anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 7, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Februarie 7, 2018 Ce mai faci, femeie!?Când ieșim la o bârfa in portul Tomis!? oricand, barbate!atat timp cat esti dispus sa-mi platesti timpul care il petrec cu tine :D 1 Link spre comentariu
Vizitator guru_ Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2018 Partajează Postat Februarie 7, 2018 In timpul tău liber, adică ăla fără bani...😜😂 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 7, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Februarie 7, 2018 In timpul tău liber, adică ăla fără bani... Gurule, cat timp sunt in Constanta, nu am timp liber pentru mine :PIar ca sa-mi fac timp liber cu tine, trebuie sa fii special :P si iti garantez ca nu ai nimic special :P ca sa ma faci sa accept o invitatie la plimbare in port.... pentru barfa, sunt disponibila in apartament :P unde vizita costa :D Link spre comentariu
Vizitator guru_ Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2018 Partajează Postat Februarie 7, 2018 Îmi pare rău pentru tine ca nu ai timp liber. Speciali suntem cu toții, mai ales când ajungem sa (ne) cunoaștem. Garanțiile mai bine le ții prin banca, la mine nu își ating scopul...Cât despre a sta in apartament... tu nu vezi ce iarna-primăvara frumoasa este afara!!?Hai afara, hai la joaca! 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 7, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Februarie 7, 2018 Îmi pare rău pentru tine ca nu ai timp liber.Speciali suntem cu toții, mai ales când ajungem sa (ne) cunoaștem. Garanțiile mai bine le ții prin banca, la mine nu își ating scopul...Cât despre a sta in apartament... tu nu vezi ce iarna-primăvara frumoasa este afara!!?Hai afara, hai la joaca! Nu am zis ca nu am timp si pentru mine :P doar ce am picat in zona dupa 10 zile petrecute exact cum imi doresc si unde imi doresc cu adevarat :D Cat despre garantiile tinute in banca, nu e chiar un sfat intelept daca le tii prin bancile de pe aici :D 1 Link spre comentariu
cristi bug Reputație: 977 Postat Februarie 7, 2018 Oras:CT Oras:CT Partajează Postat Februarie 7, 2018 Nu am zis ca nu am timp si pentru mine :P doar ce am picat in zona dupa 10 zile petrecute exact cum imi doresc si unde imi doresc cu adevarat :D Cat despre garantiile tinute in banca, nu e chiar un sfat intelept daca le tii prin bancile de pe aici :D Eu la fosta bancă când am închis contul le-am lăsat pe card 4 lei :) Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 8, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Februarie 8, 2018 Eu la fosta bancă când am închis contul le-am lăsat pe card 4 lei :) sunt sigura ca ai ramas fara ei... Motivul, taxa de administrare ... =))) Link spre comentariu
cristi bug Reputație: 977 Postat Februarie 8, 2018 Oras:CT Oras:CT Partajează Postat Februarie 8, 2018 sunt sigura ca ai ramas fara ei... Motivul, taxa de administrare ... =))) Da,dar costa 15 lei să-l închid și nu mi-au mai cerut restul au văzut că sunt o persoană cu nume în oraș ca Talibanu :) 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 8, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Februarie 8, 2018 Da,dar costa 15 lei să-l închid și nu mi-au mai cerut restul au văzut că sunt o persoană cu nume în oraș ca Talibanu :) =)))) Link spre comentariu
cityoflove Reputație: 14 Postat Februarie 11, 2018 Oras:Private Club Oras:Private Club Partajează Postat Februarie 11, 2018 Hm 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 22, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Februarie 22, 2018 De maine, 23 Februarie 2018, imi iau o pauza de o saptamana :) O saptamana perfecta sa aveti! 1 1 Link spre comentariu
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Februarie 22, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Februarie 22, 2018 De maine, 23 Februarie 2018, imi iau o pauza de o saptamana :) O saptamana perfecta sa aveti!tu te pregatesti pt martisor :)) Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 22, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Februarie 22, 2018 tu te pregatesti pt martisor :)) deja ma duc sa mi-l cumpar :P .. nu astept martisor de la nimeni :P 1 1 Link spre comentariu
