Sari la conținut

Ce s-a intamplat cu cenzuratu?

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Stie cineva ceva de fratele cenzuratu?

Cenzuratule, daca vezi topicu, da un semn te rog ;) traiasca

• Like 1
Vizitator freeway1
Reputație: 0
Postat

Cam greu sa obtina asa ceva.

• Like 3
  • Oras:Patagonia
Postat

nu sunt sigur dar daca nu sa sters singur cred ca i a facut careva raport din cauza la al doilea video bagat care tot asa nu mai este de vazut

https://nimfomane.com/forum/topic/90831-0765875608-jasmine/page-14?do=findComment&comment=5581094

era putin mai extended cu vomitatura, pisat si putina masturbare, si acum nu mai este acolo postingul lui.

• Like 1
  • Oras:....
Postat

Stie cineva ceva de fratele cenzuratu?

Cenzuratule, daca vezi topicu, da un semn te rog ;) traiasca

și-a șters contul
Postat

nu sunt sigur dar daca nu sa sters singur cred ca i a facut careva raport din cauza la al doilea video bagat care tot asa nu mai este de vazut

https://nimfomane.com/forum/topic/90831-0765875608-jasmine/page-14?do=findComment&comment=5581094

era putin mai extended cu vomitatura, pisat si putina masturbare, si acum nu mai este acolo postingul lui.

ahhh , credeam ca și-a șters contul . Scz

Și eu am observat astăzi , dar apare “cont sters”

• Oras:Constanta
Postat

Vini vara...apar lacustili...si ievident duiumu di anunturi pi cari ieli li inprastiie prin saiturili di publisitate. Cenzuratu posta 90% din anunturili noi cari apareau pi Constanta. Osa plinjeti dupe iel...ca va punea titlu adicvat...textu anuntului...pozili...linku. Di multi ori iera primu cari li suna !!! Dadea cautari la pozi sa vaza daca ie false...fasea tati lucrurili ăştea pi cari io vad ca alți nule fasi nisidicum ca iel ! Stai sa viezi ci talmes balmes osa iasa la Intribari si Raspunsuri. Stai sa viezi cîte topinguri dublate...triplate.

Cind va tinea la curent nu il apresiati. Poati osa apresiati acum varza ci osa iasa !!! ;)

• Like 13
Vizitator freeway1
Postat

Vini vara...apar lacustili...si ievident duiumu di anunturi pi cari ieli li inprastiie prin saiturili di publisitate. Cenzuratu posta 90% din anunturili noi cari apareau pi Constanta. Osa plinjeti dupe iel...ca va punea titlu adicvat...textu anuntului...pozili...linku. Di multi ori iera primu cari li suna !!! Dadea cautari la pozi sa vaza daca ie false...fasea tati lucrurili ăştea pi cari io vad ca alți nule fasi nisidicum ca iel ! Stai sa viezi ci talmes balmes osa iasa la Intribari si Raspunsuri. Stai sa viezi cîte topinguri dublate...triplate.

Cind va tinea la curent nu il apresiati. Poati osa apresiati acum varza ci osa iasa !!! ;)

CORECT!!!
  • Like 4
Postat

Ieri...la volum di anunturi...Publi Constanta iera pi locu 5. Azi ie detasat pi 2...primu loc dupe Bucuresti. Oari ci sofi intamplat di so produs saltu asta ??? Da mult moi inportant...cini oari osa li puna in ordine pi tati astea noi ci or aparut si osa apara ?

;)

• Like 3
  • Membru Premium
Postat

Haos, toate specimenele care nu fac bani in orasele de bastina vor veni la mare, eu nu o sa mai deschid publi pana in septembrie :) nu are rost sa ma enervez cu poze fake.

• Like 2
Postat

este posibilitatea de a le automatiza pe procesele de citare publi, texte, numere si downloadul de poze pana si la introducerea in nimfomane dar ma costa sigur 2-5 zile din viata sa ma pun la munca si nu sunt sigur daca nu va fii pericol de a fii banat de admin pentru asta ca consuma resurse multe pe serverul paginii nimfo.

am avut un macro pe travian.de la joc online pentru sa imi faca aur pe market si tot asa din cauza activitatii supra ridicata pe contul meu m-au banat 10 zile inainte de showdown. nu sa merita munca din pacate.

• Like 1
Vizitator freeway1
Postat

este posibilitatea de a le automatiza pe procesele de citare publi, texte, numere si downloadul de poze pana si la introducerea in nimfomane dar ma costa sigur 2-5 zile din viata sa ma pun la munca si nu sunt sigur daca nu va fii pericol de a fii banat de admin pentru asta ca consuma resurse multe pe serverul paginii nimfo.

am avut un macro pe travian.de la joc online pentru sa imi faca aur pe market si tot asa din cauza activitatii supra ridicata pe contul meu m-au banat 10 zile inainte de showdown. nu sa merita munca din pacate.

Ramane varianta, care, cum avem timp, daca ni se pare ceva dubios sa postam pentru informare.
  • Like 3
Postat

eu le-as fi si automatiza numai ca doar daca aproba vrun admin daca nu facem cum poate fiecare

Ramane varianta, care, cum avem timp, daca ni se pare ceva dubios sa postam pentru informare.

Vizitator
Postat

Am eu un feeling ca...dc il rugati frumos,domnul Cenzurat se va intoarce... :)

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Am eu un feeling ca...dc il rugati frumos,domnul Cenzurat se va intoarce... :)

ia roaga-l tu,amelia nu mai e,cenzu,nu-i nici el..fara ei forumul e pustiu,sau cum se zice,fara poiezie veața e pustiu
  • Like 3
Reputație: -253
  • Oras:Pe Vapor
Postat

Acelasi feeling l-am avut cu cel care a postat poze pe buc insa e cineva care cred ca i-a furat nick-ul de fapt ambele nick-uri cenzurat si agramat. Odata ce un cont este sters poate oricine sa isi faca cont nou cu acelasi nickname :(((

• Like 1
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

Acelasi feeling l-am avut cu cel care a postat poze pe buc insa e cineva care cred ca i-a furat nick-ul de fapt ambele nick-uri cenzurat si agramat. Odata ce un cont este sters poate oricine sa isi faca cont nou cu acelasi nickname :(((

chiar nu cred ca se poate sa iti faci nume gen cenzurat sau agramat,etc

• Like 3
Postat

Ba merge daca userul este sters. Daca a fost banat nu merge. Userii de care am vorbit mai sus au aparut pe cluj si pe buc deci cineva deja a facut asta

• Like 2
Postat

Ba merge daca userul este sters. Daca a fost banat nu merge. Userii de care am vorbit mai sus au aparut pe cluj si pe buc deci cineva deja a facut asta

ai dreptate!!

post-255047-0-67486100-1556807155_thumb.png

• Like 3

Postat

vad ca si-a sters si contul pe care-l facuse atunci cand aparusera minusarii si avea contul cenzurat banat

Cont_Sters_borfas_*

ps: eu si acum am minusurile din perioada aia :)

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...