Sari la conținut

Katya 0765646693 Vitan 21 ani Bruneta tatuaje

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

nu imi ma amintesc daca am scris vreo recenzie detaliata pe vreunul din topicele ei pana acum... asa ca...

bai mie nu mi s-a parut acritura tipa mi s-a parut ok, chiar am mers de 2 ori cred, daca bine imi amintesc, dar trebuie stiut ca (cel putin can lucra pe vitan):

- nu raspundea ea la telefon

- locatia era slab dotata (avea si un caine cu ea in garsoniera, prosoape nu prea erau, etc... detalii marunte dar care fac diferenta)

- tipa e mica de inaltime, sub 1,6m (eu avand undeva spre 1,8 imi ajungea pana la umeri cu varful capului, faceti voi matematica)

- eu sunt 100% convins ca nu e de etnie , cel putin nu are nici semne fizice nici atitudine de genu

- sanii sunt mari si frumosi (nu as spune chiar ca n-am mai vazut asa ceva, dar sunt frumosi asta clar), si e si normal la 20-22 de ani cat o avea

- picioarele imi plac ca am eu o fantezie personala cu picioarele de fete sportive, dar la sub 1,6m toata ce picioare poti sa ai :)

- fundul e aproape inexistent, nici lata in solduri nici bombat in spate, nici diferenta intre fund si talie nu prea e, in fine.. sa zicem ca nu e punctul ei forte. Dar stie sa isi aleaga pozitii bune in care sa isi puna in valoare corpul si sa nu se vada asta in timpul futaiului. Capra se vede ok (bine, normal, capra se vad ok 90% din posterioare )

- oralul nu e punctul ei forte si nu prea ii place, si in mod clar il prefera cu protectie. Oralul la ea e mai mult de teasing, de joaca dinaintea futaiului asa... nu ii pot spune sex ora, adica e oral, dar nu e sex :)))) hai ca v-am zapacit de creier

- la normal se misca binisor, pefera pozitii in care nu are ea prea multe de facut (dar asta se intampla la majoritatea fetelor)

- uneori ordinea si igiena nu sunt la cel mai inalt nivel, fara a fi ceva extrem de grav, adica mirosuri de sa-ti mute nasul sau de astea

Eu preturile fetelor in general nu le comentez, dar voi comenta tot timpul principiile care stau la baza alegerii politicii de pret.

Iar in acest caz, date fiind conditiile locatiei, serviciile, lipsa CIM/COF/ANAL/FK (pupiciul idn varful buzelor nu e FK sa ne intelegem), uneori amestecarea programarilor, lipsa posibilitate sa fumezi in locatie, lipsa apa, suc, uneori lipsa prosoape, eu cred ca 100>150 era mai mult decat ok.

La >300 ora (eu de regula fac o finalizare si daca fata e ok stau cu ea de povesti, daca nu plec) eu personal am pretentia la:

- locatie curata cel putin cu o apa si o scrumiera + prosoape si lenjerii curate, apa calda, gel de dush, papuci

- oral nepro cu CIM sau COF, sau cel putin un COB facut frumos pe sani/fese/abdomen cu implicarea directa si priceputa a fetei.

- prezervative bune (Durex e ok), nu de alea verzi la 1 leu din dorali :))

- apa de gura la baie, cu igiena dentara buna afetei (fara urme de mancare intre dinti de la ultima masa)

- disponibilitatea la un 10-15 minute de futut, nu graba dupa 5 minute :)

in rest numai de bine.

Din punctul meu de vedere fata e de vizitat, mai departe judeca fiecare daca i se potriveste sau nu pe pula si pe buget

bafta!

Multumesc pentru recenzie.

Postat

Multumesc pentru recenzie.

nu ai pt ce, am spus doar adevarul asa cum l-am vazut eu :)

in ce zona ai locatia acum? tot vitan?

Postat

nu ai pt ce, am spus doar adevarul asa cum l-am vazut eu :)

in ce zona ai locatia acum? tot vitan?

Bulevardul timisoara 57

• Like 1
  • Oras:pe tron
Postat

Bulevardul timisoara 57

departe muta-te mai in centru

• Oras:Dark Side
Postat

probabil nu ne mai incadram, tocmai a anuntat ca urmeaza sa fie disponibila in BV

bafta!

Unde a anuntat ?

Postat

Pai unde a postat? Am vorbit azi cu ea și e în drumul taberii pe bd Timișoara.

ale naibii taberi pteu m-am luat dupe picon sa corectez userii pa forum

Postat

Pai unde a postat? Am vorbit azi cu ea și e în drumul taberii pe bd Timișoara.

Citeste finalul paginii anterioare, dupa ultima poza

Postat

Daca ar fi sa ma intrebati pe mine, este TOP din toate punctele de vedere.

O fata cum rar gasesti in zilele noastre.

Si diaponibila pe Brasov o perioada, noi pe Bucuresti mai avem de asteptat pana revine..

• Like 1
Postat

Daca ar fi sa ma intrebati pe mine, este TOP din toate punctele de vedere.

O fata cum rar gasesti in zilele noastre.

Si diaponibila pe Brasov o perioada, noi pe Bucuresti mai avem de asteptat pana revine..

:fish12

Vizitator menache
Reputație: 0
Postat

:fish12

Clar

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...