imiplakebulani Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2019 Partajează Postat Aprilie 24, 2019 Aveti o idee ? 7 Link spre comentariu
catalin2015 Reputație: 1702 Postat Aprilie 24, 2019 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Partajează Postat Aprilie 24, 2019 daca nu ar fi nimeni interesat nu ar exista sectiunea respectiva 1 Link spre comentariu
andreea8 Reputație: 3308 Postat Aprilie 24, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Aprilie 24, 2019 99% din populația lumii e bisexuala ,dar majoritatea își reprima dorințele din ,,n" motive : familie, prieteni ,frustrare , societatea în care trăim , etc... 3 Link spre comentariu
ucuntrunucunthide Reputație: 1 Postat Aprilie 24, 2019 Partajează Postat Aprilie 24, 2019 Aceeasi intrebare ti-o putem adresa si tie, tu ce cauti acolo. poponarule? tu il ai pe catel danel sa ii sugi pula, asa faci? il inseli? 1 Link spre comentariu
ucuntrunucunthide Reputație: 1 Postat Aprilie 24, 2019 Partajează Postat Aprilie 24, 2019 99% din populația lumii e bisexuala ,dar majoritatea își reprima dorințele din ,,n" motive : familie, prieteni ,frustrare , societatea în care trăim , etc... ce sugi acolo? numerele astea ti le-au basit mintea aia innecata in droguri si bautura alaturi de traume si frustrari nerezolvate? 1 Link spre comentariu
not secure Reputație: 1152 Postat Aprilie 24, 2019 Partajează Postat Aprilie 24, 2019 Aveti o idee ? unii sunt atrasi de femei, altii de barbati. Cam asa sta treaba cu unii, se excita si se simt atrasi de barbati, de asta cauta la travestiti si la transexuali poze cu ei. Nu inseamna musai ca sunt poponari ,dar au o tenta sa fie atrasi de barbati, curiosi spre latura homo, la modul ca poate ar vrea sa suga pula altora, sau sa fie fututi in cur sau alte pervesiuni care implica barbati. Vad ca ai pus poze cu xoxo acolo, ii plac barbatii, cel mai probabil pula. Poti sa faci ceva in gusturile unora ? nu 7 Link spre comentariu
andreea8 Reputație: 3308 Postat Aprilie 24, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Aprilie 24, 2019 ce sugi acolo? numerele astea ti le-au basit mintea aia innecata in droguri si bautura alaturi de traume si frustrari nerezolvate?Spre deosebire de tine , eu citesc studii si cărți de psihologie pentru că vreau să înțeleg fiecare latură a naturii umane !Nu sunt nici traumatizată ,nici frustrată si nici consumatoare de nimic așa că nu știu care dintre noi are probleme ! 6 Link spre comentariu
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Aprilie 24, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Partajează Postat Aprilie 24, 2019 Spre deosebire de tine , eu citesc studii si cărți de psihologie pentru că vreau să înțeleg fiecare latură a naturii umane !Nu sunt nici traumatizată ,nici frustrată si nici consumatoare de nimic așa că nu știu care dintre noi are probleme ! ai putea adera la grupul SIVDA 5 Link spre comentariu
dan vio Reputație: 220 Postat Aprilie 24, 2019 Partajează Postat Aprilie 24, 2019 Spre deosebire de tine , eu citesc studii si cărți de psihologie pentru că vreau să înțeleg fiecare latură a naturii umane !Nu sunt nici traumatizată ,nici frustrată si nici consumatoare de nimic așa că nu știu care dintre noi are probleme ! Andreea vezi ca e o clona obosita care posteaza fara nici o noima, nu observi ca e si prost ? :)) 4 Link spre comentariu
dan vio Reputație: 220 Postat Aprilie 24, 2019 Partajează Postat Aprilie 24, 2019 Aveti o idee ? bulani.jpg xoxo gayish.jpg xoxo geyish 2.jpg se stie ca xoxo are tendinte de gay, altceva ? =))) 5 Link spre comentariu
andreea8 Reputație: 3308 Postat Aprilie 24, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Aprilie 24, 2019 Andreea vezi ca e o clona obosita care posteaza fara nici o noima, nu observi ca e si prost ? :))Tocmai de asta m-am oprit la atât si nu ii voi mai răspunde !Fiecare după câtă materie cenușie are 😊 5 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 24, 2019 Partajează Postat Aprilie 24, 2019 fa parte din noua dreapta si calca in picioare partarii :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 6 Link spre comentariu
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 24, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Partajează Postat Aprilie 24, 2019 Ai de pula mea vere, ce nu ai zis asa, zi ca iti fac eu cunostinta cu cativa transexuali pe gustul tau =)))) 6 Link spre comentariu
amun ra Reputație: 1447 Postat Aprilie 25, 2019 Partajează Postat Aprilie 25, 2019 Ai de pula mea vere, ce nu ai zis asa, zi ca iti fac eu cunostinta cu cativa transexuali pe gustul tau =)))) poate ne spune cum e cand o suge cu ochiul maro :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 3 Link spre comentariu
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 25, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Aprilie 25, 2019 Spre deosebire de tine , eu citesc studii si cărți de psihologie pentru că vreau să înțeleg fiecare latură a naturii umane !Nu sunt nici traumatizată ,nici frustrată si nici consumatoare de nimic așa că nu știu care dintre noi are probleme !Ai-de PLM,numai prostituate psiholoage avem... :laugh2 Ines,vistantric,Amanda,Siana......... 4 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 25, 2019 Partajează Postat Aprilie 25, 2019 Ai-de PLM,numai prostituate psiholoage avem... :laugh2 Ines,vistantric,Amanda,Siana.........E ceva....e ceva cu psihologia asta si tarfele :thinking 3 Link spre comentariu
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 25, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Aprilie 25, 2019 E ceva....e ceva cu psihologia asta si tarfele :thinkingProbabil meditează mult stand cu pula-n gura 3 Link spre comentariu
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Aprilie 25, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 25, 2019 E ceva....e ceva cu psihologia asta si tarfele :thinkingSi tu o sa fii caine de lupta cuminte, nu-i asa? 1 Link spre comentariu
Vizitator xoxots Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2019 Partajează Postat Aprilie 25, 2019 =)) Link spre comentariu
iubydumdum Reputație: -16 Postat Aprilie 25, 2019 Partajează Postat Aprilie 25, 2019 :laugh2 Link spre comentariu
mechanical ingineer Reputație: 273 Postat Aprilie 25, 2019 Oras:București Oras:București Partajează Postat Aprilie 25, 2019 Mare chestie...omul normal este curios sa afle lucruri noi despre tot ce-l înconjoară și este normal sa fie asa! Ești în legătură cu mediul înconjurător.Exista și persoane gay și persoane trans,sau orice altceva,sunt printre noi nu le putem ignora! Nu poți spune pe mine nu ma interesează realitatea înconjurătoare! Deci...cu ce este în culpa cineva care se documentează? Link spre comentariu
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 25, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Aprilie 25, 2019 Mare chestie...omul normal este curios sa afle lucruri noi despre tot ce-l înconjoară și este normal sa fie asa! Ești în legătură cu mediul înconjurător.Exista și persoane gay și persoane trans,sau orice altceva,sunt printre noi nu le putem ignora! Nu poți spune pe mine nu ma interesează realitatea înconjurătoare! Deci...cu ce este în culpa cineva care se documentează?Nici eu nu înțeleg care este problema lor ca lui Xoxo ii plac bărbații. 1 Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2019 Partajează Postat Aprilie 25, 2019 Aveti o idee ? bulani.jpg xoxo gayish.jpg xoxo geyish 2.jpgBah, vrei sa sugi o pula de trans si vrei sa stii daca esti singurul, taten gura de bulan care esti tu bulan, hai fii sincer, ka nu afla nimeni Hahahhaa Cat de lame poti fi Link spre comentariu
morakygr Reputație: 165 Postat Aprilie 26, 2019 Oras:Neverland Oras:Neverland Partajează Postat Aprilie 26, 2019 Asta e daia cu Te tragos in poulos 🙈🙈 Link spre comentariu
Vizitator xoxots Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2019 Partajează Postat Aprilie 26, 2019 Nici eu nu înțeleg care este problema lor ca lui Xoxo ii plac bărbații.=))))) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum