roatarezerva Reputație: 4 Postat Decembrie 18, 2022 Partajează Postat Decembrie 18, 2022 La 14.12.2022 la 10:30, rambokill a spus: Am vizitat-o si eu recent pe Melysa. Intr-adevar a schimbat locatia,tot la un subsol undeva,e curata destul de mare,dotata cu multe accesorii,mobilier,tot ce trebuie ,dar si curata.Am vrut o sedinta hard si aia am primit. Are o atitudine si o privire dominanta pe tot parcursul sedintei,exact ce trebuie la o stapana.Am inceput cu un foot fetish mai soft( are niste picioare superbe,ingrijita,pedi facuta) dupa mi-a facut un foot gag de zile mari,,de aproape m-am inecat cu piciorul ei.Apai m-a imobilizat la maini la perete si a inceput sa isi foloseasca pe rand tot arsenalul(bici,cravasa,ceva nuielusa) destul de dureroase,si lasandu-mi niste urme de toata frumusetea.Apoi a inceput sa se joace putin la outele mele,combinat cu foot fetish si mult spitting (are o placere teribila cand te scuipa in fata). Dupa m-a pus sa ma intind pe mobilierul ce il are si am ajuns in pozitia capra .Mi-a lasat in fata un Dildo cu ventuza destul de mare care ma pus sa il sug ,iar ea asezandu-se pe spatele meu,a inceput sa se joace cu degetele la fundul meu.Dupa cateva minutee ce am inceput sa ma relaxez ,introduce un alt dildo si incepe sa se joace cu el cu miscari la inceput soft,dar apoi marind ritmul. Eram foarte excitat in fata sugand acel dildo,iar in spate Melysa jucandu-se la prostata.Dupa un timp se opreste si ma pune sa ma ridic si sa ma intind pe spate pe patul de latex ce il are,iar apai a venit si s-a urcat peste mine intr-un facesitting de senzatie,lasandu-ma de cateva ori fara aer.(are un fund superb).Am continuat asa putin,dupa care m-a pus sa o ling in pasarica,in fund ,peste tot. La un moment dat s-a ridicat si vad ca isi monteaza un ham la care isi ataseaza dildo-ul cel mare,care m-a pus sa il sug mai inainte. La inceput m-am speriat putin ,dar dupa ce mi-a masat bine cu degetele gaura a introdus usor strap-onul( a durut putin la inceput,dar nu s-a oprit) ,apai a inceput sa ma penetreze destul de hard in misionar ,dupa care m-a pus sa ma ridic in picioare si sa ma aplec cu mainile pe pat si m-a futut capra de mi-au sarit capacele. Vazand ca sunt foarte excitat,imi zice ca mi-o frec in timp ce ea ma penetra.Dupa nici 3,4 minute am finalizat,atat de intens,cum cred ca nu am mai finalizat niciodata(e mult mai intensa fata de sex) .Am stat 2..3 minute sa imi revin,dupa care am mers la dus,iar apai am mai stat la o poveste cu Melysa si laudand-ui prestatia. O recomand celor care vor o sedinta atat soft cat si hard. Tributul : 400 ora Zona,centrala,pe langa Soseaua Stefan cel Mare. Salut! Confirm cele spuse de tine! Și eu am remarcat plăcerea cu care scuipa și mai ales cantitatea de scuipat și as mai adaugă că este foarte priceputa la uro! Urinează foarte mult, cu jet, cu tot ce trebuie plus ca poate face treaba asta mereu. De exemplu când am mai fost la alte stăpâne cereau sa le precizezi cu câteva ore I ainte ca vrei uri ca să se pregătească. La stapana Melysa e instant și din abundenta. Dacă nu ai avut parte de uro la dansa, iti recomand o ședință. Apropo,la cuckokd ai fost la stapana Melysa? Bănuiesc ca in noua locație, dacă e și mai luminata, se poate vedea foarte frumos acțiunea. Link spre comentariu
rambokill Reputație: 123 Postat Decembrie 19, 2022 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Decembrie 19, 2022 Acum 12 ore, roatarezerva a spus: Salut! Confirm cele spuse de tine! Și eu am remarcat plăcerea cu care scuipa și mai ales cantitatea de scuipat și as mai adaugă că este foarte priceputa la uro! Urinează foarte mult, cu jet, cu tot ce trebuie plus ca poate face treaba asta mereu. De exemplu când am mai fost la alte stăpâne cereau sa le precizezi cu câteva ore I ainte ca vrei uri ca să se pregătească. La stapana Melysa e instant și din abundenta. Dacă nu ai avut parte de uro la dansa, iti recomand o ședință. Apropo,la cuckokd ai fost la stapana Melysa? Bănuiesc ca in noua locație, dacă e și mai luminata, se poate vedea foarte frumos acțiunea. Nu,nu am fost la cuckold ..nici nu stiu daca practica Link spre comentariu
roatarezerva Reputație: 4 Postat Decembrie 19, 2022 Partajează Postat Decembrie 19, 2022 Acum 35 minute, rambokill a spus: Nu,nu am fost la cuckold ..nici nu stiu daca practica Parca îmi amintesc ca văzusem un anunț pe la începutul topicului în care zicea ca practica și cuckold, nu sunt sigur, dar asa îmi amintesc. La cât de bine arata e și păcat sa nu practice și cuckold, plus ca are și locație noua 😊 Link spre comentariu
gigelgog Reputație: 2 Postat Decembrie 19, 2022 Partajează Postat Decembrie 19, 2022 Este o tipa mai matura sau este tinerica? Cam ce varsta are? Pt cei ce au vizitat o Link spre comentariu
Scrumbie Reputație: 27 Postat Decembrie 19, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 19, 2022 59 minutes ago, gigelgog said: Este o tipa mai matura sau este tinerica? Cam ce varsta are? Pt cei ce au vizitat o As zice matura... in jur de 35-40. Link spre comentariu
unuunu1 Reputație: 78 Postat Decembrie 19, 2022 Partajează Postat Decembrie 19, 2022 Acum 4 ore, gigelgog a spus: Este o tipa mai matura sau este tinerica? Cam ce varsta are? Pt cei ce au vizitat o La corp arata sub 30 de ani, tonifianta, exact asa cum trebuie, la chip e undeva la 35 de ani! Oricum e fix ce trebuie, clar te domina mai bine decât una la 22 de ani la început de drum Link spre comentariu
silviu2811 Reputație: 9 Postat Decembrie 19, 2022 Partajează Postat Decembrie 19, 2022 La 17.12.2022 la 16:48, rambokill a spus: Strada Aurel Vlaicu Si Strada Aurel Vlaiucu e mare...da frate niste detalii concrete,zici ca trimiti telegrama Link spre comentariu
catalin2015 Reputație: 1701 Postat Decembrie 20, 2022 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Partajează Postat Decembrie 20, 2022 Acum 22 ore, silviu2811 a spus: Si Strada Aurel Vlaiucu e mare...da frate niste detalii concrete,zici ca trimiti telegrama Vrei sa iti dea si nr apartamentului ? La 19.12.2022 la 15:08, gigelgog a spus: Este o tipa mai matura sau este tinerica? Cam ce varsta are? Pt cei ce au vizitat o Sunt si poze pe topicul asta Link spre comentariu
rambokill Reputație: 123 Postat Decembrie 21, 2022 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Decembrie 21, 2022 La 19.12.2022 la 22:14, silviu2811 a spus: Si Strada Aurel Vlaiucu e mare...da frate niste detalii concrete,zici ca trimiti telegrama Nu mai bine vrei sa i scrii tu si sa iti dea ea mai multe detalii?? Link spre comentariu
silviu2811 Reputație: 9 Postat Decembrie 21, 2022 Partajează Postat Decembrie 21, 2022 Acum 17 ore, catalin2015 a spus: Vrei sa iti dea si nr apartamentului ? Nu suntem toti din Buc si vrem sa ne mai orientam asa de acasa sa nu orbecaim prin balamucul ala din Buc...zici ca parca il costa ceva sa dea mai multe detalii Link spre comentariu
catalin2015 Reputație: 1701 Postat Decembrie 21, 2022 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Partajează Postat Decembrie 21, 2022 Acum 2 ore, silviu2811 a spus: Nu suntem toti din Buc si vrem sa ne mai orientam asa de acasa sa nu orbecaim prin balamucul ala din Buc...zici ca parca il costa ceva sa dea mai multe detalii Avand in vedere ca a dat 2 puncte de reper eu inteleg ca e pe undeva pe Strada Aurel Vlaicu aproape de Soseaua Stefan cel Mare, deci cam suficient zic eu. Ce alte detalii ai mai vrea ? Link spre comentariu
silviu2811 Reputație: 9 Postat Decembrie 21, 2022 Partajează Postat Decembrie 21, 2022 Acum 38 minute, catalin2015 a spus: Avand in vedere ca a dat 2 puncte de reper eu inteleg ca e pe undeva pe Strada Aurel Vlaicu aproape de Soseaua Stefan cel Mare, deci cam suficient zic eu. Ce alte detalii ai mai vrea ? Nu-mi bat capu' cu tine frate,nu intelegi ce zic eu Link spre comentariu
nirvana33 Reputație: 47 Postat Decembrie 21, 2022 Partajează Postat Decembrie 21, 2022 Acum 11 minute, silviu2811 a spus: Nu-mi bat capu' cu tine frate,nu intelegi ce zic eu Ba e exact invers! Noi nu intelegem ce spui tu, are dreptate catalin2015! Informatia legata de locatie e suficienta, doar nu vrei si blocul si apartamentul? Link spre comentariu
silviu2811 Reputație: 9 Postat Decembrie 21, 2022 Partajează Postat Decembrie 21, 2022 Acum 8 minute, nirvana33 a spus: Ba e exact invers! Noi nu intelegem ce spui tu, are dreptate catalin2015! Informatia legata de locatie e suficienta, doar nu vrei si blocul si apartamentul? Ce tot o trageti cu blocul si apartamentul?Daca zicea intersectia dintre cele 2 strazi sau un magazin sau o alta chestie...ceva mai clar...un pic mai explicit frate...oricum las-o asa.Bafta la toti Link spre comentariu
rambokill Reputație: 123 Postat Decembrie 21, 2022 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Decembrie 21, 2022 Acum 4 ore, catalin2015 a spus: Avand in vedere ca a dat 2 puncte de reper eu inteleg ca e pe undeva pe Strada Aurel Vlaicu aproape de Soseaua Stefan cel Mare, deci cam suficient zic eu. Ce alte detalii ai mai vrea ? Nu va mai bateti capul colegii...e genul ala de om,care vine cu masina in bucuresti si o parcheaza undeva la intrare si ia autobuzul(e prea complicat orasul pentru el) Link spre comentariu
hackingforgirls Reputație: 8 Postat Ianuarie 6, 2023 Oras:sb Oras:sb Partajează Postat Ianuarie 6, 2023 pai e foarte bine sa lasi masina la intrare si sa iei autobuzul. asa avem si noi un trafic mai modern, ca de aia ii zice transport in comun. 1 Link spre comentariu
eder5 Reputație: 1 Postat Ianuarie 21, 2023 Partajează Postat Ianuarie 21, 2023 La 17.10.2022 la 16:59, zddz a spus: Am fost recent la Melysa. Prima mea experienta cu dominatrix. Cateva aspecte remarcate: Serioasa cu programarea. Inainte sa incepem, i'am povestit ce ma intereseaza si ce nu. A fost atenta si receptiva. Arata bine si are un inventar interesant de jucarii. Stie sa se opreasca cand trebuie - a urmarit reactiile mele si s-a adaptat. Avand in vedere ca am vrut "cate putin din toate", si nimic foarte hard, a fost o experienta foarte tare. Multumesc Melysa! Spor in toate! Am vizitat-o de mai multe ori pe stapana Melysa. E adevărat ca arata bine și se pricepe sa domine (în sensul ca este sigura pe ea) dar din păcate parca nu are imaginație. De fiecare data când am fost la dominare parca scenariul era același. Prima data am fost entuziasmat ca am primit dominarea de calitate, dar la următoarele vizite parca totul părea previzibil, cam știam ce urmează, durata, intensitatea etc. Un alt minus mi se pare faptul ca tot timpul domina imbracata cu acel costum de latex. Poate ca asa ii sta bine unei stapane, dar câteodată parca am vrea sa mai vedem și ceva mai mult decât acel costum (strict părerea mea). Un alt minus este faptul ca este foarte restrictiva, în 5 vizite pe care le efectuat, nu cred ca am reușit adunat sa ii fac 3 minute anilingus și 2 minute cuni. Are potențial, arata bine, știe ce are de făcut, dar parca atâtea restricții nu sunt bune ( sa nu fiu înțeles greșit, nu i am cerut sex, dar în opinia mea consider ca ar fi mai ok sa permită mai mult anilingus/ cuminte din partea supușilor, în condițiile în care de fiecare data m am prezentat exemplar, igiena perfecta, ras, epilat etc). Poate acum, cu schimbarea locației ai schimbat puțin și atitudibea/ abordarea Link spre comentariu
unuunu1 Reputație: 78 Postat Martie 14, 2023 Partajează Postat Martie 14, 2023 Urmăresc pe stapana Melysa pe fetlife și observ ca a ascultat sfatul celor de pe forum și a schimbat locatia, pare mult mai interesanta acum și am văzut și ceva jucării noi. Aici,pe forum, observ ca nu a mai fost activa sa ne tina la curent cu noutățile. A mai fost cineva la stapana Melysa, recent? Pentru ca plănuiesc o vizita . Aștept ceva recenzii noi Link spre comentariu
Feetlover32 Reputație: 53 Postat Martie 14, 2023 Oras:Maramureș Oras:Maramureș Partajează Postat Martie 14, 2023 20 minutes ago, unuunu1 said: Urmăresc pe stapana Melysa pe fetlife și observ ca a ascultat sfatul celor de pe forum și a schimbat locatia, pare mult mai interesanta acum și am văzut și ceva jucării noi. Aici,pe forum, observ ca nu a mai fost activa sa ne tina la curent cu noutățile. A mai fost cineva la stapana Melysa, recent? Pentru ca plănuiesc o vizita . Aștept ceva recenzii noi Cum e pe fetlife stăpână melysa ? Link spre comentariu
eder5 Reputație: 1 Postat Martie 14, 2023 Partajează Postat Martie 14, 2023 Acum 29 minute, Feetlover32 a spus: Cum e pe fetlife stăpână melysa ? dominateMelissa era și in primele pagini ale topicului, aici pe forum am văzut numele dânsei pe fetlife Link spre comentariu
eder5 Reputație: 1 Postat Martie 15, 2023 Partajează Postat Martie 15, 2023 La 19.12.2022 la 11:32, roatarezerva a spus: Parca îmi amintesc ca văzusem un anunț pe la începutul topicului în care zicea ca practica și cuckold, nu sunt sigur, dar asa îmi amintesc. La cât de bine arata e și păcat sa nu practice și cuckold, plus ca are și locație noua 😊 Are un pat mare și spațios în noua locație, plus ca încăperea pare mai luminata acum. Ar fi ceva super dacă ar oferi și cuckold în noua locație, sa poată fii admirata în toată splendoarea alături de un partener pe măsură dânsei Link spre comentariu
Ilovefacesit Reputație: -39 Postat Iulie 14, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 14, 2023 Salut. Aveti alta poza cu stapana? O poza mai recenta? Link spre comentariu
xcreative Reputație: 3 Postat Iulie 14, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 14, 2023 5 hours ago, Ilovefacesit said: Salut. Aveti alta poza cu stapana? O poza mai recenta? Cele de pe publi24 sunt cele mai recente ca si a schimbat locatia. Link spre comentariu
Ilovefacesit Reputație: -39 Postat Iulie 14, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 14, 2023 Acum 2 ore, xcreative a spus: Cele de pe publi24 sunt cele mai recente ca si a schimbat locatia. Ai fost tu recent in locatia noua? Sau a fost cineva care ne poate lamuri? Mai arata asa obscur, kinky, sa te sperii umpic? :))) Link spre comentariu
daulimbi Reputație: 115 Postat Iulie 15, 2023 Oras:cuca măcăii Oras:cuca măcăii Partajează Postat Iulie 15, 2023 14 hours ago, xcreative said: Cele de pe publi24 sunt cele mai recente ca si a schimbat locatia. unde are acum biroul? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum