Sari la conținut

Ajutor umanitar

Postări Recomandate

• Oras:Malmö
  • Oras:Malmö
Postat

Lasati-va pe razele si radiatiile ei.

Pepelica e in extaz.Inca o baragladina ajunsa la pensionare cu probleme.E ca si cum si-ar retrai copilaria.

Vizitator renesmee
Reputație: 0
Postat

Ai primit binecuvântarea mea si este suficient.Putini muritori au norocul asta. :pope

Când ,ba?!

• Oras:Bucuresti
Postat

Lasati-va pe razele si radiatiile ei.

Tu nu te lasi?

Stiu ce ai spune, dar pot aduce alinarea ta daca vrei... Trebuie doar sa vad gandul nepatat. Ba poti. Uite... :)

Nu poti dori paradox. Lasa una pentru alta, vanitatea pentru iubire. ;)

Atat pe azi.

Vizitator renesmee
Postat

Tu nu te lasi?

Stiu ce ai spune, dar pot aduce alinarea ta daca vrei... Trebuie doar sa vad gandul nepatat. Ba poti. Uite... :)

Nu poti dori paradox. Lasa una pentru alta, vanitatea pentru iubire. ;)

Atat pe azi.

Ți am lăsat p m
  • Oras:Braila
Postat

bigule pup-o pe Sultanamama in cur proxenet prost ce esti

Nu stiu de unde pana unde ma bagi pe mine in asemenea discutii??? Eu nu mai prestez de mai bine de un an, deci.... se pare ca ideea ta e gresiuta. Te rog frumos sa nu mai bagi in discutii inutile persoane retrase de mult.

• Like 1
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Când te futi de zor pana la vârsta asta , tre’ sa ai și niște bani strânși , punct .

Aveti mare dreptate, stimate domn.

pup-o pe Sultanamama in cur proxenet prost ce esti

Lisandrule, ai mai batut campii recent cu prostii din astea. Atunci nu te-am bagat in seama, pentru ca te cunoaste lumea de diliu.

Daca ai dovezi clare cum ca sunt ce sunt, du-te si reclama.

Nu mai pierde vremea aiurea pe site cu ale tale clone idioate !

• Like 3
  • Minus 1
Vizitator renesmee
Postat

Aveti mare dreptate, stimate domn

!

Sunt fata ;)
Vizitator romuzica
Postat

Aveti mare dreptate, stimate domn.

...

She's a Lady, not a he ! ;)

• Like 1
Vizitator izabellasex&bdsm
Postat

Stai ca nu prea pricep. Formulezi un topic intitulat "ajutor umanitar", in care spui ca ai nevoie de ajutor financiar pt ceva grav si ulterior faci aluzie spre cancer ( Doamne Fereste). Ca mai apoi sa spui ca stai asa ca eu nu am un rezultat, ceea ce inseamna ca nu ai facut analizele complete pt un diagnostic concret. Cand lumea, la care practic apelezi sa te ajute, iti cere sa pui analizele pt care faci (anticipat) prapad, o dai ca domne eu nu mint si nu imi pun reputatia in joc. Jesus Christmas :)))

Stiu ca anumite probleme grave/ tratamente, necesita costuri de mii de euro pe luna, dar tu nu ai ajuns acolo pt a avea nevoie de suport financiar. Acum, fara sa fie cu deranj, dar bani de consultatii, ar trebui sa fie dupa 10 ani de activitate,nu?

• Like 12
Postat

Oameni buni, am o vârstă, nu îmi permit sa ma joc cu cuvintele și cu reputația mea

Vreau sa scap mai repede, o sa elimini chisturile.

Se spune ca se absorb, nu, se elimina.

Daca mai apare ceva, spune.

Ți am lăsat p m

Cu paranteze! :laugh2

Te sun zapauco, dar nu azi, sa se mai incarce telu' ala, sau ai zis ca eu fac ce si cand vrei tu? ;)

• Minus 1
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Stai ca nu prea pricep. Formulezi un topic intitulat "ajutor umanitar", in care spui ca ai nevoie de ajutor financiar pt ceva grav si ulterior faci aluzie spre cancer ( Doamne Fereste). Ca mai apoi sa spui ca stai asa ca eu nu am un rezultat, ceea ce inseamna ca nu ai facut analizele complete pt un diagnostic concret. Cand lumea, la care practic apelezi sa te ajute, iti cere sa pui analizele pt care faci (anticipat) prapad, o dai ca domne eu nu mint si nu imi pun reputatia in joc. Jesus Christmas :)))

Stiu ca anumite probleme grave/ tratamente, necesita costuri de mii de euro pe luna, dar tu nu ai ajuns acolo pt a avea nevoie de suport financiar. Acum, fara sa fie cu deranj, dar bani de consultatii, ar trebui sa fie dupa 10 ani de activitate,nu?

Businessul nu prea mai merge bine in perioada asta.A fost mini vacanta de Paste,acum lumea se pregătește de concedii,curvarii s-au saturat de baragladine si otrepe tepare....

Încearcă si ea sa facă un bănuț "cinstit"

• Like 1
  • Minus 6
Postat

Iza, si tu faceai pe tine daca scria "suspect de.."

Asta scrie, de asta nu este concret, s-a speriat, de asta ceream un ginecolog care sa-i spuna clar...

Usurel, a fost un atac de panica. ;)

Postat

Nu stiu de unde pana unde ma bagi pe mine in asemenea discutii??? Eu nu mai prestez de mai bine de un an, deci.... se pare ca ideea ta e gresiuta. Te rog frumos sa nu mai bagi in discutii inutile persoane retrase de mult.

ai aparut sa-ti aperi iubitul jegos care te incuraja la proxenetism, ca sa vezi coincidenta, si n-ai nici o legatura =))

• Like 6
Postat

ai aparut sa-ti aperi iubitul jegos care te incuraja la proxenetism, ca sa vezi coincidenta, si n-ai nici o legatura =))

Esti bolnav la cap.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

sa ma ajutati si pe mine baga-mi-as pula in catelu si clonele lui

am de luat ceva droguri 170$ nu e mult

va las adresa de btc mai incolo ca acum am treaba multa

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Iza, si tu faceai pe tine daca scria "suspect de.."

Asta scrie, de asta nu este concret, s-a speriat, de asta ceream un ginecolog care sa-i spuna clar...

Usurel, a fost un atac de panica. ;)

Amada, te stiu femeie cu materie cenusie.

Lasa-ma ca te sperii daca scrie pe analize suspect de...

Hai sa ma dau exemplu. Ma duc la spital cu dureri. Doctorul gata, te internam pt operatie. Asta se intampla intr-o vineri. Intreb, pana luni sunt externata? Pai nuuu, ca trebuie analize etc etc...dureaza 2 sapt. Pai nu raman :))) Omul a facut crize,ca sunt inconstienta la ce riscuri ma expun :))) M-a lasat sa plec doar pe semnatura. Riscurile erau daca se "spargea", sa fac septicemie si sa mor in 2-3 ore (cred), sau daca se torsiona complet, sa mor in mai multe ore , vreo 10, parca. Ete pula. De asta m-am operat eu la 6-8 luni de la faza cu doctorul. Mama era cu d'alea "domne daca faci cancer", eu ii raspundeam ca asta ar fi cea mai mica problema, cu el poti trai ani de zile, la mine putand sa faca poc in orice zi si sa fac hap. Au trecut vreo 3 ani de la operatie si nu am nici pe dracu.

Mama...acum vreo 12 ani, trebuia sa faca citostatice. A refuzat complet! A oprit si tratamentul medicamentos dupa vreo 3 luni, incepand niste cure/tratamente naturiste. Miracol sau nu, intr-un an jumate, nu mai avea nimic. Au trecut 10 ani de atunci si e bine sanatoasa, isi face anual analizele specifice, virusul nu s-a reactivat, nici macar valorile nu sunt marite.

Eu consider ca atunci cand e sa se intample, se intampla. Si daca nu ti-e momentul atunci sa crapi, ca mai ai "aţã pe mosor", vei mai trai. E simplu.

Dar, in cazul meu, nu am venit pe aici si nici in particular, sa ma vait sau sa cersesc bani sau mila. Este prima data cand am pomenit despre asa ceva, tocmai pt ca faptul e consumat. Nu sug pula pe acadele sau basini, ci pe bani. Asa ca, in astfel de situatii, dupa ani de prostitutie, ar trebui sa fie un saculet unde sa bagi mana in situatii de urgenta.

Cand faci ceva, iti asumi! Cheltui la tinerete si nu agonisesti, asuma-ti la batranete si praful de pe toba, ca doar ce semeni, aia aduni.

• Like 12
Postat

Revin: Ginecolog cu reputatie?

Lasa ce vad eu, trebuie sa fie sigur, uneori nu e... ;)

Postat

Întreb si io asa de curiozitate,presupunând ca situația este grava,de ce este musai un tratament de ultima generație doar pentru ca este non invaziv,fără durere si recuprare rapida?

Io înțeleg ca dacă un om nu are o chifla in mate,nu iese in strada sa cerșească icre negre.

Sunt femei care au muncit o viata întreagă,au plătit asigurări de sănătate iar atunci când au probleme se chinuiesc prin spitalele de stat

• Like 1
  • Minus 6
Vizitator romuzica
Postat

Revin: Ginecolog cu reputatie?

Lasa ce vad eu, trebuie sa fie sigur, uneori nu e... ;)

Greeeuu sa mai ai incredere in doctori de calitate, atata timp cat gasesti zidari care sunt cardiologi sau maturatori cu Cabinet stomatologic... si altele si mai si. Parca in Cluj era o Clinica de Obstretica-Gineco. vestita in Europa. Incearca in zona aia.

Postat

Amada, te stiu femeie cu materie cenusie.

Lasa-ma ca te sperii daca scrie pe analize suspect de...

Hai sa ma dau exemplu. Ma duc la spital cu dureri. Doctorul gata, te internam pt operatie. Asta se intampla intr-o vineri. Intreb, pana luni sunt externata? Pai nuuu, ca trebuie analize etc etc...dureaza 2 sapt. Pai nu raman :))) Omul a facut crize,ca sunt inconstienta la ce riscuri ma expun :))) M-a lasat sa plec doar pe semnatura. Riscurile erau daca se "spargea", sa fac septicemie si sa mor in 2-3 ore (cred), sau daca se torsiona complet, sa mor in mai multe ore , vreo 10, parca. Ete pula. De asta m-am operat eu la 6-8 luni de la faza cu doctorul. Mama era cu d'alea "domne daca faci cancer", eu ii raspundeam ca asta ar fi cea mai mica problema, cu el poti trai ani de zile, la mine putand sa faca poc in orice zi si sa fac hap. Au trecut vreo 3 ani de la operatie si nu am nici pe dracu.

Mama...acum vreo 12 ani, trebuia sa faca citostatice. A refuzat complet! A oprit si tratamentul medicamentos dupa vreo 3 luni, incepand niste cure/tratamente naturiste. Miracol sau nu, intr-un an jumate, nu mai avea nimic. Au trecut 10 ani de atunci si e bine sanatoasa, isi face anual analizele specifice, virusul nu s-a reactivat, nici macar valorile nu sunt marite.

Eu consider ca atunci cand e sa se intample, se intampla. Si daca nu ti-e momentul atunci sa crapi, ca mai ai "aţã pe mosor", vei mai trai. E simplu.

Dar, in cazul meu, nu am venit pe aici si nici in particular, sa ma vait sau sa cersesc bani sau mila. Este prima data cand am pomenit despre asa ceva, tocmai pt ca faptul e consumat. Nu sug pula pe acadele sau basini, ci pe bani. Asa ca, in astfel de situatii, dupa ani de prostitutie, ar trebui sa fie un saculet unde sa bagi mana in situatii de urgenta.

Cand faci ceva, iti asumi! Cheltui la tinerete si nu agonisesti, asuma-ti la batranete si praful de pe toba, ca doar ce semeni, aia aduni.

Are copil, nepot, nu este sinucigasa... Imi dai exemple...

Iti dau eu mai multe, nu-i bai. Sa nu uitam ca si doctorii sunt cretini, am avut parte de prea multi retardati...

Tin la tine, vezi in mine si sa stii ca esti o persoana la care merita sa tii!

Calmeaza-te, te rog, cand ai responsabilitati, cand fiinte inocente depind de tine... Nu conteaza caracterul, Ai face orice! Orice pentru copilul tau! ;)

• Like 2
Postat

Are copil, nepot, nu este sinucigasa... Imi dai exemple...

Iti dau eu mai multe, nu-i bai. Sa nu uitam ca si doctorii sunt cretini, am avut parte de prea multi retardati...

Tin la tine, vezi in mine si sa stii ca esti o persoana la care merita sa tii!

Calmeaza-te, te rog, cand ai responsabilitati, cand fiinte inocente depind de tine... Nu conteaza caracterul, Ai face orice! Orice pentru copilul tau! ;)

Eu am o teorie, buna sau rea, este a mea.

O mama responsabila, are grija de ea cat se poate de mult, pt a putea avea grija de copiii sai. Pt ca ea stie, ca ea daca se prapadeste, vor avea de suferit si copiii ! Cu atat mai mult daca este mama, este inacceptabil dupa ani de meserie sa nu aiba bani deoparte, pt ea, pt copii, pt cazuri de maxima urgenta. Daca Doamne fereste, pateste copilul ceva, ce face? Apeleaza la curvari si prostituate, mai baga un anunt, sau ce ? Nu,nu. Nu vreau sa accept!

• Like 12
Postat

Eu am o teorie, buna sau rea, este a mea.

O mama responsabila, are grija de ea cat se poate de mult, pt a putea avea grija de copiii sai. Pt ca ea stie, ca ea daca se prapadeste, vor avea de suferit si copiii ! Cu atat mai mult daca este mama, este inacceptabil dupa ani de meserie sa nu aiba bani deoparte, pt ea, pt copii, pt cazuri de maxima urgenta. Daca Doamne fereste, pateste copilul ceva, ce face? Apeleaza la curvari si prostituate, mai baga un anunt, sau ce ? Nu,nu. Nu vreau sa accept!

Daca ai venit cu sabia sa dai in femeie la greu... Iti rup mana.

• Minus 1

• Oras:braila
  • Oras:braila
Postat

nu am făcut aluzie la cancer, bani de consultații am, problema ar fi în funcție de rezultat

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...