Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:zona Alba Iulia, Bucuresti
Postat

Arata bineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.Pe gustul meu !!!Mai aveti poze cu ea?

Sa inteleg ca va plac sanii domnisoarei- o sa urmeze sa mai ii facem cateva poze in cursul zilei si le vom atasa- momentan domnisoara are programare dar revenim cu poze noi cu ea :)

• Oras:Bucuresti
Postat

Salonul este situat la 400 m de Piata Alba Iulia, sector 3.

o adresa si un numar de telefon se poate langa celelalte poze ale Sabrinei?

Postat

o adresa si un numar de telefon se poate langa celelalte poze ale Sabrinei?

0731906626 numarul nostru de telefon

Postat

Incantati-ma...intre 14.00 si 16.00 am o fereastra....

va asteptam cu drag!

:)

Postat

Femeie

esti femeie sau barbat ?

femeie 

Postat

Da este femeie. O conlocuitoare vopsita blond. Zona este de " colorați" și salonul este patronat de aceeași nație.

Vila veche. Mizerie în baie și totul pare neîngrijit.

Fetele.... vai de ele. Mai bine fugeam după ce le am văzut. Doua la număr vizionate. Din prostia de moment am rămas. Fetele, cele doua, arata mai rău ca cele de pe centura.

De revenit.... niciodată.

Și când trec prin zona cu mașina o sa întorc capul în partea cealalta

Îmi este mie rușine ca am rămas

Postat

Si cu asta s-a incheiat povestea Regal masaj pe nimfomane. Bine, mai au sanse daca isi fac repede 2-3 conturi si arunca niste recenzii sa mai agate niste necunoscatori

• Oras:bucuresti
Postat

Multumim pt lamuriri si nu te stresa prea tare, cam toti de aici am facut prostia sa ramanem cateodata cand nu era cazul ;)

Era oarecum de asteptat ceva de genul asta cata vreme informatiile veneau atat de greu si incomplet, dar e bine ca s-a clarificat.

Da este femeie. O conlocuitoare vopsita blond. Zona este de " colorați" și salonul este patronat de aceeași nație.
Vila veche. Mizerie în baie și totul pare neîngrijit.
Fetele.... vai de ele. Mai bine fugeam după ce le am văzut. Doua la număr vizionate. Din prostia de moment am rămas. Fetele, cele doua, arata mai rău ca cele de pe centura.
De revenit.... niciodată.
Și când trec prin zona cu mașina o sa întorc capul în partea cealalta
Îmi este mie rușine ca am rămas

Postat

Am învăţat în viata pana acum că nu ai cum să prezici dacă un tip de conţinut va deveni viral. Asa cum ne am obisnuit reclama buna sau rea exista in orice afacere, fie ca ne dorim acest lucru, fie ca il evitam.Ceea ce ma intereseaza pe mine este să înţeleg de ce s-a viralizat şi de ce a produs reacţii atât de viscerale comentariul unui cont nou creat pe data de 20 mai.  Aşa că mi-am luat puţin timp să citesc recenziile şi comentariile voastre ca sa ajung la urmatoarea concluzie: intotdeauna parerile vor fi impartite, niciodata nu vom putea multumi pe toata lumea, dar ,,acuzatiile,, aduse de catalin mihai sunt nefondate.Nu iau ca un afront personal faptul ca am fost numita ,,conlocuitoare vopsita  blonda"  sau ,,salonul este patronat de aceeași nație'',  insa poate old fashio dar sunt o persoana ce iubeste adevarul si nu accept acuzatii nefondate. Interesul meu nu este sa creez conturi false pentru o reclama pozitiva dupa cum a afirmat un alt membru , in aceasta piata a masajului erotic exista o gama diversificata si posibilitatea fiecaruia de a alege. Inteleg faptul ca sunt oameni si oameni , parerile vor fi intotdeauna impartite - faptul ca numim maseuzele- mai rau ca pe centura- inseamna ca domnul cu parere de rau ori nu a vazut bine ori lumina ambientala din salon l-a dus intr-o eroare totala, la fel cum gresit a vazut - zic eu- o vila care este din 2001 o vila veche- acum cu parere de rau- nu toata lumea are bugetul necesar pentru a construi cel putin in sector 3 case in 2019.

Cu bune si rele- multumim Catalin Mihai ca ai pastrat interesul pentru acest topic.

Toate cele bune !

• Like 1
Vizitator batranul george
Reputație: 0
Postat

Eleganta exprimare, macar atat!

Stati linistiti, ne dam seama si noi cine vrea sa faca reclama negativa, cine isi creeaza conturi pentru a denigra.

In cazul de fata, daca vreti sa contraziceti parerea lui catalin mihai, prima masura luata ar fi sa faceti niste poze fetelor, poze care sa arate ca si cum am fi in 2019.

Pozele puse de voi cu maseozele, par a fi facute odata cu vila, adica in 2001.La fel si frezele, coloritul parului, old fashion.Cizmele alea din picioare, pantofii inspira lipsa de bun gust.

• Like 2
Postat

Daca este reclama negativa doar atat atunci este chiar jenant. Nu m am uitat cand este facut contul. Oricum timpul le rezolva pe toate si vor mai urma si alte recenzii

Trist...

Postat

Ma faceți sa rad. Gândește cineva? Mi am făcut cont pe 20 mai pentru ca am prevazut încă de atunci ca ve ți deschide dvs salon și sa va fac reclama negativa

Zona este clar de colorați

Îmi cer scuze dacă sunteți blonda natural și nu ceea ce am crezut eu dar persoana care era cu dvs în curte era cu fusta colorata, gen beget națiune conlocuitoare.

Ca era apa și mizerie în baie și toată vila arata neîngrijita iarăși este foarte clar

Despre cele doua fete, cea mica bruneta cu sâni mari și cea blonda inalta adică Amira și Cataleya puteți sa va dați cu părerea cei care veți merge. Pentru mine sunt de pe centura.

Puteti sa nu luati în considerare ceea ce am spus și chiar sa mergeți la masaj și va rog sa va spuneți părerea pt a confirma cele spuse de mine.

Masaje cât mai plăcute la Regal. Eu nu mai calc pe acolo

Postat

Ma faceți sa rad. Gândește cineva? Mi am făcut cont pe 20 mai pentru ca am prevazut încă de atunci ca ve ți deschide dvs salon și sa va fac reclama negativa

Zona este clar de colorați

Îmi cer scuze dacă sunteți blonda natural și nu ceea ce am crezut eu dar persoana care era cu dvs în curte era cu fusta colorata, gen beget națiune conlocuitoare.

Ca era apa și mizerie în baie și toată vila arata neîngrijita iarăși este foarte clar

Despre cele doua fete, cea mica bruneta cu sâni mari și cea blonda inalta adică Amira și Cataleya puteți sa va dați cu părerea cei care veți merge. Pentru mine sunt de pe centura.

Puteti sa nu luati în considerare ceea ce am spus și chiar sa mergeți la masaj și va rog sa va spuneți părerea pt a confirma cele spuse de mine.

Masaje cât mai plăcute la Regal. Eu nu mai calc pe acolo

Despre masajul în sine ... observ că nu ai scris mai nimic....

Ai servit și masaj?

Văd că ești foarte nemulțumiț, dar nu văd să spui ceva despre servicii... pe care înțeleg că le-ai încercat

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Haideti sa va povestesc si eu....In urma cu 2 zile am luat legatura cu ei si am vorbit pentru o programare cu blonda Sabrina. OK-ocupata...ce sa vezi dupa 7 ore era tot ocupata !!!!!

M-am facut ca nu inteleg-am zis nu face nimic,facem programare pentru maine. A doua zi ce sa vezi?Sabrina nu a mai aparut...glumisem ca arabul a luat-o de nevasta si dra de la receptie a continuat gluma crezand probabil ca am fost facut cu degetul....trist....Am incercat sa le dau o sansa desi la inceput eram suspicios,dar se pare ca am avut dreptate in postarea de la inceputurile topicului...

• Like 1
Postat

Despre masajul în sine ... observ că nu ai scris mai nimic....

Ai servit și masaj?

Văd că ești foarte nemulțumiț, dar nu văd să spui ceva despre servicii... pe care înțeleg că le-ai încercat

Da am beneficiat și de masaj dacă poate fi numit asa. Masajul de relaxare a fost mai mult o mângâiere cu mâinile pe spate și picioare. Masajul erotic a contat din a se freca cu sâni de spatele meu. Atât. Apoi a urmat o laba uleioasa. A era sa uit la masajul erotic a mai încercat ceva. Sa întors cu spatele și sa așezat cu fundul pe testicule. Probabil ca vroia sa o frece între buci dar sa așezat atât de tare pe coaie ca ma dureau.

Durata door to door cu 2 dușuri cu stat de vorba cam 45 min.

Dacă asta se numeste masaj eu ma las de mers la masaj

Succes și salonului și vouă

• Like 1
Postat

Intradevar au inceput prost de aici, de pe site, ne am rugat la propriu de ei sa puna poze, preturi, servicii. Sincer, pana nu o sa vad recenzii super bune nu am de gand sa incerc. Inclin sa cred ca este un salon de duzina ca multe altele de unde pleci dezamagit.

Postat

Feedback-ul clientilor trebuie cerut imediat dupa fiecare experienta, ideal face to face si punctual legat de acea interactiune pe care clientul a avut-o.

De aceea la fiecare final de sedinta intrebam fiecare client in parte cum s-a simtit. Nu este o rusine sa aflam ca serviciile nu au fost conform asteptarilor, mai grav este ca aflam dupa cateva zile si probabil clienti care au mai intrat in masaj - sa simta fara a a ne spune ce ati simti dumneavoastra.

Ideea este ca rugam toti clientii care ne calca pragul sa ne anunte de nemultumirile lor imediat ca sa putem lua masuri,

Unele domnisoare sunt novice, altele au experienta, de acum inainte am hotarat sa anuntam de la prezentare care domnisoare sunt novice si care au experienta pentru a evita intamplari cum ati povestit dvs ( referitor la sedinta de masaj)

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat de catre domnisoara, este tardiv acum sa va mai putem spune ceva- insa va multumim ca ne ati impartasit parera dvs ( referitor la sedinta de masaj)

Referitor la celalate lucruri enuntate de dvs  posibil supararea produsa de masajul efectuat cu domnisoara v-a facut sa enuntati si alte lucruri care cu tot respectul nu au fost adevarate.

O seara frumoasa!

Postat

pentru domnul 

Haideti sa va povestesc si eu....In urma cu 2 zile am luat legatura cu ei si am vorbit pentru o programare cu blonda Sabrina. OK-ocupata...ce sa vezi dupa 7 ore era tot ocupata !!!!!

M-am facut ca nu inteleg-am zis nu face nimic,facem programare pentru maine. A doua zi ce sa vezi?Sabrina nu a mai aparut...glumisem ca arabul a luat-o de nevasta si dra de la receptie a continuat gluma crezand probabil ca am fost facut cu degetul....trist....Am incercat sa le dau o sansa desi la inceput eram suspicios,dar se pare ca am avut dreptate in postarea de la inceputurile topicului...

Orice salariat in general are dreptul de a demisiona atunci cand contextul profesional avut  nu-l mai satisface sau nu isi mai doreste. Dreptul acesta este insa insotit, cu puţine exceptii, de obligatia respectarii unei anumite perioade de preaviz( pe care in general in acest domeniu nu prea se respecta) La modul sincer vorbind, sunt domnisoare care vin si care pleaca, uitand sa mai anunte ca nu mai vor sa vina sau se ,,marita,,.in acest domeniu cuvantul unei domnisoare putand  fi inselator.

Confirmam discutia avuta cu dvs , dar cu scuzele de riguare, in aceasta meserie este foarte dificil sa colaboram cu domnisoarele maseuze , mai ales cu unele pe care nu le cunoastem de mult timp, nu tin cont de semnarea unui angajament si pleaca fara a anunta.Ne asumam acest risc si repercusiunile pe care le produc, dar din nefericire, fara consimtamantul lor nu avem cum sa le tinem.

Au mai fost cazuri cand si clienti au contribuit la plecarea lor- dar acesta este un alt capitol.

In acest domeniu sunt domnisoare si domnisoare, nu catalogam la modul general- insa dupa cum dvs cred ca stiti prea bine- migrarea este inerenta pentru ele, la fel si cooptarea de clienti.

o seara frumoasa!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...