Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

buna, sunt anabelle sau ana:) Sunt tipa dragute, usor rubensiana. Daca iti doresti o femeie cu forme care sa-ti ofere cateva clipe de neuitat nu ramane decat sa ma suni la nr :  0763338201. Eu te astept in locatia mea de lux, din zona 13 Septembrie, intr-o ambienta placuta si intima. Serviciile mele sunt :

Sex oral protejat/neprotejat (in functie de igiena)

Sex normal 

Postat

buna, sunt anabelle sau ana:) Sunt tipa dragute, usor rubensiana. Daca iti doresti o femeie cu forme care sa-ti ofere cateva clipe de neuitat nu ramane decat sa ma suni la nr :  0763338201. Eu te astept in locatia mea de lux, din zona 13 Septembrie, intr-o ambienta placuta si intima. Serviciile mele sunt :

Sex oral protejat/neprotejat (in functie de igiena)

Sex normal OLIGATORIU CU PREZERVATIV

Sex anal Obligatoriu Prezervativ

DP

Squirt

Ejaculare  pe corp, pe fata, in gura

Uro activ

Sex in diferite pozitii

Cadoul meu pentru asta este de 200 de lei, jumatate de ora  sau 300 de lei pentru o ora.

• Like 3
  • Oras:Bucuresti
Postat

Pe jumătate de ora care cuprinde tot ce se poate face în jumătate de ora

La cum arati, 200 lei este foarte putin. Recomand 300fin/450h. Asta ar fii un pret corect ! 😂

• Like 3
  • Minus 4
Postat

Multumesc pentru recomandarea facuta. momentan am sa raman la aceste cadouri. :) Momentan imi doresc sa fiu recomandata pentru calitatea serviciilor mele de cat mai multe persoane :)

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Anabell, in caz ca nu te-ai prins, colegul era ironic cu privire la cadou. :)

• Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Palme pe buci in timp ce esti fututa capra, intra in acest meniu cu tot ce se poate face?
  • Like 2
Postat

Eu merg la ea dar numai la ora si cat de curand pana nu mareste pretul ca sigur o va face dupa cum arata

• Like 4
  • Minus 6
  • Oras:In your mouth with my dick
  • Oras:In your mouth with my dick
Postat

Pe mine personal m-au captivat pozele si cum s-a descris.

Se poate lua mai multe ore ? As fi interesat de 3 ore maxim, dupa Paște ar fi bine.

Postat

Anabell, in caz ca nu te-ai prins, colegul era ironic cu privire la cadou. :)

Ironic sau nu... asta e problema lui, dar iti multumesc si tie, si nu numai tie ci tuturor voua care v-ati rapit cateva momente, pentru a va scrie parerile sau opiniile.... sau ce-o fi ele. 

In ceea ce priveste aspectul meu fizic, intr-adevar nu sunt un top model si nici nu pretind a fi unul, cred ca in descrierea mea scrie f clar ca sunt rubensiana, adica mai grasa... nu am tocmai o talie de viespe si nici nu ma apropii de a avea trupul perfect. Stiu asta baieti, dar totusi va multumesc pt "aprecieri".

Cat despre cadou, acela este strict cu referire la serviciile mele, care sunt cu mult peste ceea ce ofer. 

Ca sa nu intru in polemici, fiecare se duce unde doreste pe ce suma doreste si mai ales pentru serviciile care si le doreste:)

good day guys:)

• Like 2
Postat

Dupa felul in care a raspuns deja, la doua insulte stupide, se vede nivelul tinerei domnișoare. Chiar daca nu as fi cunoscut-o personal, m-ar fi castigat numai prin acest nivel de diplomație.

Ca o paranteza, trebuie sa fii prost rau ca sa arunci o astfel de acuzație (ultima, de mai sus), dar sa iti fie lene sa o sustii cu un argument (chiar si o minciuna).

Revenind, chiar am avut placerea sa o cunosc pe Annabelle.

Fizic, este rubensiana. Intelectual, este o parteneră redutabila de discutie, iar, ca deprinderi aplicate, este extraordinară.

A stabilit un loc de intalnire, langa biroul ei. A intarziat putin.

I-am cerut sa se costumeze in ceva office si a venit aratand ca o secretară ideală.

Am inceput printr-un bj cu ochelarii pe nas, in genunchi, apoi cu mainile la spate, cu putin manevrat mai ferm, de par.

Este foarte elastica si nu a deranjat-o cand i-am urcat genunchii la umeri.

Desi ii spusesem deja despre anal, a omis sa se pregateasca, asa ca nu am prestat asta.

Am alternat apoi intre capra si umeri-craci, cu ocazionale motive de 69,pana cand, desi ii promisesem un facial exploziv, am detonat usor prematur, in mijloacele de protecție.

I-am promis ca voi reveni, daca mai sta in Bucuresti, ca sa rezolvam si cu partile omise (anal, facial).

Fizic, este o femeie grasa, dar frumoasa. 7.

Locație - civilizată. 8

Oral - corect executat, fara dinti, cu ochelarii pe nas, pastrand contactul vizual cu ochii pacientului. 9

Normal - este elastica, ascultatoare, suporta si un grad de durere, daca esti atent cu ea si ii ceri asta, specific. 8.5

Anal - nu o vrut soarta. 0

Eu o sa ma tin de cuvant si o sa o vizitez iar.

• Like 4
  • Minus 1
  • Oras:🖕
  • Oras:🖕
Postat

pai.10 min. este dușu pe căldura asta ...5 min îmbrăcat. Daca mai fumam si o țigare 5 min...s a dus timpu!

• Telefon: PM [Only]
  • Oras:AboveTheSky
  • Telefon: PM [Only]
  • Oras:AboveTheSky
Postat

Da, ea este. Insa, asa cum i-am atras atentia si ei (si a promis ca isi actualizeaza pozele) a mai pus cateva kilograme pe ea, intre timp. S-au asezat bine, insa.

Nu ai menționat nimic în recenzia ta despre sâni și fund, cum sunt vizual și la atingere?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.