Sari la conținut

Anonna 0724982280

Postări Recomandate

faci tu glume, le apreciez, dar.... nu prea e de gluma.....

As prefera, in loc sa apreciezi glumele mele, sa detaliezi carui fapt ti se datoreaza aceasta "dorinta" mai ales ca ma pui pe mine sa cer acest fapt motanului.

Link spre comentariu

Dorinta mea este cauzata de realitate : NU AI CE CAUTA ACOLO, AI AJUNS DINTR-O EROARE...

Nu este nicio coerenta in ceea ce spui :D

Vrei sa fii concis? Faci o vizita, platesti si ... recenzezi :D . Cred ca asa este corect. 

Dar mare atentie, daca esti unul din cei 3 carora le-am inchis usa in nas in urma cu 2 saptamani, e mai bine sa taci din gura :D

Dar cred ca nu vrei decat sa iesi in evidenta in fata celorlalti si asta nu este rau dar nu asa. Trebuie sa meriti, sa cotizezi sa arati ca ai fost in stare sa cotizezi. Pe cand tu , nu faci decat sa dai cu gura :D

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe

Sunt persoane carora le plac grasele, sunt persoane carora le plac babele, sunt persoane carora le plac femeile de varsta a doua, si multe alte exemple. Parerea mea e ca daca mie nu imi place anonna sau lory, nu inseamna ca nu place nimanui. Eu am fost, am vizitat, am fost multumit de servicii, iar daca am fost nemultumit de ceva nu mai vizitez a doua oara dar sunt altii carora le plac lucruri care mie nu imi plac. Daca nu va place, nu vizitati fratilor! Cu ce va incurca anonna la top? Va strica combinatiile care le aveti cu celelalte fete din top? Sunteti pestii altor femei si anona va ia clientela si respectiv banii din buzunar? Chiar nu va inteleg

• Like 5
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Nu este nicio coerenta in ceea ce spui :D

Vrei sa fii concis? Faci o vizita, platesti si ... recenzezi :D . Cred ca asa este corect.

Dar mare atentie, daca esti unul din cei 3 carora le-am inchis usa in nas in urma cu 2 saptamani, e mai bine sa taci din gura :D

Dar cred ca nu vrei decat sa iesi in evidenta in fata celorlalti si asta nu este rau dar nu asa. Trebuie sa meriti, sa cotizezi sa arati ca ai fost in stare sa cotizezi. Pe cand tu , nu faci decat sa dai cu gura :D

Sa cotizez la tine ? Ai fumat maselarita ? Cotizez la cine merita. Tu nu.

Link spre comentariu

Sa cotizez la tine ? Ai fumat maselarita ? Cotizez la cine merita. Tu nu.

Sunt incantata ca inca ai unde sa cotizezi si ai cu ce sa cotizezi deocamdata. Felicitari! Chiar sunt incantata ca nu sunt nevoita sa te dau afara pe usa :) 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...