Sari la conținut

Bordel Pache Protopopescu 72

Postări Recomandate

Postat

Intr-o noapte un taximetrist mi-a recomandat bordelul situat pe Pache Protopopescu la nr. 72. M-a si dus sa vad unde este. O casa cu o poarta mare neagra, cica suni la interfon si esti poftit inauntru. Sunt mai multe fete, poti alege. Tarif 200/h. Nu am intrat, eram obosit si neincrezator.

Stie cineva ceva detalii? A fost cineva acolo? 

Postat

Am facut cateva vizite anul trecut, la recomandarea unui prieten. Multe fete, in jur de 8 9 de fiecare data, imi amintesc prima vizita fiind la betie. Nu am putut sa aleg o singura fata asa ca am luat 2. O blonda si o bruneta. Blonda era milfeta siliconata iar bruneta era slim, sanii mari, multe tatuaje.

La distanta de cateva saptamani le.am vizitat si separat. Ba chiar si altele din vila.

Au si bodyguard

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Am facut cateva vizite anul trecut, la recomandarea unui prieten. Multe fete, in jur de 8 9 de fiecare data, imi amintesc prima vizita fiind la betie. Nu am putut sa aleg o singura fata asa ca am luat 2. O blonda si o bruneta. Blonda era milfeta siliconata iar bruneta era slim, sanii mari, multe tatuaje.

La distanta de cateva saptamani le.am vizitat si separat. Ba chiar si altele din vila.

Au si bodyguard

A fost scump, ieftin, eficient? Presupun că nu a fost oribil dacă te-ai întors. Servicii bune sau te-ai mulțumit cu puțin?

• Oras:Bucharest
Postat

A fost scump, ieftin, eficient? Presupun că nu a fost oribil dacă te-ai întors. Servicii bune sau te-ai mulțumit cu puțin?

Sunt bune..

• Oras:Bucuresti
Postat

Programul este de la.21.00 pana dimineata la 07.00; "cadoul" 200 lei ce include o finalizare pe parcursul unei ore; am fost acum sa vad locatia... era o singura fata de la care am.informatiile de mai sus; restul fetelor vin dupa 21.00.

Ca promovare merg doar pe clientii adusi de taximetristi...

Este un pic mai sus de sediul pompierilor de pe pache

Postat

Nu este cu programare... eu pur si simplu am sunat la poarta... mi a deschis cineva si am intrat...in partea din spate este si intrarea..

• Like 1
Postat

Adică 200/finalizare. Într-un bordel cu program de noapte în țigănie unde n-ai poze cu fetele, nu știi care sunt in locație, nu poți vorbi cu ele la telefon și probabil nici în 4 ochi înainte să dai banii. Nu mersi.

• Like 1
Postat

Adică 200/finalizare. ÃŽntr-un bordel cu program de noapte în țigănie unde n-ai poze cu fetele, nu știi care sunt in locație, nu poți vorbi cu ele la telefon și probabil nici în 4 ochi înainte să dai banii. Nu mersi.

Crezi ce vrei...sunt mai civilizati ca altii care se dau exclusivi:)ðŸ˜

• Like 1
  • Oras:Oriunde m-as afla
  • Oras:Oriunde m-as afla
Postat

Crezi ce vrei...sunt mai civilizati ca altii care se dau exclusivi:)

Paulica crezi ca vei fi primit acolo daca suni la poarta? :D

• Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Suni la poarta , esti intampinat de o hostessa , si iti alegi din 6 , 7,8,9 bagaboante

Hostessa se fute?

😆

• Like 1
  • Telefon: shendu506
  • Oras:bucuresti
  • Telefon: shendu506
  • Oras:bucuresti
Postat

Suni la poarta , esti intampinat de o hostessa , si iti alegi din 6 , 7,8,9 bagaboante

Si cum alegi,dintr-un catalog sau vin ele si fac piruete in fata ta?

Postat

Am fost si eu intr-o noapte acum vreo 2 ani. Eram cu un prieten. Ne-a dus un taximetrist.

Erau vreo 8-9 fete. Majoritatea dragute. Eu am ales o blonda frumusica, dar s-a dovedit pe genul fast-fuck. Nimic spectaculos. Prietenul a intrat cu o bruneta. El a fost foarte multumit. Cred ca si atunci tot 200 lei era pretul, nu mai stiu exact.

E la noroc.Gen sa tragi lozul fata castigatoare.

• Like 1
Postat

Vizitat o singura data, la recomandarea unui amic.

Experienta mea a fost una nu foarte placuta. 01 AM. Mers cu taxi, sunat la poarta, ne-a intampinat "receptionera".

(Poti merge direct la adresa si suni la interfon. Mergi pe gang 20m si intri in cladire. Nu e nimic suspect, nu cred ca isi permit sa riste)

Ne-am asezat in hol pe canapea si 4 fete si-au facut aparitia. 2 bune, 2 normale.

(Vechea experienta de bordel, se aliniaza si tu iti alegi preferata)

Am ales o bruneta miniona foarte draguta corp si fata.

Figura fetei:9 (bruneta, par lung ochi albastri), corp: 8 (slim, sani 2 fermi, 1.55m, bronzata)

Locatie: camere ok, saltea pe jos, cred ca o singura baie (cel putin la etajul 1, mai multe de 3 camere de actiune pe acest etaj). Deci problema. Am cerut la dush dar nu a fost foarte incantata, deci m-am sters cu servetele. Nu stiu daca ele fac dush, ea a lipsit vreo 5 min dar nu parea ca a facut dush.

Oral P: mediu 6 (fara atentie la nimic). NU accepta neprotejat.

Normal P: fitze, mai multe pozitii dupa negocieri indelungate :)). Pune mana sa nu o penetrezi prea adanc.

Atitudine: rece, distanta, serioasa. FARA GFE sau orice gest care sa te faca sa uiti ca esti la curve. Contact vizual: 0

Cadou standard: 200lei/20min

Concluzie: eu sunt glumet si le mai amuz/distrag pe fete dar in acest caz nu am reusit. Cel putin domnisoarei cu care am fost eu ii displacea complet ce face.

Eu nu revin, nu recomand.

ATENTIE: am ajuns aici la recomandarea unui amic care a fost de cateva ori si a avut experiente placute, inclusiv in acea seara cu o dom'soara din Bacau sau ceva de genul.

Ceilalti amici + eu experiente proaste.

Depinde de noroc si cum zicea cineva mai sus: "lozul castigator".

Raman la parerea ca nu exista bordeluri de calitate in Buc. Cand esti "liber profesionist" acorzi alta atentie clientilor, deci fetele independente raman pe primul loc

Insa la 3AM ai putine variante cu fizic placut si toate tiglele pe casa deci te gandesti de doua ori.

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...