Sari la conținut

Lady 40+ 0752488629

Postări Recomandate

• Oras:Pe aici
  • Oras:Pe aici

Scurt si la obiect sau ”verde in fata”

Apartament ok, curat, baie cu cele necesare.

Doamna ca aspect fizic, de la spate arata bine, din fatza .... figura ii tradeaza varsta, aproximez +45 ani.

Socializare ioc, nu invitatie la un pahar de apa, nu tu un ”small chat”, am stat vreo 30 de secunde fata in fata fara sa ne spunem nimc, nu am prmit invitatie la vorba si dupa tacerea apasatoare ma intreaba sec ”cat vrei sa ramai?” raspunsul meu a venit foarte repede ”pai de 100 lei”, ca in gand deja imi spuneam ca nu avem ce sa facem timp de o ora.

Prestatia, cel mullt corecta, se vede experienta, fara emotii, fara tandreturi, scurt la obiect. Oralul mi s-a parut cam in forta, fara prea mari inflorituri, am remarcat ca tinea ochii inchisi. La normal de remarcat contrele pe care le da, care au ca unic scop sa termini cat mai repede.

Pentru mine a fost de o data si gata, nu a existat ”chimie” nu a fost nici un ”click”, nu am motive sa revin.

Pentru altii treaba lor ....

• Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Oriunde - Oricand
  • Oras:Oriunde - Oricand

Buna Seara

pentru a nu incurca borcanele , mentionez ca vizita este recenta

Locatie: Singura in locatie, apartament cu 2 camere,   blocul este paralel cu dorally.

Telefon:0752488629

Detalii:  sun la numarul din titlu, imi raspunde , ii cer detalii si m a luat un pic cam tare(minus din partea mea). Dupa ce mi a dat toate detaliile ajung la dorally, parchez si apoi o sun . Ma indruma pe o straduta perpendiculara si ajung la un bloc cu 4 etaje.   imi spune sa fiu discret, sun la interfon si ajung in fata usi. Aspect fizic: sincer nu m a dat pe spate, stiam f bine ca merg la o femeie de aproape 50 ani dar ma asteptat la altceva.Am stat in bucatarie la o tigara, apoi am lasat banii langa televizor in sufragerie si in dormitor cu noi.

Oralul l am cerut protejat, cu toate ca nu m a intrebat cum doresc( minus din partea mea) apoi am trecut eu deasupra si am finalizat

pauza de tigara si  a urmat numarul 2 fara prea mare implicare

Program de lucru: scrie pe forum cand este activa din ce am vazut, stiu  doar ca lucreaza ziua

Note: Aspect fizic     corp 7 tinand cont de cei aproape 50 ani, fata 6

Oral: 6 , agresiv pentru gustul meu

Normal : nimic special 7

Tarifare:  ora 200 lei  cu 2 finalizari

Eu personal nu am sa mai revin. Consider ca nu suntem pe aceesi lungime de unda

o seara buna

• Like 5
Link spre comentariu
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge

Buna Seara

pentru a nu incurca borcanele , mentionez ca vizita este recenta

Locatie: Singura in locatie, apartament cu 2 camere,   blocul este paralel cu dorally.

Telefon:0752488629

Detalii:  sun la numarul din titlu, imi raspunde , ii cer detalii si m a luat un pic cam tare(minus din partea mea). Dupa ce mi a dat toate detaliile ajung la dorally, parchez si apoi o sun . Ma indruma pe o straduta perpendiculara si ajung la un bloc cu 4 etaje.   imi spune sa fiu discret, sun la interfon si ajung in fata usi. Aspect fizic: sincer nu m a dat pe spate, stiam f bine ca merg la o femeie de aproape 50 ani dar ma asteptat la altceva.Am stat in bucatarie la o tigara, apoi am lasat banii langa televizor in sufragerie si in dormitor cu noi.

Oralul l am cerut protejat, cu toate ca nu m a intrebat cum doresc( minus din partea mea) apoi am trecut eu deasupra si am finalizat

pauza de tigara si  a urmat numarul 2 fara prea mare implicare

Program de lucru: scrie pe forum cand este activa din ce am vazut, stiu  doar ca lucreaza ziua

Note: Aspect fizic     corp 7 tinand cont de cei aproape 50 ani, fata 6

Oral: 6 , agresiv pentru gustul meu

Normal : nimic special 7

Tarifare:  ora 200 lei  cu 2 finalizari

Eu personal nu am sa mai revin. Consider ca nu suntem pe aceesi lungime de unda

o seara buna

:beex2 ,noroc. Ai apreciato 7 la corp,6 la fizionomie,(ai tinut cont de aproximatia ta de 50  ani..)..Orcum multumesc eu personal ptr destanuirea ta.

• Like 3
Link spre comentariu

Corp 7

Fatza 6

Fatza nu e acelasi lucru cu fizionomia colegule

fizionomie sf [At: NEGRUZZI, S. II, 157 / P: ~zi-o~ / V: (îvr~ogn~ / Pl: ~ii / E: fr physionomie1 Totalitatea trăsăturilor feței cuiva care determină expresia ei particulară Si: chip (21), față (66), figură (1). 2 (ÎsJoc de ~ Mimică. 3 Ansamblul caracteristicilor distinctive care particularizează un lucru, un loc, o epocă etc.

eu asa stiam,in ideea asta am folosit cuvantul fizionomie.

:138x

• Like 5
Link spre comentariu

Salut haita! Am ajuns la doamna și eu Acum câteva zile ghidat de ceva recenzi pozitive de aici. Doamna Ok pt vârsta ei, depinde de gusturi, se poate și mai bine dar am văzut și mai rău așa ca .... nota 8

Trec la note direct

Doamna 8 , pt mine

Socială , primitoare, proclient

Locație 9 , km5 doraly al doilea rând de blocuri , nu Chiar cel de la strada

Curat, baie F curată , tot ce trebuie , prosoape curate .... nimic in minus , eu pun accent mult pe treaba asta

Acțiune ..... oral Np umed.... la naiba , fleașcă sa zic așa , și îmi place , dar un pic dinții prezenți :/ , dar nimic ieșit din comun

Normla Ok , iar am văzut mai bun , dar am văzut și mai prost..... mult mai prost

Și.... cam atât.

De revenit? Eu ma abțin la vot

Pt voi ca recomandare? Mergeți dar nu e chiar cum îți imaginezi din ce e in topic mai sus ....

Acum o paranteza legată de locații in general

Dece nu as da 10 nicăieri indiferent de curățenie

Pai ..... acum ani de zile .... sa zic 7 8 ani

Cam pe unde mergeam și era un pret de 150 180 pe ora adică un echivalent a 250 300 dacă nu ma înșel pt azi cu inflația asta

Multe fete asterneau un cearșaf nou pe pat in fata mea

Eu am fost la multe fete care aveau obiceiul asta

Mașina spală in continuu Si așternuturi la uscam destule

Câți ați întâlnit acum treaba asta????

Eu nu merg des dar și când merg .... mai sare “prenadez” pe lenjerii ... stânga dreapta

Zis scuze și înapoi primesc “ nu i nimic nu i nimic” se “șterge “ :/

Un șervețel umed și..... aia e

După care vine NexT Customer și se întinde pe ..... lipiciul meu , cum și eu probabil .....

deci?

Sa aveți “presiune hidraulică “!!

• Like 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...