Sari la conținut

Ajutor umanitar

Postări Recomandate

Reputație: 14316
  • Oras:Oriunde m-as afla
Postat

Eee se putea tuse fara junghi =)) Deh ca s-au intalnit 

Postat

Meriti, asa am simtit.

Te faci bine si ajuti tu pe cineva... ;)

:hug1

Aoleooo ce inseamna draga  :hug1 ???

Urmeaza ceva interesant cu voi 2 presimt =)) 

• Oras:Bucuresti
Postat

Aoleooo ce inseamna draga  :hug1 ???

Urmeaza ceva interesant cu voi 2 presimt =))

Vorbeste cand ies mizeriile din tine... :rax2

Postat

Baaa nu am nimic impotriva dar am o rugaminte

Daca negi spusele mele si nu o sa iasa nimic barem astupati-va gaurile alea ...nu de alta da sa nu bata vantu prin ele sa ziceti peste cateva zile sa va dam bani ca ati racit la pasarica 

Postat

Fara  :rax2  te rog 

:blowj0b  asta mai da ...stiu ca depinde mult de care parte esti ori tu nu dispui 

• Oras:Ping 3 Ms
  • Oras:Ping 3 Ms
Postat

Cand ti am zis eu ca te strang pantofii ai zis zis ca nu e adevarat =))

La chineji era pe vremuri un obicei extrem de ciudat,ceva gen foot binding, încă de prin Dinastia a 10-a. Le martirizau pe fetele din upper class să poarte încălțări cu mult sub mărimea naturală a tălpicilor lor. Din cauza papucilor chinuitori, nu le creștea piciorul mai deloc. Asta numeau ei "formă de frumusețe feminină". Adică muieri mature cu tălpi de fetițe de 10 ani...

Dar Obregiamada nu e chinezoaică. Ea e o mongoloidă aghesmuită nonstop... :)))

Postat

La chineji era pe vremuri un obicei extrem de ciudat,ceva gen foot binding, încă de prin Dinastia a 10-a. Le martirizau pe fetele din upper class să poarte încălțări cu mult sub mărimea naturală a tălpicilor lor. Din cauza papucilor chinuitori, nu le creștea piciorul mai deloc. Asta numeau ei "formă de frumusețe feminină". Adică muieri mature cu tălpi de fetițe de 10 ani...

Ba sa ti zic un secret

Constitutia iti da dreptul in tara asta sa fi ca si om exact cea ce vrei inclusiv sa incalci legea urmand sa suporti consecintele desigur

Daca ea asa a ales acum deh culege ce a semanat 

In rest sa auzim de bine nu s eu stresat la ora asta de chestii de genu eu am incercat in fond si la urma urmei sa trezesc pe cine am putut la realitate daca vreunul de pe aici il incerca empatia si mana la buzunar ..Cu toate astea fiecare face ce vrea 

Ca prostia e parte din om e adevarat dar deja cand omul o accepta in cea mai pura forma punand botu la povestea acestui topic scuza-ma dar asta nu o mai inteleg 

• Like 1
Postat

Va spanzurati daca nu va mai raspund sau va vedeti de ale voastre?

O sa doara, dar asta este. ;)

Postat

Va spanzurati daca nu va mai raspund sau va vedeti de ale voastre?

O sa doara, dar asta este. ;)

Postat

Ai de :) mea, Gogule, ce-i aici.

Ajutor umanitar, da, dar cui?

Aici nu e ajutor umanitar 

E mangleala pentru cine doreste ;) 

• Like 1
Vizitator romuzica
Reputație: 0
Postat

Picioarele Lotus sau "picior de Gheisa"... Am scris despre asta in Lucrarea de Masterat....

Oribil obicei....

http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/186/15786/12656820/3/picioare.jpg?height=421&width=625

Postat

Cam bulversat, nu stii daca sa ma urasti, sa ma admiri... Nu decid eu pentru tine.

Lasa circul, te-ai jucat destul.

Si ce e cu tine? Nu era nimic, acum e?

Postat

Cam bulversat, nu stii daca sa ma urasti, sa ma admiri... Nu decid eu pentru tine.

Lasa circul, te-ai jucat destul.

Si ce e cu tine? Nu era nimic, acum e?

Te dau in 7 clocote ca pe fasole =)) ..Zi sincer ca nai dat cu pumnu n masa azi toata ziua si eu stau rad si ma simt bine pe seama ta si a colegei tale 

Postat

Picioarele Lotus sau "picior de Gheisa"... Am scris despre asta in Lucrarea de Masterat....

Oribil obicei....

http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/186/15786/12656820/3/picioare.jpg?height=421&width=625

Pai si cum mai puteau ma sa mearga ??? 

Postat

Daca...

Ce-mi faci?!

Sunt  nebuna, nu e clar pentru multi? Puneti botul ca as avea puteri peste voi, acum?

Nu aveam!

Ce s-a schimbat?!

Vizitator romuzica
Postat

Pai si cum mai puteau ma sa mearga ??? 

Ca niste papusi. Cu mare greutate si cu pasi foarte mici. Se mai foloseste si acum, dar foarte rar. Oricum, pentru fetele destinate sa devina gheise, asta era cel mai oribil si greu de suportat lucru.

Postat

Te dau in 7 clocote ca pe fasole =)) ..Zi sincer ca nai dat cu pumnu n masa azi toata ziua si eu stau rad si ma simt bine pe seama ta si a colegei tale 

Nu este colega cu mine, eu iau cazurile grele...

Ce-ti veni acum? Ignora cum ai facut pana acum.

Postat

Daca...

Ce-mi faci?!

Sunt  nebuna, nu e clar pentru multi? Puneti botul ca as avea puteri peste voi, acum?

Nu aveam!

Ce s-a schimbat?!

Ora si minutu 

In rest nimic stai calma nu dispera...te anunt eu cand o sa fie vreunu suficient de prost pe aici pe pagina deocamdata sunt valori normale in analize 

Postat

Ca niste papusi. Cu mare greutate si cu pasi foarte mici. Se mai foloseste si acum, dar foarte rar. Oricum, pentru fetele destinate sa devina gheise, asta era cel mai oribil si greu de suportat lucru.

La ce am vazut eu in poza aia ma mir ca mai putea sta in picioare ba ca mai si pasea 

Postat

Nu este colega cu mine, eu iau cazurile grele...

Ce-ti veni acum? Ignora cum ai facut pana acum.

Nu pot e prea mare tzeapa si am si eu limitele mele 

La asa ceva n-am cum sa nu pun picioru n prag 

Vizitator romuzica
Postat

La ce am vazut eu in poza aia ma mir ca mai putea sta in picioare ba ca mai si pasea 

Chestia cu indoitul degetelor de la picioare se facea de la varste foarte mici, pentru fetele destinate sa fie gheise. Ce vezi tu acolo este o mamaie ajunsa la 70 si ceva de ani. Cand traiesti toata viata cu asemenea oribilitate ajungi sa te adaptezi.

Cum am spus, un lucru oribil la care (aproape) s-a renuntat complet....

Postat

Ora si minutu 

In rest nimic stai calma nu dispera...te anunt eu cand o sa fie vreunu suficient de prost pe aici pe pagina deocamdata sunt valori normale in analize 

Uite, deschid sa fiu atacata de oricine spiritual, asta fac oricum.

Stii de ce?

Sa stiu exact de unde vine, cu ce da, cat de tare da, daca are cu ce...

Vezi ce ti-am spus, o sa dai la intors, dar e prea tarziu!

Ai dat dovada de ce esti... Nu pot plange pentru un sarpe care ma musca, ii tai capul. Liftul tau inca nu pleaca, ai de stat.

Postat

Chestia cu indoitul degetelor de la picioare se facea de la varste foarte mici, pentru fetele destinate sa fie gheise. Ce vezi tu acolo este o mamaie ajunsa la 70 si ceva de ani. Cand traiesti toata viata cu asemenea oribilitate ajungi sa te adaptezi.

Cum am spus, un lucru oribil la care (aproape) s-a renuntat complet....

Chinezi mereu au fost ciudati 

Vizitator romuzica
Postat

Chinezi mereu au fost ciudati 

FOARTE ciudati....

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare