Sari la conținut

Fete din Gheorgheni

Postări Recomandate

• Oras:Harghita
Postat

Și de ce spui asta unde se discută de Gheorgheni?

Buna ptr ca eu prestez si la Gheorgheni Si la Ciuc

Postat

Am fost eu la doamna undeva in luna mai. Este din toplita, undeva pe langa Bcr are locatia. Pe siteul placere am vorbit cu ea, locatia e un apartament cu 2 camere, modest dar are cele necesare, un pat, tv, la baie, prosop si ceva gel de dus. Ea e slabuta dar are fund de unde poti prinde, sani nu prea. Am stat aproximativ 40 minute, o finalizare, oral destul de bun, nota 8, normal schimbat 3 pozitii, nota 8.5. Aspect doamna: fata cam 7, sani 7, fund 9, comunicare 9. Tariful a fost de 200 ron/ o finalizare, oral neprotejat, normal protejat. Merita incercata, de revenit-doar daca nu gasesti ceva mai bun.

Mai stie cineva ceva de doamna din imagini? I-am gasit profilul pe site-ul respectiv dar nu raspunde la mesaje. A mai fost cineva pe la ea? Un număr e telefon?
Postat

Mai stie cineva ceva de doamna din imagini? I-am gasit profilul pe site-ul respectiv dar nu raspunde la mesaje. A mai fost cineva pe la ea? Un număr e telefon?

Am fost is eu la ea. Eu nu recomand,e prea doamna, si a cerut mult de la mine. Eu, mai bine astept pe Beatrice

Postat

Cat a cerut? Ai un număr de telefon de la ea? Sau alta metoda de contact in afara de site-ul respectiv?

nu stiu mai functioneaza 0787305096 zii merge sau nu
  • Oras:Munte
  • Oras:Munte
Postat

Am fost is eu la ea. Eu nu recomand,e prea doamna, si a cerut mult de la mine. Eu, mai bine astept pe Beatrice

Hai ca m-ai  facut curios.Am drumuri dese in Harghita. Ai ramas, cat a cerut? Hai zine cate ceva despre ea.

Postat

Buna dragi mei imi pare rau sa va dezamăgesc dar din pacate numai ajung in Zona o perioada imi cer scuze

Vizitator bibicqu
Reputație: 0
Postat

Exista cineva in Gheorgheni acuma?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...