Sari la conținut

Ajutor umanitar

Postări Recomandate

Reputație: 14316
  • Oras:Oriunde m-as afla
Postat

Pentru ce?

Ca nu spargi muntii pentru cine ti-e drag? Sunt sigura ca o faci, ti-am spus mai usor cu bruneta...

L-ai impachetat frumos si minutios sa nu cumva sa fie ranit...

Ce rezolvi? Vine o javra cu zambet frumos si te lasa lat!

Nuuuuuu, nu este adevarat! Tu nu mai crezi...

Poftim raspunsul tau: Cum o sa iubesti tu vreodata, pe oricine, cand nu mai crezi nimic?

Viata ne da de suferit, am la cicatrici pe suflet... dar uite ca am crezut-o!

Ok. Hai sa nu mai... pe viitor. ;)

Ba tocmai ca sparg muntii pentru cine mie drag 

Si drag imi e sangele meu familia mea aproapele meu NU STRAINUL DIN STRADA 

Ca nici eu la randul meu nu insemn mai mult de o masea stricata in ochii lui orice i.as face si oricat as incerca sa l ajut asta e STRAIN poate sa te arunce cand vrea dosu lui fara sa l intereseze catusi de putin ca poate ca sa I dai lui ti ai luat de la gura copiilor tai 

Postat

Pentru ce?

Ca nu spargi muntii pentru cine ti-e drag? Sunt sigura ca o faci, ti-am spus mai usor cu bruneta...

L-ai impachetat frumos si minutios sa nu cumva sa fie ranit...

Ce rezolvi? Vine o javra cu zambet frumos si te lasa lat!

Nuuuuuu, nu este adevarat! Tu nu mai crezi...

Poftim raspunsul tau: Cum o sa iubesti tu vreodata, pe oricine, cand nu mai crezi nimic?

Viata ne da de suferit, am la cicatrici pe suflet... dar uite ca am crezut-o!

Ok. Hai sa nu mai... pe viitor. ;)

Si javra aia cu zambet hmm interpretabil sunt gen pe afara gardu inauntru leopardu cand dau de astfel de persoane 

Vizitator jack k
Reputație: 0
Postat

Poate iti spun si tie ceva...

https://i.imgur.com/P7uar86.gif

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Si javra aia cu zambet hmm interpretabil sunt gen pe afara gardu inauntru leopardu cand dau de astfel de persoane 

De ce stau eu sa te lamuresc, Ah, da, degeaba!

O sa simti!

Tell me you are not serious.

Postat

De ce stau eu sa te lamuresc, Ah, da, degeaba!

O sa simti!

Tell me you are not serious.

Daaa deja simt =)) Serios simt ca ma incearca o dislocare de interes 

Brb sa mi dau cu Carmol pe spinare 

• Oras:Ping 3 Ms
  • Oras:Ping 3 Ms
Postat

Vad ca eu, cea fara rabdare, stau sa linistesc toata lumea... :slap2

Inca nu s-a pus problema unui cancer, ci chisturi. Bineinteles ca-i trebuie un medic bun, de asta am insistat pana Iza i-a dat recomandarile necesare... (Multumesc frumos si sorry daca am fost prea dura. :kiss3 )

Traim in tara retardatilor, si eu ma certam luni cu un medic, in Bucuresti ca si aici sunt petarde, care ma lua cu "Sa nu-mi spuneti cum sa-mi fac profesia!" Care profesie, futu-ti..., vorbim de ortoped si bati campii cu psihiatra... :slap2

Show i-am facut in birou, cu sala de asteptare plina! Profesionalismul curului! Asta am spus inainte sa ies.

...

Ce-a făcut fă ortopedul, te-a trimis la psihiatru ? Și ăla? E nebun dă-l dreaq :)))
Tu eşti perfect normală. Restul lumii e nebun !! Vezi că la câți le-ai promis numai la topicul ăsta că le rupi mâinile, mi-e să nu ajungi tot tu la ortoped, sau ca și luna trecută la chirurgie facială...

Cum ți-a fost ziua? Aha, deci şi azi ai dăruit prin jur din energia tha divină? Ai stat toată ziua lipită de subiectul ăsta ca musca de coorul calului? Câte vieți ai mai salvat la DG prin taclale interminabile cu Peruș89 ăsta de latra la luna și noaptea si ziua (căruia îi sugerez să-și schimbe nickul în Lindicuț89 ) :))) 

Fă Obregiamado, ți-am mai spus că în funcție de stadiul beției, 'mneata ești ba clarvăzătoare, ba conștiință universală, ba razboinica luminii, ba tămăduitoare cu har ceresc, ba psiholog erudit, ba te îmbrațișezi p'acilea cu oricine, ca ăia din perioada Flower Power...

Călca-te-ar de gloabă dusă cu capul și cu mințile plutind in etanol, du-te la dezalcolizare că altfel nu te mai faci bine niciodată.
Postat

Let"s have fun nigga  :pepsi

Postat

Ce-a făcut fă ortopedul, te-a trimis la psihiatru ? Și ăla? E nebun dă-l dreaq :)))
Tu eşti perfect normală. Restul lumii e nebun !! Vezi că la câți le-ai promis numai la topicul ăsta că le rupi mâinile, mi-e să nu ajungi tot tu la ortoped, sau ca și luna trecută la chirurgie facială...

Cum ți-a fost ziua? Aha, deci şi azi ai dăruit prin jur din energia tha divină? Ai stat toată ziua lipită de subiectul ăsta ca musca de coorul calului? Câte vieți ai mai salvat la DG prin taclale interminabile cu Peruș89 ăsta de latra la luna și noaptea si ziua (căruia îi sugerez să-și schimbe nickul în Lindicuț89 ) :))) 

Fă Obregiamado, ți-am mai spus că în funcție de stadiul beției, 'mneata ești ba clarvăzătoare, ba conștiință universală, ba razboinica luminii, ba tămăduitoare cu har ceresc, ba psiholog erudit, ba te îmbrațișezi p'acilea cu oricine, ca ăia din perioada Flower Power...

Călca-te-ar de gloabă dusă cu capul și cu mințile plutind in etanol, du-te la dezalcolizare că altfel nu te mai faci bine niciodată.

Colega te rog eu important ai optiune de ignore foloseste-o in privinta mea si scuteste-ma de predicile tale protestante la adresa nickname-ului meu ;) 

• Oras:in paradis
  • Oras:in paradis
Postat

Nici eu.

Stie... si tu stii ca stie. Dar intre timp ai mai incercat cacaturi...

Daca ar pleca cu unul, ce zici, se rezolva? Era cat pe ce...

Poate iti spun si tie ceva...

Hahahaa. Asta a fost tare.

Postat

Ti-am spus ca nu citesc aberatiile tale.

Aveam nevoie de adeverinta pentru munca fizica, ala stia ca am fost in depresie.... Nu vad legatura semnificativa.

Am crescut cu incaltaminte prea mica, chiar nu pot sta prea mult in picioare... el o tinea langa sa faca psihiatra recomandarea...

WTF?! Ce avea aia cu picioarele mele?

Si tot eu crezi ca sunt nebuna... :pope

Vizitator jack k
Postat

Let"s have fun nigga  :pepsi

https://i.imgur.com/7IPVfvY.gif

Vizitator jack k
Postat

https://i.imgur.com/ZSbQ7lT.gif

Postat

Ia uite cata troaca a facut dameza asta contraventionala  aici cu ajutoru ei =))))))

• Like 1
Postat

Ti-am spus ca nu citesc aberatiile tale.

Aveam nevoie de adeverinta pentru munca fizica, ala stia ca am fost in depresie.... Nu vad legatura semnificativa.

Am crescut cu incaltaminte prea mica, chiar nu pot sta prea mult in picioare... el o tinea langa sa faca psihiatra recomandarea...

WTF?! Ce avea aia cu picioarele mele?

Si tot eu crezi ca sunt nebuna... :pope

Cand ti am zis eu ca te strang pantofii ai zis zis ca nu e adevarat =)) 

Postat

Ia uite cata troaca a facut dameza asta contraventionala  aici cu ajutoru ei =))))))

Eu stiu ca se face bine, nici nu vreau sa ma gandesc la alternative, trebuie!

Tu? :)

Cand ti am zis eu ca te strang pantofii ai zis zis ca nu e adevarat =))

Radem, glumim.

Eu iti spun la modul cel mai serios ca am schimbat viata unora... In bine sau in rau, nu i-am intrebat daca ma cred sau nu.

Ce ti-am facut eu azi sper pentru binele tau sa fi fost de la o nebuna cu imaginatie... Ma cunosc, dar cine stie. ;)

Orice merita sacrificiu, sunt nemancata de 2 zile si... nu am cautat asta, vine de la sine.

Asa cum in voi este ceva, asa este si in mine. Nu mi-e foame, dar v-as darama toate cetatile...

Nu exista bine fara sacrificiu.

Postat

Radem, glumim.

Eu iti spun la modul cel mai serios ca am schimbat viata unora... In bine sau in rau, nu i-am intrebat daca ma cred sau nu.

Ce ti-am facut eu azi sper pentru binele tau sa fi fost de la o nebuna cu imaginatie... Ma cunosc, dar cine stie. ;)

Orice merita sacrificiu, sunt nemancata de 2 zile si... nu am cautat asta, vine de la sine.

Asa cum in voi este ceva, asa este si in mine. Nu mi-e foame, dar v-as darama toate cetatile...

Nu exista bine fara sacrificiu.

Nu mi ai facut nimic eu am ras copios desi am fumat de azidimineata aproape 2 pachete 

Vizitator jack k
Postat

Radem, glumim.

asta e!
  • Like 1
Postat

asta e!

Continuarea lui radem glumim le intereseaza pe ele ca asa sa razi si sa glumesti e gratis 

Postat

Continuarea lui radem glumim le intereseaza pe ele ca asa sa razi si sa glumesti e gratis 

Ah, vrei sa mai vezi bani... Imi pare rau.

Ti-am spus ca vorbesti prea mult...

Postat

Ah, vrei sa mai vezi bani... Imi pare rau.

Ti-am spus ca vorbesti prea mult...

Hai domne serios? 

Da-mi macar de taxi ca sa merg cu autobuzu la ora asta...app cu liftu ala te ai mai gandit ce si cum ?

Postat

Hai domne serios? 

Da-mi macar de taxi ca sa merg cu autobuzu la ora asta...app cu liftu ala te ai mai gandit ce si cum ?

Mai stai, ai de platit, ce fac eu cu tine la subsol cand aici ti-e locul? ;)

Postat

Mai stai, ai de platit, ce fac eu cu tine la subsol cand aici ti-e locul? ;)

Sti ce fac eu acum?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...