alex1199 Reputație: -505 Postat Mai 2, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 2, 2019 Daca asta este de 8...eu imi tai pula. E pitica, are burta, are celulita pe cur si picioare, iar la fata ochii sunt departati rau iar buzele sunt inexistente. Cum pula mea ii dati 8 la aspect? 1
Vizitator xoxots Reputație: 0 Postat Mai 2, 2019 Postat Mai 2, 2019 Daca asta este de 8...eu imi tai pula. E pitica, are burta, are celulita pe cur si picioare, iar la fata ochii sunt departati rau iar buzele sunt inexistente. Cum pula mea ii dati 8 la aspect?pai pune in pula ta si a mea la un loc o recenzie regulamentara ca sa vada lumea ce si cum
alex1199 Reputație: -505 Postat Mai 2, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 2, 2019 pai pune in pula ta si a mea la un loc o recenzie regulamentara ca sa vada lumea ce si cumNu mai fac recenzii. Si cand ma hotarasc sa fac cate o recenzie, o fac pentru a ii face un bine sau un rau fetei. Mi se rupe pula de astia care se informeaza pe forum. Asta ii da 7,5 fata, 8,5 corp, adica un 8 https://nimfomane.com/forum/topic/133074-adelina-0725387302/?p=5595223Asta de mai sus ii da 8. Pai sa va traiasca voua, daca asta e de 8, inseamna ca alea decente spre dragute sunt de 15 iar alea frumoase foc sunt de 25. 1
adelina_nimfo Reputație: 16 Postat Mai 4, 2019 Autor Postat Mai 4, 2019 Salutare. E o chestie foarte interesantă aici. Cealaltă recenzie, pe topicul Adelinei de la Anunțuri, este contrară a tot ce se spune aici.Acolo omu spune că oralul e bun, că e cu sărutări, că și normalul e bun ....Și că fetei îi place ce face. Pare că sunt 2 fete diferite, atât de mult se contrazic recenziile între ele. Ori fata are tratament preferențial, pe bază de anumite criterii, oare nu o fi fost deloc "compatibilitate " la voi, sau ai prins-o cu toane, obosită, sau celălat user Fabulează grav. Macar de curiozitate, citește și cealaltă recenzie.Nu a fost tratament preferential.Probabil nu i-am placut prea mult sau cine stie.Serviciile mele se inbunatatesc oricim pe zi ce trece.Pupiciiiii 1
niconikolas Reputație: 235 Postat Mai 4, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 4, 2019 O basarabeanca cam certată cu igiena, inculta, nu face meseria de plăcere si este plictisita. Nerva Traian dar NU RECOMAND!
mariusss69 Reputație: 69 Postat Mai 5, 2019 Oras:București Oras:București Postat Mai 5, 2019 salut intreaga comunitate ieri am facut si eu o programare prin sms la titulara topicului. am ajuns putin mai devreme, dar nu a fost nici un fel de problema , ma primit imediat. fata este mica de inaltime si asa cum a spus un coleg cu cateva zile in urma . daca ar fi imbracata bine nota ei ar creste cu siguranta . dupa un dus scurt fact de mine , timp in care ea a fumat o tigara am trecut la orizontala . am schimbat cateva vorbe ceva mangaieri si apoi FK lung lung . am rugato sa vina deasupra mea si am continuat cu FK . se freca de mine si am simtit cum se umezeste senzatie f placuta . apoi am trecut la oral fata are o pasarica mica frummoasa si fara mirosuri ciudate . dupa ce am gustat pasarica a facut si ea oral ma intrebat cum il prefer am optat pentru NP oralul este placut fara artificii sau o tehnica anume dar nu se ajuta de mana . finalizarea a fost in 69 dar a spus ca nu face cim . din pacate pentru mine, asa ca atunci cand a venit momentul a scoso si a loato la manivela pana am terminat tot chiar si cv timp dupa notele locatie 7 prosopul cred ca a mai fost folosit dar macar era uscat . fata 7 pentru ca inca nu are experienta . oralul 7 daca era cu cim primea mai mult . normal nu am servit . per total 150 lei o ora din care am stat cam 45-50 de min pentru ca nu am vrut sa fiu grabit +25 lei taxi ca sa ajung la timp +10 lei bomboane de recomandat da doar pentru ca este la inceput CIOCANE TARI VA DORESC 1
bic.c Reputație: -1560 Postat Mai 6, 2019 Oras:. Oras:. Postat Mai 6, 2019 ALOOOOO , DISPECERATU'........ !!!!!!! Ma mananca in cur si ma chinui si eu cu o programare ciudata prin SMS , reusesc sa comunic cat de cat cu dispeceratul , stabilesc ora si o iau din loc . Ajuns in fata blocului mi se da interfonul , etajul si nr de ap tot prin SMS . Urc ca boul pe scari pana la 8 ptr ca un cretin a lasat usa liftului deschisa la 7 , bat la usa si-mi deschide o aratare mica si creata cu o fata ciudatica dar bunuta de luat la pula din ce am dedus ca se afla prin bluza pe care o purta . Imi dau seama ca fata este rupta in gura de oboseala ,asa ca nu vreau sa o obosesc prea tare dar nici nu-mi convine sa urc 8 etaje de pomana si optez ptr o finalizare . Nu detaliez ptr ca nu prea am ce , fata probabil ca voia dar pur si simplu nu mai putea . Plecat de la locul faptei in drum spre masina ma gandeam eu " Uite frate ce fata descurcareata . Cum s-a suit ea in tren spre Bucuresti , a gasit imediat apartament , pac-pac cont platit (cu cardul) pe nimfomane ca doar vorbeste toata Moldova de forumul asta si dai bataie . Ma sa fie....!In realitate am impresia ca programarile sunt pe SMS facute de dispecer , lesne de inteles din ce motive . Ma uit la orele ele ei de anunturi si ma minunez , sa-mi bag pula , asta mica doarme max 4-5 ore pe zi Recomandare : ALOOOOO DISPECERATU' , NU O MAI FORJA PE ASTA MICA ASA TARE CA ADOARME CU PULA IN GURA SI SE ALEGE PRAFU' DE AFECERE 7 1
dl_geo Reputație: 712 Postat Mai 6, 2019 Postat Mai 6, 2019 Una din multele părți negative la fetele tinere nou venite care sunt peștite la greu: chiar și dacă ea ar vrea și exista o chimie etc. - dacă peștele o tratează prost, sau o spionează, sau o pune sa lucreze non-stop până la epuizare, atunci nici ei nu-i mai arde de nimic și întâlnirea nu poate ieși decât prost. Câștigi sau pierzi, tot pierzi, gen...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum