pif2017 Reputație: 4802 Postat Mai 29, 2019 Telefon: Iobag (incet) in fuga Oras:Orașul Comoară Telefon: Iobag (incet) in fuga Oras:Orașul Comoară Postat Mai 29, 2019 Drum bun Sofi !! Să ai şi tu grijă de tine !! Şi dacă ţi-a plăcut la Cluj te mai aşteptăm !!! 2
sofi07 Reputație: 668 Postat Iunie 5, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Iunie 5, 2019 Bună păcătoșii mei. De mâine revin în Cluj! ❤️ Va puppiiii și abia aștept sa va revăd! 10
sofi07 Reputație: 668 Postat Iunie 6, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Iunie 6, 2019 Bună dragii mei. Voi fi disponibila după ora 13. Pupici ❤️ 2
daniel 13 Reputație: 1150 Postat Iunie 6, 2019 Oras:Pamant Oras:Pamant Postat Iunie 6, 2019 Bună păcătoșii mei. De mâine revin în Cluj! ❤️ Va puppiiii și abia aștept sa va revăd!Nu mă duce Doamne în ispită, că știu și eu drumul. 3
jerka Reputație: 12 Postat Iunie 6, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iunie 6, 2019 Tot la Viva o sa ai locatia ? Cat stai pe la Cluj ? Merci
sofi07 Reputație: 668 Postat Iunie 6, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Iunie 6, 2019 Nu mă duce Doamne în ispită, că știu și eu drumul. 😂😂😂 Te pot duce eu foarte ușor. 1
sofi07 Reputație: 668 Postat Iunie 6, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Iunie 6, 2019 Tot la Viva o sa ai locatia ? Cat stai pe la Cluj ? Merci O sa stau 2-3 săptămâni. Locația este tot Viva City. 1
daniel 13 Reputație: 1150 Postat Iunie 6, 2019 Oras:Pamant Oras:Pamant Postat Iunie 6, 2019 O sa stau 2-3 săptămâni. Locația este tot Viva City. Te pot duce eu foarte ușor.Hopa ai cale directă de la Cel de sus. Hmmm poate in timpul cât stai pe la Cluj voi ajunge in păcat cu tine.
jonny_fucker Reputație: 256 Postat Iunie 7, 2019 Telefon: Jonny Fucker is on the wave !! Oras:Dupa Pizde Telefon: Jonny Fucker is on the wave !! Oras:Dupa Pizde Postat Iunie 7, 2019 O sa stau 2-3 săptămâni. Locația este tot Viva City. Pă fata asta de mult o vre ...pula me. Da încă no ajuns până la Viva .... Astai veaţa ....
spiceblade Reputație: 1 Postat Iunie 8, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iunie 8, 2019 Pă fata asta de mult o vre ...pula me. Da încă no ajuns până la Viva .... Astai veaţa ....Esti sarac!
veni vidi amavi Reputație: 153 Postat Iunie 8, 2019 Oras:Undeva-n Ardeal Oras:Undeva-n Ardeal Postat Iunie 8, 2019 Esti sarac!La minte!
cata777 Reputație: -1 Postat Iunie 8, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iunie 8, 2019 Bună Sofia! ÃŽn Baia Mare o să ajungi vreodată? ðŸ˜
sofi07 Reputație: 668 Postat Iunie 9, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Iunie 9, 2019 Bună Sofia! ÃŽn Baia Mare o să ajungi vreodată? ðŸ˜Buna dragul meu. Nu cred ca voi ajunge în Baia Mare 😘 PS : nu sunt disponibila astăzi. Revin mâine. 1
sofi07 Reputație: 668 Postat Iunie 10, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Iunie 10, 2019 Neața! Disponibila ❤️ 9
sofi07 Reputație: 668 Postat Iunie 13, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Iunie 13, 2019 Neața! Disponibila ❤️ 6
Vizitator paulyka24 Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2019 Postat Iunie 13, 2019 Pfffffff......mi-am epuizat suma alocata pt placeri luna asta insa cred ca fac o exceptie si musai sa ajung iar la Cluj 😘
sofi07 Reputație: 668 Postat Iunie 13, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Iunie 13, 2019 Pfffffff......mi-am epuizat suma alocata pt placeri luna asta insa cred ca fac o exceptie si musai sa ajung iar la Cluj 😘Pai te aștept cu drag! â¤ï¸
Vizitator iusuf Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2019 Postat Iunie 13, 2019 Hello! La sms uri nu raspunzi?
sofi07 Reputație: 668 Postat Iunie 13, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Iunie 13, 2019 Hello! La sms uri nu raspunzi? Buna, ba da, răspund și la sms uri, whatsapp și telefon. Dar nu în timpul programărilor, iar dacă vad mesajul după o programare și consider ca a trecut ceva timp și as putea deranja, aștept sa revină persoana respectiva. 1
mudnnn Reputație: 17 Postat Iunie 13, 2019 Postat Iunie 13, 2019 proaspat venit de la Sofi, am zis ca trebuie sa i acord cateva cuvinte de lauda. dupa ce ca abia am inteles unde trebuie sa urc (acum sigur nu mai am nevoie sa mi se spuna😅) am ras putin de situatie. M a facut sa ma simt ca si acasa, am povestit putin despre una alta, vitamine si catei. 😀Apoi a urmat partea care o asteptam de cand am intrat pe usa, ca abia imi puteam lua ochii de pe ea intr o lenjerie rosie, din cand in cand scapand cate un san pe afara. presupun ca abia asteptau si ei sa ne jucam. O piele fina de zici ca esti imbratisat de nori. Per total o intalnire bogata in emotii dar si putin perversa ðŸ˜De revenit? cu prima ocazie. mi a fost greu sa plec, simteam ca as fi stat cateva zile cel putin😅Te am pupat, o seara faina sa ai Sofi🤗 3
sofi07 Reputație: 668 Postat Iunie 14, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Iunie 14, 2019 proaspat venit de la Sofi, am zis ca trebuie sa i acord cateva cuvinte de lauda. dupa ce ca abia am inteles unde trebuie sa urc (acum sigur nu mai am nevoie sa mi se spuna😅) am ras putin de situatie. M a facut sa ma simt ca si acasa, am povestit putin despre una alta, vitamine si catei. 😀Apoi a urmat partea care o asteptam de cand am intrat pe usa, ca abia imi puteam lua ochii de pe ea intr o lenjerie rosie, din cand in cand scapand cate un san pe afara. presupun ca abia asteptau si ei sa ne jucam. O piele fina de zici ca esti imbratisat de nori. Per total o intalnire bogata in emotii dar si putin perversa ðŸ˜De revenit? cu prima ocazie. mi a fost greu sa plec, simteam ca as fi stat cateva zile cel putin😅Te am pupat, o seara faina sa ai Sofi🤗 Puuup. â¤ï¸
sofi07 Reputație: 668 Postat Iunie 14, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Iunie 14, 2019 Dragii mei în weekend nu voi fi disponibila. Va aștept de luni din nou pentru programari. Revin pentru a mia oara cu cerința de a fi și respectate. Un weekend minunat sa aveți. 7
Vizitator paulyka24 Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2019 Postat Iunie 17, 2019 Las si eu o recenzie in urma vizitei de astazi de la frumoasa Sofi:Facut programarea de vineri pt astazi la ora 11:00,respectata intocmai de amandoi.Locatia binecunoscuta cu locuri de parcare destule,chiar ferite de soarele puternin din zilele astea.Ajung la usa apartamentului si ma intampina de dupa usa o minune de fata,ma asteptam sa fie frumoasa citind recenziile insa a fost peste asteptari,fata e chiar foarte frumoasa,adica dupa gusturile mele,e genul skinny,pielea bronzata,niste sani superbi de marime medie,era sa zic si eu cu voce 'wow' cand i-am vazut,intr-un cuvant pt mine.....perfecta.Am fost servit cu un pahar de suc (de zmeura 😘)si am stat cateva minute la povesti,ai ce vorbi cu Sofi,stie sa intretina o conversatie,stie la glume,cred ca daca esti pe aceiasi unda cu ea totul merge de la sine,te simiti ca si cu o amica pe care o stii de-o viata.Am trecut pe la dus care e dotat cu tot ce trebuie si direct in camera de'tortura',am fost 'servit' cu de toate......sarutari cat incape,peste tot,un oral de vis,cu incercari reusite de deep,lins si supt outele,are o tehnica foarte fain si nu prea foloseste manuța ceea ce e foarte misto,mi-as fi dorit sa stau asa o zi intreaga.Pe urma am trecut eu sa o salut pe FIFI,fratilor......de o FIFI asa perfecta nu am mai avut parte demult,micuta,curata,catifelata,dulce,toata ziua ai diezmerda-o.I-am acordat maxima atentie pana a ajuns la orgasm(cred ca a fost real).A urmat inca putin oral din partea ei si am trecut la normal care din pacate a fost numai intr-o pozitie,ea deasupra si am finalizat fiind foarte excitat.Oricum si in aceasta pozitie Sofi se descurca de minune,pare ca i-a placut.Cu notele cam greu,eu i-as da 10 la tot,cu mine s-a comportat exemplar,de cand am intrat pe usa pana am plecat m-am simtit in largul meu.Eu o recomand cu drag,din toate punctele de vedere.Abia astept sa o mai revad,sper ca anul asta ðŸ˜Cadoul pt o ora a fost 300 lei
addicted69 Reputație: 1076 Postat Iunie 17, 2019 Postat Iunie 17, 2019 Minunata, ptr ea si Kataleya s-ar putea face un supertop... 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum