xoxometrosexual Reputație: -212 Postat Mai 2, 2019 Partajează Postat Mai 2, 2019 nu e noua, e actuala Link spre comentariu
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Mai 2, 2019 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Partajează Postat Mai 2, 2019 Ca sa citez un clasic in viata : fii, in pula mea! citezi pe altii ,ca tu esti :drool 6 4 Link spre comentariu
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 2, 2019 nu e noua, e actuala Stii ca nu o atingeam cu o pana si nu lasam altii...Trebuia sa aflu prin interogatoriu...Chiar nu merita sa ai incredere. Link spre comentariu
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 2, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Mai 2, 2019 Nu mai înțeleg nimic. Ca de obicei ... :)Am o prințesa pentru tine 2 6 Link spre comentariu
celibi Reputație: 764 Postat Mai 2, 2019 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Mai 2, 2019 ce oameni urati... pun pariu ca stati in Berceni la bloc din ala comunist si singura distractie este cand va duceti la Cora sa luati parizer.Ce ai ma cu Berceniul ca si eu am rude acolo? Link spre comentariu
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 2, 2019 nu e noua, e actuala Raspunsul este Nu, imi pare rau. Ceva, candva a fost omorat, ce ramas... Link spre comentariu
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 2, 2019 a*Repet, nu-i putem salva pe toti, mai ales pe cei care nu vor sa fie salvati... Link spre comentariu
xoxometrosexual Reputație: -212 Postat Mai 2, 2019 Partajează Postat Mai 2, 2019 iar vorbesti in dodii ? Link spre comentariu
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 2, 2019 Iar intelegi aiurea? :)Lasa, cauta iubire unde nu exista dependenta... Orgoliul nu inseamna lipsa dependentiei, la multe este felul de manipulare...Plm, nu-ti fac carti acum, te tine pana vine ceva mai bun...Lacrimile alea de-ti intorc sufletul... nu sunt pentru ca te iubeste, ci pentru ca ar vrea din suflet sa poata orice, nu poate, iar tu poti macar ceva...Daca avea tot, intreaba-te, unde erai tu in acei ochi? Link spre comentariu
xoxometrosexual Reputație: -212 Postat Mai 2, 2019 Partajează Postat Mai 2, 2019 fa esti nebuna ? am bagat acum o ora 3 pastile umplute fiecare cu 500mg de golden teacher si tot nu inteleg ce spui =)) Link spre comentariu
xoxometrosexual Reputație: -212 Postat Mai 2, 2019 Partajează Postat Mai 2, 2019 ies ca nu mai vad Link spre comentariu
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 2, 2019 ies ca nu mai vad :hug1Vorbim. Link spre comentariu
Vizitator samkara Reputație: 0 Postat Mai 2, 2019 Partajează Postat Mai 2, 2019 Iar intelegi aiurea? :)Lasa, cauta iubire unde nu exista dependenta... Orgoliul nu inseamna lipsa dependentiei, la multe este felul de manipulare...Plm, nu-ti fac carti acum, te tine pana vine ceva mai bun...Lacrimile alea de-ti intorc sufletul... nu sunt pentru ca te iubeste, ci pentru ca ar vrea din suflet sa poata orice, nu poate, iar tu poti macar ceva...Daca avea tot, intreaba-te, unde erai tu in acei ochi? fa esti nebuna ? am bagat acum o ora 3 pastile umplute fiecare cu 500mg de golden teacher si tot nu inteleg ce spui =)) Alcoolul o afectează în mod particular, perturbă funcționarea hipocampului, regiunea responsabilă de formarea si codificarea aminirilor. Asta e beată crita! Alcoolul este responsabil de "claritatea" scrierii. Link spre comentariu
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 2, 2019 Alcoolul o afectează în mod particular, perturbă funcționarea hipocampului, regiunea responsabilă de formarea si codificarea aminirilor. Asta e beată crita! Alcoolul este responsabil de "claritatea" scrierii. Nu stii cu cine vorbesti.In palma mea sta cat de ametit este... As vrea sa nu mai bage prostii in el...Tu... Tu nu reprezinti nimic decat un gunoi. Link spre comentariu
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 2, 2019 :laugh2 :laugh2 :laugh2Asa sa faci, tampitule! :laugh2 Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Mai 2, 2019 Partajează Postat Mai 2, 2019 :) Am mai mari decat toti cei impreuna, vrei sa vezi si ce fel de strapon folosesc? :laugh2 Daca nu esti Rozjegdra, esti dejeaba. ;)Dar si aia era interesata, pana si-a tocit degetele de laba ca i s-a parut si o simpla cafea de la o femeie exagerat...Asa vb tu de Rozetkendra. UratSincer nu ma asteptam Mai ramane sa iti faci cont dincolo si sa faci misto de tzatzele ei lasate si de gura de baba 1 2 Link spre comentariu
zodiac_sex Reputație: 1802 Postat Mai 2, 2019 Partajează Postat Mai 2, 2019 Asa vb tu de Rozetkendra. UratSincer nu ma asteptam Mai ramane sa iti faci cont dincolo si sa faci misto de tzatzele ei lasate si de gura de baba si nasul ala de curcă 4 Link spre comentariu
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 2, 2019 Asa vb tu de Rozetkendra. UratSincer nu ma asteptam Mai ramane sa iti faci cont dincolo si sa faci misto de tzatzele ei lasate si de gura de baba Sunt mult mai putin dispusa la iertare, m-a injurat... Nu-mi trece, nu cred ca o sa treaca.Un caz aparte. Ignoram daca nu o dadea ba in prietenii, ba in injuraturi de mama...Tatal este sfant pentru mine, sunt toata el, dar si ea daca traia... Nu mai iert, stia. Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Mai 2, 2019 Partajează Postat Mai 2, 2019 Sunt mult mai putin dispusa la iertare, m-a injurat... Nu-mi trece, nu cred ca o sa treaca.Un caz aparte. Ignoram daca nu o dadea ba in prietenii, ba in injuraturi de mama...Tatal este sfant pentru mine, sunt toata el, dar si ea daca traia... Nu mai iert, stia.Ea e domina pe fetlife, nu iese la cafea cu muritori. Stii ce zic Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114329 Postat Mai 2, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Mai 2, 2019 Ea e domina pe fetlife, nu iese la cafea cu muritori. Stii ce zic nu iese o pulaabia astepta sa iasa si sa se futa Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Mai 2, 2019 Partajează Postat Mai 2, 2019 nu iese o pulaabia astepta sa iasa si sa se futaFace sala si se pregateste de triatlon. Cica merge si la prima evadareDeci nu are timp de sex Link spre comentariu
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 2, 2019 Ea e domina pe fetlife, nu iese la cafea cu muritori. Stii ce zic Eu te intreb un lucru simplu: Daca eu sau ea ti-ar spune sa vorbesti sau sa taci din gura... pe cine ai crede? :) Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Mai 2, 2019 Partajează Postat Mai 2, 2019 Eu te intreb un lucru simplu: Daca eu sau ea ti-ar spune sa vorbesti sau sa taci din gura... pe cine ai crede? :)Decat daca am baut ceva Link spre comentariu
money_talks Reputație: -236 Postat Mai 2, 2019 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Partajează Postat Mai 2, 2019 nu iese o pulaabia astepta sa iasa si sa se futa Fa-i si tu recenzie lu' Rozkendra,ca sa vedem si noi de ce e in stare :snap Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114329 Postat Mai 2, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Mai 2, 2019 Fa-i si tu recenzie lu' Rozkendra,ca sa vedem si noi de ce e in stare :snap nu este in stare de prea multe crede-ma Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum