alungatul Reputație: 363 Postat Mai 8, 2019 Oras:in ceafa pestilor agresivi pe forum Oras:in ceafa pestilor agresivi pe forum Postat Mai 8, 2019 Singura veste rea este ca revine o posibil purtatoare de bts am spus posibil deci pana nu confirmi cu analize afisate eu il cred pe acel user care a postat buletinul de analize.Deci atentie de aceea probabil face si oralul protejat, in rest chiar nu afecteaza pe nimeni din contra daca ar veni fete ok gen , anastasia, denisa , cristina care nu ne-a mai vizitat de multa vreme, (de mona nu mai spun ca iar sunt peste ei) ar fi benefic pentru noi , dar asa nu avem timp sa stam la coada la cati clienti ai .Apropo daca raspunzi asa repede o singura intrebare .De ce din atatia vizitatori a facut recenzie doar Alungatul?In rest succes am făcut doar eu, probabil c-am fost singurul care a vândut sticle și implicit am avut bani. Plus de asta înainte sa scriu am tras 2 pahare de horinca ca sa-mi fac curaj :)). Totuși pentru ce este forumul asta? Nu pentru împărtășirea experientelor, sa ma contrazică cineva dacă nu este pt asta Nimfomane. Dacă greșesc nu mai scriu nimic 2
klausklaus Reputație: 3432 Postat Mai 8, 2019 Oras:bacau Oras:bacau Postat Mai 8, 2019 daca prostia ar durea ,ai merge urland pe strada ! Marius_syndicate ! Eu am fost la Andreea ,mai mult de curiozitate pt ca explodase forumul ,am zis ca vine tornada si sa n-o pierd ...numai atentionari de cod rosu din parte celor doi/doua Marius .Nu am facut recenzie pt ca am facut prea multe dar m-am edificat ca nu este nici pe departe vreun pericol venirea ei in urbe (i-am tras si o pula ,contracost,asa grasa cum este) .Am cunoscut-o si am tras concluzia ca nu sunt motive de panica . Tipa este absolut ok ,mai ales pentru pasionatii de grasute.Nu am nici un fel de interes ,ma doare fix la doi metri de cocos ! Este o tipa ok si punct. Ca se ataca Mariuseii ,este partea a doua .Tu ai facut mizerii si pe topicul celor doua/trei : Ana,Roxana si Madalina de parca aveai un scop in viata sa nu mai auzi de ele si nu meritau asa ceva .Despre cat de tare o am ,daca vrei ne intalnim si ne-o masuram :culcata sau sculata.Am primit astazi amenintari prin sms.Ma gandesc daca sa le pun aici sa vada toti in ce hal s-a ajuns . Moluste parazite ! 1
Administrator pisicuts Reputație: 114573 Postat Mai 8, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 8, 2019 1 troll banat permanentcontinuam cu recenziile:wave 1
alyy1utu1 Reputație: 32 Postat Mai 8, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 8, 2019 Salut la toti futaciosiiKlaus nu trebuie sa te agitiParerea mea ;ca e de ajuns...este o grasuta pt amatorii de gen...si stopIntri in discutii care nu isi au rost Sa fi aici de calibru ..nu in a tine sau nu partea cuiva....recenzie si se subintelege asa ar face un veteran incercat Seara frumoasa si spor la ciocaneala 1
andreea8 Reputație: 3308 Postat Mai 9, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Mai 9, 2019 1 troll banat permanentcontinuam cu recenziile:waveÃŽți mulțumesc 😊
adrianzo69 Reputație: 23 Postat Mai 9, 2019 Oras:bacau Oras:bacau Postat Mai 9, 2019 Scria aici un coleg ca de ce face sex oral protejat. Pai sa gandim putin, daca o suge neprotejat la 10 insi pe zi, 20 zile (lucratoare pe luna) = x 200 sugeri neprotejate.Nooo, tu curvar mic, traiesti cu impresia ca ti-o suge doar tie, si maxim la 2-3 forumisti cu analizele facute? Da............, mai mult ca sigur nu exista posibilitatea sa ia nici un virus, bacterie, fungi, Noooooo.Curvele astea sunt bombe biologice, asa ca faceti sex protejat, puneti-va 2 prezervative nu 1.Luati-va gandul de la girl friend experience, ejaculare in gura, limbi in pizda. Cat despre scenarii cu pesti, marketing, etc, :)) ce a ajuns si lumea asta, amenintari, pfff. Frate a-ti venit sa futeti, nu sa va omorati. Nu aveti destule probleme? Asta e din categoria,Sa gandim putin. 1
andreea8 Reputație: 3308 Postat Mai 9, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Mai 9, 2019 Scria aici un coleg ca de ce face sex oral protejat. Pai sa gandim putin, daca o suge neprotejat la 10 insi pe zi, 20 zile (lucratoare pe luna) = x 200 sugeri neprotejate.Nooo, tu curvar mic, traiesti cu impresia ca ti-o suge doar tie, si maxim la 2-3 forumisti cu analizele facute? Da............, mai mult ca sigur nu exista posibilitatea sa ia nici un virus, bacterie, fungi, Noooooo.Curvele astea sunt bombe biologice, asa ca faceti sex protejat, puneti-va 2 prezervative nu 1.Luati-va gandul de la girl friend experience, ejaculare in gura, limbi in pizda. Cat despre scenarii cu pesti, marketing, etc, :)) ce a ajuns si lumea asta, amenintari, pfff. Frate a-ti venit sa futeti, nu sa va omorati. Nu aveti destule probleme? Asta e din categoria,Sa gandim putin.Tocmai, de ce să îmi asum riscuri?Cu prezervativ rămân și eu cu sănătatea ,, intactă" și nu risca nimeni nimic .Cât despre restul....nu știu de ce frica asta de concurență, dar treaba lor😊Când vor învăța că 70% din ,,succesul" unei întâlniri e oferita de igiena , servicii și atitudine nu vor mai avea frici Eu zic să încheiem aceste subiecte aici și să nu ne mai batem capul cu oameni fără ocupație 😊 ÃŽntre timp poate îmi recomanda cineva o locație drăguță, nu prea departe de vechea locație și fără gel de dus expirat, scânduri ieșite la pat și alte nebunii 😅😅😅
kiss22 Reputație: 71 Postat Mai 9, 2019 Oras:RO Oras:RO Postat Mai 9, 2019 '' fără gel de dus expirat '' ... nici gelul de dus nu ti l au dat , neexpirat ... ? :laugh2 proprietari lacomi , zgarciti... huooo data viitoare , sa '' vii cu gelul de dus de '' acasa '' ... :) sau din Mall ... :laugh2
boss men Reputație: 189 Postat Mai 10, 2019 Postat Mai 10, 2019 Bună Andreea mai ești în Bacău pana în 15 maiDacă mai ești un număr de contact te rogMultumesc
andreea8 Reputație: 3308 Postat Mai 10, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Mai 10, 2019 Bună Andreea mai ești în Bacău pana în 15 maiDacă mai ești un număr de contact te rogMultumescMomentan sunt în căutare de locație 😊Planul e sa ajung joi și vineri ,dar totul depinde de ceea ce găsesc pt a nu avea neplăcerile de la prima vizita Numărul de contact : 0747406510, preferabil WhatsApp intre 8 și 22. Am uitat să menționez că telefonul meu e mereu deschis pt o buna selecție a domnilor care urmează să mă viziteze Daca mi se respecta programul înseamnă că acel om mă va respecta și pe mine la o eventuală vizita 😊😊 2
andreea8 Reputație: 3308 Postat Mai 11, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Mai 11, 2019 Buna dimineața 😊Am găsit o locație drăguță undeva pe langa hotelul Decebal ☺ï¸ÃŽmi puteți spune daca zona e ok?
andreea8 Reputație: 3308 Postat Mai 11, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Mai 11, 2019 E centrul orașului, ce naiba.De unde sa știu?😂😂😂😊Crezi că eu m-am uitat după hoteluri in scurta vizita?
grossjorg Reputație: 132 Postat Mai 11, 2019 Oras:Bacău Oras:Bacău Postat Mai 11, 2019 Buna dimineața 😊Am găsit o locație drăguță undeva pe langa hotelul Decebal ☺ï¸ÃŽmi puteți spune daca zona e ok?In principiu e OK. Daca locatia e faina, zona e buna.
andreea8 Reputație: 3308 Postat Mai 11, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Mai 11, 2019 In principiu e OK. Daca locatia e faina, zona e buna.Locația pare ok din poze 😊Incerc sa fac o rezervare acolo.Mulțumesc 3
boss men Reputație: 189 Postat Mai 11, 2019 Postat Mai 11, 2019 Andreea as vrea sa te întrebCe poți oferi? care ar fii preturile? Acepti fk? Ce vârstă ai? Miercuri 15.05.2019 pe la ora 15.30 ești în Bacău disponibila Dacă ai și niște poze recente ar fii superb!!! Multumesc mult!!! Pusii
men66 Reputație: 900 Postat Mai 12, 2019 Oras:Europe Oras:Europe Postat Mai 12, 2019 Locația pare ok din poze Incerc sa fac o rezervare acolo.MulțumescBuna, asteptam mesaj de la tineaicicand vei ajunge in Bacau .Multumim . 2
andreea8 Reputație: 3308 Postat Mai 13, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Mai 13, 2019 Andreea as vrea sa te întrebCe poți oferi? care ar fii preturile? Acepti fk? Ce vârstă ai? Miercuri 15.05.2019 pe la ora 15.30 ești în Bacău disponibila Dacă ai și niște poze recente ar fii superb!!! Multumesc mult!!! PusiiPuțin mai sus am scris clar că planul e sa ajung joi !!!Cât despre servicii, sunt scrise la început de topic !!!
tipulsexos Reputație: 102 Postat Mai 13, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 13, 2019 Puțin mai sus am scris clar că planul e sa ajung joi !!!Cât despre servicii, sunt scrise la început de topic !!!Buna, asteptam vesti pozitive !!! :)
tipulsexos Reputație: 102 Postat Mai 13, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 13, 2019 Disponibilă până la ora 19!Mâine : 10-19 Voi reveni în Bacău cel puțin o dată pe lună !Oamenii care m-au vizitat deja au prioritate ! Poate vreun domn drăguț care m-a vizitat deja va infirma faptul că sunt babă (am 25 de ani neimpliniti ...atât declarați cât și reali ).O zi frumoasa tuturorEste o veste super !!! :) 1
andreea8 Reputație: 3308 Postat Mai 14, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Mai 14, 2019 Este o veste super !!! :)Voi ajunge joi dimineață sau cel târziu până la prânz pt că nu am găsit locație de mâine 😊 Programările incep sa le fac de mâine seară când voi ști exact ora la care ajung 😚😚😚 2
andreea8 Reputație: 3308 Postat Mai 14, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Mai 14, 2019 Dragilor , tot fac calcule și da cu virgula 😊 Dacă vin joi ,voi fi disponibila de la 13-14 până la 19-20 și vineri de la 10 la 20 Dacă vin marți pot sa stau până vineri inclusiv, deci 4 zile ...cum credeți că ar fi mai bine?😚😚😚 1
tipulsexos Reputație: 102 Postat Mai 14, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 14, 2019 Dragilor , tot fac calcule și da cu virgula Dacă vin joi ,voi fi disponibila de la 13-14 până la 19-20 și vineri de la 10 la 20 Dacă vin marți pot sa stau până vineri inclusiv, deci 4 zile ...cum credeți că ar fi mai bine? :) raspuns simplu : daca poti vii joi ...si ramai .... pana te plictisesti de bacauani ... :) ps: nu o '' lalaii .. '' cu venirea in Bacau ... ;) 2
andreea8 Reputație: 3308 Postat Mai 14, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Mai 14, 2019 :) raspuns simplu : daca poti vii joi ...si ramai .... pana te plictisesti de bacauani ... :) ps: nu o '' lalaii .. '' cu venirea in Bacau ... ;)Buuun 😊Încep joi , stau vineri și sâmbătă și dacă rămân programări care nu pot fi onorate mă întorc miercuri ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ 2
klausklaus Reputație: 3432 Postat Mai 15, 2019 Oras:bacau Oras:bacau Postat Mai 15, 2019 vad ca s-a detensionat topicul asta si este un lucru normal ,Eu cand am scris ca este o fiinta ok ,toti "mucles" ,nimeni nu a luat atitudine fata de sceleraul care facea ce stia el cel mai bine sa faca...."La placinte inainte,la razboi inapoi !" Mergeti la fata si testati-o ! Pretul este decent,faceti recenzii bune sau rele ,spuneti-va parerea ! Nu va mananca nimeni ! 1
klausklaus Reputație: 3432 Postat Mai 15, 2019 Oras:bacau Oras:bacau Postat Mai 15, 2019 Scuze,a fost totusi un haiduc care a lasat recenzie 2
Postări Recomandate