claudiu2510 Reputație: 33 Postat Aprilie 20, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 20, 2019 Relație cu beneficii, 37 ani 1,9 m 85 kg foarte dotat, caut fata pentru relații ocazionale și experiențe noi. Pot fi și cupluri sau 2 fete 1
inesuka Reputație: 1792 Postat Aprilie 20, 2019 Oras:.... Oras:.... Postat Aprilie 20, 2019 Relație cu beneficii, 37 ani 1,9 m 85 kg foarte dotat, caut fata pentru relații ocazionale și experiențe noi. Pot fi și cupluri sau 2 fete ce înseamnă “foarte dotat” in opinia ta ? 1
Vizitator sarafin Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2019 Postat Aprilie 20, 2019 ce înseamnă “foarte dotat” in opinia ta ?Dar pentru tine ce inseamna?
inesuka Reputație: 1792 Postat Aprilie 20, 2019 Oras:.... Oras:.... Postat Aprilie 20, 2019 Dar pentru tine ce inseamna? 20 :)))
Vizitator sarafin Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2019 Postat Aprilie 20, 2019 20 :)))Acceptabil :)))
inesuka Reputație: 1792 Postat Aprilie 20, 2019 Oras:.... Oras:.... Postat Aprilie 20, 2019 Ma plictiseam , nu caut nimic :))) in general clienții mei sunt foarte dotați .
morakygr Reputație: 165 Postat Aprilie 20, 2019 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Aprilie 20, 2019 Gmm... Dupa statistici facute de la experti. Foarte dotat sa stiti ca inseamna de la 14 in sus...
inesuka Reputație: 1792 Postat Aprilie 20, 2019 Oras:.... Oras:.... Postat Aprilie 20, 2019 Gmm... Dupa statistici facute de la experti. Foarte dotat sa stiti ca inseamna de la 14 in sus... eu nu am măsurat bărbații niciodată , spun și eu din ce aud :)) 17 cm este mediu , așa am citit
xoxogolddigger Reputație: -76 Postat Aprilie 20, 2019 Postat Aprilie 20, 2019 unde te futi fa ? la rin ?ai supt mii da puli si te dai lovita ca nu stii cati centimetri are o pula ? lol
Vizitator sarafin Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2019 Postat Aprilie 20, 2019 Ma plictiseam , nu caut nimic :))) in general clienții mei sunt foarte dotați .La fel si eu, eram curios doar , nu am insinuat nimic :)))) 2
vistantric Reputație: -3413 Postat Aprilie 21, 2019 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Aprilie 21, 2019 esti disperataNu cred că o lasă favoriții ei sa fie disperată....Dacă a reînceput să îmi de-a like-uri înseamnă că e ok! ;) 2 1
inesuka Reputație: 1792 Postat Aprilie 21, 2019 Oras:.... Oras:.... Postat Aprilie 21, 2019 Nu cred că o lasă favoriții ei sa fie disperată....Dacă a reînceput să îmi de-a like-uri înseamnă că e ok! ;) sa îmi * dea* 1
shark864 Reputație: 4021 Postat Aprilie 21, 2019 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Aprilie 21, 2019 20 :)))eu nu am măsurat bărbații niciodată , spun și eu din ce aud :)) 17 cm este mediu , așa am cititIată câteva păreri ale unei femei care te pun pe gânduri!Îți trebuie ceva timp de gândire și ceva tupeu și curaj ca să te duci la o femeie pentru care media e 17,iar dotat înseamnă 20.Cred că mulți bărbați vor fi puși pe gânduri,așa cum am fost pus și eu. Ma plictiseam , nu caut nimic :))) in general clienții mei sunt foarte dotați .Cu media ne-am lămurit!Cu dotat ne-am lămurit!Mai rămâne acum să ne lămurești ce înseamnă foarte dotați,așa cum sunt clienții tăi! :thinking 1
inesuka Reputație: 1792 Postat Aprilie 22, 2019 Oras:.... Oras:.... Postat Aprilie 22, 2019 Iată câteva păreri ale unei femei care te pun pe gânduri!Îți trebuie ceva timp de gândire și ceva tupeu și curaj ca să te duci la o femeie pentru care media e 17,iar dotat înseamnă 20.Cred că mulți bărbați vor fi puși pe gânduri,așa cum am fost pus și eu. Cu media ne-am lămurit!Cu dotat ne-am lămurit!Mai rămâne acum să ne lămurești ce înseamnă foarte dotați,așa cum sunt clienții tăi! :thinking sincer, am scris la plesneala :))) :))) nici măcar nu știu cât e de mare una de 20 :)))))) Și oricum nu întreb clienții câți cm au , mi-ar fi Rușine sa ii pun sa se măsoare! :)))) așa ca aștept o poza aici cu cei care o au de 20 :)))))))))))) așa îmi pot da seama dacă e LARGE / EXTRA-LARGE :))
inesuka Reputație: 1792 Postat Aprilie 22, 2019 Oras:.... Oras:.... Postat Aprilie 22, 2019 Iată câteva păreri ale unei femei care te pun pe gânduri!Îți trebuie ceva timp de gândire și ceva tupeu și curaj ca să te duci la o femeie pentru care media e 17,iar dotat înseamnă 20.Cred că mulți bărbați vor fi puși pe gânduri,așa cum am fost pus și eu. Cu media ne-am lămurit!Cu dotat ne-am lămurit!Mai rămâne acum să ne lămurești ce înseamnă foarte dotați,așa cum sunt clienții tăi! :thinkingCu cât e mai mică, cu atât ma mișc mai bine , mărimile mari ma blochează :))) iar cine știe, cunoaște ! :))))Uneori mai postez pe forum și din distracție , ca sa știți :))
inesuka Reputație: 1792 Postat Aprilie 22, 2019 Oras:.... Oras:.... Postat Aprilie 22, 2019 :))) era de 12 media , nu de 17 :)))) deci mare s-ar încadra la 15 cm Dac-as vedea mi-as da seama :))) oricum eu cu mărimile mari nu fac decât SOFT :))) si super-SOFT
alchemistu Reputație: 416 Postat Aprilie 22, 2019 Telefon: 0758272942 Oras:Un sat mai mare Telefon: 0758272942 Oras:Un sat mai mare Postat Aprilie 22, 2019 :))) era de 12 media , nu de 17 :)))) deci mare s-ar încadra la 15 cmDac-as vedea mi-as da seama :))) oricum eu cu mărimile mari nu fac decât SOFT :))) si super-SOFTfaza cu 12 cm media eu cred ca-i duma, nu am vazut multe pule la viata IRL, numa prin vestiare(in mare parte culcate) si unu care se lauda ca el e gigolo in cluj de avea 20cm. dar din spuse asa iese ca media-i pe la 17 cm, cel putin din spuse. La cat de mare e 20 de cm ... ai o postare pe pagina lui Natalie Ferraz transsexuala, unde spui ca-i de 26cm dar in realitate ala-i cam de 16 ca avem aproape aceeasi inaltime si din unghiul ala mie imi ajunge la buric. 1
inesuka Reputație: 1792 Postat Aprilie 22, 2019 Oras:.... Oras:.... Postat Aprilie 22, 2019 faza cu 12 cm media eu cred ca-i duma, nu am vazut multe pule la viata IRL, numa prin vestiare(in mare parte culcate) si unu care se lauda ca el e gigolo in cluj de avea 20cm. dar din spuse asa iese ca media-i pe la 17 cm, cel putin din spuse. La cat de mare e 20 de cm ... ai o postare pe pagina lui Natalie Ferraz transsexuala, unde spui ca-i de 26cm dar in realitate ala-i cam de 16 ca avem aproape aceeasi inaltime si din unghiul ala mie imi ajunge la buric. așa scrie pe internet ca media ar fi de 12 cm . Eu nu îmi dau seama , decât dacă văd. Da, a acelei fete Trans mi s-a părut foarte mare , sincer. Nu știam ca e de 16 cm . am și uitat de postarea aceea :)) Ms pt lămuriri! :) Atunci 16 cm o încadrez la extra-large :)))
inesuka Reputație: 1792 Postat Aprilie 22, 2019 Oras:.... Oras:.... Postat Aprilie 22, 2019 faza cu 12 cm media eu cred ca-i duma, nu am vazut multe pule la viata IRL, numa prin vestiare(in mare parte culcate) si unu care se lauda ca el e gigolo in cluj de avea 20cm. dar din spuse asa iese ca media-i pe la 17 cm, cel putin din spuse. La cat de mare e 20 de cm ... ai o postare pe pagina lui Natalie Ferraz transsexuala, unde spui ca-i de 26cm dar in realitate ala-i cam de 16 ca avem aproape aceeasi inaltime si din unghiul ala mie imi ajunge la buric. acum îmi place de Lore :)))
alchemistu Reputație: 416 Postat Aprilie 22, 2019 Telefon: 0758272942 Oras:Un sat mai mare Telefon: 0758272942 Oras:Un sat mai mare Postat Aprilie 22, 2019 așa scrie pe internet ca media ar fi de 12 cm . Eu nu îmi dau seama , decât dacă văd.Da, a acelei fete Trans mi s-a părut foarte mare , sincer. Nu știam ca e de 16 cm . am și uitat de postarea aceea :))Ms pt lămuriri! :) Atunci 16 cm o încadrez la extra-large :)))Eu cred ca tu ai probleme cu dimensionarea, sau vrei sa-i faci pe astia cu pula mica sa se simta bine(nu ca nu m-as afla si eu printre ei).Las ca am treaba in brasov la inceputul lunii mai, poate vedem ce si cum cu dimensiunile astea daca mai esti pe acolo.
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 22, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Aprilie 22, 2019 acum inteleg de ce csocso zice ca persoanele cu pula medie incep de la 12 cm, pentru ca acolo se blocheaza rigla =)))) , cum sa faci asa ceva vere ????? 2
inesuka Reputație: 1792 Postat Aprilie 22, 2019 Oras:.... Oras:.... Postat Aprilie 22, 2019 Eu cred ca tu ai probleme cu dimensionarea, sau vrei sa-i faci pe astia cu pula mica sa se simta bine(nu ca nu m-as afla si eu printre ei).Las ca am treaba in brasov la inceputul lunii mai, poate vedem ce si cum cu dimensiunile astea daca mai esti pe acolo. pai nu am măsurat bărbații niciodată , eu masor doar din privire :))) așa pot spune unde încadrez :)) și nu sunt la Brașov , sunt acasă , nu activez momentan , tocmai de aceea mai postez din plictiseala pe aici :))))))Mai ai link-ul unde am lăsat coment ? La acea fata Trans ? Ca sa ma mai uit o data :))))
inesuka Reputație: 1792 Postat Aprilie 22, 2019 Oras:.... Oras:.... Postat Aprilie 22, 2019 Eu cred ca tu ai probleme cu dimensionarea, sau vrei sa-i faci pe astia cu pula mica sa se simta bine(nu ca nu m-as afla si eu printre ei).Las ca am treaba in brasov la inceputul lunii mai, poate vedem ce si cum cu dimensiunile astea daca mai esti pe acolo. oricum , nu-ți face griji , ca eu am mâna mică și tot ce iau in mâna mi se pare mare :)) :))))))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum