Sari la conținut

Deepthroat?

Postări Recomandate

• Oras:Acolo unde e bine
Postat

Caut fete care sa faca un oral belea,deepthroat ,cof, swallow.

Avem?ceva recomandari?

Multam fain!

Postat

Multumesc,i-am citit recenziile.Wow,numai de bine,pare altceva.Ce-i drept cam scumpa la 600ora,dar dc face ce scrie ca face,merita banii.

Mi-am facut o idee din recenzii,dar vreau sa stiu dc este frumoasa la fata si dc deepthroat-ul il face si dc esti mai dotat,in jur de 18cm?

• Like 1
Vizitator folgers
Reputație: 0
Postat

Multumesc,i-am citit recenziile.Wow,numai de bine,pare altceva.Ce-i drept cam scumpa la 600ora,dar dc face ce scrie ca face,merita banii.

Mi-am facut o idee din recenzii,dar vreau sa stiu dc este frumoasa la fata si dc deepthroat-ul il face si dc esti mai dotat,in jur de 18cm?

Te duci si discuti cu ea. Din puctul meu de vedere este ok. Merita.

• Oras:Calator
Postat

Face ce spune ca face,este o femeie frumoasa si recordul era la 20+,deci te incadrezi.

Deepthroatul e profesional,belea,unic,nu-ti vine sa crezi ca e real.Nu doar cel mai bun de pe Cta,de pe tot forumul,parerea unuia care datorita jobului a experimentat peste tot oferte de genul.Tine cont doar ca,Alina este o doamna si trebuie sa te comporti adecvat.

• Like 3
Postat

Multam!o sa-mi fac programare la doamna.

• Like 1
Vizitator freeway1
Postat

Multam!o sa-mi fac programare la doamna.

Du-te cu incredere!

• Like 5
Postat

Du-te cu incredere!

Un pont?cum dau de ea?am sunat toata ziua ca nebunul si nimic.

Vizitator freeway1
Postat

Un pont?cum dau de ea?am sunat toata ziua ca nebunul si nimic.

SMS, ai trimis? 

• Like 2
Postat

SMS, ai trimis? 

Multumesc,o sa incerc si sms,vroiam sa-i aud vocea inainte si sa vb putin.Nu cred ca e cazul aici,dar au fost multe la care n-am calcat din cauza atitudinii pe care o aveau la tel.

• Like 1
Vizitator freeway1
Postat

Multumesc,o sa incerc si sms,vroiam sa-i aud vocea inainte si sa vb putin.Nu cred ca e cazul aici,dar au fost multe la care n-am calcat din cauza atitudinii pe care o aveau la tel.

Nu este cazul!

• Like 2
Postat

Va multumesc pt recomandare!doamna mi-a intrecut toate asteptarile,nu credeam ca e posibil.Abia am reusit sa conduc pana acasa.Is the best!

• Like 3
Postat

Va multumesc pt recomandare!doamna mi-a intrecut toate asteptarile,nu credeam ca e posibil.Abia am reusit sa conduc pana acasa.Is the best!

Ehhe,esti bun de cinste cumetre!pana atunci poate ne povestesti si noua cum fuse,ca sunt multi Toma p'aici care latra mult si fara rost.

• Like 4
Postat

Ehhe,esti bun de cinste cumetre!pana atunci poate ne povestesti si noua cum fuse,ca sunt multi Toma p'aici care latra mult si fara rost.

Da fratele de baut.Cu scrisul nu le am,o sa incerc.

• Oras:Acasa
  • Oras:Acasa
Postat

Da fratele de baut.Cu scrisul nu le am,o sa incerc.

Fa un efort 😜

• Oras:Deplasare
  • Oras:Deplasare
Postat

Cu multa placere. Prietenii stiu de ce!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.