Sari la conținut

Lady 40+ 0752488629

Postări Recomandate

Postat

Dragii mei aș vrea să vă relatez o convorbire între mine și un tinerel.Dupa ce am terminat partidă de sex care a durat ceva,mi-a spus că el credea că poate sa dea la greu ,ca duc mult ca doar sunt femeie matură ca se poate orice .Ei bine dragii mei ca femeie matură nu mă cred o dezmembrata care moare de foame si trebuie sa accept badaraniile unora ba din contră imi place ceea ce fac in limita bunului simt deci eu fac dragoste cu pasiune nu sex la norma.PUPICI😘😘😘

• Membru Premium
  • Oras:Constanta
Postat

Dragii mei aș vrea să vă relatez o convorbire între mine și un tinerel.Dupa ce am terminat partidă de sex care a durat ceva,mi-a spus că el credea că poate sa dea la greu ,ca duc mult ca doar sunt femeie matură ca se poate orice .Ei bine dragii mei ca femeie matură nu mă cred o dezmembrata care moare de foame si trebuie sa accept badaraniile unora ba din contră imi place ceea ce fac in limita bunului simt deci eu fac dragoste cu pasiune nu sex la norma.PUPICI

:))) Asta a fost cea mai buna faza de pana acum...probabil nu esti singura care ai patit-o dar prima care a relatat-o

• Like 2
Postat

In legătură cu tarifele, am sunat zilele trecute și ați spus 150 cu 250. Poate ar trebui sa clarificati diferența de preturi dintre site și telefon.

• Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

Corect!!.. :iagree  :iagree

• Like 3
  • Membru Premium
Postat

Tarif 100 cu 200 .Cine vrea si putin masaj putin răsfăț si alte cele ghidusii ridicam putin .corect???

Doamna suntem de acord, dar daca nu e secret puteti detalia aici..alte servicii suplimentare plus tarif !!

• Like 3
Postat

Doamna suntem de acord, dar daca nu e secret puteti detalia aici..alte servicii suplimentare plus tarif !!

Ai dreptate,este bine venita o clarificare a preturilor si serviciilor oferite.
  • Like 1
  • Oras:xhamil albania
  • Oras:xhamil albania
Postat

un adevarat curvar, da telefon  acolo unde este interesat sa futa si se informeaza personal. 

dupa ce ca aveti pretentii mai sinteti si lenesi , vreti sa va bage altii pula in pizda in locul vostru

Ai dreptate,este bine venita o clarificare a preturilor si serviciilor oferite.

Postat

un adevarat curvar, da telefon acolo unde este interesat sa futa si se informeaza personal.

dupa ce ca aveti pretentii mai sinteti si lenesi , vreti sa va bage altii pula in pizda in locul vostru

Te bagi in seama aiurea,nu trebuie sa dau telefon,eu personal am fost la ea ,stiu serviciile si preturile.

Am spus ca este bine sa scrie aici pentru informarea cititorilor, acesta este rolul acestui forum.

• Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA
Postat

adevarul ca atunci cand cunosti paleta de servicii poti face o vizita numai pentru ....un acel ceva in plus din intreaga paleta

daca se merge doar pe clasicul oral+normal poate nu sunt prea multi interesati ....in plus reclama nu te costa nimic e gratis

nu este pacat sa nu profiti si tu si noi? dar este alegerea fiecaruia sa procedeze cum crede de cuviinta ca este mai bine pentru el/ea

• Like 4
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Auzi domnule PASCALVLAD DUTE LA TINERELE DUPA CUM VORBESTI ITI ARATA CARACTERUL INFECT

eu zic sa-l lasi in pace,nu-i mai da apa la moara,da un report
  • Like 2

• Oras:RO
  • Oras:RO
Postat

ba baba rapciugoasa fa in plm lista aia

Buna,

Te rog nu mai jigni!

Fii civilizat!

Ai 1 warn.

Zi faina!

Bitchy

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...