Sari la conținut

Anonna 0724982280

Postări Recomandate

In timpul tău liber, adică ăla fără bani...

Gurule, cat timp sunt in Constanta, nu am timp liber pentru mine :P

Iar ca sa-mi fac timp liber cu tine, trebuie sa fii special :P si iti garantez ca nu ai nimic special :P ca sa ma faci sa accept o invitatie la plimbare in port.... pentru barfa, sunt disponibila in apartament :P unde vizita costa :D

Link spre comentariu
Vizitator guru_
Reputație: 0

Îmi pare rău pentru tine ca nu ai timp liber.

Speciali suntem cu toții, mai ales când ajungem sa (ne) cunoaștem. Garanțiile mai bine le ții prin banca, la mine nu își ating scopul...

Cât despre a sta in apartament... tu nu vezi ce iarna-primăvara frumoasa este afara!!?

Hai afara, hai la joaca!

• Like 1
Link spre comentariu

Îmi pare rău pentru tine ca nu ai timp liber.

Speciali suntem cu toții, mai ales când ajungem sa (ne) cunoaștem. Garanțiile mai bine le ții prin banca, la mine nu își ating scopul...

Cât despre a sta in apartament... tu nu vezi ce iarna-primăvara frumoasa este afara!!?

Hai afara, hai la joaca!

Nu am zis ca nu am timp si pentru mine :P doar ce am picat in zona dupa 10 zile petrecute exact cum imi doresc si unde imi doresc cu adevarat :D

Cat despre garantiile tinute in banca, nu e chiar un sfat intelept daca le tii prin bancile de pe aici :D

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:CT
  • Oras:CT

Nu am zis ca nu am timp si pentru mine :P doar ce am picat in zona dupa 10 zile petrecute exact cum imi doresc si unde imi doresc cu adevarat :D

Cat despre garantiile tinute in banca, nu e chiar un sfat intelept daca le tii prin bancile de pe aici :D

Eu la fosta bancă când am închis contul le-am lăsat pe card 4 lei :)
Link spre comentariu

Buna anonna. Am tot cautat adresa de email in profil dar nu am gasit-o. Intrebarea este, nr de telefonul din profil este valabil? Ms

Buna, alexandrumatei, numarul de tf este valabil doar ca o saptamana sunt plecata din oras asa ca am renuntat putin la telefon.

PS: whatsapp-ul pe numar e functionabil :)

Link spre comentariu

nici acum nu ti-ai dat seama care e rolul tau?!

Stapana ta?! Nici nu ma vad altfel in fata ta! Iar tu, un sclav pupincurist, sugator de maciuci, mancator de rahat (dar nu turcesc) dornic oricand sa ma venerezi, pupand urmele talpilor mele, milogind putina atentie din partea mea.

Sa nu negi cele de mai sus! Dovada este prima ta postare de aici. Ma urmaresti mai rau pe o bijuterie pretioasa. Orice postare a mea a devenit aerul pe care il respiri :)

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras://
  • Oras://

Stapana ta?! Nici nu ma vad altfel in fata ta! Iar tu, un sclav pupincurist, sugator de maciuci, mancator de rahat (dar nu turcesc) dornic oricand sa ma venerezi, pupand urmele talpilor mele, milogind putina atentie din partea mea.

Sa nu negi cele de mai sus! Dovada este prima ta postare de aici. Ma urmaresti mai rau pe o bijuterie pretioasa. Orice postare a mea a devenit aerul pe care il respiri :)

mamae, halucinezi.

Rolul tau e de prostituata docila care nu iese din cuvantul pularaului.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...