Sari la conținut

Otrepe disperate

Postări Recomandate

• Oras:FALASTOACA
Postat

Ma întreb cât de disperate si leșinate de foame sunt unele prostituate,incat sa lucreze in noaptea de înviere dar si in ziua de paste?

Carla huiduma nespălată a dat UP-uri in disperare :laugh2

Ai-de PLM.

• Like 4
Vizitator xoxots
Reputație: 0
Postat

Nu te mai saturi din hartuit femei ?

• Oras:Malmö
  • Oras:Malmö
Postat

Iar tu, nimea-n drum, un pitic obez si halitor de franzela cu orez, stai si le urmaresti programul.De Paste.

De unde atata frustrare fata de niste amarate de prostituate, doar Dumnezeu stie.

• Minus 1
Vizitator carladristor
Postat

DOAMNE FERESTE , ATAT DE IMPORTANTA AM DEVENIT PENTRU ACEST MILOG DACA A DESCHIS TOPIC LA DISCUTII GENERALE DESPRE MINE :)))))))))))))))))))))) FEREASCA DUMNEZEU !

Pt cultura ta generala pe care tu nu o ai , fac ce vreau eu cand vreau si cu cine vreau eu intelegi tu butoiule ? fiecare e liber sa faca ce vrea nu vi tu un amarat lesinat de foame ca sa ne dai noua lecti cand trebuie sa lucram si cand nu , daca aveai o familie sau aveai ceva de facut nu stateai ieri sa deschizi si sa urmaressti cine se fute si cine nu . Concluzia mea despre tine este ca vei ramane un parlit , continua si tu si sclaveti tei sa imi faceti publicitate :) imi este in avantaj .

Vizitator carladristor
Postat

sunt multe de zis de unde are asta atata frustrare insa nu are rost sa-i dam atata importanta ...

Iar tu, nimea-n drum, un pitic obez si halitor de franzela cu orez, stai si le urmaresti programul.De Paste.

De unde atata frustrare fata de niste amarate de prostituate, doar Dumnezeu stie.

Vizitator xoxots
Postat

DOAMNE FERESTE , ATAT DE IMPORTANTA AM DEVENIT PENTRU ACEST MILOG DACA A DESCHIS TOPIC LA DISCUTII GENERALE DESPRE MINE :)))))))))))))))))))))) FEREASCA DUMNEZEU !

Pt cultura ta generala pe care tu nu o ai , fac ce vreau eu cand vreau si cu cine vreau eu intelegi tu butoiule ? fiecare e liber sa faca ce vrea nu vi tu un amarat lesinat de foame ca sa ne dai noua lecti cand trebuie sa lucram si cand nu , daca aveai o familie sau aveai ceva de facut nu stateai ieri sa deschizi si sa urmaressti cine se fute si cine nu . Concluzia mea despre tine este ca vei ramane un parlit , continua si tu si sclaveti tei sa imi faceti publicitate :) imi este in avantaj .

=))))))))))))))

Vizitator xoxots
Postat

presimt ca vin lingaii si sclavii lui pisulica sa latre

Vizitator carladristor
Postat

vor veni si vor latra exact cum o fac de cateva luni incoa, sigur vor latra degeaba :) 

presimt ca vin lingaii si sclavii lui pisulica sa latre

Postat

Daca nu erai asa tare in gura strângeam mana de la mana,un cozonac,niște oua,o chiftea..........sa simiți ca e Pastele.dar esti țigancă tare in gura,asa ca suge pula sa ai de un covrig.

• Like 2
Vizitator carladristor
Postat

Sa nu comparam asemenea frumuseti cu goaneiele lui pisulica asta  :)))))))))))))0

http://www.efeminin.com/wp-content/uploads/2016/01/planeta-ham-ham-un-loc-624x132.png

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...