Sari la conținut

De ce multi intra sa vizualizeze pule la sectiunea Transexuali & Travestiti ?

Postări Recomandate

Aveti o idee ?

post-290779-0-35359000-1556098621.jpg

post-290779-0-38426700-1556098626.jpg

unii sunt atrasi de femei, altii de barbati. Cam asa sta treaba cu unii, se excita si se simt atrasi de barbati, de asta cauta la travestiti si la transexuali poze cu ei.  Nu inseamna musai ca sunt poponari ,dar au o tenta sa fie atrasi de barbati, curiosi spre latura homo, la modul ca poate ar vrea sa suga pula altora, sau sa fie fututi in cur sau alte pervesiuni care implica barbati. Vad ca ai pus poze cu xoxo acolo, ii plac barbatii, cel mai probabil pula. Poti sa faci ceva in gusturile unora ? nu

• Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

ce sugi acolo? numerele astea ti le-au basit mintea aia innecata in droguri si bautura alaturi de traume si frustrari nerezolvate?

Spre deosebire de tine , eu citesc studii si cărți de psihologie pentru că vreau să înțeleg fiecare latură a naturii umane !

Nu sunt nici traumatizată ,nici frustrată si nici consumatoare de nimic așa că nu știu care dintre noi are probleme !

• Like 6
Link spre comentariu

Spre deosebire de tine , eu citesc studii si cărți de psihologie pentru că vreau să înțeleg fiecare latură a naturii umane !

Nu sunt nici traumatizată ,nici frustrată si nici consumatoare de nimic așa că nu știu care dintre noi are probleme !

ai putea adera la grupul SIVDA

• Like 5
Link spre comentariu

Andreea vezi ca e o clona obosita care posteaza fara nici o noima, nu observi ca e si prost ? :))

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:FALASTOACA

Ai-de PLM,numai prostituate psiholoage avem... :laugh2 Ines,vistantric,Amanda,Siana.........

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Mare chestie...omul normal este curios sa afle lucruri noi despre tot ce-l înconjoară și este normal sa fie asa! Ești în legătură cu mediul înconjurător.Exista și persoane gay și persoane trans,sau orice altceva,sunt printre noi nu le putem ignora! Nu poți spune pe mine nu ma interesează realitatea înconjurătoare!

Deci...cu ce este în culpa cineva care se documentează?

Link spre comentariu

Mare chestie...omul normal este curios sa afle lucruri noi despre tot ce-l înconjoară și este normal sa fie asa! Ești în legătură cu mediul înconjurător.Exista și persoane gay și persoane trans,sau orice altceva,sunt printre noi nu le putem ignora! Nu poți spune pe mine nu ma interesează realitatea înconjurătoare!

Deci...cu ce este în culpa cineva care se documentează?

Nici eu nu înțeleg care este problema lor ca lui Xoxo ii plac bărbații.

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...