Sari la conținut

Anonna 0724982280

Postări Recomandate

• Oras:Constanta

ba mamaie, GILF sau cum draq vrei sa iti spun, da fututa in gura mai esti, da-le draq la baieti o poza... da pula mea, mai bine se uita prin primele 5 pagini si o sa li se taie ca si mie, pula mea, ai fata de clovn in pula mea, buzele rosii, parul rosu, un nas rosu si esti gata, poti sa iesi in mamaia sa vinzi poze copiilor cu cat draq oi vrea 

Link spre comentariu

ba mamaie, GILF sau cum draq vrei sa iti spun, da fututa in gura mai esti, da-le draq la baieti o poza... da pula mea, mai bine se uita prin primele 5 pagini si o sa li se taie ca si mie, pula mea, ai fata de clovn in pula mea, buzele rosii, parul rosu, un nas rosu si esti gata, poti sa iesi in mamaia sa vinzi poze copiilor cu cat draq oi vrea

Mah, jhony a lu bravu, in pula calului da prst mare ce iesti, nu vezi, mah prostovane ca am pus o poza recenta? Ba bravu de coaie, tac-tau nu'ti spuse ca iesti tare prost si ca ii e rusine sa se afiseze cu feciora-sau? Pulacalululi, pai cu soarele asta tu vrei sa-mi pun protectie pa nas? Aia o pun la tine pe pula ca, doar nu fac protectie de viol la fatza. Si chiar si asa, mah, tac'tau trebuia sa te bata ceva mai bine ca se pare ca tu iesti chior, unde vazusi tu fatza lu je?

Link spre comentariu
  • Oras:în pizdă până-n gât

Motto-ul meu este: Money&Sex, Sex&Money

Am 44ani, ceea ce inseamna ca sunt o femeie matura, nu sunt slim dar nici fat, 165/66kg, sani medii spre mici, saten-roscata.

Imi pun la dispozitia domnilor o gama variata de servicii pe care le voi detalia mai jos si, de aceea doresc ca cei ce au alte pretentii asupra mea sa se abtina.

Serviciile mele cuprind:

sex normal + oral  pentru tariful de 250lei/h

Binenteles ca in tot timpul actiunii sunt parte dominanta ceea ce inseamna ca doritorii vor avea parte de senzatii tari (aviz celor slabi de inima). Ofer anilingus, accept cunillingus.

Nu admit insistentele celor ce doresc sa faca sex normal fara prezervativ. Oralul se face si cu si fara, in functie de preferintele fiecaruia.

Finalizare pe fata, pe corp in gura, NU inghit.

Squirt, trebuie sa fii foarte bun sa ma aduci in faza de finalizare vizibila

Ofer servicii de dominare soft pentru un tribut de 300lei/sedinta.

Sedinta de dominare poate include:

- umilire

- feminizare

- uro

- pleznire

- scuipat

- fisting anal

- roll play

Accept diverse fetish-uri

Accept FISTING vaginal, doar pentru suma de 500lei

NU fac anal

Programul meu este intre orele 9:00-21:00 pentru tariful de 250lei/h

Dupa orele 21:00 , tariful se majoreaza cu 50lei, adica 300lei/h

Stiu ca sunteti dornici sa vedeti poze cu mine dar am sa-mi rezerv dreptul de a va refuza aceasta placere. Arat bine si sunt o femeie "misto", nu am nevoie sa-mi confirm acest lucru cu poze.

Gusturile nu se discuta :D

ce facusi fata, ai marit pretul? parca era 200 ora. 

Link spre comentariu

tinere, tariful asta e de 2 ani , daca tu nu ti-ai upgradat vizitele din 2013 asta e... stiu, gusturile nu se discuta deci, fara intrebari inutile

Doamnă ca-ntotdeauna! În primul rând că m-ai făcut tânăr, cu toate că nu mai sunt, și apoi, eu stăteam doar un număr mai lung, nu o oră, probabil de-aia-mi luai 200. Nu că n-ai face, lejer, lejer, 250 ora. Rămâi de departe preferata mea!

• Like 1
Link spre comentariu

Doamnă ca-ntotdeauna! În primul rând că m-ai făcut tânăr, cu toate că nu mai sunt, și apoi, eu stăteam doar un număr mai lung, nu o oră, probabil de-aia-mi luai 200. Nu că n-ai face, lejer, lejer, 250 ora. Rămâi de departe preferata mea!

Iti multumesc pentru compliment si apreciere , Z of P. Este posibil, dar asa cum spuneam acei 200lei ii iau pentru 30 de minunte si avand in vedere ca am un ceas biologic suficient de exact si faptul ca mie mi se plateste timpul pe care vi-l aloc nu numarul de finalizari.

In serviciile postate de mine mai sus nu am scris ca pentru acei ce sunt pe fuga si doresc doar o finalizare, tariful este de 200lei, asta o spun la telefon celor ce intreaba. Cu o singura conditie :D, vizita nu va dura mai mult de 30 de minute. "intrat, spalat, actiune, spalat, iesit" sper ca am lamurit si acest mic inconvenient :D

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu

Serviciile mele cuprind:

sex normal + oral pentru tariful de 250lei/h
Binenteles ca in tot timpul actiunii sunt parte dominanta ceea ce inseamna ca doritorii vor avea parte de senzatii tari (aviz celor slabi de inima). Ofer anilingus, accept cunillingus.
Nu admit insistentele celor ce doresc sa faca sex normal fara prezervativ. Oralul se face si cu si fara, in functie de preferintele fiecaruia.
Finalizare pe fata, pe corp in gura, NU inghit.
Squirt, trebuie sa fii foarte bun sa ma aduci in faza de finalizare vizibila

Ofer servicii de dominare soft pentru un tribut de 300lei/sedinta.
Sedinta de dominare poate include:
- umilire
- feminizare
- uro
- pleznire
- scuipat
- fisting anal
- roll play

Accept diverse fetish-uri

Accept FISTING vaginal, doar pentru suma de 500lei

NU fac anal

Pentru cei ce vor sa VADA cum "fac squirt" rog sa se abtina, nu ma masturbez singura in fata voastra.
Pentru un simplu oral /BJ/felatie/muie sau cum doriti sa-i spuneti, tariful este de 200lei, vizita va dura maxim maximorum 30min.

Programul meu este intre orele 9:00-21:00 pentru tariful de 250lei/h

Dupa orele 21:00 , tariful se majoreaza cu 50lei, adica 300lei/h

• Like 6
  • Minus 4
Link spre comentariu

J0hnny a lu bravu, care e problema ca nu vreau sa dau poze?

Poate ca nu e cea mai buna strategie de marketing a mea dar cred ca am motivele mele personale sa nu afisez poze,  am cateva pe aici si garantez ca sunt personale.

Sincer nu-mi place sa stiu ca sunt material de laba pentru necunoscuti iar daca cineva a venit la usa si doar a schitat cel mai mic gest ca nu sunt pe gustul lui, a fost liber sa plece. Regret doar faptul ca a trebuit sa vina si sa plece eu nefiind persoana la care se astepta sa ajunga. Pozele afisate de mine sunt doar o idee la ce trebuie sa va asteptati dincolo de usa.

Daca va inspira niste poze, va rog frumos sa nu apelati la mine.

Consider ca pentru varsta pe care o am arat bine de tot iar serviciile mele sunt aproape impecabile si cuprind o gama larga de fantezii.

Prefer interactiunea reala dintre mine si parteneri, nu imaginea pe care voi doriti sa v-o creati uitandu-va la niste poze care, de cele mai multe ori nu sunt conforme cu realitatea si nici nu sunt chiar atat de relevante in momentul in care doriti sa primiti servicii sexuale.

Multumesc pentru rabdarea de a ma citi si imi doresc sa nu fie luat ca pe un afront adus voua, conceptiile mele despre cum trebuie sa ma prezint in fata voastra.

• Like 5
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
Cred ca au si ei dreptate cand cer poze.Eu am ajuns la tine prin recomandare.Dar astia mai mici de pe forum,vor poze din privinta faptului ca nu vor:"strategii de marketing",ci au in cap sa futa ceva concret,vizibil,si abia dupa explicabil la telefon.

Banuiesc ca nu esti aici pe forum doar din recomandari...

Chiar si la 37 de ani mai cred in mos craciun!El tot timpul aducea portocale.Acum pot sa-mi permit un camion de portocale,dar totusi mai cred in el.El era onest.Stiam cum arata!
  • Like 3
Link spre comentariu

Cred ca au si ei dreptate cand cer poze.Eu am ajuns la tine prin recomandare.Dar astia mai mici de pe forum,vor poze din privinta faptului ca nu vor:"strategii de marketing",ci au in cap sa futa ceva concret,vizibil,si abia dupa explicabil la telefon.

Banuiesc ca nu esti aici pe forum doar din recomandari...

Chiar si la 37 de ani mai cred in mos craciun!El tot timpul aducea portocale.Acum pot sa-mi permit un camion de portocale,dar totusi mai cred in el.El era onest.Stiam cum arata!

:( Inteleg perfect ce spui dar "lumea" e rea iar eu stau bine in conul meu de umbra :)

Nu promit dar voi incerca sa adaug din cand in cand cate o poza daca ...as gasi pe cineva "priceput" sa-mi faca (oby, nu ca nu esti priceput, esti foarte priceput).

Dar chiar si asa, repet, nu sunt pe gustul tuturor. Crezi ca o poza te-ar fi convins sa ajungi la mine? Si daca au in cap sa futa ceva concret, o poza e mai concreta decat realitatea?

Si ca sa-ti raspund pana la capat, pe forum am ajuns ca mi-a fost recomandat nu ca eu am ajuns din "recomamdari". :)

Intamplarea a facut sa-mi fie sugerat orasul Constanta ca loc de desfasurat activitatea si personal sunt multumita de alegerea facuta, dar asta nu inseamna ca trebuie sa-mi schimb stilul de promovare mai ales ca observ ca forumul nu este chiar un loc discret. Eu spun ca ofer discretie dar cer la randul meu aceiasi discretie ceea ce inseamna ca modul de promovare cu poze, multe poze, nu e pentru mine.

:*

• Like 4
  • Minus 4
Link spre comentariu

Eu te-am inteles de la bun inceput.Te intelegeam si in trecut,nu-i bai.

Dar..."Crezi ca o poza te-ar fi convins sa ajungi la mine? Si daca au in cap sa futa ceva concret, o poza e mai concreta decat realitatea?"

Trei de da!.Un "Da"este bonus. Dar n-o sa tina mult.

O poza nu este mai concreta decat realitatea,dar de la ea pleaca totul.In timp,te-am recomandat la prieteni.Dar toti,absolut toti,vroiau o poza.Si nu-s genul care cauta in pagini dupa una.Nici ei.Deh,comoditatea!Ai inteles unde bat?

Cat despre poze,nu-ti trebuie vreun Oby.Orice telefon face poze minunate cu minim de 12 mp.Cum toata lumea in C-ta are iphone 7,nu vad cum sa dai gres...

Una peste alta,bine ai revenit !

Odata cu tine,vin si aia mici si rai care te injura:))

Deh,planeta e mare :))

• Like 2
Link spre comentariu

Eu te-am inteles de la bun inceput.Te intelegeam si in trecut,nu-i bai.

Dar..."Crezi ca o poza te-ar fi convins sa ajungi la mine? Si daca au in cap sa futa ceva concret, o poza e mai concreta decat realitatea?"[/size]

Trei de [/size]da![/size].Un [/size]"Da"[/size]este bonus. Dar n-o sa tina mult.[/size]

O poza nu este mai concreta decat realitatea,dar de la ea pleaca totul.In timp,te-am recomandat la prieteni.Dar toti,absolut toti,vroiau o poza.Si nu-s genul care cauta in pagini dupa una.Nici ei.Deh,comoditatea!Ai inteles unde bat?[/size]

Cat despre poze,nu-ti trebuie vreun Oby.Orice telefon face poze minunate cu minim de 12 mp.Cum toata lumea in C-ta are iphone 7,nu vad cum sa dai gres...[/size]

Una peste alta,bine ai revenit ![/size]

Odata cu tine,vin si aia mici si rai care te injura:))[/size]

Deh,planeta e mare :))[/size]

Ok ok ok voi incerca sa pun din cand in cand o poza :* :D

• Like 5
  • Minus 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...