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Februarie 22, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Februarie 22, 2018 deja ma duc sa mi-l cumpar :P .. nu astept martisor de la nimeni :Pstiu stiu...vine ziua femeii sa n-ai asteptari marete de la barbati :)) Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 22, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Februarie 22, 2018 stiu stiu...vine ziua femeii sa n-ai asteptari marete de la barbati :)) asta am sugerat si eu :D doar ca tu nu ai inteles :P 1 1 Link spre comentariu
alexandrumatei Reputație: 6 Postat Februarie 25, 2018 Partajează Postat Februarie 25, 2018 Buna anonna. Am tot cautat adresa de email in profil dar nu am gasit-o. Intrebarea este, nr de telefonul din profil este valabil? Ms Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 25, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Februarie 25, 2018 Buna anonna. Am tot cautat adresa de email in profil dar nu am gasit-o. Intrebarea este, nr de telefonul din profil este valabil? MsBuna, alexandrumatei, numarul de tf este valabil doar ca o saptamana sunt plecata din oras asa ca am renuntat putin la telefon. PS: whatsapp-ul pe numar e functionabil :) Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Februarie 25, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Februarie 25, 2018 Buna, alexandrumatei, numarul de tf este valabil doar ca o saptamana sunt plecata din oras asa ca am renuntat putin la telefon. PS: whatsapp-ul pe numar e functionabil :) Cine te fute Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 25, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Februarie 25, 2018 Cine te futeNimeni...de futut te fut doar eu pe tine! Dar cu indvizi ca tine nu-mi bat capul prea mult 1 1 Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Februarie 25, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Februarie 25, 2018 Nimeni...de futut te fut doar eu pe tine! Dar cu indvizi ca tine nu-mi bat capul prea mult nici acum nu ti-ai dat seama care e rolul tau?! Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 25, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Februarie 25, 2018 nici acum nu ti-ai dat seama care e rolul tau?!Stapana ta?! Nici nu ma vad altfel in fata ta! Iar tu, un sclav pupincurist, sugator de maciuci, mancator de rahat (dar nu turcesc) dornic oricand sa ma venerezi, pupand urmele talpilor mele, milogind putina atentie din partea mea. Sa nu negi cele de mai sus! Dovada este prima ta postare de aici. Ma urmaresti mai rau pe o bijuterie pretioasa. Orice postare a mea a devenit aerul pe care il respiri :) 3 1 Link spre comentariu
alexandrumatei Reputație: 6 Postat Februarie 25, 2018 Partajează Postat Februarie 25, 2018 Scuzele de rigoare, am scris in threadul gresit. 1 Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Februarie 25, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Februarie 25, 2018 Stapana ta?! Nici nu ma vad altfel in fata ta! Iar tu, un sclav pupincurist, sugator de maciuci, mancator de rahat (dar nu turcesc) dornic oricand sa ma venerezi, pupand urmele talpilor mele, milogind putina atentie din partea mea.Sa nu negi cele de mai sus! Dovada este prima ta postare de aici. Ma urmaresti mai rau pe o bijuterie pretioasa. Orice postare a mea a devenit aerul pe care il respiri :) mamae, halucinezi.Rolul tau e de prostituata docila care nu iese din cuvantul pularaului. Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 25, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Februarie 25, 2018 mamae, halucinezi.Rolul tau e de prostituata docila care nu iese din cuvantul pularaului.Aer....sa nu uiti sa respiri Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Februarie 26, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Februarie 26, 2018 Aer....sa nu uiti sa respiri Cati bosorogi ti-au dat la muie, cat sloboz ai inghitit... e clar ca ti-e scarba de tine.esti o penala de care isi bate pula de tine cine vrea Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum