2016 Sunt persoane carora le plac grasele, sunt persoane carora le plac babele, sunt persoane carora le plac femeile de varsta a doua, si multe alte exemple. Parerea mea e ca daca mie nu imi place anonna sau lory, nu inseamna ca nu place nimanui. Eu am fost, am vizitat, am fost multumit de servicii, iar daca am fost nemultumit de ceva nu mai vizitez a doua oara dar sunt altii carora le plac lucruri care mie nu imi plac. Daca nu va place, nu vizitati fratilor! Cu ce va incurca anonna la top? Va strica combinatiile care le aveti cu celelalte fete din top? Sunteti pestii altor femei si anona va ia clientela si respectiv banii din buzunar? Chiar nu va inteleg 5 3 Link spre comentariu
victor24ct Reputație: -359 Postat Noiembrie 12, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Noiembrie 12, 2016 Talibane.... vorbesti cu mine? Link spre comentariu
victor24ct Reputație: -359 Postat Noiembrie 12, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Noiembrie 12, 2016 Nu este nicio coerenta in ceea ce spui Vrei sa fii concis? Faci o vizita, platesti si ... recenzezi . Cred ca asa este corect. Dar mare atentie, daca esti unul din cei 3 carora le-am inchis usa in nas in urma cu 2 saptamani, e mai bine sa taci din gura Dar cred ca nu vrei decat sa iesi in evidenta in fata celorlalti si asta nu este rau dar nu asa. Trebuie sa meriti, sa cotizezi sa arati ca ai fost in stare sa cotizezi. Pe cand tu , nu faci decat sa dai cu gura Sa cotizez la tine ? Ai fumat maselarita ? Cotizez la cine merita. Tu nu. Link spre comentariu
victor24ct Reputație: -359 Postat Noiembrie 12, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Noiembrie 12, 2016 @nimenieu..... sa inteleg ca ai vrea sa cotizez si la tine ? Link spre comentariu
135792468 Reputație: 445 Postat Noiembrie 12, 2016 Partajează Postat Noiembrie 12, 2016 Dorinta mea este cauzata de realitate : NU AI CE CAUTA ACOLO, AI AJUNS DINTR-O EROARE...Victore, sa mor eu dacă îți înțeleg încrâncenarea de care dai dovadă față de posesoarea topicului. Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 12, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Noiembrie 12, 2016 Sa cotizez la tine ? Ai fumat maselarita ? Cotizez la cine merita. Tu nu. Sunt incantata ca inca ai unde sa cotizezi si ai cu ce sa cotizezi deocamdata. Felicitari! Chiar sunt incantata ca nu sunt nevoita sa te dau afara pe usa Link spre comentariu
babayul Reputație: 74 Postat Noiembrie 12, 2016 Partajează Postat Noiembrie 12, 2016 Nu zice ca nu are bani pt tine ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum