bulanex Reputație: 44 Postat Mai 1, 2019 Oras:drobeta Oras:drobeta Postat Mai 1, 2019 Salut in trecere am văzut fete la Simian langa rest Cambera.a fost cineva?
marisuelu Reputație: -3 Postat Mai 2, 2019 Oras:Drobeta turnu severin Oras:Drobeta turnu severin Postat Mai 2, 2019 da eu le stiu pe toate si de pe balota toate din zona severin! care te intereseaza :D
radulesimian Reputație: 5 Postat Mai 2, 2019 Postat Mai 2, 2019 Da am vazut o fata roscata foarte slim!! Draguta la fata! A fost cineva?
ice cube Reputație: 0 Postat Mai 2, 2019 Postat Mai 2, 2019 da eu le stiu pe toate si de pe balota toate din zona severin! care te intereseaza :DEra o fata blonda frumusica,ai nr. ei de tel?
bulanex Reputație: 44 Postat Mai 2, 2019 Oras:drobeta Oras:drobeta Autor Postat Mai 2, 2019 Alea de la cambera? Le ai incercat cum sunt?
marisuelu Reputație: -3 Postat Mai 3, 2019 Oras:Drobeta turnu severin Oras:Drobeta turnu severin Postat Mai 3, 2019 Alea de la cambera? Le ai incercat cum sunt?sunt ok! negociezi cu ele si le iei cu 40 una 60 ambele
marisuelu Reputație: -3 Postat Mai 3, 2019 Oras:Drobeta turnu severin Oras:Drobeta turnu severin Postat Mai 3, 2019 Era o fata blonda frumusica,ai nr. ei de tel?ele nu dau nr de telefon....
bulanex Reputație: 44 Postat Mai 4, 2019 Oras:drobeta Oras:drobeta Autor Postat Mai 4, 2019 Oralul protejat sau neprotejat?
marisuelu Reputație: -3 Postat Mai 5, 2019 Oras:Drobeta turnu severin Oras:Drobeta turnu severin Postat Mai 5, 2019 Oralul protejat sau neprotejat?daca negociezi face si neprotejat
bulanex Reputație: 44 Postat Mai 9, 2019 Oras:drobeta Oras:drobeta Autor Postat Mai 9, 2019 Sa negociezi adica la cat ajunge un oral neprotejat
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum