Crinu12 Reputație: 4 Postat Aprilie 23 Oras:Rm Vâlcea Oras:Rm Vâlcea Postat Aprilie 23 Acum 29 minute, mna a spus: Nuuuuuu,si nici nu raspunde la telefoane/mesaje,aroganta maxima pe ea... Nu e vorba de aroganță,dar are și ea viața ei,cred că am stresat-o de am innebunit-o cu mesaje toți,o să posteze pe forum probabil când o să fie disponibilă.Te pup Carina 😘❤️
stanciuco16 Reputație: 389 Postat Aprilie 23 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 23 Acum 5 ore, Crinu12 a spus: Nu e vorba de aroganță,dar are și ea viața ei,cred că am stresat-o de am innebunit-o cu mesaje toți,o să posteze pe forum probabil când o să fie disponibilă.Te pup Carina 😘❤️ nu prea curand cred acum 2 zile cand a vb cu ea era pe plimbare
igormaihai Reputație: 75 Postat Iunie 12 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 12 Vă salut , a mai vorbit cineva în ultima perioadă cu domnișoara? Ce se mai cunoaște de ea ? E la pușcărie sau care este situația? 😵💫🙌
noanonymus Reputație: 527 Postat Iunie 12 Oras:AC Milan Oras:AC Milan Postat Iunie 12 Acum 35 minute, igormaihai a spus: Vă salut , a mai vorbit cineva în ultima perioadă cu domnișoara? Ce se mai cunoaște de ea ? E la pușcărie sau care este situația? 😵💫🙌 Cred că tu ar trebui să fii acolo! 😂😂😂😂😂
igormaihai Reputație: 75 Postat Iunie 12 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 12 Acum 49 minute, noanonymus a spus: Cred că tu ar trebui să fii acolo! 😂😂😂😂😂 De unde ai tras concluzia asta tu cap de tanc ?
noanonymus Reputație: 527 Postat Iunie 12 Oras:AC Milan Oras:AC Milan Postat Iunie 12 Acum 19 minute, igormaihai a spus: De unde ai tras concluzia asta tu cap de tanc ? Așa întrebare, așa răspuns! 😂😂😂
stanciuco16 Reputație: 389 Postat Iunie 12 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iunie 12 Acum 2 ore, igormaihai a spus: Vă salut , a mai vorbit cineva în ultima perioadă cu domnișoara? Ce se mai cunoaște de ea ? E la pușcărie sau care este situația? 😵💫🙌 e ok - nu ti fa griji se plimba fata - mai isi rezolva si cate o problema 1
igormaihai Reputație: 75 Postat Iunie 13 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 13 Acum 13 ore, stanciuco16 a spus: e ok - nu ti fa griji se plimba fata - mai isi rezolva si cate o problema Mulțumesc de răspuns , nu ca exemplarul de sus care a zis sa se bage in seamă și el . 1
noanonymus Reputație: 527 Postat Iunie 13 Oras:AC Milan Oras:AC Milan Postat Iunie 13 Acum 8 minute, igormaihai a spus: Mulțumesc de răspuns , nu ca exemplarul de sus care a zis sa se bage in seamă și el . La ce ai debitat acolo, ce te așteptai? 😂
mna Reputație: 63 Postat Iulie 9 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 9 Mai stie cineva pe unde mai este?am incercat si pe whatsapp si nu raspunde la mesaje!!
stanciuco16 Reputație: 389 Postat Iulie 9 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iulie 9 Acum 2 ore, mna a spus: Mai stie cineva pe unde mai este?am incercat si pe whatsapp si nu raspunde la mesaje!! am scris anterior in topic situatia nu s a schimbat
mna Reputație: 63 Postat Iulie 10 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 10 Acum 14 ore, stanciuco16 a spus: am scris anterior in topic situatia nu s a schimbat Bun bun,da mai lucreaza,sau doar se plimba?
stanciuco16 Reputație: 389 Postat Iulie 10 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iulie 10 Acum 1 oră, mna a spus: Bun bun,da mai lucreaza,sau doar se plimba? Se plimba - are finanțe - daca nu rămâne fara nu cred sa mai lucreze
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum