Sari la conținut

Anonna 0724982280

Postări Recomandate

• Oras:constanta
  • Oras:constanta

Ti-am spus ca odata cu tine vin astia mici si "urati" care injura! :)

Bravo ca ai pus poza!Dar pune si poze,te rog!

Ti-am explicat mai sus motivul,n-am sa ma repet!

Si spune-mi te rog,care-i ora maxima de contact in week-end-ul asta?

Ora maxima la care raspunzi la telefon fara programare.

Si poze,te rog!

Merci!

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta

Ti-am spus ca odata cu tine vin astia mici si "urati" care injura! :) Nu-mi asum responsabilitatea :D . Intotdeauna vor iesi din umbra carcotasii :D

Bravo ca ai pus poza!Dar pune si poze,te rog!  Daca te referi la genul pozelor vulgare, as prefera sa nu. Desi duc pana la extrem vulgaritatea, nu ma reprezinta. Sa spunem ca am plusat o data (din curiozitate) dar a doua oara nu va mai fi. Prefer pozele cu tenta sexy in locul celor vulgare.

Ti-am explicat mai sus motivul,n-am sa ma repet! Nu e cazul sa repeti. Pricep repede dar inteleg greu :P

Si spune-mi te rog,care-i ora maxima de contact in week-end-ul asta? Telefonul meu este deschis non-stop (exceptie fiind atunci cand se descarca si uit sa-l deschid cand il pun la incarcat). In rest, am mai spus si repet (asa imi place mie, sa repet) : Nu raspund la telefon atunci cand sunt ocupata si cand dorm  :P 

Ora maxima la care raspunzi la telefon fara programare. Rar fac programari cu ceva timp inainte dar pentru ore tarzii in noapte as dori sa fiu contactata din timp tocmai pentru a evita "apelul in zadar" :P

Si poze,te rog! Rabdare si tutun :D nu pot satisface nerabdarea :D (una e suficient pt moment) :P

Merci! Cu placere :D

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu

:)

sa pregatesc "termometrul" casa-ti iau "temperatura"..

sa nu te fierbintesti prea tare !

iar te bagi peste lucrarea mea :D... am propriul termometru ... cresc si scad temperatura dupa bunul meu plac... nu mai strica postarile mele ca iar incep sa planga baietii ca nu le dau poze cu ... divina-mi persoana :P

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...