gabriel2110 Reputație: 115 Postat Mai 19, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 19, 2019 Cel mai interesant ar fi niste poze cu fetele, o prezentare simpla pentru fiecare, ex: varsta, inaltime, greutate dar si preturile si serviciile prestate.
regalmassage Reputație: 186 Postat Mai 20, 2019 Oras:zona Alba Iulia, Bucuresti Oras:zona Alba Iulia, Bucuresti Autor Postat Mai 20, 2019 Cand se deschide ? Azi sau maine ?Buna dimineata!deschiderea va avea loc in aceasta seara la ora 21.00. :hi3
tropical17 Reputație: 1305 Postat Mai 20, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 20, 2019 buna...se pare ca nu stii contextul, (cu CUC, POPA SI CU POP)...in fine, lista de preturi, servicii, galeria foto a a fetelor, nu de alta dar sa stim din timp si sa ne pregatim un alibi plauzibil,daca este cazul sa o comitem, 21 fiind o ora inaintata pentru a folosi motivele standard.. ..https://images.app.goo.gl/5hyUV5RWUbcB1iV36
henry jullien Reputație: 983 Postat Mai 20, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 20, 2019 Nu pot sa inteleg.....vi se cer de atatea ori anumite detalii importante pentru noi si......nimik......asa incepeti....de obicei saloanele secretoase in detalii ascund servicii proaste din constatarile mele 1
el futador Reputație: 157 Postat Mai 20, 2019 Postat Mai 20, 2019 Poti sa ai tu toate perdelele pamantului pe pereti daca nu ai fete ok esti degeaba. Nu vine nimeni sa vada decorul. Salonul este ok dar nu e top oricum, cel putin din pozeOricum eu m am convins. Ati deschis greu pentru ca nu ati gasit fete si daca ati adus umplutura va promovati degeaba aici
aalexxiss_ Reputație: 652 Postat Mai 20, 2019 Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Postat Mai 20, 2019 Un tip își sună un amic pe care nu l-a văzut de ceva vreme:- Salut, bătrâne! Care-i viața ta? Ce mai faci?- Ce să fac, dom'le? Abia-mi văd capul de treabă. Am o mică afacere, un startup... e greu, sunt la început.- Bravo! Ce afacere?- Un bordel!- Ei, na! Excelent! Trec mâine și eu.- Te aștept cu drag!- Care-s prețurile?- 200 de lei partida de sex anal și 100 de lei partida de sex oral.- Aha! Nu-i rău. Și sexul clasic?- Aaaa... Pai ți-am spus că e un startup, deocamdată n-am angajați... mă ocup eu singur de tot...
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Mai 20, 2019 Postat Mai 20, 2019 Pana acum marketingul e bun, topicul sus, lumea intrigata, eu personal voi merge.Poate voi avea o surpriza placuta, poate va fi ceva mediocru sau poate voi pleca cu coada intre picioare daca nu gasesc macar o fata frumoasa.Intr-un fel sau altul zilele astea vom afla daca a fost un start bun sau unul prost, daca e regal sau de duzina.
henry jullien Reputație: 983 Postat Mai 20, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 20, 2019 Pana acum marketingul e bun, topicul sus, lumea intrigata, eu personal voi merge.Poate voi avea o surpriza placuta, poate va fi ceva mediocru sau poate voi pleca cu coada intre picioare daca nu gasesc macar o fata frumoasa.Intr-un fel sau altul zilele astea vom afla daca a fost un start bun sau unul prost, daca e regal sau de duzina.Aici nu sunt de acord cu tine....multe afaceri se bazeaza pe "marinimia" clientului....eu cred ca ar trebui pedepsiti pentru ca nu acorda atentie cerintelor clientilor.....eu personal cand voi vedea ca pentru si clientul este mai presus de orice,ii voi vizita....pana atunci pas....si nu ma laud ca as avea dreptate....dar eu cred ca orice afacere trebuie sa munceasca pentru banii pe care ii dau si sa fie atenti la ce isi doreste clientul....cel putin asa procedez eu in afacerea mea....oferte proaste sunt destule pe piata!!
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Mai 20, 2019 Postat Mai 20, 2019 Aici nu sunt de acord cu tine....multe afaceri se bazeaza pe "marinimia" clientului....eu cred ca ar trebui pedepsiti pentru ca nu acorda atentie cerintelor clientilor.....eu personal cand voi vedea ca pentru si clientul este mai presus de orice,ii voi vizita....pana atunci pas....si nu ma laud ca as avea dreptate....dar eu cred ca orice afacere trebuie sa munceasca pentru banii pe care ii dau si sa fie atenti la ce isi doreste clientul....cel putin asa procedez eu in afacerea mea....oferte proaste sunt destule pe piata!! Eu acord oricui credit si incredere pana la proba contrarie, maine poate voi avea aceeasi pozitie cu tine. Din pacate sau din fericire, ramane de vazut, o astfel de afacere de masaj functioneaza exclusiv cu oameni si tu ca patron sau manager chiar daca faci toate eforturile de selectie, training, impunere catre angajate a unei viziuni despre cum ai vrea sa fie salonul, in final rezultatul va depinde de acel factor uman.Unele lucruri dureaza ceva si trebuie sa-i dai drumul la treaba ca altfel pierzi bani. Da, lipsesc niste informatii, poze maseoze, adresa, preturi, servicii, program, vom vedea ce va fi.Poate e o campanie de teasing, poate nu s-au organizat deloc.Vom vedea...
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Mai 20, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Mai 20, 2019 va strofocati prea mult, astept parerea varului cu micropenis, parerea lui este foarte importanta !
bebe2014 Reputație: 3442 Postat Mai 20, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 20, 2019 În multe cazuri , știu că fetele nu vor să fie pozate și puse pe net, din diferite motive, unul fiind acela că ar putea fi recunoscute. Eu știu că am cerut poze cu Sonia de la Noblesse, de 3 ori, pe topicul lor și niciodată nu au răspuns. un cuvânt măcar nu au scris. Până la urmă am fost acolo, am intrat cu Sonia, neavând habar cum Arată, și am întrebat-o de ce nu apare în poze Deloc. Mi-a spus că efectiv nu îi place să facă poze ...Și mi-a spus că sunt multe fete în salon oricum, care nu au poze pe siteAcelași lucru e și la alt salon, Exclusive. Sun și întreb de fete , îmi spune vreo 4 nume, dar nimeni nu e pe site, să văd cum Arată. Și la multe saloane am observat asta. au câte 7 sau 8 fete... dar nici una în poze.Trebuie să mergi acolo să le vezi că "sigur o să îți placă de una ".Întrebarea pe care mi-am pus-o în cazurile astea, a fost , oare cât de dezinvoltă poate fi o tipă la masaj, sau implicată, dacă ea se inhibă și la o poză, eventual făcută de la gât în jos, și în costumația aferentă.... din unghiuri strategice 1 1
bebe2014 Reputație: 3442 Postat Mai 20, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 20, 2019 Sau poate că întârzie fotograful cu editarea pozelor .... Best case scenario
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Mai 20, 2019 Postat Mai 20, 2019 sau poate ca nu sunt femeile de aratat worst case scenario :) 1
bebe2014 Reputație: 3442 Postat Mai 20, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 20, 2019 Noi încă așteptăm ceva să fim atrași să vă vizităm ... mai e puțin până la 21
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Mai 20, 2019 Postat Mai 20, 2019 S-a supraîncărcat centrala, cu puli cred, am fost eu, era sa se înece femeile de la atâta supraîncărcare, am scos eu vreo doua pe brate.Nu râdeți ca asa a fost, dacă nu ma credeți puteți întreba.
delusione Reputație: -291 Postat Mai 20, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 20, 2019 S-a supraîncărcat centrala, cu puli cred, am fost eu, era sa se înece femeile de la atâta supraîncărcare, am scos eu vreo doua pe brate.Nu râdeți ca asa a fost, dacă nu ma credeți puteți întreba. Deci nu e de mers nu ?
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Mai 20, 2019 Postat Mai 20, 2019 Sa își revină centrala. Ca s-a supraîncărcat.
tropical17 Reputație: 1305 Postat Mai 20, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 20, 2019 eram si eu acolo si fost activat codul rosu de avarie, isu, ...panica, intr un final a aparut comunicatul de presa ca datorita problemelor la centrala de preparat apa calda, inaugurarea se amana pentru o data care va fi comunicata in preralabil. Probabil ca era mesajul codificat, cand va fi descifrat cu Enigma, va fi facut public, Avantpremiera...fara sneakpeak dar tarifele vor fi dupa cum urmeaza 200 lei, 3 tipuri de masaj....blah, blah blah 6 dom';soare praspete absolvente de cursuri fara frecventa, program NON STOP????!!! 1
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Mai 20, 2019 Postat Mai 20, 2019 Am luat eu doo acasă. 1
tropical17 Reputație: 1305 Postat Mai 21, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 21, 2019 + Doo, absolvente la mine, erau panicate si dezorientate, dar nu am spus ca le am luat, aveam de gand sa le aduc inapoi azi fara sa si dea nimeni seam@, dar m am razgandit, le tin acasa sa o ajute pe sotia la treburi gospodaresti...acum managementul se confrunta cu o alta problema : lipsa personal ....poate, azi?
bebe2014 Reputație: 3442 Postat Mai 22, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 22, 2019 Deci...Salonul funcționează?E Deschis ?A fost cineva pe acolo?oamenii de marketing/vânzări/Pr ai salonului ne pot arăta și nouă o ofertă de prețuri ? Poate ceva poze fetele....Sau măcar un comunicat de presă?Începutul părea promițător....
tropical17 Reputație: 1305 Postat Mai 22, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 22, 2019 MINCHIA!!!...che fine ha fatto questo bellissimo salone di massaggi? ieri nici la apeluri nu au mai raspuns....duce ti fratilor fetele inapoi la salon, pt ca sa se bucure si altii de ele.... 1
el futador Reputație: 157 Postat Mai 22, 2019 Postat Mai 22, 2019 Sa ma anuntati si pe mine cand apare o locatie noua cu fete complet noi in oras :))Colegii “down your horses” ca sa zic asa. Nu mai visati prospaturi cu ochii deschisi. E usor sa inchiriezi o casa sa arunci niste saltele si sa pui 3 perdele dar e mai greu sa ai si cine sa iti lucreze, salon nou fara clientela etc etc nu stau paragladinele cand toate viseaza €€ prin Uniune
romulusromulus Reputație: 73 Postat Mai 22, 2019 Postat Mai 22, 2019 Daca e cod rosu, draga regal, chemati-l pe Gerard Butler sa tepare situatia! 😂...si pe Bruce Willis, mai obosit de varsta, dar poate inca e bun la tactica...die hard! eram si eu acolo si fost activat codul rosu de avarie, isu, ...panica, intr un final a aparut comunicatul de presa ca datorita problemelor la centrala de preparat apa calda, inaugurarea se amana pentru o data care va fi comunicata in preralabil. Probabil ca era mesajul codificat, cand va fi descifrat cu Enigma, va fi facut public, Avantpremiera...fara sneakpeak dar tarifele vor fi dupa cum urmeaza 200 lei, 3 tipuri de masaj....blah, blah blah 6 dom';soare praspete absolvente de cursuri fara frecventa, program NON STOP????!!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum