Sari la conținut

Ajutor umanitar

Postări Recomandate

• Oras:Oriunde m-as afla
  • Oras:Oriunde m-as afla
Postat

Domnule, xtreme, cred ca nu ai nimic bun de făcut în viata

Spuse cea a carei viata e si a fost dintotdeauna plina de realizari :-j

• Like 5
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

bigule pup-o pe Sultanamama in cur proxenet prost ce esti

sa moara mandia ta ca asta ai vrut sa zici!! bolovanee

• Like 5
  • Minus 4
Postat

tu sugi pula, nu da indicatii ca nu esti masura sa faci asta !

mai  prāpaditule !!esti pâmpâlâu

• Like 5
  • Minus 4
Postat

marian cristescu mai sugi mult pula ranchinosule ? tu vorbesti ma distrusule iti dai puncte de reputatie de pe clone ca sa ce ?

PS: scuze de interventie pentru alte persoane

prostane!! ce ai fumat??

• Like 5
  • Minus 4
  • Oras:braila
Postat

Va rog sa păstrați bunul simt și respectul pentru persoana mea. Am întrat în programul de terapie și am nevoie de foarte multa liniște. Rugați-vă pentru putere, vindecare și sănătate. Restul, vin de la sine. Mulțumesc tuturor celor, care m-au sprijinit moral pe acest site

• Like 1
Postat

da' sa ma cac in perosana ta si in nevoia ta de bagaboanta proasta care da toti banii la peste

nesimtitule
Postat

nesimtitule

Ar fi indicat sa nu mai intrati pe site cat tine tratamentul, altfel s-ar putea sa va faceti mai mult rau decat bine...

• Oras:calare pa ma-ta diiii calutzu
  • Oras:calare pa ma-ta diiii calutzu
Postat

iti da-u io fa pa camata daca vrei

Postat

Îmi "plac" oamenii aceștia spirituali. Ar trebui sa învățați din lecții de viata

• Like 2
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Care lectii de viata cucoana ?  Cersetoria asta moderna ?

Tocmai ca oamenii normali nu cersesc indiferent de situatiile la care sunt expusi in diferite perioade ale vietii . Chiar am vazut oameni care mancau o ceapa cu paine sau uneori nu o aveau nici pe aceasta si nu apelau la mila nimanui  niciodata sau sa bata la usa ptr. a-si plange de mila . Se multumeau cu ce aveau 

• Like 2
  • Oras:undeva
Postat

Care lectii de viata cucoana ?  Cersetoria asta moderna ?

Tocmai ca oamenii normali nu cersesc indiferent de situatiile la care sunt expusi in diferite perioade ale vietii . Chiar am vazut oameni care mancau o ceapa cu paine sau uneori nu o aveau nici pe aceasta si nu apelau la mila nimanui  niciodata sau sa bata la usa ptr. a-si plange de mila . Se multumeau cu ce aveau 

Besi bai mitomane cu filozofia ta de cacat!

Postat

Sa-mi  iei cacatul la polizor , nasolule .

Tu chiar esti unul dintre cersetorii , de pizda low cost. Cand nu au vrut sa te mai primeasca , ai inceput sa faci balamuc si o luna ai jelit pe la usa si topicul acestora  .

Dupa , te-ai orientat  , pe barbati , distrusi  ca si tine  . Mie imi zici ....dementule !!!

• Like 1
Postat

Care lectii de viata cucoana ?  Cersetoria asta moderna (ce inseamna cersatorie bai eroare genetica, analfabetule suprem!?) ?

Postat

Ti-am descris-o mai sus ...boulenule !!!

• Like 1
Postat

Sa-mi  iei cacatul la polizor , nasolule .

Tu chiar esti unul dintre cersetorii , de pizda low cost. Cand nu au vrut sa te mai primeasca , ai inceput sa faci balamuc si o luna ai jelit pe la usa si topicul acestora  .

Dupa , te-ai orientat  , pe barbati , distrusi  ca si tine  . Mie imi zici ....dementule !!!

Kiki, iti platesc tratamentul inca o luna muistule, esti o zdreanta umana dar eu am suflet, te mai tin agatat sa ma mai distrez cu tine SOBOLANE! :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Ti-am descris-o mai sus ...boulenule !!!

"boulenule", ce inseamna asta SOBOLANULE analfabet? :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

lol ...mai aduna 5 cuvinte in vocabular 

• Like 1
Postat

lol ...mai aduna 5 cuvinte in vocabular 

Din vocabularul tau niciodata ANALfabetule! Esti un SOBOLAN care te zbati in gunoi si ai gura plina de cacat! :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Razi la fiecare postare pe care o faci  , precum tuta la bec .... ca sa-mi intaresti si mai mult ideea ca esti  sclav neamuzant  si ca iti da senzatie brusca de amuzament propriu   ultima reteta de medicamente prescrise .

• Like 2
Postat

Razi la fiecare postare pe care o faci  , precum tuta la bec .... ca sa-mi intaresti si mai mult ideea ca esti  sclav neamuzant  si ca iti da senzatie brusca de amuzament propriu   ultima reteta de medicamente prescrise .

Pai cum sa nu rad de prostia ta SOBOLANE? Este greu sa ma abtin cand vad ca te dai singur in fapt SOBOLANE! De cate ori postezi iti dovedesti prostia, incompetenta, lipsa de educatie si mitomania! :laugh2 Esti un SOBOLAN infect! :laugh2

Postat

Care lectii de viata cucoana ? Cersetoria asta moderna ?

Tocmai ca oamenii normali nu cersesc indiferent de situatiile la care sunt expusi in diferite perioade ale vietii . Chiar am vazut oameni care mancau o ceapa cu paine sau uneori nu o aveau nici pe aceasta si nu apelau la mila nimanui niciodata sau sa bata la usa ptr. a-si plange de mila . Se multumeau cu ce aveau

da, se cerșește. E la moda. Se practica. Nu numai oameni de condiție modesta, ca mine, apelează la ajutor umanitar. Sunt și au fost și vor mai fii, oameni care decad în diferite perioade ale vieții, oameni care au muncit o viata și care au pierdut tot sau aproape tot. Și au fost ajutați. Mobilizarea și solidaritatea, contează foarte mult într o situație disperata. Fii sigur, ca am trecut prin multe în viata. Și nu am căzut. M am ridicat mereu. Am mâncat și eu ceapa cu pâine. Am pierdut de a lungul vieții, case, libertatea, copiii pe drumuri, etc și acum și sănătatea. Și încă nu disper. Asta a fost viata mea. În ultimii zece ani, am fost fericita. Am avut o viata perfecta. Am fost foarte atenta cu mine, cu cei din jurul meu, cu tot ce se învârte pe pământ și în jurul lui. Am avut și câteva eșecuri, dar, asta e viata. De când am aflat diagnosticul, viata mi sa dat peste cap, dar nu în sensul rău. Am început sa lupt pentru mine, singura, pentru ca în diagnosticul meu, nu exista ajutor. Ești tu, cu tine însuți. Ești tu cu boala ta, cu dzeul tău, cu șansă ta, cu norocul tău. De azi, încep o noua viata. Chiar dacă, în perioada asta, am pierdut locul de munca, puterea de munca, am epuizat toate resursele financiare și acum, încep iar de la zero.
  • Like 1
Reputație: -1394
Postat

Zugravesti situatia aceasta la modul acela care te avantajeaza pe tine , dar pun pariu ca atunci cand ti-a fost bine nu ai oferit nici macar un colt de paine unui caine , apai unei persoane. Atata  timp cat ti-a fost bine ,  nu te-a interesat de altii din jurul tau .

Am un caz similar in familie , de genul acesta care se lupta cu aceasta boala de aproape 7 ani, care imi refuza pana si mie banii si ajutorul , pe langa faptul ca nu iese pe strazi sau pe forumuri sa cerseasca , nici macar atentie .. Si culmea ...munceste inca chiar si la varsta suficient de inaintata pe care o are .

Sunt oameni si oameni , dar multi (as zice) in situatii similare.

Daca ai prezenta analizele la zi si clinicile (private , din ce am citit , si relativ scumpe/costisitoare ptr. bugetul unora ca tine , cand ar putea sa se trateze si la spitale de stat  , aceiasi medici , unii de o competenta desavarsita , lucrand in colaborare atat in mediul de stat cat si privat ) unde incerci sa te tratezi , ti-as explica si mai detaliat ca incerci sa duci lumea cu presul , apeland la bunatatea acesora

Mobilizarea si solidaritatea , isi are rolul de a ajuta oameni care au facut ceva ptr. societatea aceasta , nu ptr.  aceia care doar au parazitat-o o viata intreaga .

Cand ii vad pe astia , cu 2 maini si 2 picioare , apti (inca) de munca , dar la cersit , daca-i chemi la munca-s bolnavi , d-le ....

• Like 3
Postat

chiar crezi ca nu am facut bine?chiar crezi ca nu am ajutat?chiar si acum ajut si ofer tot ceeia ce pot,celor din jurul meu.ma cunosti suficient de bine,incat sa te hazardezi in a face afirmatii nefondate/?chiar doresti sa afisez toate investigatiile si analizele si drumurile mele prin braila,galati,bucuresti,otopeni,etc?!mi ar trebui o zi,sa pun tot istoricul aici.nu e bai,ca esti tu mai refractar,dar eu zic sa te opresti aici,atata timp cat nu vrei sa  ajuti,nu darama mai tare si mai mult.oricum,eu sunt pe pozitie si nu ma afecteaza rautatea unora ca tine

Reputație: -1394
Postat

Afiseaza investigatiile , in primul rand  , afiseaza gradul de handicap (daca l-ai obtinut) , ....etc ...tot ce poate demonstra ca boala ta este de o gravitate superioara , ptr. care e necesar suport material din partea noastra , mobilizare/solidaritate/compasiune/mila  sau cum vrei sa-i spui

Si dupa ....discutam altfel ....pana atunci nu o mai arde pe cersetorie .

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...