and3y33 Reputație: 1 Postat Aprilie 19, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 19, 2019 Salut , Esti prima postare aici si nici nu stiu daca esti bine unde am scris :)) dar... Stie cineva/ poate sa imi recomande o fara buna in zona Dristor Ramnicu Sarat ? Multumesc antiipat bajetii. 1
cinestie Reputație: -39 Postat Aprilie 20, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 20, 2019 Salut , Esti prima postare aici si nici nu stiu daca esti bine unde am scris :)) dar... Stie cineva/ poate sa imi recomande o fara buna in zona Dristor Ramnicu Sarat ? Multumesc antiipat bajetii.Din 2013 pana azi nu ai invatat ca trebuia sa postezi la Orientare?
ionxxx1 Reputație: 484 Postat Aprilie 26, 2019 Oras:RO Oras:RO Postat Aprilie 26, 2019 https://nimfomane.com/forum/topic/127612-0731741225-fata-nonconformista-titan/page-1
fxlx Reputație: 1538 Postat Aprilie 27, 2019 Oras:In your mouth with my dick Oras:In your mouth with my dick Postat Aprilie 27, 2019 https://nimfomane.com/forum/topic/127612-0731741225-fata-nonconformista-titan/page-1Ai pus exact topicul de care se ferește toată lumea
dl_geo Reputație: 712 Postat Aprilie 27, 2019 Postat Aprilie 27, 2019 De ce, parcă Cristina era apreciată ?
ionxxx1 Reputație: 484 Postat Aprilie 28, 2019 Oras:RO Oras:RO Postat Aprilie 28, 2019 Ai pus exact topicul de care se ferește toată lumeaAceeași întrebare... de ce?
fxlx Reputație: 1538 Postat Aprilie 28, 2019 Oras:In your mouth with my dick Oras:In your mouth with my dick Postat Aprilie 28, 2019 Aceeași întrebare... de ce?Interesant ... https://nimfomane.com/forum/topic/123290-cristina-0756982064-low-cost-de-calitate/page-3 Topicul ei in care erau recenzii negative a fost sters. Probabil a cerut titulara contra unei sume modice desigur. Si eu ii lăsasem recenzie, un veritabil fast fuck la fel cum au declarat si celălalte persoane. Finalizarea de 30 minute se transforma in finalizare de maxim 10-12 minute. Cautati deralii Cristina low cost, asta a fost topicul ei 1
fxlx Reputație: 1538 Postat Aprilie 28, 2019 Oras:In your mouth with my dick Oras:In your mouth with my dick Postat Aprilie 28, 2019 Gata https://nimfomane.com/forum/topic/127612-0731741225-fata-nonconformista-titan/page-5 Citeste recenziile de pe pagina asta. A mea, inainte de a mea și dupa. Se pare ca topicuri le au fost unite. Concluzia o tragi tu
ionxxx1 Reputație: 484 Postat Aprilie 28, 2019 Oras:RO Oras:RO Postat Aprilie 28, 2019 Interesant ... https://nimfomane.com/forum/topic/123290-cristina-0756982064-low-cost-de-calitate/page-3 Topicul ei in care erau recenzii negative a fost sters. Probabil a cerut titulara contra unei sume modice desigur. Si eu ii lăsasem recenzie, un veritabil fast fuck la fel cum au declarat si celălalte persoane. Finalizarea de 30 minute se transforma in finalizare de maxim 10-12 minute. Cautati deralii Cristina low cost, asta a fost topicul eiDa, eu o stiu de cand era "low cost" si tot ce s-a scris acolo era adevarat, pe topicul ei actual s-au unit mai multe topice, vreo 3, si inca exista si recenzia ta din noiembrie 2018. Eu as adauga si unele probleme cu igiena, dar și astea apar acolo. De atunci totuși lucrurile au evoluat destul de mult în bine, e adevarat însă ca tendinta spre fastfuck se păstrează, la fel si faptul că raspunde la telefon de fata cu tine, dar legat de asta am observat o diferenta clară între atitudinea ei când rămâi doar pt o finalizare si cea când rămâi pt o ora, evident in a doua varianta lucrurile stau mai bine. Gandeste-te ca acum cere 100/200 sau 200/300 cu anal si este destul de căutată, de aici si faptul că încă mai da tepe la programari. P.S. Hai ca acum chiar ca am "recomandat-o" 😉 2
ionxxx1 Reputație: 484 Postat Aprilie 28, 2019 Oras:RO Oras:RO Postat Aprilie 28, 2019 Gata https://nimfomane.com/forum/topic/127612-0731741225-fata-nonconformista-titan/page-5 Citeste recenziile de pe pagina asta. A mea, inainte de a mea și dupa. Se pare ca topicuri le au fost unite. Concluzia o tragi tuSe pare ca am scris in acelasi timp, oricum ideea e ca dupa vreo 3 vizite la ea, niciodată în aceeași locație (asta e alta problema) am reusit sa ma inteleg destul de bine cu ea si experientele ulterioare sa fie unele placute, până acum inca nu m-a dezamăgit.
fxlx Reputație: 1538 Postat Aprilie 28, 2019 Oras:In your mouth with my dick Oras:In your mouth with my dick Postat Aprilie 28, 2019 300 analul cu ea este o ofensa sincer. Prefer sa merg la tipa cuplu 200 ora/ 2 finalizări /total ... apare rar disponibila pt programări pt ca este disponibila doar cateva zile lunar " vezi comentarii "scorpionul24" parca. Michael, matura dar se fute strong 200lei/ora.... si uite asa se pot enumera destule care ii pot da clasei cristinei - lowcost/ fast fuck.
ionxxx1 Reputație: 484 Postat Aprilie 28, 2019 Oras:RO Oras:RO Postat Aprilie 28, 2019 300 analul cu ea este o ofensa sincer. Prefer sa merg la tipa cuplu 200 ora/ 2 finalizări /total ... apare rar disponibila pt programări pt ca este disponibila doar cateva zile lunar " vezi comentarii "scorpionul24" parca. Michael, matura dar se fute strong 200lei/ora.... si uite asa se pot enumera destule care ii pot da clasei cristinei - lowcost/ fast fuck.Nu te contrazic, evident ca exista variante mai bune, oricum era vorba de o recomandare pt zona dristor râmnicu sarat si am considerat ca merita macar recomandata, topicul ei îl citeste fiecare si trage concluziile. Si o intrebare fara legatura cu subiectul, ce mai stii de Diana-Renata, mai revine?
fxlx Reputație: 1538 Postat Aprilie 28, 2019 Oras:In your mouth with my dick Oras:In your mouth with my dick Postat Aprilie 28, 2019 Nu te contrazic, evident ca exista variante mai bune, oricum era vorba de o recomandare pt zona dristor râmnicu sarat si am considerat ca merita macar recomandata, topicul ei îl citeste fiecare si trage concluziile. Si o intrebare fara legatura cu subiectul, ce mai stii de Diana-Renata, mai revine?😂 😂 😂 am fost doua ori săptămâna asta, "nu m-am saturat de ea" acum este in pauza, dupa Sărbători. .. 1 Mai, perioada roz etc va reveni. A avut lucruri personale de rezolvat. 2
ionxxx1 Reputație: 484 Postat Aprilie 28, 2019 Oras:RO Oras:RO Postat Aprilie 28, 2019 😂 😂 😂 am fost doua ori săptămâna asta, "nu m-am saturat de ea" acum este in pauza, dupa Sărbători. .. 1 Mai, perioada roz etc va reveni. A avut lucruri personale de rezolvat.🤣 mi-ai dat o veste buna, stiam de problemele personale + faptul că n-a mai apărut deloc pe forum nu stiam ce sa cred, sper sa revina si la programul normal ca il scurtase cam mult
Vizitator alinnut Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2019 Postat Iunie 14, 2019 Salut ,fxlx ai nr de telefon a lui Cristina ?ionxxx1, on 28 Apr 2019 - 09:02 AM, said:Nu te contrazic, evident ca exista variante mai bune, oricum era vorba de o recomandare pt zona dristor râmnicu sarat si am considerat ca merita macar recomandata, topicul ei îl citeste fiecare si trage concluziile. Si o intrebare fara legatura cu subiectul, ce mai stii de Diana-Renata, mai revine? am fost doua ori săptămâna asta, "nu m-am saturat de ea" acum este in pauza, dupa Sărbători. .. 1 Mai, perioada roz etc va reveni.A avut lucruri personale de rezolvat. 1A B
fxlx Reputație: 1538 Postat Iunie 14, 2019 Oras:In your mouth with my dick Oras:In your mouth with my dick Postat Iunie 14, 2019 <p>Salut ,fxlx ai nr de telefon a lui Cristina ?ionxxx1, on 28 Apr 2019 - 09:02 AM, said: am fost doua ori săptămâna asta, "nu m-am saturat de ea" acum este in pauza, dupa Sărbători. .. 1 Mai, perioada roz etc va reveni.A avut lucruri personale de rezolvat. 1A BSalut. Nu am nr Cristinei, am fost, am recenzat-o si apoi sters nr pt ca nu este de revizitat.
fxlx Reputație: 1538 Postat Iunie 14, 2019 Oras:In your mouth with my dick Oras:In your mouth with my dick Postat Iunie 14, 2019 ok ,multumesc"am fost doua ori săptămâna asta, "nu m-am saturat de ea" acum este in pauza, dupa Sărbători. .. 1 Mai, perioada roz etc va reveni. A avut lucruri personale de rezolvat. " Vorbele bune era pt Diana - Renata.Cu plăcere.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum