Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Mai 8, 2019 Postat Mai 8, 2019 Nu i problema nu ti place folosesti o perna O punga de carton pe cap :)))
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 8, 2019 O punga de carton pe cap :))) E buna ideea nici nu va dati de gol ca va trageti de mufe ] Mai degraba o sa sune lumea la salvare ziceti ca va sufocati
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 8, 2019 La mine e vechi rau …Si mie frica sa nu te apuce pisharea pe acolo ca picam 10 etaje inteleg om drege o cumva da sa ma si electrocutez n-am chef De asta vrei sa iei liftul cu mine, ca nu ai ce sa patesti?Fiecare doarme cum isi asterne...Ti-am dat arama pe fatza, iar acum nu-mi place ce vad.O mai dam, sa vedem ce minuni mai spui zilele urmatoare... ;)
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Mai 8, 2019 Postat Mai 8, 2019 E buna ideea nici nu va dati de gol ca va trageti de mufe ] Mai degraba o sa sune lumea la salvare ziceti ca va sufocati Stii care e cel mai urat lucru la o femeie?
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 8, 2019 De asta vrei sa iei liftul cu mine, ca nu ai ce sa patesti?Fiecare doarme cum isi asterne...Ti-am dat arama pe fatza, iar acum nu-mi place ce vad.O mai dam, sa vedem ce minuni mai spui zilele urmatoare... ;) Am vrut sa nu fiu singur domne in lift Mi e frica Si asta am zis daca mor barem sa nu mor singur acolo cum zicea Vama Veche in intro Hotel Cismigiu...
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 8, 2019 Stii care e cel mai urat lucru la o femeie? Caracterul? :))
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Mai 8, 2019 Postat Mai 8, 2019 Depinde din ce unghi privești situația :)))N-am ajuns eu până acolo :)))
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Mai 8, 2019 Postat Mai 8, 2019 Caracterul? :))Sa aibă pula :))))) ( gluma auzita pe tiktok)
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Mai 8, 2019 Postat Mai 8, 2019 Nu i problema nu ti place folosesti o perna doo perne :)))
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Mai 8, 2019 Postat Mai 8, 2019 N-am ajuns eu până acolo :)))Si dacă ajungi? Sa nu îți fie frica ..:)))
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Mai 8, 2019 Postat Mai 8, 2019 Si dacă ajungi? Sa nu îți fie frica ..:)))mi-e frică, da, că n-ajung!Ghinionist, ce mai...
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Mai 8, 2019 Postat Mai 8, 2019 mi-e frică, da, că n-ajung!Ghinionist, ce mai...Niciodată sa nu spui niciodata
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 8, 2019 Am vrut sa nu fiu singur domne in lift Mi e frica Si asta am zis daca mor barem sa nu mor singur acolo cum zicea Vama Veche in intro Hotel Cismigiu... Stii ca eu ma uit in spatele caterincii?Nu ti-e frica de moarte, ci de viitor.Responsabilitati prea mari nu ai, majoritatea sunt in capul tau, practic nu faci cine stie ce...Esti libertin ca o curva ieftina, fara pic de mustrari...Nici nu stiu cu ce sa incep, dar poate te las asa, imposibil sa nu-ti gasesti singur ce meriti. ;)
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 8, 2019 Te-ai vazut Alexandra?Nu de tine vorbeam, ajung eu si la tine daca insisti. ;)
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Mai 8, 2019 Postat Mai 8, 2019 Te-ai vazut Alexandra?Nu de tine vorbeam, ajung eu si la tine daca insisti. ;)Vorbești singura ?Nu ți a zis nimeni nimic , nu știu cu cine discuți ...
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 8, 2019 Vorbești singura ?Nu ți a zis nimeni nimic , nu știu cu cine discuți ... Crezi ca ma imiedica niste buruieni sa vad pentru ca strangi din incheieturi? :laugh2Eu o sa vin cand esti disperata, nu acum, sa-ti fac ce ai facut bietei femei... Ti-am spus ca exista karma. ;)
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Mai 8, 2019 Postat Mai 8, 2019 Crezi ca ma imiedica niste buruieni sa vad pentru ca strangi din incheieturi? :laugh2Eu o sa vin cand esti disperata, nu acum, sa-ti fac ce ai facut bietei femei... Ti-am spus ca exista karma. ;)Ți se pare Amada. Așteaptă momentul , chiar te rog . Te :*
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Mai 8, 2019 Postat Mai 8, 2019 Niciodată sa nu spui niciodataașa e vorba, nu? ;)
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 8, 2019 Sa aibă pula :))))) ( gluma auzita pe tiktok) Transexual? 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 8, 2019 Stii ca eu ma uit in spatele caterincii?Nu ti-e frica de moarte, ci de viitor.Responsabilitati prea mari nu ai, majoritatea sunt in capul tau, practic nu faci cine stie ce...Esti libertin ca o curva ieftina, fara pic de mustrari...Nici nu stiu cu ce sa incep, dar poate te las asa, imposibil sa nu-ti gasesti singur ce meriti. ;) Libertatea barbatului nu e atat de condamnata de societateCea a femei insa da
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Mai 8, 2019 Postat Mai 8, 2019 Transexual? https://www.youtube.com/watch?v=-bPCk5-HJUgEra o gluma pe tiktok , da :))))
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Mai 8, 2019 Postat Mai 8, 2019 așa e vorba, nu? ;)Cam așa ceva :))
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 8, 2019 Era o gluma pe tiktok , da :)))) E de coma videoclipu =))))
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Mai 8, 2019 Postat Mai 8, 2019 E de coma videoclipu =)))) Au înnebunit salcâmii :)))
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 8, 2019 Te-ai vazut Alexandra?Nu de tine vorbeam, ajung eu si la tine daca insisti. ;) Cine I Alexandra? :blushing2 Frumos nume Si pe caterinca asta care a deschis pagina cum o cheama? Vanga cu chiloti tanga?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum