Sari la conținut

Rezumatul Săptămâine la DG, în doo-tri cuvinte.

Postări Recomandate

• Oras:Ping 3 Ms
Postat
Sri Lanka fără SRI e doar Lanka...
Poate ne ajută sora noastra stewardeză Meskină cu niște poze edificatoare despre dinainte de incidentele tragice din Colombo, pe unde indubitabil a fost și ea. Dacă nu are, o să-i trimit eu și ea le redistribuie. Poate să spună liniștită ca-s ale ei. Că doar și stewardezele de pe publi24 spun ca-s pozele lor și le aparțin, deși nu-s ele în poză. Dar cui îi pasă??

XOXO a jucat și el în filmul ăla cu bogătaşul excentric iubitor de submisive, 50 Shades of Grey. El era Shades...
In weekend să nu-l mai căutați, ptr că e de negăsit!  Şi-a luat part time job, e însoțitor de bord pasiv la trio-uri, unde performează adevăraciuni cu Danel 25 cm, pe care distinsul Cuckold îl visează nonstop, și treaz și când doarme! E tot cu el în gură, peste tot. XOXO e obsesiv-compulsiv, știm bine. Îl iertăm. Și nu-l îndemnăm să mai joace ruletă rusească singur, ptr că habar nu are cum arată un revolver. Să sperăm că nici nu va afla, ptr că nu e jucărie ptr copii cu ADHD.

Gurul continent-inconștient Anaconda are Punctul G în două locuri: gură şi găuouz.
Adună clanțe în 2G ( 2 Machi, sau cum le zice la Malachiile alea de 2x viteza sunetului...)

Zic derbedeii pe fb că le urează de bine la toate florile, mai puțin lu' Veorica. Nu-s de acord cu ei !!
#lamulțeanveoricavasâle
"The weakest link" se numea emisiunea prezentată de Anne Robinson. Era chiar mai caustică decât M din filmul cu agentul 0069 și Ileana CozănzSiana la un loc ! I-au trecut ifosele,e babetă cochetă. Ce bine.

Măgrăoana Bloody Mary cea virgină, a uitat ce despărțire teatrală a lansat în ceas de noapte, plângăcioasă și plină de suspine, ca în Shakespeare. Adio thu forum drag și iubit, încep o viață nouă, de mâine dimi la nouă (9). Oo thello, Oo obregia ! După nici 10 zile de sing-sing, desdemona revine plină de energii neștiute, împleticindu-se, ce-i drept. She's up to a fresh start, dar unde? Tot acilea ! La bachaus era medium atotștiutor și sfătuitor înțelept ptr consuratele de după zăbrele, dar s-a plictisit urgent de ele. De mai stătea acolo încă 10 zile, ajungea să le dea lecții de psihiatrie tuturor, în special psihiatrilor ce și-au propus să o ajute la dezalcolizare. 99% din cei cu sechele grave la bibilică, au impresia că sunt psihologi de meserie!! Caz clasic, aproape teroremă. Vis, și pe tine te iubim!

....
...Neiberrrr !! ...
...

Orizonturi Roșii n-a fost scris de Pacepa, ci de fratele meu tautolog Eminem, adică V-Ships. Ulterior a fost redactat de gașca cu filme gestapo în cap. "Pânică cu roși" nu e printre ei, ptr că ea n-are nimic în cap. Roșii e pura coincidență de nume, fraierii ăștia lingvbiști le numesc paronime. Mai nou trage cu tunul și CAnnon-a pe la diversioniști. Și-a aprins toanta singură paie în cap și așteptă semnalul de ignition. Bro marinel, dă-i-o ! :)))

• Like 3
  • Oras:Bucuresti
Postat

Măgrăoana Bloody Mary cea virgină, a uitat ce despărțire teatrală a lansat în ceas de noapte, plângăcioasă și plină de suspine, ca în Shakespeare. Adio thu forum drag și iubit, încep o viață nouă, de mâine dimi la nouă (9). Oo thello, Oo obregia ! După nici 10 zile de sing-sing, desdemona revine plină de energii neștiute, împleticindu-se, ce-i drept. She's up to a fresh start, dar unde? Tot acilea ! La bachaus era medium atotștiutor și sfătuitor înțelept ptr consuratele de după zăbrele, dar s-a plictisit urgent de ele. De mai stătea acolo încă 10 zile, ajungea să le dea lecții de psihiatrie tuturor, în special psihiatrilor ce și-au propus să o ajute la dezalcolizare. 99% din cei cu sechele grave la bibilică, au impresia că sunt psihologi de meserie!! Caz clasic, aproape teroremă. Vis, și pe tine te iubim!

Hai sa te bucur, asta este ultima mea postare! :)

Am zis timp limitat, dar daca va incurc atat de mult si am ajuns o obsesie pentru voi, Pa! :bye

(O sa fie mai mult de 10 zile, dar stai geana, zilnic, suspinand, cine stie... :laugh2)

• Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Hai sa te bucur, asta este ultima mea postare! :)

Am zis timp limitat, dar daca va incurc atat de mult si am ajuns o obsesie pentru voi, Pa! :bye

(O sa fie mai mult de 10 zile, dar stai geana, zilnic, suspinand, cine stie... :laugh2)

Doamne ajuta!

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

Rezumat acum... înghetată de vanilie cu caramel, mere roșii rase și kiwi.Super bun!

Pe fundal ...melodia " A căzut o frunza-n calea ta" de Constantin Drăghici

E cald, noapte și atâta liniște

Păsărica mea da semne la fiecare atingere că vrea niște limbuțe luuungi.

Noapte buna!

• Minus 1
Vizitator romuzica
Reputație: 0
Postat

Rezumat: La Galati a fost in week-end Festivalul Scrumbiei.

Scrumbia a fost pe sponci, storceagul de nisetru (un fel de zeama lunga cu ceva urme de carne de nisetru) 40 lei portia, crap la gratar (mai mult ars) si bere indoita cu muullttaa apa.

Noroc (?) cu Mandinga ca a mai "spalat" rusinea (nu foarte tare).

A, sa nu uit: si haine & pantofi afumate de la fumul de peste (o geaca de piele mirosind a stiuca sau crap prajit - "priceless").

Colegul Zero_Tolerance a uitat de Volodimir Zelinski, actor de comedie, noul presedinte al Ucrainei (sau cand comedia nu mai este cu si despre haz. Divina Comedia sau Tragi-Comedia Putin Style - ramane de vazut).

Noapte Buna, oriunde te-ai afla... (Luati cu lamaie)

post-274950-0-56968000-1555873576_thumb.jpg

• Like 2
Postat

Rezumat: La Galati a fost in week-end Festivalul Scrumbiei.

Scrumbia a fost pe sponci, storceagul de nisetru (un fel de zeama lunga cu ceva urme de carne de nisetru) 40 lei portia, crap la gratar (mai mult ars) si bere indoita cu muullttaa apa.

Noroc (?) cu Mandinga ca a mai "spalat" rusinea (nu foarte tare).

A, sa nu uit: si haine & pantofi afumate de la fumul de peste (o geaca de piele mirosind a stiuca sau crap prajit - "priceless").

Colegul Zero_Tolerance a uitat de Volodimir Zelinski, actor de comedie, noul presedinte al Ucrainei (sau cand comedia nu mai este cu si despre haz. Divina Comedia sau Tragi-Comedia Putin Style - ramane de vazut).

Noapte Buna, oriunde te-ai afla... (Luati cu lamaie)

attachicon.gif P4210128.jpg

Corect. De ştirea electorală din Ucraina (plină de umor prezidențial), râde Putin de se pişă (şi) pe noi...
În rest, chiar nu contează că d-l comedian nu are experiență politică.  Al nostru se pregătşte de al doilea mandat şi încă nu are...

O altă veste externă, din Ardeal, ar cam fi că zilele astea ptr catolicii care o fost cuminți şi evlavioşi, a venit Iepuraşul :

post-288762-0-25075300-1555949278_thumb.jpeg
Postat
Papagalul doctorului Urbino din romanul  Dragostea în timpul Colericului, scris de celebra scriitoare Gabriela Garcia Marquez- Pandele, s-a sesizat tardiv și inoportun că pe paginile de muzică pe forum... e mereu aceeași muzică! E mai ascuțit ca ovăzul ce-l ciugulește în colivia-i, are coiful ca Oblio, și e la polul opus, ca temperament, cu papapagul doctorului Parrsanus care își copiază stăpânul la indigo. Derbedeii zic că papagalul lui Pârtsannus si cu el, sunt una și aceeași persoană. Dezambiguizări ce nu au niciun sens. Ce face sens este : feriți-vă de papagali colerici! :)))

Șarpele Meskin nu aude, ptr ca e (aproape) surd. La fel ca toți șerpalăii clonați ce se pupă in peleu unul pe altul și-și redistribuie misugeii, ca orice șarpe ce se respectă !!

Frumusețea genială a farurilor de Xenon adaptive, este că le poți seta să se rotească noaptea prin oraş (şi) în funcție de centrul de greutate al coorului bagaboantelor ce-ți ies în cale. Le trag cu ochiul, cum s-ar zice.

Satelitul XOXO, cu noul cont SPP, o să prindă Agro TV dimineața cănd doarme pâna la 12, în vis, şi Taragot TV pe forum, noaptea. 16 kk e prea puțin ptr cât poate satelitul troll, de el!!!  O să i se reformateze în CURând oala, așa încât cu noul upgrade de cont SP, se va conecta MAI SIMPLU SI UȘOR CA NICIODATĂ la LNB-uri de +25. Chestii tehnice, nu ne batem capul. Ideea e că LNB= convertor, care zic gurile rele că sunt pe zi ce trece tot mai mici. Pe când fiul meu mongoloid are nevoie de ele tot mai mari ! Nu-l înțeleg defel. Chiar numai parfumuri MARI ce i se mulează perfect pe găoz are în cap, și sevă de voinici, supte cu buzele din prințese ?

Hermann Cardan Mo e şi ea un fel de firmă de ustensile muzicale, bunicică. Sunt și alte firme. Unii au făcut juma de Kalahari jogging cu Hugo Bose la urechi... Sărea vreun boșiman în fața jeep-ului? Călcai peste el și te duceai mai departe. Ziceai  în sinea ta oops, nu te-am  văzut și nici auzit. De oprit nici vorbă, ptr că sar de pe lături confrații lui, te jefuiesc cât ai clipi, sau ești pe meniu în Cina lor cea de Taină. Asta e tactica lor, se sacrifică unul ptr mâncarea celorlalți și e foarte bine așa. Nu e ca în Etiopia, și dau un exemplu care habar cum mi-a venit..., unde jumătate din rația alimentară zilnică  a etiopienilor este... cealalta jumătate. Acolo nu e ca în mâncătoria politică de la noi...

Ştim pe cineva ce-a filmat în 4 k  cu zmartphone Xperia ZX Premium anul trecut, ceva. Şi i l-a făcut iubita lui spartphone, când s-a sesizat că a pus doo kile pe ea de la filmarea precedentă...:)))  Urât din partea ei, i-am dat urgent viteză!  Vis, tu  nu ești agresivă deloc și stai blândă, orice ar fi. Ai putea fi conectată (tantric, în coor) și cu un armăsar. Ca avioanele F, în aer cu țâța de unde sug combustibil, doar că tu te întorci cu coorul spre ea. Numai asta mai lipsește din CV, când se prezintă copilul tău la facultate, ca să-l faci și pe el celebru!  FGM de zdreanță dusă cu capul! Dacă nu-ți încape toată în gură, te ajută la vocalize Meskinul, care are gura mare. Prea mare

PS.  În abrevierea "FGM",  G nu vine de la Gură, ci de le Gât !

• Like 2
Postat

Nu mai fi trist, vreau sa stie toti, poate continui ce spun acum...

Ám confruntat azi doctorita care mi-a prescris o reteta... din efectele secundare, pe langa faptul ca, corpul este vesnic insetat si infometat, nu poti face sex... Ca femeie poti, dar nu simti nimic, ca barbat nu se scoala...

Renuntati care va apucati de medicatie cu antidipresive, au si sinucideri sau depresii la efecte secundare...

Multa sanatate! Stiu ca nu esti suparat pe mine... :hug1

• Oras:Ibiza
  • Oras:Ibiza
Postat

Papagalul doctorului Urbino din romanul  Dragostea în timpul Colericului, scris de celebra scriitoare Gabriela Garcia Marquez- Pandele, s-a sesizat tardiv și inoportun că pe paginile de muzică pe forum... e mereu aceeași muzică! E mai ascuțit ca ovăzul ce-l ciugulește în colivia-i, are coiful ca Oblio, și e la polul opus, ca temperament, cu papapagul doctorului Parrsanus care își copiază stăpânul la indigo. Derbedeii zic că papagalul lui Pârtsannus si cu el, sunt una și aceeași persoană. Dezambiguizări ce nu au niciun sens. Ce face sens este : feriți-vă de papagali colerici! :)))

Șarpele Meskin nu aude, ptr ca e (aproape) surd. La fel ca toți șerpalăii clonați ce se pupă in peleu unul pe altul și-și redistribuie misugeii, ca orice șarpe ce se respectă !!

Frumusețea genială a farurilor de Xenon adaptive, este că le poți seta să se rotească noaptea prin oraş (şi) în funcție de centrul de greutate al coorului bagaboantelor ce-ți ies în cale. Le trag cu ochiul, cum s-ar zice.

Satelitul XOXO, cu noul cont SPP, o să prindă Agro TV dimineața cănd doarme pâna la 12, în vis, şi Taragot TV pe forum, noaptea. 16 kk e prea puțin ptr cât poate satelitul troll, de el!!!  O să i se reformateze în CURând oala, așa încât cu noul upgrade de cont SP, se va conecta MAI SIMPLU SI UȘOR CA NICIODATĂ la LNB-uri de +25. Chestii tehnice, nu ne batem capul. Ideea e că LNB= convertor, care zic gurile rele că sunt pe zi ce trece tot mai mici. Pe când fiul meu mongoloid are nevoie de ele tot mai mari ! Nu-l înțeleg defel. Chiar numai parfumuri MARI ce i se mulează perfect pe găoz are în cap, și sevă de voinici, supte cu buzele din prințese ?

Hermann Cardan Mo e şi ea un fel de firmă de ustensile muzicale, bunicică. Sunt și alte firme. Unii au făcut juma de Kalahari jogging cu Hugo Bose la urechi... Sărea vreun boșiman în fața jeep-ului? Călcai peste el și te duceai mai departe. Ziceai  în sinea ta oops, nu te-am  văzut și nici auzit. De oprit nici vorbă, ptr că sar de pe lături confrații lui, te jefuiesc cât ai clipi, sau ești pe meniu în Cina lor cea de Taină. Asta e tactica lor, se sacrifică unul ptr mâncarea celorlalți și e foarte bine așa. Nu e ca în Etiopia, și dau un exemplu care habar cum mi-a venit..., unde jumătate din rația alimentară zilnică  a etiopienilor este... cealalta jumătate. Acolo nu e ca în mâncătoria politică de la noi...

Ştim pe cineva ce-a filmat în 4 k  cu zmartphone Xperia ZX Premium anul trecut, ceva. Şi i l-a făcut iubita lui spartphone, când s-a sesizat că a pus doo kile pe ea de la filmarea precedentă... :)))  Urât din partea ei, i-am dat urgent viteză!  Vis, tu  nu ești agresivă deloc și stai blândă, orice ar fi. Ai putea fi conectată (tantric, în coor) și cu un armăsar. Ca avioanele F, în aer cu țâța de unde sug combustibil, doar că tu te întorci cu coorul spre ea. Numai asta mai lipsește din CV, când se prezintă copilul tău la facultate, ca să-l faci și pe el celebru!  FGM de zdreanță dusă cu capul! Dacă nu-ți încape toată în gură, te ajută la vocalize Meskinul, care are gura mare. Prea mare

PS.  În abrevierea "FGM",  G nu vine de la Gură, ci de le Gât !

claro que si

Postat

Nu mai fi trist, vreau sa stie toti, poate continui ce spun acum...

Ám confruntat azi doctorita care mi-a prescris o reteta... din efectele secundare, pe langa faptul ca, corpul este vesnic insetat si infometat, nu poti face sex... Ca femeie poti, dar nu simti nimic, ca barbat nu se scoala...

Renuntati care va apucati de medicatie cu antidipresive, au si sinucideri sau depresii la efecte secundare...

Multa sanatate! Stiu ca nu esti suparat pe mine... :hug1

NU am nimic cu tine, duduie. Perdea la gură când ești matoală, nu mă mai cita malițios și persiflant, ptr ca habar nu ai cine sunt, pe când viața ta este arhicunoscută de cam toți p'acilea. Pasărea pe limba ei piere, e alt proverb din stramoși... Și-o să ne împrietenim. Ok? Nu-mi face nicio plăcere sa te împulăi, atâta timp cât stai în banca ta și nu te mai erijezi în opinie publică, gardiană și atotcunoscătoare în domeniul psy. Habar nu ai, crede-mă, și în plus mai ești și persona non-grata, easy target ptr șacalii ce se învârt pe la DG, cu creier si cultură mult deasupra ta. Da? O să-ți spun peste 3 săptamâni (poate) ce dracu am căutat în Ro atâta timp, parașutat din timpul viitor. O să-ți dai singură seama că e practic imposibil ca eu să mă droghez, sau să consum medicamente de  vreun fel.

PS. Cam toate antidepresivele atacă pe cale hormonală. Tu nu de antidepresive cu votcă ai nevoie, ci să reduci beuturica, să pui mâna să mai citești câte o carte și să te duci la gym. Jur că-ți platesc abonamentul la sală ptr primele 3 luni, nu glumesc!

• Like 2
Postat

Florin Nightingale

Pe privighetoarea aia dinspre ziuă o chema Florence. LOL.

Ești băiat deștept Meskine, știam asta de mult. Fă bine și continuă istorisirile tale la persoana a 3-a. Adică fără implicare ca de recenzor ce-a produs acțiunea, pe la secțiunile și topicele cu baragladine vandabile. O să ai câștig de cauză și vei fi altfel privit. Și... te rog, dezvață-te și dezbară-te de obiceiul prost sa te pipi pe tine mereu. Nu-ți face cinste.

Apropo de umezire în chiloței, undeva în centrul Amsterdamului, pe frontispiciul unui pasaj de trecere (care în trecut a fost ceva pușcărie), scrie : Homo Sapiens Non Urinat in Ventum.

Nu tre să-mi traduci ce înseamnă, că e la mintea cocoșului. Dau o bere dacă-mi spui DE CE era scris mesajul ăsta deasupra intrării în fosta pârnaie ce acum nu mai există.

• Like 2
Postat

NU am nimic cu tine, duduie. Perdea la gură când ești matoală, nu mă mai cita malițios și persiflant, ptr ca habar nu ai cine sunt, pe când viața ta este arhicunoscută de cam toți p'acilea. Pasărea pe limba ei piere, e alt proverb din stramoși... Și-o să ne împrietenim. Ok? Nu-mi face nicio plăcere sa te împulăi, atâta timp cât stai în banca ta și nu te mai erijezi în opinie publică, gardiană și atotcunoscătoare în domeniul psy. Habar nu ai, crede-mă, și în plus mai ești și persona non-grata, easy target ptr șacalii ce se învârt pe la DG, cu creier si cultură mult deasupra ta. Da? O să-ți spun peste 3 săptamâni (poate) ce dracu am căutat în Ro atâta timp, parașutat din timpul viitor. O să-ți dai singură seama că e practic imposibil ca eu să mă droghez, sau să consum medicamente de  vreun fel.

PS. Cam toate antidepresivele atacă pe cale hormonală. Tu nu de antidepresive cu votcă ai nevoie, ci să reduci beuturica, să pui mâna să mai citești câte o carte și să te duci la gym. Jur că-ți platesc abonamentul la sală ptr primele 3 luni, nu glumesc!

iubire, am inceput sa ciitesc, ma las pagubasa.

Nu sunt ce crezi, dar te las sa crezi ce vrei.

• Oras:Iron Throne
Postat

Spermozel,crapă fierea in tine ca omul le are cu scrisul,are talent,are umor......... :laugh2

Tu ramai la postările tale pline de ințelepciune,gen "Ba...ba.....bag pula in ma....ma.....ma-ta"

Nu mai pot ! Gata ! Mor ! De oftică !

Pe un ... site, unde, cică, trebuie să ne ajută-m între ale fututului, cu recenzii, noi de fapt, recenzem...creațiile literare !

Băi, pula mea, chiar dacă, ăsta, xoxo e mai retard sau o face pe retardu' cândva făcea recenzii, dar ma-ta-le, în afară de copy paste şi injurii, n-am văzut ... nik !

Ai dreptul la o singură replică, sau...delóc.

Postat

Fie cum ai ales. N-ai habar in ce te-ai bagat! :)

Pisi, pot multe, te sustin cand vad ca de buna voie vrei sa urci o scara....

Altfel, dorinta mea era sa te vad la pamant...;)

Postat

Şi pentru nenea cu capu'... telescop....alooo, colegu'...mai opreşte-te !

Şi dacă nu şi nu reuşeşti, uite: pune-ți asta k dop, vezi că a folosit-o " prietena " ta...Siana, deci bag-o cu încredere :)

Apropos, după socoteala mea ,e cam scurtă săptămâna la mata, sau ardeai de nerăbdare să-ți etalezi abilitățile literare şi nu ştiai cum să o faci mai repede .. nu ştiu, da' la recenzii = din alea în care mai faci şi sex ... nu prea te înghesui ...

O spune unu cu IQ 《 30

post-281441-0-93027300-1556121571_thumb.jpg

• Minus 2
Postat

Nu mai pot ! Gata ! Mor ! De oftică !

Pe un ... site, unde, cică, trebuie să ne ajută-m între ale fututului, cu recenzii, noi de fapt, recenzem...creațiile literare !

Băi, pula mea, chiar dacă, ăsta, xoxo e mai retard sau o face pe retardu' cândva făcea recenzii, dar ma-ta-le, în afară de copy paste şi injurii, n-am văzut ... nik !

Ai dreptul la o singură replică, sau...delóc.

De erau contemporani cu noi scelerații de Caligula și Oedipus, nu avem niciun dubiu că făceau recenzii pe nimfo!

Caligula ptr sora lui, iar Oedipus, zis și The Mad Rex, ptr mă-ta.

Cheers champ !

• Like 3
Postat

De erau contemporani cu noi scelerații de Caligula și Oedipus, nu avem niciun dubiu că făceau recenzii pe nimfo!

Caligula ptr sora lui, iar Oedipus, zis și The Mad Rex, ptr mă-ta.

Cheers champ !

Stau şi ma intreb, de ce te consideri, mai interesant cu ceea ce scrii, de exemplu' mai stii când ai avut: Prima noapte de dragoste ? Că, ultima noapte de razboi o poți avea mai tot timpul dacă aş sta să-ți caut în coarne...

Şi Oedipus, dacă tot te dai dăşthept s-a căsătorit cu Jocasta fără să ştie, da' nu cred că mai e nevoie să-ți explic ție, un erudit, bun cunoscător al tuturor ... limbilor, apropos...mai dai meditații ... tot k data trecută te plătesc..

Şi probabil ai şi tu ... familie, sau ... eşti singur...cuc.

• Minus 1
Postat

La multi ani domnule telescop !!

In ziua aceasta (adica 24 Aprilie ,1990) l-au lansat pe fratiorul tau: telescopul Hubble de la centrul spatial Kennedy!!!

Ma gandesc ca e sarbatoare in familie :)

post-268313-0-00033400-1556125215_thumb.jpeg

• Like 3
Postat

Citez dintr-un " classic " în viață - "eşti un papagal infatuat şi GRANDOMAN ce vrea să pară altcineva şi face pe interesantul"... să-mi bag pula ! cât adevăr în câteva vorbe...

IQ sub 30 ? ...nu ți-a plăcut, da' l-ai urmărit...

Postat

La multi ani domnule telescop !!

In ziua aceasta (adica 24 Aprilie ,1990) l-au lansat pe fratiorul tau: telescopul Hubble de la centrul spatial Kennedy!!!

Ma gandesc ca e sarbatoare in familie :)

Hubble ăsta al meu din avatar, printre alte defecte ale lui, este terestru și Habblă Español !

LOL.

Aș zice că mai degrabă cu NOSF din Arizona e văr primar, sau ceva neam, mai rudimentar...

PS. Și ptr scumpica CosânzSiană, un gând frivol : ce zici de rimele mele, lele?

:shocked

• Like 1

Vizitator romuzica
Reputație: 0
Postat

Bi Ne Atzi Ven it In Cas A de NEbun I nimfomane.com

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...