titusenior Reputație: 1692 Postat Aprilie 20, 2019 Oras:PeTron Oras:PeTron Partajează Postat Aprilie 20, 2019 Ea sa oferit sa imi faca un oral cu finalizare,dar na te pui cu nebunu..eu venisem chitit pe laba.cum se numeste un barbat care se masturbeaza : labagiucum se numeste o femeie care te masturbeaza : labagioaica sau labagista 1 Link spre comentariu
dianavitann Reputație: 256 Postat Aprilie 20, 2019 Oras:Bulevardul Burebista nr 4 Oras:Bulevardul Burebista nr 4 Partajează Postat Aprilie 20, 2019 cum se numeste un barbat care se masturbeaza : labagiucum se numeste o femeie care te masturbeaza : labagioaica sau labagistafiecare cu părerea lui Link spre comentariu
celibi Reputație: 764 Postat Aprilie 20, 2019 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Aprilie 20, 2019 Ea sa oferit sa imi faca un oral cu finalizare,dar na te pui cu nebunu..eu venisem chitit pe laba.Am si eu o intrebare se intampla sa murdaresti lenjeria cand finalizezi? Si eu am fantezia asta dar ma excit atat de tare incat arunc din mine ca o fantana arteziana. Link spre comentariu
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Aprilie 21, 2019 Oras:F Oras:F Partajează Postat Aprilie 21, 2019 Am si eu o intrebare se intampla sa murdaresti lenjeria cand finalizezi? Si eu am fantezia asta dar ma excit atat de tare incat arunc din mine ca o fantana arteziana.De sperma nu murdaresti, ci stropesti. Dupa 3 zile devine "murdarit" :laugh2 . S-a intamplat sa stropesc si lustra, care-i problema? 3 Link spre comentariu
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2019 Partajează Postat Aprilie 21, 2019 cum se numeste un barbat care se masturbeaza : labagiucum se numeste o femeie care te masturbeaza : labagioaica sau labagistaCred ca lucratoare manuanla ☺☺ Link spre comentariu
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2019 Partajează Postat Aprilie 21, 2019 Cred ca lucratoare manuala ☺☺ Link spre comentariu
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2019 Partajează Postat Aprilie 21, 2019 nu in poze e mai alba nu e nou fata daca ma fortez ii gasesc si vechiul topicDa a mai fost prin Ploiești la hotel class Link spre comentariu
toiletslave2017 Reputație: 4 Postat Aprilie 22, 2019 Partajează Postat Aprilie 22, 2019 sarut mana stapana Dianasunt Catalin 2 Link spre comentariu
crocobazdugat Reputație: 546 Postat Aprilie 22, 2019 Oras:Peste tot și nicăieri. Oras:Peste tot și nicăieri. Partajează Postat Aprilie 22, 2019 sarut mana stapana Dianasunt Catalin Sa trăiești sclav Cătălin ce mai faci tu?care mai e viața ta ? 🤣🤣 1 Link spre comentariu
toiletslave2017 Reputație: 4 Postat Aprilie 22, 2019 Partajează Postat Aprilie 22, 2019 am fost la stapana Diana, m-a umilit destul de rauE foarte perversa 2 Link spre comentariu
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2019 Partajează Postat Aprilie 22, 2019 Mmmm....recenzie..? Link spre comentariu
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Aprilie 22, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Aprilie 22, 2019 am fost la stapana Diana, m-a umilit destul de rauE foarte perversa Daca nu te-a alergat cu coada de la mop prin casa, degeaba... :snap :laugh2 :rax2 7 Link spre comentariu
crocobazdugat Reputație: 546 Postat Aprilie 22, 2019 Oras:Peste tot și nicăieri. Oras:Peste tot și nicăieri. Partajează Postat Aprilie 22, 2019 am fost la stapana Diana, m-a umilit destul de rauE foarte perversaDetalii,detalii Cătălineee..nu scapi așa ușor!Tu vrei să fim mai răi ca stăpâna Diana cu tine?? 😂😂 Hmm..ia vezi.. că nu prea ești ascultător! ðŸ˜ðŸ˜ Link spre comentariu
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Aprilie 22, 2019 Oras:F Oras:F Partajează Postat Aprilie 22, 2019 am fost la stapana Diana, m-a umilit destul de rauE foarte perversaEu as fi interesat sa domine ("umileasca", desi nu vad de ce ar fi umilitor un joc sexual) bine, nu "rau". Sa dominati bineeee! :138x Link spre comentariu
dianavitann Reputație: 256 Postat Aprilie 22, 2019 Oras:Bulevardul Burebista nr 4 Oras:Bulevardul Burebista nr 4 Partajează Postat Aprilie 22, 2019 am fost la stapana Diana, m-a umilit destul de rauE foarte perversa Ma bucur Link spre comentariu
dianavitann Reputație: 256 Postat Aprilie 22, 2019 Oras:Bulevardul Burebista nr 4 Oras:Bulevardul Burebista nr 4 Partajează Postat Aprilie 22, 2019 Am si eu o intrebare se intampla sa murdaresti lenjeria cand finalizezi? Si eu am fantezia asta dar ma excit atat de tare incat arunc din mine ca o fantana arteziana.nu ca finalizezi ori pe tine ori pe mine 2 Link spre comentariu
dianavitann Reputație: 256 Postat Aprilie 22, 2019 Oras:Bulevardul Burebista nr 4 Oras:Bulevardul Burebista nr 4 Partajează Postat Aprilie 22, 2019 Da a mai fost prin Ploiești la hotel classDa asa este, ma bucur ca încă ma mai ști însemna că tea plăcut 1 Link spre comentariu
dianavitann Reputație: 256 Postat Aprilie 22, 2019 Oras:Bulevardul Burebista nr 4 Oras:Bulevardul Burebista nr 4 Partajează Postat Aprilie 22, 2019 💣😈 2 Link spre comentariu
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2019 Partajează Postat Aprilie 22, 2019 Vizitat din nou domnișoara pt aceleasi servicii.pot spune ca a fost putin mai bine ca prima oara.mai nulte nu zic de actiune ca a fost cam acelasi scenariu.Singura diferenta a fost ca am venit fara programare..am sunat era libera si sin 15 min.am fost la ea. Link spre comentariu
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2019 Partajează Postat Aprilie 22, 2019 O sa va povestesc de ce am fost din nou la ea..initial inainte fusesem la.alta faptura dar..nu sa incadrat...si miam cerut scuze si am plecat. Link spre comentariu
dianavitann Reputație: 256 Postat Aprilie 22, 2019 Oras:Bulevardul Burebista nr 4 Oras:Bulevardul Burebista nr 4 Partajează Postat Aprilie 22, 2019 Domnisoara exceptionala sexy la tine in oras ... Sunt serioasa si vreau sa fiu tratata la fel ,Servicile mele sunt de calitate la mine nu exista graba sau inhibare dragul meu daca te ai saturat de o companie grabita si poze false,iti garantez ca langa mine iti poti indeplini orice fantezie ascunsa intr o locatie curata cer si ofer seriozitate. 150 finalizarea /, 69, masaj) / (sex oral ne. Protejat în funcție de igiena ta cu finalizare Orala sex normal in diferite pozitii protejat) 300- 2finalizări sex oral neprotejat în funcție de igiena ta cu finalizare, normal în diferite poziții, 69 anal CONTEAZĂ Mărimea +50lei Acceptați cunnillingus, anilingus, 69, palme peste fond, tras de par !! Finalizarea poate fi orală sau corporală, fără zona intimă și zona facială Deplasări 400ora. PROGRAMAREA SE FAC PE WHATSUPP sau la Telefon 0729533885 2 Link spre comentariu
dianavitann Reputație: 256 Postat Aprilie 23, 2019 Oras:Bulevardul Burebista nr 4 Oras:Bulevardul Burebista nr 4 Partajează Postat Aprilie 23, 2019 Vizitat din nou domnișoara pt aceleasi servicii.pot spune ca a fost putin mai bine ca prima oara.mai nulte nu zic de actiune ca a fost cam acelasi scenariu.Singura diferenta a fost ca am venit fara programare..am sunat era libera si sin 15 min.am fost la ea. Ma bucur ca am reușit sa fiu pe placul tău. Link spre comentariu
dianavitann Reputație: 256 Postat Aprilie 23, 2019 Oras:Bulevardul Burebista nr 4 Oras:Bulevardul Burebista nr 4 Partajează Postat Aprilie 23, 2019 O sa va povestesc de ce am fost din nou la ea..initial inainte fusesem la.alta faptura dar..nu sa incadrat...si miam cerut scuze si am plecat. Link spre comentariu
grasufcp Reputație: 82 Postat Aprilie 23, 2019 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Aprilie 23, 2019 Pacat ca ne pune degeaba pe drum Link spre comentariu
dianavitann Reputație: 256 Postat Aprilie 24, 2019 Oras:Bulevardul Burebista nr 4 Oras:Bulevardul Burebista nr 4 Partajează Postat Aprilie 24, 2019 Pacat ca ne pune degeaba pe drumnu pun pe nimeni degeaba pe drumuri. Te pup Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum