the godfather Reputație: -1028 Postat Mai 23, 2013 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Mai 23, 2013 Nu stiu daca s-a mai discutat dar daca tot suntem la momentul adevarului pe forum , dand detalii despre varsta , locati si alte alea, va intreb si eu la ce varsta v-ati dezvirginat si cam care ar fi istoria intamplarii...poate pentru unii este un subiect tabu sau prea intim asa ca pot evita cu usurinta raspunsurile de aici...bine inteles ca este valabil si pentru doamne !!! Acum am sa incep eu : pe la vre-o 15 ani am avut parte de prima muie semiprofesionala (adica facuta de o fata care nu o facea pe bani neaparat dar o cam facea cu toata lumea:) )totul s-a petrecut undeva in provincie intr-un subsol(beci) al unui bloc (casa) langa o discoteca..intr-o seara de sambata cand toata suflarea se adunase la disco' impreuna cu cativa prietenari cam de aceeasi varsta cu mine am reusit sa combinam fata cu destul de multa greutate sa ne faca si noua o clanta asa cum auzisem de la baietii mai mari...acum ea fiind putin mai mare si la ani si la volum a pus botul si la propriu si la figurat la vrajeala nostra si a intrat in jocul nostru rezolvandu-ne pe toti trei pe rand cei drept destul de repede...senzatia a fost placuta,memorabila, am simtit atunci prima oara caldura buzelor ei si limbuta jucausa nu cred ca am rezistat mai mult de 4 minute cu tot cu desfacut la slitz...)) bine inteles ca ata nu s-a rupt atunci , ea s-a rupt in alt episod cu alta artista ...)
blondynekiss Reputație: -472 Postat Mai 23, 2013 Oras:.... Oras:.... Postat Mai 23, 2013 de fiecare data cand cos
dinozauru Reputație: 835 Postat Mai 23, 2013 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Postat Mai 23, 2013 Mie nici pana acum la venerabila-mi varsta nu mi s-a rupt. Sunt tare-n ata! Poate sunt virgin inca si nu stiu. Sau poate o fi elastic si nu ata.
the godfather Reputație: -1028 Postat Mai 23, 2013 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Autor Postat Mai 23, 2013 de fiecare data cand cos touché..
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Mai 23, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Mai 23, 2013 Fiind sincer din fire,avand chiar o sinceritate debordanta cateodata...si nu de multe ori deranjanta...dar plm,asta sunt...altu` mama nu mai face...si dac-ar face cred ca s-ar ruga si-n culcare si-n sculare sa nu-i mai `iasa` vreun tembel ca mine(norocul ei ca sunt singurul fiu)....mama,te iubesc si sper sa n-ai cont pe nimfomane...nu de alta,dar in recenzia de mai jos e vorba de casa ta! Asa...deci sa incepem cu inceputul: Se intampla pe la `venerabila` varsta de 13 anisori...de mic copil,poate unde-am fost si mai `precoc` si mai idiot din fire,mi-a placut anturajul cu cei mai in varsta ca mine...cu cei de seama mea nu stateam pt ca mi se parea ca imi insult singur de nebun inteligenta,ca sa scap de ei la modul frumos si prietenesc,le cumparam niste ciunga Bi-bib sau Tipi-tip...sau cate o prajitura CARTOF de 3 lei de la cofetarie si cate un Ci-co de 2lei si 25 de bani... in fine,sa revenim la ruptul atzei...provenind dintr-o familie buna,zic eu,din parinti cu functii,functii care le ocupau o mare parte din timp parintilor mei,EU intotdeauna eram ca un fel de ``Kevin singur acasa``...lucru` mai mult decat benefic pt bunii mei prieteni mai mari...aici `martalogii` stiu despre ce vorbesc...o casa `goala` in acele timpuri era senzatie pt amatorii de senzatii tari...plm,nu toata lumea avea bani sau acces prin hotelurile din acea vreme....au mamaaa,iar m-am pierdut prin negurile vremii ...deci...era o frumoasa dimineata de vara si un prieten de-al meu in varsta de vreo 17 ani,elev fiind la Economic 2,ducandu-se spre liceu fara niciun chef de scoala se intalnira cu o buna vecinica de-a noastra,colocatara,in varsta de 17 anisori si ea...si ea la randul ei fara nici cel mai mic chef de scoala...uite cum pusera ei tara la cale si ma trezii cu ei la usa cu gandul de-a bea un ness Amigo si de-a asculta neshte muzici la renumitul meu magnetofon TESLA B115...baura ei neste cani de ness,ascultara neste muzici pe sistem si na...inevitabilul se intamplara...s-au tras pe camera,dormitorul mamei mele ala nepangaritu` si-au stat si-au tot stat vreo doua ore...timp in care mi se sculase o pulicica o idee mai mare decat `botonu` la lift...laba as fi facut-o dar nu stiam cum,n-aveam nici cea mai vaga idee...incercasem eu de cateva ori sa-mi belesc `botonu` prin dush mai mult decat trebe,dar simtind anumite chestiuni neplacute,de fiecare data am renuntat.....prietenul meu iesind din dormitorul mamei,unde i-a dezmembrat patul(plm,fiind pat pe mijloc i-a sarit tablia dintr-un capat)m-a vazut putin mai nu stiu cum...agitat cred...mi-a dat de jurat daca nu ma duc s-o fut si eu pe preastimabila colocatara....au mamaaaaaaa...ori m-am albit,ori m-am inrosit instant...offfff....eram terminat psihic deja,imi tremurau toate incheieturile...eram dornic dar si rusinos intr-o mult mai mare masura...in fine...m-a luat ala,mi-a dat de jurat,mi-a dat niste suturi si capace si in cele din urma am cedat. De cedat am cedat usor...shocul mare a fost la intrarea in dormitor(lasand la o parte patul rupt)cand mi-am vazut colocatara in ditamai pizdocul gol si flocos,instantaneu a inceput sa-mi tremure si barbia...noroc ca fata ma simpatiza si a stiut cum sa ma ia,altfel cu siguranta mi-as fi compostat limba de la atata clantanit ...cu chiu cu vai m-am pus langa ea in pat(rosu ca racu` sau alb ca varu)cu `botonu` erect deja...de aici incolo,sa-mi bag pula-n dracu` daca am inteles ceva...mi s-a rupt filmul instant...simteam doar placere,adicatelea niste furnicaturi prin pula,pe pula,pe shira spinarii...si la un momendat o usoara durere cu putina usturime...va dati seama ca de rusine putea sa-mi vina si ciclu` si tot nu schitam niciun gest...cam toata actiunea ruperii mele de atza,cu bagat `botonu-n pasarica si cu luarea lui in guritza,cu o maxima indulgenta din partea mea...cred ca n-a durat mai mult de 5-6-7 minute Dupa toate astea m-am dus la baie sa vad ce s-a intamplat cu atzisoara mea...plm...era rupta doar partial....si d-aici a inceput jocul de-a laba la fiecare baie facuta...strangeam din dinti si mai rupeam...si uite asa panaaaaa...acum nici nu stiu cu-i sa-i atribuiesc acest unic eveniment...mie sau colocatarei???Eu zic ca ei...da-o naibilui d-aicisha ca merita P.S dupa aia sa stiti ca m-am smecherit...asa mic cum eram...saptamanal o chemam la ness si culmea....mai si venea Hai va pup si va salut cu mult respect! CIne-o rade,ca mine sa pateasca!
fanebabane Reputație: -446 Postat Mai 23, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Mai 23, 2013 Teposule, pacat ca nu e cu note aici. Ai fi primit multe puncte la "recenzia" asta.
rodrigo Reputație: 640 Postat Mai 23, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 23, 2013 Terminati cu glumele, nu exista "ruperea atei". Naiba stie cine mai citeste pe aici, mai stiu prepuberi retardati care au crezut bancul asta cu "ruperea atei" si si-au mutilat organul cu lama.
nellu76 Reputație: 533 Postat Mai 23, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Mai 23, 2013 CIne-o rade,ca mine sa pateasca! Sofisticatule, daca ma mai faci sa am 13 ani, ca tine atunci (si nu de trei ori atat), jur ca ma tai singur cu lama cum zice @rodrigo. Sau ma rog sa patzesc ca tine.
distrus cel mai distrus Reputație: -2 Postat Mai 23, 2013 Oras:cu cortu Oras:cu cortu Postat Mai 23, 2013 36 ani si inca rezista cu mentiunea ca de 5, 6 ani am avat cateva partenere care se cam mirau ca inca e acolo intrega una chiar s-a laudat ca o rupe ea dar nu a reusit poate data viitore cand o mai prind....
kerosen Reputație: 169 Postat Mai 23, 2013 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 23, 2013 Terminati cu glumele, nu exista "ruperea atei". Naiba stie cine mai citeste pe aici, mai stiu prepuberi retardati care au crezut bancul asta cu "ruperea atei" si si-au mutilat organul cu lama. Ete nu exista. Doar ca nu are nici o legatura cu dezvirginarea. http://en.wikipedia.org/wiki/Frenulum_of_prepuce_of_penis La mine s-a intamplat cu o tipa care statea calare pe mine si putza o aveam intre abdomenul meu si al ei, se apasa tare si se freca, si s-a miscat dintr-o data brusc, am simtit caldura si am stiut instant ce s-a intamplat. Am pierdut o gramada de sange (cam 6-7 ore pana am ajuns la spital plus asteptatul de acolo) si a urmat interventie chirugicala ambulatorie (cusut) la spital. Destul de nasol.
raffaello Reputație: -6838 Postat Mai 23, 2013 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Mai 23, 2013 Ata !? Care ata ? de unde ? Dar de ce sa se rupa ? :
fanebabane Reputație: -446 Postat Mai 23, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Mai 23, 2013 Lasati dom'le ata la locu' ei! Sta bine asa si va tine capu' mai incovoiat. Va mananca-n cur s-o rupeti?
Afriq Reputație: 1265 Postat Mai 23, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Mai 23, 2013 Ce e aia???
boieru Reputație: -378 Postat Mai 23, 2013 Oras:cluj Oras:cluj Postat Mai 23, 2013 ''mi-as fi compostat limba de la atata clantanit ''tare de tot Sofi... :clapp
Clontosul Reputație: 535 Postat Mai 23, 2013 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 23, 2013 Ata???? E vorba de ata vietii? se discuta despre zombi?
rodrigo Reputație: 640 Postat Mai 23, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 23, 2013 Ete nu exista. Doar ca nu are nici o legatura cu dezvirginarea. Corect, "aţa" aia e perfect normala si naturala, daca unii fac sex extrem, cu teava aspiratorului, gaura cheii sau babe uscate, si li se rupe o bucata de piele, nu inseamna ca ei sunt dezvirginati si restul nu. Am pierdut o gramada de sange (cam 6-7 ore pana am ajuns la spital plus asteptatul de acolo) si a urmat interventie chirugicala ambulatorie (cusut) la spital. Destul de nasol. Eu stiu doi care au crezut ca e normal sa "se rupa ata, ca sa nu mai fie si ei virgini" si si-au taiat-o singuri acasa. Amandoi au ajuns la urgente pentru ca o sangerare in zona aia se opreste al naibii de greu. Asta cu "ruperea atei" drept dezvirginare imi aduce aminte de: - Tata, veste mare, nu mai sunt virgin! - Stai jos si povesteste-mi, fiule! - Iti povestesc dar nu pot sa stau asezat, inca ma mai ustura fundul!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum